با سلام
سیستم بسیس اخرین سیستمی هست که نقل میکنم !
سازنده سیستم فردی بنام جمال بسیس هست تریدر مقیم المان !
سیستم در سال 2010 مطرح شده و یکی از قویترین و سوداورترین سیستمهای جامعه تریدری عرب هست !
سیستم مبتنی بر زیگ زاگ هست !
مقاومتها و حمایتها را بر اساس اخرین کف ها و سقفها در زیگ زاگ رسم میکند و تعداد مورد نظر را میتوانید از طریق تنظیمات تغییر دهید ! 8و 10و 6 توصیه شده اند !
سطوح از ماهیانه تا 15 دقیقه رسم میشوند ! از طریق تنظیمات میتوانید با تغییر رنگ انها حذف و اضافه کنید !
خطوط روند هم ا ماهیانه تا 15 بر اساس زیگ زاگ رسم میکند !
فروش و خرید براساس شکست سطوح هست و استاپ سطح قبلی با 5 یا 10 پیپ بیشتر ! هدف خطوط بعدی هستند !
تایم کاری 4ساعته هست !
استوتاتیک کاربرد چندانی ندارد و میتوانید نادیده بگیرید !
دوستان پیوت کار میتوانند نهایت استفاده را از خطوط روند ترسیم شده ببرند !
فایل های پی دی اف بزبان عربی در اختیار دوستان قرار میگیرد ! من بدلیل مسائل و مشکلات شخصی وقت ترجمه و توضیح بیشتر ندارم !
اندیکاتورها و تمبلت
توضیحات بعربی 1
موفق و موید باشید
[IMG][/IMG]
سیستم بسیس اخرین سیستمی هست که نقل میکنم !
سازنده سیستم فردی بنام جمال بسیس هست تریدر مقیم المان !
سیستم در سال 2010 مطرح شده و یکی از قویترین و سوداورترین سیستمهای جامعه تریدری عرب هست !
سیستم مبتنی بر زیگ زاگ هست !
مقاومتها و حمایتها را بر اساس اخرین کف ها و سقفها در زیگ زاگ رسم میکند و تعداد مورد نظر را میتوانید از طریق تنظیمات تغییر دهید ! 8و 10و 6 توصیه شده اند !
سطوح از ماهیانه تا 15 دقیقه رسم میشوند ! از طریق تنظیمات میتوانید با تغییر رنگ انها حذف و اضافه کنید !
خطوط روند هم ا ماهیانه تا 15 بر اساس زیگ زاگ رسم میکند !
فروش و خرید براساس شکست سطوح هست و استاپ سطح قبلی با 5 یا 10 پیپ بیشتر ! هدف خطوط بعدی هستند !
تایم کاری 4ساعته هست !
استوتاتیک کاربرد چندانی ندارد و میتوانید نادیده بگیرید !
دوستان پیوت کار میتوانند نهایت استفاده را از خطوط روند ترسیم شده ببرند !
فایل های پی دی اف بزبان عربی در اختیار دوستان قرار میگیرد ! من بدلیل مسائل و مشکلات شخصی وقت ترجمه و توضیح بیشتر ندارم !
اندیکاتورها و تمبلت
توضیحات بعربی 1
موفق و موید باشید
[IMG][/IMG]
نظر