اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Trade with CCI

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط polino نمایش پست ها
    ریز معاملات هفته جاری:

روي دمو بود احسان جان يا ريل؟
    بعد مقدار سرمايه چقدر بود؟

نظر

نوشته اصلی توسط mahmoudezoj نمایش پست ها
      روي دمو بود احسان جان يا ريل؟
      بعد مقدار سرمايه چقدر بود؟
      --سلام . دمو یا ریل فرقی نداره. حتی اگه روی دمو هم باشه باید جوری ترید کنی که فردا روز که رفتی توی حساب ریل ، حساب همه چی رو کرده باشی. (حداقل من که اینطوری کار می کنم )

-- برای حساب 1000 دلاری ، هر پوزیشن رو 0.03 لات میگیرم . از اونجایی که معمولا معاملاتی که با ضرر بسته میشن، کمتر از 100 پیپ هستند لذا روی هر پوزیشن حداکثر 3 درصد ریسک می کنم.

نظر

با سلام و تشکر بابت مطالب آموزشی اندیکاتور cci with atr کامپایل نمیشه و eror میده 'indicator_color1' - defined value expected E:\rasa\experts\indicators\### CCI with ATR.mq4 (4, 1) لطفا بررسی کنید و در صورت امکان فایلهای exe , mq4 را با هم واسه دانلود بگذارید سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم و آرزوی سالی همراه با سلامت و برکت برای همه عزیزان آرزومندم
        ویرایش توسط ashoori : https://www.traderha.com/member/3694-ashoori در ساعت 03-16-2014, 12:30 AM

نظر

نوشته اصلی توسط ashoori نمایش پست ها
          با سلام و تشکر بابت مطالب آموزشی اندیکاتور cci with atr کامپایل نمیشه و eror میده 'indicator_color1' - defined value expected E:\rasa\experts\indicators\### CCI with ATR.mq4 (4, 1) لطفا بررسی کنید و در صورت امکان فایلهای exe , mq4 را با هم واسه دانلود بگذارید سال نو رو هم پیشاپیش تبریک میگم و آرزوی سالی همراه با سلامت و برکت برای همه عزیزان آرزومندم
          سلام

فکر می کنم مشکل بدلیل آپدیت شدن متا تریدر باشه.اگر توی متا تریدر کامپایل نمیشه ، اندیکاتور رو یکبار در محیط متاادیتور ران کنید ، سپس توی متاتریدر. به احتمال زیاد حل میشه (امان از این قر و فر متاتریدر )

اگه حل نشد ، فایلهای exe , mq4 خدمت شما: http://pcmupload.traderha.com/up...9495750281.rar

نظر

nzd jpy:

اگر cci بالای خط روند بسته شود، موقعیت خرید فعال می شود

ویرایش توسط polino : https://www.traderha.com/ در ساعت 03-17-2014, 03:05 PM

نظر

eur aud:

با عبور cci از مقدار 53، موقعیت خرید جدیدی فراهم شده که بر روی شکل نشان دادم . این پوزیشن 10:30 صبح امروز گرفته شد

با توجه به روند صعودی قوی در تایم هفتگی و روزانه (و مثیت بودن cci در آن تایم فریمها) و نیز عبور از پیوت هفتگی و ماهانه، این پوزیشن رو برای هفته بعد باز میزارم

با منفی شدن مقدار CCI پوزیشن خرید با ضرر بسته شد.

نظر

gbp aud:

با شکسته شدن خط روند cci و بسته شدن پشت ساپورت هفتگی و ماهانه، موقعیت فروش فراهم شد. قیمت با برخورد به ساپورت دوم هفتگی ، به بالا پرتاب شده

نظر

cad jpy:

cci برای یک کندل به زیر لول atr رفته و مجددا لول را رد کرده و موقعیت فروش فراهم شد. در ادامه با برخورد قیمت به دو سطح حمایتی، مانع ریزش بیشتر آن شده.

ویرایش توسط polino : https://www.traderha.com/ در ساعت 03-19-2014, 11:42 AM

نظر

nzd jpy:

اگر cci بالای خط روند بسته شود، موقعیت خرید فعال می شود

بالاخره tp1 در یک پوزیشن فرسایشی لمس شد.

نظر

احسان جان عيد تعطيل كردين يا ادامه مي.دين؟

نظر

نوشته اصلی توسط mahmoudezoj نمایش پست ها
                        احسان جان عيد تعطيل كردين يا ادامه مي.دين؟
                        هستیم . ولی دیروز پای چارت نبودم و یکی دو موقعیت از دستم در رفت و الان برای ورود دیر شده . اگه موقعیت بگیرم حتما اینجا قرار میدم.

خوشحال می شم شما و سایر دوستان هم موقعیت دارید قرار بدین.

شاد و سر بلند باشید.

نظر

سلام

فکر می کنم مشکل بدلیل آپدیت شدن متا تریدر باشه.اگر توی متا تریدر کامپایل نمیشه ، اندیکاتور رو یکبار در محیط متاادیتور ران کنید ، سپس توی متاتریدر. به احتمال زیاد حل میشه (امان از این قر و فر متاتریدر )

اگه حل نشد ، فایلهای exe , mq4 خدمت شما: http://pcmupload.traderha.com/up...9495750281.rar
                          من فکر کنم یک دلیل اینکه اوسیلاتور قابلیت نمایش نداره به خاطر این که با سورس اسیلاتورهای cci و atr مشکل داره

احتمالا به خاطر عدم مشابهت نامی (برای پیدا کردن ) هستش ، اینم از این نظر گفتم چون سورس کد رو نگاه بکنید اشاره به دو فایل مختلف داره

در صورت امکان فایلهای سی سی آی و ای تی آر متای خودتون رو لطف کنید آپ کنید فکر کنم بعد از کمپایل مجدد درست بشه

به هر حال برای من هم تا به الان امکان لود در چارت نبوده

نظر

سلام

من از پست 3 استفاده کردم یه بار کامپایل کردم مشگلی نداره

ولی نتنستم (نتو نستم )با هاش ارتباط برقرار کنم امید وارم تو هفته ایند بتونم روش تمرکز کنم
                            موفق باشید ایام بکام
                            ویرایش توسط tavakoligh : https://www.traderha.com/member/13127-tavakoligh در ساعت 03-30-2014, 03:20 PM
                            زمین میوه هایش را به شما می دهد , و شما اگر بدانید دست ها تان را چه گونه پر کنید بی نیاز خواهید بود .

تا در طلب گوهر کانی ،کانی/
                            تا در هوس لقمهٔ نانی، نانی/
                            این نکتهٔ رمز اگر بدانی، دانی/
                            هر چیزی که در جستن آنی، آنی

نظر

نوشته اصلی توسط Jason Chestor نمایش پست ها
                              من فکر کنم یک دلیل اینکه اوسیلاتور قابلیت نمایش نداره به خاطر این که با سورس اسیلاتورهای cci و atr مشکل داره

احتمالا به خاطر عدم مشابهت نامی (برای پیدا کردن ) هستش ، اینم از این نظر گفتم چون سورس کد رو نگاه بکنید اشاره به دو فایل مختلف داره

در صورت امکان فایلهای سی سی آی و ای تی آر متای خودتون رو لطف کنید آپ کنید فکر کنم بعد از کمپایل مجدد درست بشه

به هر حال برای من هم تا به الان امکان لود در چارت نبوده
                              سلام

نمی دونم مشکل کامپایل نشدن واسه چیه. خود من هم بعضی از اندیکاتورهایی که قبلا باهاشون کار می کردم رو نمی تونم توی ورژن جدید متا تریدر کامپایل کنم. اندیکاتور cci , atr رو که توی اندیکاتور اصلی استفاده شده رو اپلود کردم به همراه تمپلیت و ورژن جدید اندیکاتور اصلی به نام cci with atr&macd .

http://pcmupload.traderha.com/up...6200480521.rar

توی این اندیکاتور ، cci 50 رو حذف کردم و به اون مکدی اضافه کردم(برای تشخیص واگرایی و ..... موقعیتهای پر ریسک) تا به فراخور سلیقه و نحوه ترید خودتون در صورت نیاز استفاده کنید. نکته ای که باید بگم اینه که اسکیل cci با مکدی متفاوته. یعنی اینکه اعداد cci در محدوده 0 تا حدود 300 تغییر می کنه و اعداد مکدی در محدوده مثلا 0.0023 . برای اینکه بتونم این دو اندیکاتور رو در یک اندیکاتور نمایش بدم لازم است تا اعداد مکدی رو در یکسری اعداد ضرب کنم تا اسکیل هر دو تقریبا یکسان بشه . این اعداد برای تایم فریم های مختلف متفاوته و در قسمت ورودی پارامتر های اندیکاتور در قسمت MACD_normalize_data باید وارد بشه.

نکته دوم : در ورژن قبلی با تغییر علامت cci ، تعداد 5 کندل اول به رنگ خاکستری بود. این جز قوانین woodi است که میگوید وقتی تعداد 5 کندل مثلا بالای صفر تثبیت شد ، روند شکل گرفته است. ولی از انجایی که این قانون برای تایم های پایین بیشتر کاربرد دارد ، لذا در ورژن جدید ، صرفا تا زمانی که میله های cci زیر لول atr باشد، رنگ آنها خاکستری است . با اینکار از لحاظ بصری کار راحت تر شده و به محض اینکه cci موقعیت خرید یا فروش میگیرد(از لول atr عبور می کند)رنگ آن سبز یا قرمز می شود.

((امیدوارم زیاد پیچیده نشده باشه ))

شاد و سر بلند باشید...
                              ویرایش توسط polino : https://www.traderha.com/ در ساعت 03-30-2014, 10:21 PM

نظر

سلام به همه دوستان
                                در هفته گذشته به دلیل دید و بازدیدهای عید و مسافرت نتونستم زیاد پای چارت باشم و موقعیت هارو در اینجا قرار بدم.

اما یکی از موقعیتهای خیلی خوب هفته گذشته ، در euraud شکل گرفت که من تقریبا 1/3 اونو گرفتم. همانطور که در شکل زیر می بینید، با عبور cci از لول atr ، یک موقعیت فروش شکل گرفت که تقریبا 440 پیپ سود در پی داشت.

اما نکته ای که در این معامله وجود دارد ، نحوه خروج از معامله است. در شکل زیر با رسم خط روند بر روی cci منتظر بسته شدن اولین میله cci پشت این خط روند هستیم تا با تثبیت آن از معامله خارج شویم. در این حین قیمت نیز با پیوت هفتگی و ماهانه برخورد کرد و با تشکیل الگوی کندل استیک ، زنگ خطر پایان روند نزولی به صدا در امد.

با شکست خط روند cci در این شکل ، که با برخورد قیمت با پیوت ماهانه نیز همزمان شد ، می توان یک موقعیت خرید را در اصلاحی موج نزولی شکار کرد. البته از انجایی که این موقعیت خلاف روند است ، بالطبع از ریسک بیشتری نیز برخوردار است.

نظر

پردازش ...
                                X