اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
سیستم بی نظیر v.s.a یا تحلیل حجمی بازار
بستن
X
-
ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 01-25-2013, 01:35 PMدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
اساس کار در ف ا ر کس مدیریت سرمایه با یک توجیه تکنیکال هست !
همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !
همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !
نظر
-
ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 01-25-2013, 01:36 PMدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
همیشه بیاد داشته باشید انچیزی که در ف.ارکس تمام میشود "فرصتهای معاملاتی" نیست بلکه سرمایه شماست !
همه نوشتهایم جنبه اموزشی داردو نویسنده هیچ مسئولیتی در قبال خرید و فروش خوانندگان ندارد !
نظر
-
ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 01-25-2013, 01:37 PMدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
نظر
-
تا روز دوشنبه خداحافظدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
نظر
-
نوشته اصلی توسط PERSIAN-TRADER نمایش پست هاسلام
هر دو تا لینک رو دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر رو میده
چطور باید رفعش کنم؟
ممنون از راهنمایتون
نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست هادوستان همگی سیستم نصب کردند ؟ من در دوروز اینده مطالب مینویسم و از دوشنبه کار شروع میکنیم !
سلام
من هر کاری کردم نصب نشد که نشد
error زیر رو میدهتوی تصویر)
erorr launching installer.........
نظر
-
نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست هاتا روز دوشنبه خداحافظ
التماس دعا داريم
روز دوشنبه منتظر شما هستيم
تشكرميكنم بابت اين سيستم قدرتمند
هر گاه بر لبه سخت پرتگاهي اسير گشتي به خداوند توكل كن يا خداوند تو را در آغوش خواهد گرفت و يا پرواز كردن را به تو خواهد آموخت
نظر
-
نوشته اصلی توسط PERSIAN-TRADER نمایش پست هاسلام
من هر کاری کردم نصب نشد که نشد
error زیر رو میدهتوی تصویر)
erorr launching installer
محتویات هر فولدر رو جای خودش کپی کنید و تمپلت رو اجرا کنید
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...7914057041.zip
نظر
-
mohsen75
نوشته اصلی توسط FX1355 نمایش پست هابفرمایید
ba tashakor
نظر
-
نوشته اصلی توسط mohsen75 نمایش پست هاsalam kodam template ro?
ba tashakor
نظر
-
نوشته اصلی توسط FX1355 نمایش پست هابفرمایید
نظر
-
دوستان یک فایل که بنظرم شرح کاملی درباره علامتهای این سیستم داره رو قبلا تو سیستم داشتم
علاقه مند شدم به اشتراک بزارم برای دوستان
یکی از دوستان زحمت ترجمه اش رو بکشه تا بقیه بهره مند بشن
من حقیقت فرصتش رو ندارم
what is volume spread analysis
همیشه سبز باشیدThink / Act / Enjoy
نظر
-
بچه ها تا اینجا رسیدم واقعا کار سختی هست و من تنهام ! این گذاشتم تا بدونید بفکر شما هستم ! ادامه دارد
دانلود فایلدر ف ا رک س هر چه کمتر بدانید موفقتر هستید !
نظر
-
با اجازه مسلم جان
دوستان اگر بتونیم یه برنامه بزاریم برای ترجمه این کتاب که ارایه کردم عالی میشه و تاریخی میشه اینکار.
از طرفی باعث میشه مسلم با محبت هم در این راه با انرژی بیشتر از قبل به همه ما یاری برسونن
دوستان پیشنهادی برای کار تیمی و تقسیم صفحات برای ترجمه این منبع ارزشمند دارین ارایه بدین
بدونید سود میکنیم و این برای همه هستش
باور شما آینده شما رو میسازه
همیشه سبز باشیدویرایش توسط Barcelona : https://www.traderha.com/member/4220-barcelona در ساعت 01-13-2013, 10:06 PMThink / Act / Enjoy
نظر
-
نوشته اصلی توسط moslemb نمایش پست هابچه ها تا اینجا رسیدم واقعا کار سختی هست و من تنهام ! این گذاشتم تا بدونید بفکر شما هستم ! ادامه دارد
دانلود فایل
نظر
نظر