بچه ها من این سیستمو از بروکر روبو فارکس یاد گرفتم - در مورد تی پی من گاهی سعی میکنم حدود 1.5 برابر استاپ قرار بدم ولی استانداردش که تو این سیستم هست 2.5 برابر استاپه - حالا دوستان اگه نظری پیشنهادی دارن در این مورد خوشحال میشم قراره بهم دیگه کمک کنیم من فقط از این سیستم خوشم اومد و باهاش راحت بودم گفتم به دوستان هم انتقال بدم ولی میتونم اینو بگم که به این سیستم مسلط شدم ولی بیش از این خیلی دانش تحلیل و ... ندارم امیدوارم دوستان کمک کنن بتونیم بهینش کنیم یه سری چیزا در مورد این سیستم هست که به مرور باید بهش اشاره کنیم..
فعلا همین را از من قبول کنید بعدا حتما بر روی سیگنال موارد خاص رو نشون میدم فقط امیدوارم این پوزیشنی که گرفتیم نتیجه خوبی داشته باشه جلوی دوستان عزیز رو سیاه نشیم تو شروع کار فعلا که تو سوده حالا ببینم میتونم تا تی پی تحملش کنم یا اینکه زودتر میبندم ببینیم چی میشه
در پناه حق باشید
فعلا همین را از من قبول کنید بعدا حتما بر روی سیگنال موارد خاص رو نشون میدم فقط امیدوارم این پوزیشنی که گرفتیم نتیجه خوبی داشته باشه جلوی دوستان عزیز رو سیاه نشیم تو شروع کار فعلا که تو سوده حالا ببینم میتونم تا تی پی تحملش کنم یا اینکه زودتر میبندم ببینیم چی میشه
در پناه حق باشید
نظر