اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Trading System Series, Based on Bollinger Bands --- No 1

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
    این دو مورد احتیاط واجب است ! ببینیم نتیجه چی میشه

چه هشدار بجایی بود و چه ریزشی داشتند :

دوستان اگر لطف کنند و نتیجه همه پوزیشن هاشون رو که اینجا قرار دادند ، با هر نتیجه ای که هست قرار بدهند خیلی عالی میشه. به نظم داشتن عادت کنید لطفا !
    هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

buy @ Eur - usd h4

اردر خرید فعال شده.

نتیجه : استاپ دوست داشتنی !

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط hessamfx نمایش پست ها
        سلام.
        موقعیت ورود همراه با حمایت پیوتی...
        EUR USD H1

سلام.
        استاپ خورد...
        خوب شد من این اول سالی نتصمیم ندارم پوزیشن بگیرم وگرنه با این گپ ناز که پیوتها رو له کرد حساب ما رو هم داغون میکرد

خوب یکی دیگه,البته اگر موقعیتش اوکی بشه...
        USD CHF M30
        [/]

ویرایش توسط hessamfx : https://www.traderha.com/member/10721-hessamfx در ساعت 01-02-2014, 10:11 PM
        .:.سلاخی میگریست به قناری کوچکی دلباخته بود.:.

نظر

• نوشته اصلی توسط apooladi74 نمایش پست ها
          با سلام به همه دوستان

پیام جان با توجه به اینکه کندلی که کف رو ایجاد کرده کندل بزرگی هست آیا گرفتن این موقعیت مجاز هست؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم

نتیجه :

نظر

• نوشته اصلی توسط mohammadgolp نمایش پست ها
            GOLD- H1
            نتیجه:
            IF YOU FAIL TO PLAN; YOU PLAN TO FAIL
            A trader MUST have BUSINESS PLAN

نظر

• درود
              میبینم که برخی دوستان اضافه کاری وایسادند و توی ایام تعطیلات میلادی هم ترید می کنند۰
              عدم پست دهی بنده را ترک سیستم ندانید ۰ بلکه نظر من در ایام تعطیلات بازاری بیشتر بر مطالعه و استراحت فکری است تا ترید کردن با ریسک بیشتر در این دوران!
              از هفته آتی همچون قبل با ایده ها و تریدهام در خدمت تاپیک دوست داشتنیم هستم!

راستی !
              دیدم نظرسنجی گذاشتن واسه انتخاب بهترین سیستم معاملاتی!
              چون این تاپیک و این سیستم نوپاست توی کاندیدای بهترین متد های سایت نیست !

خودمونیم !
              ما که میدونیم این پسربچه استعدادشو داره !
              فقط مثل اونا سن بالا نیست !
              پس بذارید بزرگش کنیم بعد بفرستیمش مسابقات تا همه حیرت کنن از بازیش !

بدرود
              همایون
              ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

• GBPJPY- H1
                ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 01-03-2014, 07:11 PM
                IF YOU FAIL TO PLAN; YOU PLAN TO FAIL
                A trader MUST have BUSINESS PLAN

نظر

• نوشته اصلی توسط amirreza6790 نمایش پست ها
                  سلام به همه ی دوستان..

بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

• نوشته اصلی توسط amirreza6790 نمایش پست ها

درود
                    امیر رضا جان ، من برای اینکه پیوت ها زیاد توی تصمیم گیریم تاثیر آنچنان نذاره و از دخالت دادن خودش توی این مدت و ایجاد شک و دو دلی در امان باشم اومدم پیوت ها رو توی بک گراند استتار کردم !
                    اینطوری در نگاه کردن به چارت ، پیوتی رو نمیبینید !
                    ولی اگر سرتون رو بالا تر ببرید یا مانیتور رو کمی پایین ، بالا کنید پیوت ها یهو ظاهر میشن !
                    ابتکاری بود که انجام دادم که در خاور میانه اولین بوده !

میتونید رنگ بندی پیوت هاتون رو این کد بذارید در تنظیماتش : 39,39,39

یه نمونه رو میذارم از چارتم تا مشاهده کنید .

پست دوم

پیام خان
                    در پست 481 ، دلیل احتیاط باریکی باند ها و خروج احتمالی مووینگ از باند هاست دیگه ؟
                    یا رانت اطلاعاتی داشتی !؟
                    atr هم دخیل بود توی اون هشدار ؟

بدرود
                    همایون ...

ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 01-04-2014, 10:46 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط minexer نمایش پست ها
                      درود
                      میبینم که برخی دوستان اضافه کاری وایسادند و توی ایام تعطیلات میلادی هم ترید می کنند۰
                      عدم پست دهی بنده را ترک سیستم ندانید ۰ بلکه نظر من در ایام تعطیلات بازاری بیشتر بر مطالعه و استراحت فکری است تا ترید کردن با ریسک بیشتر در این دوران!
                      از هفته آتی همچون قبل با ایده ها و تریدهام در خدمت تاپیک دوست داشتنیم هستم!

راستی !
                      دیدم نظرسنجی گذاشتن واسه انتخاب بهترین سیستم معاملاتی!
                      چون این تاپیک و این سیستم نوپاست توی کاندیدای بهترین متد های سایت نیست !

خودمونیم !
                      ما که میدونیم این پسربچه استعدادشو داره !
                      فقط مثل اونا سن بالا نیست !
                      پس بذارید بزرگش کنیم بعد بفرستیمش مسابقات تا همه حیرت کنن از بازیش !

بدرود
                      همایون
                      سلام
                      همایون جان انشاالله برنامه ای در حال پیاده سازی است که برای سیستم های نوپا و جدید دیگر نیاز به نظر سنجی نیست .
                      و این سیستم ها با حساب های دمو و یا ریلی که براشون اختصاص داده میشن قابل بررسی و محک توسط کاربران برای انتخاب آنها براساس نیاز ها و شرایطشون هست
                      از دیروز شروع به اطلاع رسانی به صاحبان تاپیک های آموزش سیستم های معاملاتی کردیم و از تاریخ 20/10/92 ادامه تاپیک ها منوط بر این هستند که بدون استثنا همگی این طرح را اجرا کرده و لوگین و پسورد اینوستور حساب را در تاپیک مربوطه و امضای خود قرار دهند
                      لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMSystem نمایش پست ها
                        سلام
                        همایون جان انشاالله برنامه ای در حال پیاده سازی است که برای سیستم های نوپا و جدید دیگر نیاز به نظر سنجی نیست .
                        و این سیستم ها با حساب های دمو و یا ریلی که براشون اختصاص داده میشن قابل بررسی و محک توسط کاربران برای انتخاب آنها براساس نیاز ها و شرایطشون هست
                        از دیروز شروع به اطلاع رسانی به صاحبان تاپیک های آموزش سیستم های معاملاتی کردیم و از تاریخ 20/10/92 ادامه تاپیک ها منوط بر این هستند که بدون استثنا همگی این طرح را اجرا کرده و لوگین و پسورد اینوستور حساب را در تاپیک مربوطه و امضای خود قرار دهند
                        دوست گرامی درود بر شما

من دیشب پیام شما رو دریافت کردم و از تصمیمتون مطلع شدم . اطمینان دارم که هدف اصلی شما و مجموعه محترم پرسپولیس ارتقای سطح کیفی فروم و همچنین ارتقای توانایی کاربران عزیز است. ولی اگر من با این تصمیم شما کمی اختلاف سلیقه داشته باشم از نظر شما ایرادی داره ؟ یعنی حمل بر جسارت نمیشه ؟

اگر واقعا هدف اینه که نتایج روشها و صحت عملکرد اونها برای آیندگان و دوستان حاضر قابل پیگیری باشه و همچنین محکی زده بشه ، اگر دقت کنید میبینید که بیشتر از هر تاپیک دیگه ای من اصرار بر قرار دادن نتایج هستم و به جد از دوستان این مسئله رو چندین بار تقاضا کرده ام. من به تاپیک های دیگر دوستان کاری ندارم ولی در این تاپیک هر لحظه که مراجعه کنید با چند صفحه مطالعه میتوانید به یه جمع بندی کلی در مورد توانایی و معایب اون برسید و تصمیم گیری رو برای مراجعه کننده آسان میکند.

مشکل اینجاست که همانطور که خودتون میدونید در هر ترید عوامل متعددی دخیل است که شاید بخش کوچک آن روش تریدری است و سهم مدیریت و بخش روانی بر کسی پوشیده نیست. با این پیشنهاد شما تریدر محک میخوره ، نه روش ترید . چون همین روش رو اگر من و یا شما و یا دوستی دیگر انجام دهد نتیجه متفاوت است و نمیتوان شاخص خوبی برای سنجش عملکرد روش معرفی شده باشد.

پ.ن: و در آخر برای اینکه این ذهنیت ایجاد نشه که من از ترید کردن و نمایش ترید های لایو واهمه دارم که این مسائل رو مطرح کردم ( همان طور که قبلا من بارها ترید هایم را اینجا به اشتراک گذاشتم و در تاپیک موجود است ) ، همین جا اعلام میکنم که حاضرم در مسابقه ای که از طرف بروکر شما و حتی در حساب ریل اگر برگذار کنید شرکت میکنم و برای حضور در رقابتی سالم حداقل به مدت سه ماه به عنوان اولین نفر از همین جا اعلام آمادگی کنم. ( نا گفته نمونه که من یک حساب ریل هم در بروکر پرسپولیس دارم ).

در هر صورت مرسی بابت همه زحماتی که تقبل میکنید.

پیروز باشید.

.

نظر

پست دوم

پیام خان
                          در پست 481 ، دلیل احتیاط باریکی باند ها و خروج احتمالی مووینگ از باند هاست دیگه ؟
                          یا رانت اطلاعاتی داشتی !؟
                          atr هم دخیل بود توی اون هشدار ؟

بدرود
                          همایون ...

درود همایون جان

خوبی برادر ؟ . داریم کم کم به لحظه موعود نزدیک میشیم و از این هفته به امید خدا و همت دوستان قراره با پوزیشن هامون یه جشنی بر پا کنیم !!!

در مورد هشدار اون پست هم راستشو اگر بخوای ، جا داشت که از atr هم کمک میگرفتم که واقعا یادم نبود و به نکته خوبی اشاره کردی . ولی من بر اساس همون مسائلی که قبلا گفته بودم و شما هم به درستی اشاره کردی استفاده کردم. اکثر مواقع این هشدارها جواب میده.

ولی ای کاش به جای این همه زحمت رانت اطلاعاتی میداشتم !!!

پیروز باشید

.

نظر

دوست گرامی درود بر شما

من دیشب پیام شما رو دریافت کردم و از تصمیمتون مطلع شدم . اطمینان دارم که هدف اصلی شما و مجموعه محترم پرسپولیس ارتقای سطح کیفی فروم و همچنین ارتقای توانایی کاربران عزیز است. ولی اگر من با این تصمیم شما کمی اختلاف سلیقه داشته باشم از نظر شما ایرادی داره ؟ یعنی حمل بر جسارت نمیشه ؟

اگر واقعا هدف اینه که نتایج روشها و صحت عملکرد اونها برای آیندگان و دوستان حاضر قابل پیگیری باشه و همچنین محکی زده بشه ، اگر دقت کنید میبینید که بیشتر از هر تاپیک دیگه ای من اصرار بر قرار دادن نتایج هستم و به جد از دوستان این مسئله رو چندین بار تقاضا کرده ام. من به تاپیک های دیگر دوستان کاری ندارم ولی در این تاپیک هر لحظه که مراجعه کنید با چند صفحه مطالعه میتوانید به یه جمع بندی کلی در مورد توانایی و معایب اون برسید و تصمیم گیری رو برای مراجعه کننده آسان میکند.

مشکل اینجاست که همانطور که خودتون میدونید در هر ترید عوامل متعددی دخیل است که شاید بخش کوچک آن روش تریدری است و سهم مدیریت و بخش روانی بر کسی پوشیده نیست. با این پیشنهاد شما تریدر محک میخوره ، نه روش ترید . چون همین روش رو اگر من و یا شما و یا دوستی دیگر انجام دهد نتیجه متفاوت است و نمیتوان شاخص خوبی برای سنجش عملکرد روش معرفی شده باشد.

پ.ن: و در آخر برای اینکه این ذهنیت ایجاد نشه که من از ترید کردن و نمایش ترید های لایو واهمه دارم که این مسائل رو مطرح کردم ( همان طور که قبلا من بارها ترید هایم را اینجا به اشتراک گذاشتم و در تاپیک موجود است ) ، همین جا اعلام میکنم که حاضرم در مسابقه ای که از طرف بروکر شما و حتی در حساب ریل اگر برگذار کنید شرکت میکنم و برای حضور در رقابتی سالم حداقل به مدت سه ماه به عنوان اولین نفر از همین جا اعلام آمادگی کنم. ( نا گفته نمونه که من یک حساب ریل هم در بروکر پرسپولیس دارم ).

در هر صورت مرسی بابت همه زحماتی که تقبل میکنید.

پیروز باشید.
                            پیام عزیز حسن نیت شما قابل ستایش و ستودنی است ولی همانطور که میدانیم هیستوری معاملات حساب و آماری که از آن برمیاید از خیلی جهات در رتبه بالاتری نسبت به قرار دادن نتایج در تاپیک هست . به همین خاطر از شما خواهشمندیم که مارا در ارائه خدمات بهتر به کاربران عزیز فروم با اجرای این طرح ، یاری کنید . در ضمن نقش احساسات روانی در معاملات پذیرفته شده است و شما میتوانید از ترید کپیر جهت این امر برای کاهش تاثیرات روانی استفاده نمایید .
                            لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

• درود
                              بنظرم ساخت اکانت و دیدن دیگران ، جهت مشاهده قدرت متد زیاد کار جالبی نیست .
                              اولا چه کسی این اکانت را میخواهد اداره کند ؟ کسی که اولین بار متد رو توی تالار معرفی کرده ؟ یا چند نفر ؟

ثانیا کسی که متد رو معرفی کرده و داره توی تاپیک زحمته گسترشش رو میکشه و سیگنالا رو میذاره خیلی داره بهش فشار میاد و زمانی که میتونه به استراحت بپردازه رو داره توی تالار فعالیت میکنه و عکس و نکته میذاره . ( حالا دیگران هم باید کمکش کنن تا این فشار تقسیم بشه ) . یه دمو هم بهش اضافه بشه بنده خدا اور دوز میکنه !
                              انرژیش که کم بشه ، از تاپیک کم میذاره
                              کمتر تاپیک پیش میره
                              موقعیت کمتر گذاشته میشه
                              و در نهایت تاپیک خشک میشه

ثالثا ما داریم در مورد آیندگان هم برنامه میریزیم . حالا یکی مثل منه نوعی الان با تاپیک آشنا شده و حساب رو میتونه هی چک بکنه !
                              فردی که دو سال دیگه میخواد این حساب رو چک کنه ، چیزی عایدش نمیشه
                              چون زمان و تغییر ریتم بازار خود باعث میشه متد ها مدتی که میگذره هی عوض بشن . و شاید خدا رو چه دیدید ! دو سال دیگه این متد اصلا ضرر بده !

و هم اینکه کسی که میخواد توی اون حساب برای دیگران ترید کنه ، مطمئنن نمیاد از نون خودش و زن و بچش بزنه و اولویت رو بذاره روی اون حساب دمو برای ترید !
                              مسلما اول توی ریل برای خودش داره کار میکنه . توی ریل هم آرامش نیازه . وقت نیازه و فکر .
                              هر ترید یک پروسه ایست از تصمیم و آرامش و عدم سهل انگاری و صبر و کنترل حرص و و و
                              چه بسا وقت نکنه توی حساب دمو برای تالار ، ترید رو به موقع انجام بده و لازم باشه چشمش به حساب ریل خودش باشه و تمرکز داشته باشه.

و در نهایت اینکه
                              من تاپیکایی رو دیدم از همین متد ها که صاحبشون دمو براشون باز کرده بود سال های پیش
                              منی که داشتم تاپیک رو میخوندم هیچی نمیفهمیدم از متد !
                              چون نه حساب دموئه دیگه فعال بود !
                              نه بار آمورشی ای داشت اون حسابه دمو!
                              تاپیکا هم که دیگه خشک شده بودن و پست ها کم !

ولی هر وقت یه متدی بوده که درست حسابی تاپیکش جلو رفته
                              و موقعیت ها رو توی تاپیک گذاشتن همراه با عکس
                              منی که شاید 5 سال بعد از احداث اون متد ، رفتم اون تاپیک رو ببینم ، دقیقا عین همون فردی یاد گرفتم که 5 سال پیش داشته توی تاپیک فعالیت میکرده !
                              نمونش هم زیاده ( پایپو - ptm - خبرتی و ... )

در کل
                              آگاهی بده و رها کن !
                              این سیستمه تربیت فرزند و جوان و بازیکن و ... هست !

نکات رو توی تاپیک بگو
                              موقعیت ها رو عکساشو بذار
                              پرسش ها رو جواب بده
                              طرف آگاه شد ، رهاش کن !
                              خودش بیشتر از هرکسی میدونه سود توی اون متد است یا خیر !
                              خودش ترید میکنه ، اگه دید به روحیه اش خورد ، مشتاق باشه ادامه میده

مشک آنست که خود ببوید ، نه آنکه عطار ببوید

بدرود
                              همایون ...

نظر

درود
                                امیر رضا جان ، من برای اینکه پیوت ها زیاد توی تصمیم گیریم تاثیر آنچنان نذاره و از دخالت دادن خودش توی این مدت و ایجاد شک و دو دلی در امان باشم اومدم پیوت ها رو توی بک گراند استتار کردم !
                                اینطوری در نگاه کردن به چارت ، پیوتی رو نمیبینید !
                                ولی اگر سرتون رو بالا تر ببرید یا مانیتور رو کمی پایین ، بالا کنید پیوت ها یهو ظاهر میشن !
                                ابتکاری بود که انجام دادم که در خاور میانه اولین بوده !

میتونید رنگ بندی پیوت هاتون رو این کد بذارید در تنظیماتش : 39,39,39

یه نمونه رو میذارم از چارتم تا مشاهده کنید .

بدرود
                                همایون ...

ممنون همایون جان..بنده تی پی هارو با فیبو تعیین کردم اون پیوت هارو نگاه نمیکنم..چون بصورته قوی راهکاره پیوت هارو بلد نیستم..! اون پیوت ها هم تنظیماته دیفالته اندیکاتوره بالا سمته چپ چارت هستش..

البته ابتکاره خاورمیانه ایه شما رو هم نمیشه نادیده گرفت! ..ممنون دوسته خوبه من..
                                بزرگترین لذت در زندگی ام انجام دادن کاری ست که دیگران گفتند تو نمی توانی ..... ! رومن پولانسکی

نظر

پردازش ...
                                X