مي.خواستم از مطالب آموزنده شما تشكر كنم . به نظر من مهمترين فايده سيستم تريدينگ امكان استفاده از فيدبك و اصلاح برنامه معملاتي مي.باشد . قابليتي كه در فاز تحليلي وجود ندارد.
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
معرفی یک استراتژی بسیار ساده ولی سود آور
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط burix نمایش پست هاببینید بحث شکست در ترید یک چیز هست و بحث اعتبار یک ابزار چیز دیگه
خب فرض کنید شما یک بانک هستید که توی لندن صبح می خواهید با پیوت ترید کنید پیوت هاتون بر اساس قیمت چه ساعتی از بازار بدست می آورید .4 ساعت بعد چند بانک دیگر در نیویورک از خواب بیدار می شوند اونها پیوت هاشون بر اساس چه قیمت و ساعتی از بازار بدست میارن 2 تا سشن از بازار گذشته و کلی خبر منتشر شده و کلی خبر هم در راهه .
راستی ساعت بروکر این بانک ها و تریدرها چقدر با هم اختلاف داره ؟؟
می بینید مبنا و معنای پیوت روزانه برای هر کدام از این تریدرها متفاوت هست ...... یک چیز ثابت نیست که بذاریم روی چارت و قیمت به اون واکنش بده .
می بخشید که بحث خارج از تاپیک هست
برای جواب سوال چرا صورت سوال رو پاک میکنید عوض خدشه وارد کردن به اعتبار پیوت این اندیکاتور را روی بروکری در لندن و حتی نیویورک نصب کنید و سیگنال بگیرید و با بروکر خودتان ترید کنید.گر چه که احتیاجی به اینم نیست.
از کجا معلوم که پوزیشن اول دلیلش همان پارامتری که شما فرمودید نبود ولی آیا در پوزیشن دوم پیوت بی اعتبار بود!!!!ایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
-
نوشته اصلی توسط maya1361 نمایش پست هادوست من حرف شما کاملا متین ولی نظر شخصی من اینه که اینقدر پارامتری که شما فرمودید روی اعتبار پیوت کارایی منفی نداره....
برای جواب سوال چرا صورت سوال رو پاک میکنید عوض خدشه وارد کردن به اعتبار پیوت این اندیکاتور را روی بروکری در لندن و حتی نیویورک نصب کنید و سیگنال بگیرید و با بروکر خودتان ترید کنید.گر چه که احتیاجی به اینم نیست.
از کجا معلوم که پوزیشن اول دلیلش همان پارامتری که شما فرمودید نبود ولی آیا در پوزیشن دوم پیوت بی اعتبار بود!!!!
من تمام راه هایی که روی پیوت ها میشده رفتم حتی برای هر سشن بازار یک تمپلت براساس ساعت شروع همون بازار طراحی کردم که پیوت ها رو نشون می داد
به هر حال من سیستم شما رو بدون پیوت بیشتر دوست دارم چون اون دید اصلی رو به تریدر میده وبرای من 100% توی تایم پایین با توجه به اینکه روند رو از کندل های تایم بالا می گیرم سودمند خواهد بود .
$$$ The Best Indicator = PRICE
نظر
-
نوشته اصلی توسط burix نمایش پست هاببینید دوست گرامی من توی پست های قبلی هم گفتم این نظرات شخصی هست و شما اگر پیوت ها رو می پسندید که چه خوب ولی باید معایبش هم در نظر داشته باشید
من تمام راه هایی که روی پیوت ها میشده رفتم حتی برای هر سشن بازار یک تمپلت براساس ساعت شروع همون بازار طراحی کردم که پیوت ها رو نشون می داد
به هر حال من سیستم شما رو بدون پیوت بیشتر دوست دارم چون اون دید اصلی رو به تریدر میده وبرای من 100% توی تایم پایین با توجه به اینکه روند رو از کندل های تایم بالا می گیرم سودمند خواهد بود .
روی پیشنهاد شما کار میکنم روش.....
ممنون دوست عزیز........از راهنمایی ها و بیان تجربیات با ارزشتون......
ایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
-
نوشته اصلی توسط mohammadkhajoo نمایش پست هادرسته ۴۰ پپ رفت ولی یکی از تیپی ها خورد دوم رو تریل کردین ؟ در واقع بایستی به اندازه اس ال میگرفتیم ؟
منظورتون رو دوست من کامل نفهمیدم؟ایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
-
نوشته اصلی توسط mohammadkhajoo نمایش پست هامثلا توی usdcad تایم ۱ ساعته بای داده ، بعد ۱۵ دقیقه سل داده ، باید چه کنیم در این موارد ؟ ایا باید بگیریم یا نباید بگیریم؟ایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
-
با سلام دوستان روش سومی هست برای ..... کردن که فکر کنم براتون جالب باشه برای من خیلی جالب بود و بخوبی در این سیستم سیگنالهارو ..... میکنه .
در ضمن جا داره از دوست عزیزم آقا احسان با نام کاربری burix که راهنمایی ها خوب و ارزنده ایی رو انجام دادند تشکر ویژه ایی رو داشته باشم و این پست و معرفی روش سوم ..... رو به افتخار ایشون میزارم که از پیوتها برای ..... خوششان نیامد و دلایلی رو عرض کردند برای نظرشون.
روش سوم ..... کردن سیگنال دریافتی ازین سیستم استفاده از اندیکاتور adx است .
و بطور کلی اگر بخواهیم منطق استفاده از آن را بیان کنیم این اندیکاتور دو تا تفسیر داره.
1-قدرت بالا برنده ها و پایین برنده ها با تعاریف خاص خودش
2-قدرت روند کنونی
این اندیکاتور سه تا پارامتر داره:
1- di مثبت
2-di منفی
3-شاخص adx
که ما از دو پارامتر که مربوط به تفسیر اول است چشم پوشی میکنیم.
و کار ما با پارامتر سوم است.و میخواهیم روند کنونی را تست سلامتی بزنیم.ببینیم در جایی که سیستم ترید ما سیگنال داده آیا روند قدرت دارد یا نه ؟بعبارتی مریض نیست؟ویرایش توسط maya1361 : https://www.traderha.com/member/11417-maya1361 در ساعت 11-02-2013, 12:24 AMایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
-
این شاخص مثل اندیکاتور rsi از 0 تا 100 تعریف میشود.و هر چه شاخص adx به سمت 100 نزدیکتر شود قدرت روند بیشتر و پر شتاب تر است.
و بر عکس هر چه به سمت صفر نزدیک شویم قدرت روند کندتر و کم شتاب تر است.
و این بازه 100 واحدی تقسیم شده به چهار قسمت:
1- 0-25
2- 25-50
3-- 50-75
4- 75-100
1-در این بازه روند اصطلاحا بیمار است و هیچ قدرتی ندارد و اصلا به صرفه نیست در این بازه تریدی بشود.
2-3-4- در این سه بازه ترید قدرت دارد و هنگامی که سیستم از روی سه شرط بنیادی سیستم تریدمان سیگنال بدهد با استفاده از این اندیکاتور موقعیتهای ریسکی و غلط انداز رو ..... میکنیم.
شرط .....= adx>25
ایدی تلگرام:
@godtaken
نظر
نظر