به نام نامی دوست که هر چه داریم از اوست
با سلام به تمامی دوستان,اعضاء,وکلیه تریدهای عزیزخیلی خوشحالم که در این زمان از زندگیم با مقوله تحلیل بازار آشنا شدم و امیدوارم بتونم در این باقیمانده از عمرم ,هم بتونم بیشتر یاد بگیرم هم بتونم آموزه های خودمو در اختیار دوستان و علاقه مندان قرار بدهم
استراتژی که مورد نظرم هست بر پایه خط روند و شکستها میباشد که در این استراتژی از دو اندیکاتور مویینگ اوریج و پیووتها استفاده میکنیم.
نکته ای به ذهنم رسید در باره این مقوله که چند باری در ارسالهای دوستان مبحث سودال رو مشاهده کردم من هم به نوبه خودم شدیدا اعتقاد دارم در بحث تحلیل بازار , هیچ نشانه ای بهتر و بارز تر از شکست خط روند و خطوط ساپورت و رزیستنس وجود ندارد و من به نوبه خودم اکثر پوزیشنهایم رو بر این اساس میگیرم ولی از اونجایی که آمار و اعداد و ارقام در همه موارد زندگی ما دخیل هستند ,استفاده از یکسری ابزار هم میتونه مفید باشه هم موثر .حالا من کاری به مضرات استفاده از اندیکاتورها رو ندارم ولی همین اندیکاتور ها در پاره ای از مواقع میتوانند یاری رسان ما باشند
خوب اگر دوستان علاقه مند هستند این استراتژی رو با هم مرور کنیم نظرات و سولات و حتی دانسته های خودشونو بنویسند تا به امید خدا این مبحث رو ادامه بدیم
موفق و پیروز باشید
پارسا
نظر