نوشته اصلی توسط behrad
نمایش پست ها
اونقد از درو دیوار بازار خوردیم که بفهمیم منتقد خوب چقدر ارزش داره.
به طور مثال من یا بدون استاپ لاس معامله می کنم یا استاپ بزرگ استفاده می کنم. چون نمی شه دنبال 250 تا 500 پیپ باشید و استپ شما 50 تایی باشه.
من گاهی معامله تو ضرر رو اگه تغییر بنیادی رخ نداده باشه رو حتی یک ماه بدون استپ نگه می دارم تا بازار راه درست رو بره و نوسانات یا همون نویز بازار استپ رو فعال نکنه.
من گاهی معامله تو ضرر رو اگه تغییر بنیادی رخ نداده باشه رو حتی یک ماه بدون استپ نگه می دارم تا بازار راه درست رو بره و نوسانات یا همون نویز بازار استپ رو فعال نکنه.
گاها در یه بازه رنج چند روزه ضرر هایی قبول میشه که بعد ها وقتی موقعیتها رو چارت دراگ میشن خنده ای تلخ مارا فرا میگیره !
برام سوال پیش میاد : چطور در یک بازه زمانی که رنج قیمت بیش از 2% نبوده 10% یا بیشتر از آن بالانس افت میکنه ؟
تقریبا اکثریت قاطع تریدرها نگاهشان به پذیرش ضرر اشتباه است . اکتفا میکنند به قانون ( حتما استاپ ست کنید) .
بحث لوریج پیش میاید و هدف گیری سود میشه مبنای رفتارها ... اگر مباحث فانتزی ریوارد ریسک و سودهای هندسی رو
کمی کنار بزاریم و به ریشه کار بچسبیم ( قبول ضرر ) خیلی از تحلیلها و روشها میتوانند حساب را سرپا نگه دارند .
در پله های بالاتر اگر کسی سرمایه دار است و امکان معاملات با لوریج 1 دارد رفتن به سراغ سرمایه گذاری های متنوع
و تشکیل سبد معاملاتی متنوع منظورم بود .
لزوما مجبور به پذیرش شرایط سیاه سفید نیستیم بازه بسیار گسترده ای از منطقه خاکستری داریم . فاصله بین
معاملات با لوریج 1 تا لوریج 50 در هر معامله منطقه بسیار پهناوری است که با قبول واقعیت بازدهی معقول میشه
قدمهای اول اسقلال و آزادی مالی رو برداشت.
ممنون
نظر