نوشته اصلی توسط PCMAnalyst
نمایش پست ها
در پست نخست اشاره کردم : ابتدا هدفم بیان و بررسی مفاهیم پایه بود با مشارکت دوستان .
در ادامه تاپیک جناب معین فر pdf رو آپلود کردند .
اصولی که برای طراحی پلن می بایست لحاظ کرد ، در پی دی اف دیدم .تقریبا تمام مراحل ذکر شده بود .دیگه لزومی به تکرار ندیدم .
فقط بعضی از موارد را بولد کردم .
در یک پلان مفاهیم روانشناسی میبایست لحاظ گردد
با کمال احترام ،میبایست در بطن قوانین باشد .
با تجربه اندکی که دارم ، بزرگترین مشکل را باور غلط می دانم سپس سیستم معاملاتی یا احساسات مخرب و دانش معامله گری و ابزار ..... .
به نظرم در هر سفر ابتدا می بایست بدانیم در مسیر هستیم یا نه ؟ بعد دنبال قابلیتهای ماشین یا راننده باشیم .
در مورد پست آخری :
اکثر ما با سرمایه کم وارد این کار شدیم .( و می شویم )چرا که اینکار سرمایه زیاد نمی خواد ( لوریج هست ) اولین دروغ بزرگ .
حال با این مقدار سرمایه به جستجوی سود آنچنانی پلن می نویسیم .نظیرش را همه دیدیم یا تجربه کردیم تبدیل 30 $ به 10000 با 20 استپ .از این تیپ پلنها که بگذریم . هنوز هم این فکر مسموم در لا به لای تاپیکها به چشم میخوره .. در حقیقت دنبال هالی گریل میگردیم .(قمار :به معنای رسک زیاد نه شرعی )به همین خاطر فلسفه معامله گری را نوشتم .
چند باور نظیر هالی گریل و انتظارات از سیستم و... را مطرح کردم .
در پاسخ سوال شما دوست عزیز ،اشاره کردم ( نظر شخصی )
پلن معاملاتی ::ترکیبی از روش ترید با مدیریت سرمایه و قوانین ورود و خروج هست .
زمانی که سرمایه کو چک و لوریج بالا ست، به نظرم در باب مدیریت سرمایه یادآوری اینکه فقط 2% ریسک کنید ،یا مراقب احساسات مخرب نظیر حرص و طمع یا ترس باشید ... کفایت نمیکنه .(بعد از اینهمه سال کپی پیست تا حالا هم که نتیجه معکوس داده )
اما اگر مفاهیم و چشم اندازی از آینده مطرح شه ، شاید به سر منزل مقصود برسیم .
برای نوشتن یک پلان چه چیزهای نیاز هست؟
کاغذ و قلم و ماشین حساب ووووو نگاه واقعبینانه .. . در نهایت همه چیز روی کاغذ ست تا عمل !!!
یا بزارین سوال واضح تر بیان کنم ، برای معامله کردن در بازار چه ابزارها و دانش های نیاز هست که ما بتوانیم آنها را مکتوب شده در اختیار داشته باشیم و بر اساس این عوامل مکتوب شده از الف تا ی ترید انجام دهیم بدون هرگونه دخالت تصمیمات احساسی ؟
با اجازه ، جسارتا رک و بی پرده پاسخ میدم .
ابزار که لازم هست ، در اختیار تریدر خرده پا نیست .نظیر سرعت اجرای دستورات ، مقوله اسپرد و قیمت .
و دانش رنگ و بوی تجربه داره .....
پوزش میخوام منظور شما را از الف یا ی متوجه نشدم .همه این صحبتها در مورد همین هست . فقط قوانین خودمان را آگاهانه و واقعبینانه مشخص کنیم .
معتقدم اگر چشم اندازی از آینده کار ( حساب ) داشته باشیم .احساسی برخورد نمیکنیم .به همین خاطر روی مدیریت سرمایه پافشاری میکنم .
( تصحیح بفرمایید )سپاسگزارم
نظر