اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
"خبرتی" و حرفه ای شدن در معاملات روزانه !
بستن
X
-
الان بر روی حساب دموی خانم انصاف
فروش پوند دلار 6180
و سل لیمیت
یورو دلار 3205
پوند 6205
یورو دلار 3180
پوند 6220
فقط اجازه باز کردن دو پوزیشن دارید ! این حساب مسابقه هست مدیریت سرمایه لحاظ نشده ! هنوز سیگنال اصلی نیامده ! و اهداف و استاپ مشخص نیست !
فقط میتوانید دورنمای باار امروز را ببیند !
در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !
همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !
همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !
نظر
-
دوستان کارخوب شروع کردن ! اهداف از 10 تا 50 پیپ اینجا معاملات روانه انجام میشود ! پس بفکر اهداف بیشتر نباشید !
توضیحات خیلی کوتاه باسد منتظر بسته شدن کندل تا اخرین لحظه باشید !
همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !
همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !
نظر
-
نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست هاالان بر روی حساب دموی خانم انصاف
فروش پوند دلار 6180
و سل لیمیت
یورو دلار 3205
پوند 6205
یورو دلار 3180
پوند 6220
فقط اجازه باز کردن دو پوزیشن دارید ! این حساب مسابقه هست مدیریت سرمایه لحاظ نشده ! هنوز سیگنال اصلی نیامده ! و اهداف و استاپ مشخص نیست !
فقط میتوانید دورنمای باار امروز را ببیند !
میشه در مورد فروش پوند دلار 6180
توضیح بدید با شکل
توضیحات tracer_qmعزیز در این مورد درست هس؟
ما فعلا منتظر سیگنال اصلی هستیم.
ویرایش توسط 00110 : https://www.traderha.com/member/7651-00110 در ساعت 12-17-2012, 01:11 PM دلیل: !Guide Me GOD
نظر
-
با سلام و خسته نباشيد خدمت آقا مسلم ديگر دوستان
من امروز با اين سيستم آشنا شدم واقعا جالب است و سعي ميكنم تا دو روز ديگر خودم را به شما دوستان برسانم لطفان من را در جمع صميمي خود راه دهيد در حال دانلود متاي آلپاري هستم
هر گاه بر لبه سخت پرتگاهي اسير گشتي به خداوند توكل كن يا خداوند تو را در آغوش خواهد گرفت و يا پرواز كردن را به تو خواهد آموخت
نظر
-
نوشته اصلی توسط 00110 نمایش پست هاممنون
میشه در مورد فروش پوند دلار 6180
توضیح بدید با شکل
ما فعلا منتظر سیگنال اصلی هستیم.
نظر
-
نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست هاشکل با سیگنال اصلی قرار میدم ! منتظر بمانید ولی شما الان به نمودارها و کانالها نگاه کنید دلیل ان خیلی واضح هست ! منتظر پوزیشن شما هستم !
در ضمن من پوز نمیگیرم. فعلا رو همون سیگنال اصلی تمرکز میکنم.Guide Me GOD
نظر
-
اینجا تایپیک تحلیل گری نیست ! وقتی میخوای حرف بزنی بگو قیمت اینجا رسید پوزیشن گرفتم و اینقدر سود کردم ! اینقد ضرر!
نه اینکه !فکر کنم میریزه یا میره بالا و صد شکل برام میزاری! من پیپ میخوام ! سود ! پویشن !
میخوای تو فارکس سود کنی بسم الله
نظر
-
نوشته اصلی توسط 00110 نمایش پست هاtracer_qm عزیز گذاشتن. میخواستم توضیحات اضافه اگه هست بگید ؟
در ضمن من پوز نمیگیرم. فعلا رو همون سیگنال اصلی تمرکز میکنم.در ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
نظر
-
نوشته اصلی توسط mohammad1234 نمایش پست هابه نظرم یکی از بچه ها فقط سیگنالهای اصلی رو بگیزه تا بتونیم در کل مقایسه داشته باشیمدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
نظر
-
با سلام
فایل پاورپوینت برای آشنایی بیشتر با کندل استیک ها
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...5735300891.rar
نظر
-
سلام
روزتان بخیر
من چارت EUR/USD را اینچنین دیده ام .
الف :
تایم یک ساعت
هر دو کانال ( دو دوره و یک دوره ) دارای شیب صعودی هستند که نشان برتری خریداران نسبت به فروشندگان است و در این تایم روند همچنان صعودی است . به دلیل برخورد قیمت به میانه کانال دو دوره و پایین کانال آبی - پوزیشن بای گرفته شده با هدف 123 فیبو و میانه کانال یک دوره و بالای کانال دو دوره . پوزیشن در جهت روند در این تایم است .
ب :
تایم دیلی
برخورد قیمت به فیبو 123 و توقف قیمت . قرار دادن پندینگ اردر فروش زیر لوی روزانه با هدف رسیدن به میانه کانال یک دوره .
مرسی
نظر
نظر