اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Cage Trading Method

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
    همه در حال سعی و خطا هستیم و تمرین ، تا اینکه به روشی مناسب و در خور حال خود برسیم.

تقریبا اساس روشهایی که ترید میکنم بر پایه میانگین ها و یک سری قوانین کلاسیک است . نمیشه قضیه رو سیاه و سفید ببینیم و به کل روشی رو تائید و یا رد کنیم. من برای ترید به یکی دو چارتی که برای خودم مشخص کردم نگاه میکنم و هر کدوم که برایم قابل فهم بود و شرایط رو مناسب دیدم به اون عمل میکنم. این رو هم بگم که همیشه یک تمپلیت کافی نیست. یه وقتایی این با آدم حرف میزنه ، گاهی اون یکی !

پ. ن : جواب سوال من رو هم برادر لطف کن با جواب بده !!!
    دارم جواب میدم دیگه ...

یه جایی گفتم در حل کردن پازل چند هزار قطعه ، به جایی میرسی که با دیدن جای خالی پازل در عکس میدونی باید بری سراغ کدوم قطعه.

موضوع همینه که شما گفتی .

کی باید به چه ابزاری یا چه سیستمی وزن داد کی نباید ؟

در این تاپیک صحبت سیگنال گیری بر اساس کراس سیگنال لاین و مکدی لاین نداشتیم . پس کلا صحبتت که سیگنال بای داده در تاپیک نمیگنجه.

اما اینکه وضعیتش داره هشدار میده کاملا درسته .

موردهایی که گفتی در مورد پوزیشن یورو استرالیا وضعیت بگونه ایست که فقط به دنبال خرید از منطقه خوب هستم.

این همون موجی است که اگه باسیستم مووینگی که امکان پوزیشن گیری از دامنه قله ها و دره هارو فراهم میکنه کار کرده باشی،

خیلی دوست داشتنیه .طبیعی است که استراحت قیمت مواجه میشه با مکث اسیلاتورها و اندیکاتورها .

اینجا ساختار چارت و تایمفریم بالاتر ارجحیت داره و تمپلیت این سیستم رو ران میکنم.

اون سه موقعیت دیگه (نمیدونم کدوم چارتهاست) ساختار خوب ندارند و صبر میکنم - موقعیت وسطی ارزش مونیتور کردن داره -منتظر میمونم که

اندیکاتور ها تایید کنن-

!Objects in the mirror are further than they appear

من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:

1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
    2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
    3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
    4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
    5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
    6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
    7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• خوبه ، کم کم داریم به جاهای خوبش میرسیم !

من عمدا به سیگنال مکدی اشاره کردم. اگه دقت کنی تا قبل از این از همون تمپلیتی که قرار داده بودی استفاده میکردم و تابع قوانینیم. دیدم که به حمید عزیز و آقا سجاد در مورد سیگنال لاین 8 یه مطالبی رو گفتی و این در همون راستا بود !

اون سه چارت به ترتیب نیوزلند - ین استرالیا - ین و کانادا - ین بودند.

اینجاست که باید ببینیم اولویت با کدوم سیگنال است.

در تائید این گفته که همه این ابزارها دنباله رو قیمت هستند و باید به زبان آنها کاملا مسلط شد به همین مثال بورو استرالیا توجه کنید :

چند کندل قبل تر در مکدی الگوی راند تاپ داشتیم و طبق اون شرایط فروش بر قرار بود ولی طبق سیستم شرایط خرید. اگر سیستم خوب ست شده باشه و ساختار شناسی به درستی ملکه ذهن شده باشه میبینیم که همین الگوی مکدی که تا به الان داد میزده بفروش ، تغییر موضع میده و مثلا با تبدیل شدن همین الگو به الگوی Trend continue موید خرید میشود.

Eur - Aud

ویرایش توسط payam154 : https://www.traderha.com/member/3016-payam154 در ساعت 05-22-2014, 05:04 PM
      هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• یه نکته رو در پست قبل یادم رفت بهش اشاره کنم و اینکه ما نمیتوانیم به استرانژی و دستاوردهای دیگران به صورت سلیقه ای نگاه کنیم و فقط به بخشی از آن عمل کنیم. مثلا همین برداشت های آقای فلیپ از مکدی بسیار عالی است ولی
        باید در ستاپی که اون پیشنهاد داده بررسی شوند و اگر در این ستاپ ما باشد ، دیگر دیر شده است و موقعیت از کف رفته .

مثل همون مثالهایی که من در سه چارت آوردم ، دقیقا همین دلیل باعث میشه که ما را دچار شک کند. حالا بحث سیگنال لاین برای خودش بابی دیگر است.

پیام عزیز به درستی با همان چند مثالی که فقط قیمت را نشان داد ، به ما ضرورت وجود یک ابزار کمکی و یا تائیدیه برای ترید را نشان داد . حال این ما هستیم که باید با تمرین به این توانایی برسیم که تشخیص دهیم که این دفعه حق با کدام ابزار است و کدام سیگنال Fake است !

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• این فروش رو هم مد نظر داشته باشید

یورو - ین

.

نظر

• مخالفم -

آیا ساختاری میبینیی که فریاد بزنه سل ؟ در این شرایط آیا مکدی باتو هم عقیده است ؟ تایمفریم بالاتر در منطقه مناسب هست ؟

این که صرفا بگیم روند سل هست پس حق با ماست کفایت نمیکنه . باید جایی ریسک کرد که توجیه داشته باشه.

دیروز حمید یه سل پوند ین داشت - ببین در چه شرایطی بوده مکدی و ساختار چی بوده -

اینکه بگوییم آمار به نفع ماست و پشتمون گرم باشه به روند همه ماجرا نیست . باید درصد خطا به سمت صفر میل کنه.

دقت کن به سمت گفتم -

7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم. (مارک داگلاس)

نظر

• صحبت بر سر فروش یورو ین است دیگر !؟

تایم بالا و مکدی ، هیچ کدام منافاتی با این پوزیشن ندارد.

اگر کندل آخری در همین حوالی بسته شود طبق قوانینمون هم استاپ مناسب داریم و هم شرایط اوکی هست. ای کاش بیشتر در مورد دلایل مخالفتت میگفتی. البته لزوما هم نباید همیشه هم نظر باشیم !

.

نظر

• [IMG][/IMG]

پیام جان این تحلیل از نیما هست

یه جورایی هم نگاه به این نمودار میگه قیمت از ریخن خسته شده نیاز به کسب انرزی بیشتر برای ریزش(اگر در کار باشد) به چشم نمی اید؟؟؟؟؟
                جسارت منو ببخشید فقط دارم کسب تجربه میکنم در محضر اساتید گل
                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                  صحبت بر سر فروش یورو ین است دیگر !؟

تایم بالا و مکدی ، هیچ کدام منافاتی با این پوزیشن ندارد.

اگر کندل آخری در همین حوالی بسته شود طبق قوانینمون هم استاپ مناسب داریم و هم شرایط اوکی هست. ای کاش بیشتر در مورد دلایل مخالفتت میگفتی. البته لزوما هم نباید همیشه هم نظر باشیم !

همه قشنگیش همینه که اختلاف نظر باشه.

موقعیت معاملاتی یعنی چی؟

یعنی شرایطی در چارت که ریسک توجیه داره .

حالا هرکسی با دیدگاه خودش توجیهاتی داره دیگه -

این که روزانه با ما هم جهته شرط کافیه ؟ قیمت پایینه - ما به دنبال جایی هستیم که توجیه داره فروش -

حالا یه زمانی روزانه خیلی حرکت کرده ولی شرایط 4 ساعته 6دنگ هست . 4 ساعته وضع چیه ؟

ساختار نداره- مکدی بعد از یه مکث طولانی مدت داره با شیب تندی برمیگرده .

باید منتظر بود برای یه سل خوب در روزانه - برای موج سوم شرایط خوبی داره.

باید از سپردن سرنوشت کاری خودمون به آمار و احتمال دست برداریم و تمرین کنیم فقط با دست خوب بازی کنیم.

گزیده و خوب ...

"نظرات شخصی است"

ارادتمند

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
                    همه قشنگیش همینه که اختلاف نظر باشه.

موقعیت معاملاتی یعنی چی؟

یعنی شرایطی در چارت که ریسک توجیه داره .

حالا هرکسی با دیدگاه خودش توجیهاتی داره دیگه -

ارادتمند

سلام

پیام

این اون فلسفه و شاکله ای که باید دنبالش باشیم

تا پیش بینی

و تاکید بیش از اندازه برگذشته

ببخشید

نظر

• آرمین جان

خیلی سخته بخوای در این مورد به نتیجه برسی.

یه زمانی توسط نرم افزاری که تصادفی تولید دیتا میکرد یه چارتی گذاشتن جلومون در کنارش چند چارت واقعی- هیچکی نتونست تشخیص بده کدوم یکی کاذبه!!

این پست قدیمی احتمالا جالب هست برات - یه زمانی غوغایی بود در فرومها

ترجمه تحقیق آزمون و خطا ... نمیدونم چند ساله با این بازار آشنایی ... دوره طلایی بود .

کسی که عکس آواتارش مارک داگلاسه معلومه به چه چیزی باورداره ، منتها

دلیلش این نیست نظریه های تحلیل و پیش بینی کلا مردود میدونم ، دلیلش اینه این نگاه رو

به واقعیت نزدیکتر میدونم -

نقل قول از آلبرتینی ( شرلوک هولمز فرومهای اف ایکس)
                      من فکر میکنم یک مشکل تحلیلی ابوناچی این باشه که ایشان احتمالا با تسلط به
                      نرم افزارهایی مانند MATLAB یا برنامه ایی که بشود تحقیقات آماری کرد مدام در
                      حال استخراج روابطی هستند که در گذشته دارای دقت تکرار پذیری بالایی بوده اند.
                      ولی آنچه من تجربه کرده ام روشهای آماری محض و ریاضی صرف و روشهایی که
                      در مطالعه time series بکار برده میشه دارای چندان موفقیتی در رشته پالکسی
                      نبوده اند و شاید دلیل ان این باشد که برخلاف نظر ابوناچی که قیمت را مستقل
                      و قائم بالذات میدانند نیروهایی که مدام از خارج تاثیر میگذارند روابط این اعداد را
                      با گذشته خود بر هم میزنند و به داده های پالکسی نمیشود زیاد از
                      دیدگاه time series نگاه کرد شاید بهمین خاطر باشد سعی شده است بجای
                      نگاه رشته ایی به این داده ها از بسته بندی این داده ها در مفهوم کندل مانند
                      ماهانه و روزانه و غیره استفاده کرد مفهومی که خود جناب ابوناچی هم
                      از ان استفاده میکنند .فکر میکنم همان سال 2005 با
                      برنامه TradingSolutions اشنا شدم که سعی میکرد با یک تابع جبری از
                      درجه بالا داده های داده شده به ان را شبیه سازی کند بطوری که بعد از
                      کلی سعی و خطا نموداری میساخت بسیار نزدیک به داده های داده شده
                      به آن و در پیش بینی اینده هیچ توفیقی نشان نمیداد.مثلا من با نرم افزار
                      250 کندل اخر یکساعته یورو دلار را بررسی کردم .نگاه میکنید برنامه در گذشته
                      قیمت بیش از 8 رشته 250 تایی پیدا میکند (انهم از سال 2009 به بعد ) که
                      همبستگی بالای 90 درصد با قیمت فعلی دارند و جوابهای متضاد از ان استخراج میشود
                      که مثلا طبق یکی الان قیمت در استانه سقوط است و در دیگری در شروع یک روند صعودی .
                      بنابراین اینچنین حکمهای قطعی صادر کردن صرفا با تکیه بر تحقیقات اماری محض انهم
                      در بازه ایی که ممکن است فقط چند سال اخیر را دربرداشته است صحیح بنظر نمیرسد.
                      چارتها خوابیدن حداقل یه گپ و گفتی داشته باشیم .

ارادتمند
                      ویرایش توسط پیام : https://www.traderha.com/member/4424-پیام در ساعت 05-22-2014, 10:23 PM

نظر

• آقا پیام چرا تنظیمات مووینگ ها رو 13 و 34 باشه ؟

آیا تنظیمات دیگه تست شده؟

نظر

• نوشته اصلی توسط پیام نمایش پست ها
                          درود علی جان

تغییرات رو توضیح دادم - مکدی رو داری ، هیکن هم داری-

بین این موقعیتهای فرضی به نظرت کدوما بهتر بودن؟
                          به ترتیب 5 1 و در اخر 3

در ضمن سرعت بابا خیلی زیاده
                          ادم خجالت میکشه جواب سوالی رو بده که مال سه صفحه پیشه
                          ضمنا دلمان لک زده برای گفتگوی صوتی پیام جان
                          فکر نمیکنید اگر یه محیطی درست بشه واسه گپ و گفت بهتر باشه
                          ویرایش توسط alizali : https://www.traderha.com/member/2907-alizali در ساعت 05-22-2014, 10:48 PM

نظر

• دوستان اگر تمایل دارید موقعیت هایی رو که در این هفته با این روش گرفتید رو به اشتراک بگذارید فارغ از هر نتیجه . هر چند که این هفته بازار تعریفی نبود !

هدفم اینه که ببینیم برداشتمون از یک موقعیت مناسب و ارزنده چیه و چقدر توانستیم به یک نظر جمعی برسیم. چون سیستم واضحه . برداشتهای ما است که متفاوت است. میتونه موضوع خوبی برای بحث باشه .

.

نظر

• نوشته اصلی توسط Hamidreza نمایش پست ها
                              آقا پیام چرا تنظیمات مووینگ ها رو 13 و 34 باشه ؟

آیا تنظیمات دیگه تست شده؟
                              درود

اگر سیستم بر اساس کراس مووینگها بود حتما باید در انتخاب پریود ها وسواس زیادی به خرج داد.

ما به دنبال یه محدوده مناسب هستیم - در تایمفریمی که متمرکز هستیم (4ساعته) این ستاپ خوبی بود.

ستاپهای حساستری مثل 5 -13 رو تست کردم .ستاپ 13- 55 همچنین - ستاپهای پایینتر سیگنال فالس زیاد دارند

ستاپ ها بالاتر تاخیر دارند . میتونید مثلا 15 -30 استفاده کنید -یا حتی 12-26 - محدوده خیلی متفاوت نخواهد بود.

این ستاپی بود که وضعیت متعادلی بین تاخیر و سیگنال خطا ایجاد کرد. ضمنا به حرف قدیمی تر گوش کردم و از

اعداد سری فیبوناچی استفاده کردم -به نظرم با توجه به توقعی که داریم این ستاپ معقول هست.

نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست ها
                              به ترتیب 5 1 و در اخر 3

در ضمن سرعت بابا خیلی زیاده
                              ادم خجالت میکشه جواب سوالی رو بده که مال سه صفحه پیشه
                              ضمنا دلمان لک زده برای گفتگوی صوتی پیام جان
                              فکر نمیکنید اگر یه محیطی درست بشه واسه گپ و گفت بهتر باشه
                              جایی که الگو بوده وضعیت رو بهتر میشه درک کرد -

اون مورد دیگه رو فعلا ...

درستش میکنیم به زودی

نظر

• امیدوارم اولین برداشتم از سیستم درست باشه!

usdjpy H4

نظر

پردازش ...
                                X