با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
طراحي برنامه تريد که بر اساس تکنيکال و فاندامنتال ، با ريسک منطقي نوشته مي شود و بايد گفت رکن اساسي ورود و خروج به بازار است و از جوانب مختلف بازار تکنيکال، فاندامنتال و روانشناسي به معامله گران کمک مي کند.بدين معنا که قبل از هر تريد ،معامله گر با نوشتن پلان بر اساس اطلاعات تکنيکال و فاندامنتال ،تغييرات بازار را پيش بيني مي کند، تصميم مي گيرد چه مي خواهد بکند و بعد وارد بازار مي شود. به زبان ديگر و از ديدگاه روانشناسي بازار، پلان احساسات معامله گر را چه در سود و چه در زيان مديريت مي کند و به کارش نظم مي دهد.
معامله گران حرفه اي هيچ گاه بدون پلان تريد نمي کنند زيرا وقتي معامله گري پوزيشن باز دارد به راحتي نمي تواند فکر کند که چه اتفاقي مي خواهد بيفتد مخصوصا مواقعي که بازار بر خلاف پوزيشن وي حرکت مي کند .در اين زمان بيشتر افراد احساساتي عمل مي کنند و تصميمات اشتباه مي گيرند. اما با نوشتن پلان قبل از ورود به بازار، اين تغييرات را پيش بيني شده و تريدر مي داند چه بايد بکند. بنابراين تریدینگ پلان تمام فشارهاي رواني را از روي معامله گر بر ميدارد و کمک ميکند تا در اين بازار پر ريسک با آرامش و ريسک منطقي معامله کند.
شايد نداشتن پلان يکي از عوامل موثر در بازنده بودن 90 % افراد در اين بازار باشد.
متن بالا رو در جایی دیدم برای دوستان گذاشتم که از اهمیت و مهم بودن پلان صحبت میکنه
من در تریدهام از پلان معاملاتی خیلی غاقل بودم نه اینکه استفاده نمیکردم بسیار این موضوع برام کم رنگ بود ولی در حال حاضر برام مهم شده هر کدام از دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارن ممنون میشم مطرح کنن از جناب اقای ازادی و اقای یزدی و آقا مسلم و آقا مصطفی و دیگر دوستان هم خواهش میکنم ما رو در معیارهای پلان نویسی راهنمایی کنند با سپاس.
نظر