اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کمک:یک سیستم معاملاتی مناسب

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط masoud0455 نمایش پست ها
    ترجیح میدم در عمل خودم رو ثابت کنم تا اینکه زمانم رو صرف جواب دادن به یه عده کنم.
    خب دوست من حالا که با عزم راسخ میخواین شروع کنین پیشنهاد میکنم از استراتژی هایی کمک بگیرین که بر پایه شکست سطوح ( بریک اوت ) استوارن و نیازی به تحلیل و اندیکاتور و .... ندارن شما میتونی با شکستن هر سطح چه نزولی و چه صعودی پزیشنتونو بزارین و بدون استرس شاهد مثبت بودن برآیند ماهیانه تون باشین .
    خوشحال میشم بتونم به اندازه تجربه ناچیزم کمکتون کنم.
    خدا شاهده بچه های انجمن هیچکدوم موج منفی ندادن و یا خدای ناکرده از روی تکبر و غرور جواب شما رو ندادن بلکه خیلی صادقانه واقعیت بازار رو گذاشتن تو دست شما و علتشم اینه که می خواستن به شما بگن که این مقدار اطلاعاتی که شما دارین برای این بازار کافی نیست و باید تجربه واقعی داشته باشین . همین !
    براتون آرزوی موفقیت دارم .
    فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

سلام
      1-اگه ادم تکنیکال بلد باشه و ندونه با چه سیستمی باید ترید کنه طول میکشه تا یاد بگیره
      2-فرق سیستم با تکنیکال چیه ؟
      3- میخوای تحلیل تکنیکال پوزیشنهات رو ببنده؟
      اینجوریام نیست اخوی

نظر

اقا این خیلی مهمه که فهمیده با تحلیل تکنیکال پول در نمیاد و نیاز به سیستم معاملاتی داره
        و بدون سیستم معاملاتی تریدر نیست و فقط تحلیلگر میتونه باشه
        فکر کنم هر چقدر زحمت خوندن تکنیکال به خودت دادی دو برابر باید وقت بزاری سیستم بسازی
        اولین سیستمی که من استفاده کردم تغییر فاز مکدی بود
        ولی اکثرا سیستمها یک ضعف اساسی دارند
        مثلا میگه از فلان مقاومت قیمت عبور کرد وارد شو با تارگت فلان
        ولی قدرت ترند رو اندازه گیری نمیکنه
        یعنی نمیدونیم نیروی لازم رو داریم برسیم اونجا

ارادتمند معامله گر با بخت و اقبال

نظر

من منتظر بودم که جنابtitrerooz پاسخ ارزشمند و مفیدشان را بدهند که بیان فرمودند.
          بنده نیز تجربه ام را بعد از دنبال نمودن روش های مختلف ، کلاسهای متعدد مدیون تایپک های ایشان می باشم را ارائه می دهم.
          در مرحله اول اصلاً از اندیکاتور استفاده نکن.
          ابتدا در تایم های مختلف با استفاذه از خطوط کف ها و سقف ها را در چارت مشخص کن.

بهترین زمان ترید 11/30صبح الی 7 شب است.

حال با مطالعه روشهای مختلف در سایت ، روشی را برای خود شخصی سازی کن. اصلاً از سیگنال دیگران استفاده نکن.

به تحلیل های الیوت و تکنیکال ، قدرت بازار در سایت توجه کن تا روند احتمالی چارت برایت روشن تر شود ولی تجزیه و تحلیل را خودت انجام بده.

در مرحله آخر بعد از مدتها تمرین میتوانی از مووینگ ، ....نیز استفاده کنید.

تمرکز - کنترل احساسات - طمع نکردن و همراه بودن با روند خیلی مهم است. موفق باشید.

نظر

ممنون از راهنمایی های خوبتون.استراتژی اولیه ام هم به پیشنهاد دوستان فعلا دارم به صورت آزمایشی از ptm استفاده می کنم که یه استراتژی مولتی تایم فریمه تا بعدا بتونم شخصی سازیش کنم.
            موفقیت بر روی ستونهای شکست شکل می گیرد...

نظر

پردازش ...
            X