اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Trading System Series, Based on Bollinger Bands --- No 1

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
    سلام پیام جان
    من سر این اخبار دهنم سرویس شد http://forum.broker-fa.com/f62/%D8%B...tml#post115483

پی دی افی چیزی دارین که اخبار رو بر اساس اهمیتشون دسته بندی کرده باشه که مثل امروز من نشه
    من امروز کاملا بیخیال پوزیشنهای بازو رها کردم و رفتم یه مراسمی بعد که اومدم بلافاصله سیستمو روشن کردم بازم همه چی خوب بود تا اینکه لباسامو عوض کردم و برگشتم پای سیستم دیدم همه رو درو کرده ( شایدم از لباسام بوده )
    کاملا بی توجه بودم به اخبار
    به نظرم دسته بندی فارکس فکتوری (رنگ بندی) زیاد دقیق و کارآمد نیست
    ممنون

درود بر شما

ناراخت شدم که اینو شنیدم. ولی از رفتار بازار معلوم بود که منتظر خبریه و واسه خودش هر سمتی میخواست میرفت !

این چند فایل رو الان از تو سیستمم پیدا کردم. یه جدول هم دادم که خلیل عزیز زحمتشو کشیده و درجه اهمیتشون رو مشخص کزده. چون نمیدونم چقدر در مورد این شاخص ها میدونی ، به همین دلیل از مبتدی تا پیشرفته رو قرار دادم.

شاخص های مهم اقتصادی

ولی در کل من به این چند مورد بیش از همه اهمیت میدم : سخنرانی ها و جلسات بانکهای مرکزی آمریکا ، اتحادیه اروپا و ژاپن - خبر نرخ بهره - نرخ بیکاری و مدعیان بیکاری - خبر میزان اشتغال چه در بخش کشاورزی و چه غیر کشاورزی - خبر مهم امروز ( NFP . حقوق پرداختی به بخش غیر کشاورزی که خیلی خیلی مهمه. ) - تولید ناخالص داخلی - شاخص مدیران فروش و تراز های تجاری - و ... الان تقریبا اینها رو یادم میاد . بخونی خودت متوجه میشی.

پیروز باشید
    هميشه آماتورها در امتداد يک روند قوي به دنبال الگوهاي برگشتي مي گردند...

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• mohammadgolp عزیز که در مورد Nzd Jpy گفتی که استاپ خوردی . امیدوارم که در دمو گرفته باشی. ولی دوست عزیز من ، من بارها در تاپیک در مورد ترید سر خبر و حوالی اون هشدار دادم و اگر تاپیکو کامل مطالعه نکردی لطفا این کار رو بکن.[/QUOTE]

سلام پیام جان
      NZDJPY تو حساب ریل بود ولی ضررش زیاد نبود، AUDNZD تو حساب دمو بود. در هر صورت از هر جفتش به یه اندازه ناراحت شدم!!
      پیام جان تاپیک رو چندبار مطالعه کردم و میدونم که باید حواسم به اخبار باشه اما....
      ممنون از راهنماییت و ممنون از تاپیک "همه تجربیات من" دوست عزیز
      ویرایش توسط mohammadgolp : https://www.traderha.com/member/12426-mohammadgolp در ساعت 01-11-2014, 07:06 PM
      IF YOU FAIL TO PLAN; YOU PLAN TO FAIL
      A trader MUST have BUSINESS PLAN

نظر

• درود بر دوستان عزیز

Buy @ Aud - Jpy H4

«قومی متفکرند اندر ره دین// قومی به گمان فتاده در راه یقین// می ترسم از آن که بانگ آید روزی// کی بی خبران راه نه آن است و نه این»

.

نظر

• نوشته اصلی توسط روند یاب نمایش پست ها
          سلام پیام جان
          من سر این اخبار دهنم سرویس شد http://forum.broker-fa.com/f62/%D8%B...tml#post115483

پی دی افی چیزی دارین که اخبار رو بر اساس اهمیتشون دسته بندی کرده باشه که مثل امروز من نشه
          من امروز کاملا بیخیال پوزیشنهای بازو رها کردم و رفتم یه مراسمی بعد که اومدم بلافاصله سیستمو روشن کردم بازم همه چی خوب بود تا اینکه لباسامو عوض کردم و برگشتم پای سیستم دیدم همه رو درو کرده ( شایدم از لباسام بوده )
          کاملا بی توجه بودم به اخبار
          به نظرم دسته بندی فارکس فکتوری (رنگ بندی) زیاد دقیق و کارآمد نیست
          ممنون
          سلام روندیاب عزیز

از تقویم اقتصادی سایت FXstreet هم می تونی کمک بگیری. اما همین سایت فارکس فکتوری هم خیلی خوبه و اطلاعات خیلی خوبی ارائه میده. البته نگاه کردن به رنگ بندی به تنهایی کافی نیست. جلوی هر خبر یک آیکون وجود داره که شکل فولدر هست و وقتی موس رو نگه داری نوشته Open detail . اون رو که باز کنی توضیحات زیادی در مورد هر خبر نوشته. یکی از کاربردی ترین اطلاعاتش ستون SMQ هست که مخفف عبارت Scale of Market Quakes هست. به این معنی که قدرت اخبار و تأثیر آنها رو بر بازار رو اندازه گیری کردن و به صورت یک شاخص در آوردن. (مثل زمین لرزه ها که قدرت هر زلزله رو به صورت ریشتر بیان می کنن) . هر چه SMQ یک خبر بالاتر باشه خبر قدرت زیادتری داره . معمولاً SMQ بالای 1 میتونه حرکت بزرگی در بازار ایجاد کنه.
          با این حساب در مورد اخبار جمعه ساعت 5 بعد از ظهر با دیدن SMQ اخبار کانادا و امریکا (به ویژه خبر معروف NFP که باعث کال مارجین شدن خیلی ها میشه) می تونستیم متوجه بشیم که احتمالاً حرکت بزرگی در پیش داریم که مثل یک زلزله 8 ریشتری میتونه خطرناک و ویران کننده باشه.

ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

• با سلام
            CADJPY- H1

IF YOU FAIL TO PLAN; YOU PLAN TO FAIL
            A trader MUST have BUSINESS PLAN

نظر

• Sell @ Eur - chf H4

اردر فروش فعال شد.

.

نظر

• سلام بر همه دوستان

پیام جان اینکه مووینگ پایین یا بالای باند میانی باشه اهمیتی نداره!؟
                نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• نوشته اصلی توسط Mohammad-H نمایش پست ها
                  سلام بر همه دوستان

پیام جان اینکه مووینگ پایین یا بالای باند میانی باشه اهمیتی نداره!؟
                  درود بر شما

نه . تا بحال که فرق خاصی ندیدم. مهم اینه که کلوز یا بالای هر دو یا زیر هر دو میانگین باشه ( میانگین 50 و باند میانی )

پاینده باشید

.

نظر

• نوشته اصلی توسط payam154 نمایش پست ها
                    درود بر دوستان عزیز

Buy @ Aud - Jpy H4

درود

پیام خان بنظرت این موقعیت بدلیل افقی بودن باندها ، رنج بودن بازار رو نشون نمیده ؟
                    یادته گفتی میترسی ازش !؟

با توجه به همون مسئله ی شکار موقعیت های خوب و مناسبتر
                    آیا بهتر نیست این موقعیت رو چشم پوشی کرد بخاطر این حالت رنجش ؟
                    یا دلیل دیگری دارید برای گرفتنش ؟

با سپاس
                    بدرود
                    ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

• عمو همایون بازم با یه تجربه اومد !

درود
                      نکته ای که هفته اخیر یافتم !
                      همه تقریباً میدونیم که رابطه مووینگ اوریج با قیمت مثل کش میمونه
                      وقتی قیمت زیاد به مووینگ نزدیک بشه ، خاصیت دافعه پیدا میکنه و قیمت رو هل میده به عقب و برعکس
                      این خاصیت رو توی این متد هم میشه ازش استفاده کرد
                      یعنی !
                      اگر سیگنال ورودی داده شد
                      لیکن مووینگ از قیمت فاصله اش زیاد بود اون موقعیت ریسکش زیاده و وارد نشید .
                      یادت باشه که قراره موقعیت های خوبو بگیری !

دو مثال :

هفته پیش ترید هایی کردم که این دو لم رو بهم یاد داد توی این متد !

اولیش تکنیکالی بود
                      دومیش روانشناسی

1- اگر قیمت با مووینگ فاصله اش زیاد شد ، سیگنالی که صادر میشه برای ورود ریسکش زیاده
                      2- کدوم قانونی بهت گفته که هر روز باید یه پوزیشن باز داشته باشی !؟ چرا با هر چشمک بازار ، خام میشی !؟

( هفته ی قبل تجربه ی خوبی رو بهم بازار هدیه داد ، البته هدیه که نه ! چون برای هدیه هزینه ای نباید داد ! ولی من دادم ! )
                      بهتره بگم از اون کادو هایی که دبستان بودیم بهمون مدرسه میداد !
                      خونواده واسمون کادو میخریدن !
                      میدادن مدرسه !
                      مدرسه هم به ما میداد !

دمت گرم بازار !

در مورد فیلتره فاصله گرفتن مووینگ و قیمت و عدم ورود ، نظر شما چیه دوستان ؟
                      فکر میکنید میتونه یه راه حل خوب برای تشخیص روند هایی باشه که دیگه خسته شدن و جونی واسه ادامه دادن ندارن ؟!
                      چون تشخیص یک رونده جوون از یک روندی که آخرای عمرشه ، نکته مهمیه
                      ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 01-14-2014, 12:27 PM

نظر

• دو نمونه از دو نکته !

یک نمونه از قدرت تراکم های پیوتی در تعیین تی پی و اس ال هایمان در این متد

این چارت چهارساعتست
                        اصلا بحث ورود و یا عدم ورودش مسئله نیست توی این مثال ! چون سیگنالی برای ورود توی این تایم نبوده و باید یه تایم پایینتر وارد شد .
                        نکته ی اصلی این مثال ، تی پی گذاری کمی بالاتر از یک تراکم پیوتی حمایتیه !

نمونه ی بعدی :
                        یک نمونه از تشخیص پیر شدن یک روند با استفاده از فاصله گرفتن مووینگ و قیمت !

زیباست !
                        نه !؟

ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 01-14-2014, 12:42 PM

نظر

• یک نمونه مثال در مورد تراکم های پیوتی و تعیین تی پی و اس ال با کمک اون ها

ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 01-14-2014, 01:15 PM

نظر

• نوشته اصلی توسط minexer نمایش پست ها
                            درود

پیام خان بنظرت این موقعیت بدلیل افقی بودن باندها ، رنج بودن بازار رو نشون نمیده ؟
                            یادته گفتی میترسی ازش !؟

با توجه به همون مسئله ی شکار موقعیت های خوب و مناسبتر
                            آیا بهتر نیست این موقعیت رو چشم پوشی کرد بخاطر این حالت رنجش ؟
                            یا دلیل دیگری دارید برای گرفتنش ؟

با سپاس
                            بدرود
                            درود بر همه دوستان عزیز و درود بر همایون گرامی و تشکر بابت زحماتی که کشیدید.

همایون جان این موقعیت درسته که زیاد جوندار نبوده و زیاد تاپ نیست ولی یکم با اون تعریف رنجی که داشتیم متفاوته. در اون تعریف بعد از یک حرکت روند دار ، قیمت استراحت میکنه و چند کندلی رو به صورت ساید حرکت میکنه. ولی با وجود اینکه قیمت به اندازه تقریبی استاپمون به سمت هدف حرکت کرده و برگشته ، من هم با نظرت موافقم که این از اون موقعیت های ایده آل نیست ، اون هم به دلیل موقعیت باند ها. منتظر میشیم ببینیم نتیجه نهایی چی میشه !!

در مورد خاصیت میانگین هم کاملا درسته گفتی. توی همین تاپیک هم یه بار همچین بحثی در مورد خاصیت جذب میانگین صحبت کردیم که الان شما محبت کردید و کامل فرمودید. با این جمله هم که گفتی هر بار که چشمک میزنه ما تحریک نشیم هم شدیدا موافقم. فقط باید گلچین موقعیت های برتر کنیم.

همایون جان یه زحمتی بکش ، برای اینکه این نکات بیشتر برای همه جا بیوفته و با تکرار بیشتر درصد وقوع اون رو ببینیم ، هر وقت موقعیتی دیدی با ذکر همین نکات لطفا قرار بده و نتیجه گیری هم با خودته ، ما هم هستیم و با کمک هم این نکات رو پیش میبریم.

پیروز باشید.

.

نظر

• شباهت تریدر با بیس بالیست :

شباهت یک ورزشکاری که بیس بال کار می کنه با یک تریدر در اینجاست که هر دو منتظرند که توپ شلیک شود و ضربه بزنند !
                              بیس بالیست سه بار مهلت دارد که توپ را ضربه بزند !
                              او خوب می دونه اگه توپی ، بد به سمتش پرتاب بشه ، اجازه داره ضربه نزنه و شانس خودشو در دو ضربه ی بعدیه تیم حریف آزمایش کنه !

یک تریدر ماهر نیز خوب میدونه هر توپی که از طرف بازار شلیک میشه ، ارزشه ضربه زدن نداره !

و اما تفاوت تریدر و بیس بالیست :

بیس بالیست ، سه بار فرصت برای ضربه داره !

تریدر ، بی نهایت فرصت ضربه داره !!!

تصمیم با خودتون ...

تریدری که حجم بالا بردارد و ریسک بیشتری کند !

تریدری که پوزیشنی خوب را شکار کند و بازار را شکست دهد !
                              بیاد داشته باشید ، تی پی شما یعنی اس ال کسی دیگر !

هر قدر توپ را بهتر ضربه بزنی ، گرفتنش توسط کسی دیگر در آن سوی جهان سختر است !

تریدری که تریدش منجر به ضرر شود ! و از بازار شکست بخورد !

هر قدر حریفت توپ را بهتر پرتاب کند ، احتمال خوب ضربه زدن تو کمتر است !

همایون ...
                              ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 01-14-2014, 05:17 PM

نظر

• Sell @ Chf - Jpy ------ H4

.

نظر

پردازش ...
                                X