How to analyze the market with Digital Indicators?
با سلام خمت همه عزیزان، اساتید گرامی. بنده این روش را در یکی از سایت های روسی مشاهده کردم. انصافا اگه ازش درست استفاده بشه روش خیلی مناسبی است.
این روش خودم روی یه حساب دمو که الان موجود هست امتحان کردم و دو هفته ای بازهی 100 درصد گرفتم. الان هم دنبال تکرار این روش و پیدا کردن راهی برای تسلط بر روش هستم. البته روی کارگزاری پرسپولیس !
چون سرعت ترجمه یه کم بالا بوده احتمالا جمله بندی ها زیاد دلنشین نباشه، بنابراین پیشاپیش معذرت.
از نظرات شما عزیزان شدیدا استقبال می شود.
انشالله که مفید واقع بشه.
منحنی ها:
شکل 1:
قوانین این روش :
توضیحات از روی شکل:
منحنی SATL روند قیمت را نشان می دهد. رشد منحنی SATL (منحنی آبی کم رنگ چارت) نشانگر روند گاوی است.
نقطه شروع به روند گاوی نقطه ای است که مینیمم محلی برای SATL ایجاد شود. در شکل 3 با فلش مشخص شده است.
نقطه برگشت کامل از روند خرسی(نقطه دقیق شروع روند صعودی) نقطه ای است که علامت STLM از منفی به مثبت تغییر کند(در شکل با فلش رو به پائین نمایش داده شده است).
پائین آمدن خط SATL نشان دهنده روند خرسی است (فاز 3 و 5 شکل 2).
منحنی SATL روند قیمت را نشان می دهد. رشد منحنی SATL (منحنی آبی کم رنگ چارت) نشانگر روند گاوی است.
نقطه شروع به روند گاوی(معکوس شدن خرسی) نقطه ای است که مینیمم محلی برای SATL ایجاد شود. در شکل 3 با فلش مشخص شده است.
نقطه برگشت کامل از روند خرسی(نقطه دقیق شروع روند صعودی) نقطه ای است که علامت STLM از منفی به مثبت تغییر کند(در شکل با فلش رو به پائین نمایش داده شده است).
شکل 2
شکل 3
نکاتی در مورد STLM :
شکل 4
شکل 5
(خط عمودی زرد) ایجاد می شود. SATLمینیمم محلی برای STLM (خط عمودی قرمز) زود تر از مینیمم محلی
این نکته این مطلب را بیان می کند که سریعا با چرخش STLM موقعیت نگیر که صبرکن تا تائیدیه SATL ایجاد شود سپس وارد شو.
فعلا تا اینجا، ادامه مطلب در اسرع وقت.
با سلام خمت همه عزیزان، اساتید گرامی. بنده این روش را در یکی از سایت های روسی مشاهده کردم. انصافا اگه ازش درست استفاده بشه روش خیلی مناسبی است.
این روش خودم روی یه حساب دمو که الان موجود هست امتحان کردم و دو هفته ای بازهی 100 درصد گرفتم. الان هم دنبال تکرار این روش و پیدا کردن راهی برای تسلط بر روش هستم. البته روی کارگزاری پرسپولیس !
چون سرعت ترجمه یه کم بالا بوده احتمالا جمله بندی ها زیاد دلنشین نباشه، بنابراین پیشاپیش معذرت.
از نظرات شما عزیزان شدیدا استقبال می شود.
انشالله که مفید واقع بشه.
منحنی ها:
PCCI | RBCI | STLM | FTLM | FATL | SATL | RSTL | RFTL |
اندیکاتور آخر منحنی نارنجی |
اندیکاتور دوم منحنی سبز |
اندیکاتور اول منحنی صورتی |
اندیکاتور اول منحنی سفید |
منحنی سفید بر روی چارت |
منحنی آبی روی چارت |
آبی پررنگ بر روی چارت |
قرمز پر رنگ بر روی چارت |
شکل 1:
قوانین این روش :
- در جهت SATL (روند اصلی) معامله کن. یعنی تمام پوزیشن ها طبق جهت SATL بایستی ایجاد شوند.
- خصوصیات روندهای سریع و کند FTLM و STLM را نیز درنظر بگیر.
- طبق شرایط بازار ( بیش خرید و بیش فروش و حالت میانه و ماکزیمم و مینیمم محلی ) موقعیت بگیر: اندیکاتور RBCI
- از استاب لاس های انعطاف پذیر بر مبنای RBCI و PCCI استفاده کن.
توضیحات از روی شکل:
نقطه شروع به روند گاوی نقطه ای است که مینیمم محلی برای SATL ایجاد شود. در شکل 3 با فلش مشخص شده است.
نقطه شروع به روند گاوی(معکوس شدن خرسی) نقطه ای است که مینیمم محلی برای SATL ایجاد شود. در شکل 3 با فلش مشخص شده است.
شکل 2
شکل 3
نکاتی در مورد STLM :
- علامت + برای STLM یعنی روند گاوی و - روند خرسی است.
- نقطه ای که در آن STLM از + به – تغییر علامت دهد نقطه شروع روند خرسی است.
- وقتی SATL افقی است منطقه بی طرف است(بدون روند). مثلا منطقه 2 و 4 شکل 2.
شکل 4
شکل 5
(خط عمودی زرد) ایجاد می شود. SATLمینیمم محلی برای STLM (خط عمودی قرمز) زود تر از مینیمم محلی
این نکته این مطلب را بیان می کند که سریعا با چرخش STLM موقعیت نگیر که صبرکن تا تائیدیه SATL ایجاد شود سپس وارد شو.
فعلا تا اینجا، ادامه مطلب در اسرع وقت.
نظر