اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Big ben to style jabalameli

بستن
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • Big ben to style jabalameli

    بسم الله الرحمن الرحیم

    در این تاپیک به صورت کلی به تمام پیشنیاز ها و نکات تریدری در بازار بورس پرداخته میشود و پس از آن نوبت به طرح سیستم معاملاتی میرسد زیرا تنها شرط موفقیت در بازار سیستم معاملاتی نمیباشد و این شرط در کنار آگاهی و رعایت دیگر ملزومات اعتبار دارد.
    از تمامی خوانندگان عزیز تقاضا میشود بدون توجه به سطح دانش قبلی خود به مطالعه دقیق این مباحث بپردازند و در عمل نیز به آن پایبند باشند. درست است که این مطالب برای دوستان تکراری و یا شاید بسیار ساده باشد ولی چون هدف از تشکیل این بخش به سود استیبل در طولانی مدت رسیدن و بهره بردن از سود معاملات می باشد پس مرور و پایبندی به آنها در عمل در این بخش ضروری است.

    شخصا هدف از ایجاد این بخش برایم این هست که دوستانی که حضور دارند به سود قابل قبول و مکفی از این بازار دست یابند. وگرنه تاپیکهای ارائه سیستم های معاملاتی در سطح اینترنت و همین فروم بسیارند که پس از مدتی رها شده و یا برای علاقه مندان خود سود قابل قبول به هماه نداشته اند.

    به همین دلیل سعی میشود که در این بخش غیر از سیستم معاملاتی به تمام نکات مفید تریدری پرداخته شود تا یک محیط واقعی تریدری فراهم آید. و هر کس حتی با سطح دانش پایین نسبت به بازار بتواند با تکیه بر مطالب این بخش به کسب سود در بازار برسد.


    پ . ن : از تمامی دوستان عزیز خواهش میشود همانگونه که از عنوان بخش به خصوصی یاد میشود از شیر سیستم معاملاتی و مطالب آن در محیط خارج از بخش خود داری شود.

    ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 02-21-2016, 10:58 AM
    ورود به معامله با منطق انسانی
    خروج
    از معامله با احساس ماشینی
    لینکهای پرایس اکشن:

    وبسایت

    کانال تلگرام

  • #2
    اولین بحث مهم در معاملات بورس مدیریت سرمایه می باشد زیرا با استفاده از یک مدیریت سرمایه منطقی و عملی میتوان در بدترین شرایط در بازار دوام آورد.
    منظور از بدترین شرایط :

    ضرر ده بودن سیستم معاملاتی
    وارد شدن بازار به دوره های رکود و ضرر ده
    حرکات غیر منتظره بازار
    کم شدن یا بودن بالانس حساب
    .
    .
    .

    در قدم اول مهم این هست که برنامه ای در مدیریت سرمایه داشته باشیم که بتوان بر اساس آن در بدترین شرایط اصل پول یا حداقل مبلغی که به عنوان حاشیه امنیت سرمایه گذاری در نظر داریم را حفظ نماییم. پس برای این منظور در ابتدا بایست با در نظر گرفتن ظرفیت و توانایی مالی خود و پس از آن برنامه اقتصادی که در نظر داریم یک مبلغی را جهت فعالیت ( درگیر کردن در ریسک معاملات بازار ) مقرر کنیم. به یاد داشته باشید که این مبلغ کل ظرفیت و توان شما برای ریسک در بازار هست و حالا باید بر اساس دیگر آیتم های مدیریت سرمایه خود آن را برنامه ریزی کنید. که با توجه به پلن های مختلف و مخصوصا نوع سیستم معاملاتی ما و هدف از این بخش به بیان نوعی از پلن مدیریت سرمایه میپردازیم که مناسب برای اهداف بخش می باشد.
    ورود به معامله با منطق انسانی
    خروج
    از معامله با احساس ماشینی
    لینکهای پرایس اکشن:

    وبسایت

    کانال تلگرام

    نظر


    • #3
      درست است که در بالا مقداری سرمایه را برای قرار دادن در ریسک معاملات بازار در نظر گرفتیم ولی قرار نیست که همه آن را در این بازار از دست بدهیم چون در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که همین هم پلنی برای ورود به کار و درگیر کردن در ریسک معاملات دارد و خود دارای حاشیه امنیت مستقل نسبت به برنامه پست 3 میباشد.

      ابتدا با یک مثال :

      فرض بگیرید بنده با توجه به دارایی ها و پس انداز و برنامه های مالی خود که در زندگی شخصیم دارم کلا توان قرار دادن 20.000.000 تومان را در بازار بورس به کل دارم که اگر در تمام فعالیت بورسی من این 20.000.000 تومان از بین برود هیچ گونه خلل و تاثیری در دیگر برنامه های شخصیم نداشته باشد. از این به بعد این قسمت از مبحث و مبلغ ( این 20.000.000 تومان ) را جهت سهولت در نگارش و برداشت راحت تر مفهوم، به نام a میشناسیم.

      با توجه به ماهیت بازار بورس که پتانسیل بالایی هم در سود آوری و هم وارد کردن ضرر به سرمایه گذاران دارد میبایست که مقدار a به بخش های کوچکتر که بهترین حالت پیشنهادی 4 قسمت میباشد تقسیم گردد. از این پس به هر کدام از 4 قسمت b میگوییم.

      B*4=a

      دلایل تقسیم سرمایه a به چهار قسمت ( b ) :

      1 - ایجاد فرصتی دوباره برای فعالیت در بازار پس از تحمل ضرری که باعث از دست رفتن یک سرمایه b شده..... فرض بگیرید بنا به هر دلیلی معامله گر کل موجودی حساب خود را از دست داده و بالانس حسابش برابر با 0 شده به اصطلاح ایرانی ها کال شده اگر این مقدار شامل سرمایه a باشد شخص معامله گر دیگر سرمایه ای برای وارد کردن به بازار و ادامه فعالیت ندارد و یا با تحمل مشقت و تحمل ریسک بسیار دوباره مبلغی را برای این امر فراهم می آورد. در صورتی که اگر این ضرر از محل سرمایه b باشد و بار اول باشد که کال شده هنوز 3 بار دیگر قادر به شروع مجدد بدون کوچکترین دغدغه و فشار مالی می باشد.

      2 - افزایش سرمایه در طی معاملات در صورت رضایت از میزان سود آوری و در نتیجه گام بلند تر به اهداف

      3 - بیمه ای برای شروع مجدد به عنوان هر گونه اتفاق و یا ضرر غیر از ضرر های معاملاتی. مثل ورشکستگی کارگذار _ ضرر مالی در ترید بنا به دلایل فنی مثل قطعی برق و اینترنت هنگام ست کردن معامله _ رعایت نکردن مشخصات حساب متناسب با نوع فعالیت و ......

      4 - در صورت تصمیم به قطع فعالیت در بازار، ضرر کمتری متحمل شدن و باز گرداندن سرمایه جهت فعالیت های دیگر اقتصادی
      ورود به معامله با منطق انسانی
      خروج
      از معامله با احساس ماشینی
      لینکهای پرایس اکشن:

      وبسایت

      کانال تلگرام

      نظر


      • #4
        تا الان میزان سرمایه ای به منظور کل فعالیت بورسی و مقادیر قسمت بندی شده از آن را برای 4 بار فرصت فعالیت در بازار در نظر گرفته ایم. نکته ای که در مورد میزان سرمایه های b وجود دارد این است که در اینجا با توجه به ظرفیت و مدل سیستم معاملاتی مورد نظر هر 4 قسمت را برابر با هم میگیرم وگرنه در سیستمهای معاملاتی دیگر بنا به امید ریاضی و دیگر آیتم ها برای سرمایه های b مقادیر متفاوت قرار میدهیم.

        نوبت به آن رسیده که برنامه نهایی در مورد سرمایه b را عنوان کنیم. همانطور که قبلا گفته شد میزان سرمایه a قرار نیست که در صورت شکست در بازار های مالی تماما از دست معامله گر برود هرچند که این مبلغ کل توان و ظرفیت شخص بود
        ولی همین هم در مدیریت سرمایه کلی دارای حاشیه امن خود میباشد.
        در هر بار فعالیت در بازار ( منظور همان 4 فرصت هست ) یک حاشیه امنیت برای سرمایه های b وجود دارد و آن به میزان 20% هر b می باشد. به این معنی هست که در هر بار فعالیت چنانچه تنها به اندازه 20% از سرمایه b از دست برود طبق صحبتهایی که در آینده به آنها خواهیم رسید حجم معاملات به حد اقل خود رسیده و 10% دیگر از سرمایه b به این بخش از ضرر احتمالی تعلق دارد. به بیان دیگر اگر معامله گر در معاملات خود 20% ضرر به سرمایه خود وارد کرد از آن پس مجاز به ترید با حد اقل حجم معاملاتی می باشد تا بتواند از فرصتی دوباره در همان دوره برای پیشرفت و سود هی خود استفاده کند و این بار به اندازه 10% b می باشد.
        از این پس به مقدار 20% افت بالانس از سرمایه b عبارت c گفته شد و به مقدار 10% دیگر d میگوییم.

        نتیجتا بیان گردید که در هر بار از آن 4 بار فرصت فعالیت در بازار تنها جمعا 30% از سرمایه b در صورت عدوم موفقیت شخص در معاملات به سرمایه گذار ضرر وارد شده و 70% از هر b برای وی محفوظ میباشد واین به وضوح نوید از آن دارد که چنانچه سرمایهه گذار بنابه هر دلیل موفق به کسب سود از بازار نگردد و متحمل ضرر های پی در پی گردد و در هر 4 بار آغاز مجدد شکست بخورد نهایتا با 70% از سرمایه a خود به خانه باز گشته و این مقدار را میتواند در زمینه های دیگر اقتصادی استفاده نماید.

        مثال بر پایه 20.000.000 تومان

        a = 20.000.000
        b = 5.000.000
        c = 1.000.000
        d = 500.000
        کل ضرر های در هر فرصت = c + d
        1.000.000 + 500.000 = 1.500.000
        1.500.000 * 4 = 6.000.000

        یعنی در نهایت به طور کلی فقط 6.000.000 تومان با توجه به هر 4 بار ضرر پیاپی به سرمایه گذار ضرر وارد شده و با 70% سرمایه کل خود از بازار خارج میگردد.
        ورود به معامله با منطق انسانی
        خروج
        از معامله با احساس ماشینی
        لینکهای پرایس اکشن:

        وبسایت

        کانال تلگرام

        نظر


        • #5
          حال با توجه به این که بخش اولیه مدیریت سرمایه در بازار های مالی بیان گردید و انشاالله همگی در عمل به آن پایبند خواهند بود به بخش دوم مدیریت سرمایه میپردازیم که این بخش مربوط به تعیین حجم مجاز معاملات میباشد.

          این بخش را با یک مثال ساده شروع میکنیم در زندگی واقعی و معمولی زمانی که یک نفر در نظر دارد ماشین یا خانه ای جدید بخرد طبیعتا ماشین یا خانه موجود را فروخته و مقداری پول که برای ارتقا در نظر داشت را روی آن گذاشته و خانه و یا ماشین جدید خریده و آن را ارتقا میدهد و این طور نیست که با حفظ قبلی یک جدید خریداری شود با سطحی در حد قبلی.... البته این امر همیشه اتفاق نمی افته و موارد خاص هم داره ولی ما در اینجا به بیان امر معمول آن پرداختیم که در سرمایه گذاری بورس مرتبط میباشد

          پس با مثال بالا مشخص می شود که اگر امید ریاضی و ریسک به ریوارد سیستم معاملاتی این اجازه را به ما بدهند می توانیم در هر ترید نه تنها به اندازه ریسک ثابت بلکه به اندازه سود کسب شده آخرین ترید خود در ترید پیش رو ریسک کنیم. یعنی اصلا لازم نیست تا با یک حجم ثابت نسبت به بالانس و یا حجم دینامیک نسبت به تعداد معاملات به تعیین حجم معاملات بپردازیم و پروسه ای بسیار طولانی مدت و بعضا خسته کننده را برای رسیدن به اهداف مالی خود در بازار طی کنیم بلکه میتوانیم با ریسک کردن تنها روی آخرین سود کسب شده ، در معامله جاری حجم را مشخص کنیم و از خود بازار برای ریسک کردن مایه بگذاریم.

          با توجه به سیستم معاملاتی که در این بخش با آن به معامله می پردازیم تعداد معاملات بسته شده با حد سود بسیار بیش از تعداد معاملات بسته شده با حد ضرر می باشند پس اگر هم معامله ای با ضرر بسته شود هیچ ضرری متوجه مقدار سرمایه b نخواهد شد و تنها به اندازه سود یک معامله ضرر خواهیم کرد.
          در برخی مواقع بنا به هر دلیلی امکان دارد که معاملات سود ده نباشند در نتیجه چنانچه 3 بار پیاپی معاملات با ضرر بسته شدند و یعنی به اندازه 3 سود آخر کسب شده متحمل ضرر شدیم می بایست که از حالت تهاجمی در مدیریت سرمایه خارج شده و تنها با حداکثر 3% بالانس به معامله پرداخته شود و پس از بسته شدن مجدد سه معامله پیاپی با حد سود به حالت تهاجمی برگشته و سود آخرین معامله را به عنوان ریسک معامله جدید قرار دهیم.
          همچنین چنانچه سرمایه b از c گذشت و وارد d شد باید با حجم حد اکثر 3% بالانس معامله کرد.


          با عمل کردن به پلن بالا چند نکته مفید در مورد حفظ حاشیه امنیت سرمایه گذای وجود دارد.

          1 - هیچ گاه از محل سرمایه گذاری اصلی ریسکی در معاملات قرار نداده ایم و از سودی که از خود بازار کسب شده برای ریسک کردن در بازار استفاده میکنیم.
          2 - در مواقع ضرر های پیاپی و یا رسیدن به محدوده c حد اقل حجم ممکن به عنوان ریسک قابل استفاده میباشند.
          3 - با راکد نکردن بیهوده سود کسب شده از خود بازار و درگیر کردن آن با ریسک معاملات جاری سرعت و شتاب بیشتری در رسیدن به اهداف مالی پیدا خواهیم کرد.
          4 - ازدیاد بیش از حد ترشح آدرنالین در سطوح بالای مدیریت سرمایه و در نتیجه احساس ........ برای تریدر.

          در بالا منظور از سطوح بالای مدیریت سرمایه پله های آن میباشد که چنانچه دوستان زحمت بکشند و یک اکسلی در این رابطه بسازند هم یک محک برای درک کامل مطلب خواهد بود و هم مرجعه برای استفاده دیگر اعضا ( این طوری دیگه زمانی که سیگنالی صادر میشه هر کس میدونه دقیقا به چه میزان باید حجم را در نظر بگیره و لازم به ذکر از طرف بنده نیست ) و هم متوجه میشید که چرا گفتم ازدیاد بالای ترشح ادرنالین

          به جهت چنین مشارکت هایی یک تاپیک به نام کارگاه ابزارهای تریدری باز میکنم تا دوستان در آنجا اکسل ها و دیگر موارد احتمالی آینده را قرار دهند و همانجا در موردشان بحث شود تا مطالب این تاپیک منظم و منسجم بمانند.

          منتظر مشارکت دوستان در مورد ساخت اکسل مدیریت سرمایه براساس گفته های بالا در تاپیک زیر هستم ..... در نهایت بهترین فایل اکسل به صورت مبنا و همگانی مورد استفاده کل اعضا میگردد.

          http://forum.broker-fa.org/f106/%DA%...64/#post155409
          ورود به معامله با منطق انسانی
          خروج
          از معامله با احساس ماشینی
          لینکهای پرایس اکشن:

          وبسایت

          کانال تلگرام

          نظر


          • #6
            چند نکته در مورد فایل اکسل مدیریت سرمایه تهاجمی :

            1 - همیشه از لوریج مناسب به حجم های معاملاتی در حساب خود استفاده نمایید. در لول های بالای این مدیریت سرمایه با توجه به این که ارزش دلاری سود معامله قبلی به عنوان ریسک معامله جاری استفاده میشود این امکان وجود دارد که به میزان حدود 35 درصد از بالانس در معامله ریسک شود و اگر لوریج مناسب با حجم نباشد در صورتی که معامله به ضرر وارد شود احتمال این وجود دارد که قبل از فعال شدن استاپ لاس حساب کال شود. پس همیشه به میزان لوریج خود در حساب معاملاتی و متناسب بودن تناسب آن با حجم معاملات توجه داشته باشید. چنانچه به هر دلیلی " مثلا قوانین بروکر " قادر به بهره گیری از میزان لوریج مناسب نیستید از حجم معاملات خود به اندازه ای که ریسک آن به صفر برسد بکاهید " مثلا از 1/2 یا 1/3 حجم مجاز استفاده نمایید. با این کار فقط یک مقدار تاخیر زمانی در رسیدن به هدف نهایی مدیریت سرمایه ایجاد میشود و نیاز به تعداد معالات بیشتری خواهد بود. ولی یادتون باشه که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست .



            پ . ن : مابقی نکات را تا ساعتی دیگه به خاطر کار دیگه ای که باید انجام بدم می نویسم ( همین پست را ویرایش واضافه میکنم )
            ورود به معامله با منطق انسانی
            خروج
            از معامله با احساس ماشینی
            لینکهای پرایس اکشن:

            وبسایت

            کانال تلگرام

            نظر


            • #7
              نوشته اصلی توسط Jabalameli
              چند نکته در مورد فایل اکسل مدیریت سرمایه تهاجمی :

              1 - همیشه از لوریج مناسب به حجم های معاملاتی در حساب خود استفاده نمایید. در لول های بالای این مدیریت سرمایه با توجه به این که ارزش دلاری سود معامله قبلی به عنوان ریسک معامله جاری استفاده میشود این امکان وجود دارد که به میزان حدود 35 درصد از بالانس در معامله ریسک شود و اگر لوریج مناسب با حجم نباشد در صورتی که معامله به ضرر وارد شود احتمال این وجود دارد که قبل از فعال شدن استاپ لاس حساب کال شود. پس همیشه به میزان لوریج خود در حساب معاملاتی و متناسب بودن تناسب آن با حجم معاملات توجه داشته باشید. چنانچه به هر دلیلی " مثلا قوانین بروکر " قادر به بهره گیری از میزان لوریج مناسب نیستید از حجم معاملات خود به اندازه ای که ریسک آن به صفر برسد بکاهید " مثلا از 1/2 یا 1/3 حجم مجاز استفاده نمایید. با این کار فقط یک مقدار تاخیر زمانی در رسیدن به هدف نهایی مدیریت سرمایه ایجاد میشود و نیاز به تعداد معالات بیشتری خواهد بود. ولی یادتون باشه که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست .



              پ . ن : مابقی نکات را تا ساعتی دیگه به خاطر کار دیگه ای که باید انجام بدم می نویسم ( همین پست را ویرایش واضافه میکنم )
              سلام استاد
              ممنون از مطلب مهمی که عنوان نمودید

              بنده خودم وقتی میخواستم حساب باز کنم اینکه از چه لوریجی استفاده کنم برایم سوال بود ،خوب یه پلن معاماتی داشتم که مدیریت سرمایه هم

              درش گنجانده شده بود (که جزچند ترید اول دیگه بهش پایبند نبودم !!!) و چند ماهی هم تو حساب دموتمرین کرده بودم (برآیند حسابم تو دمو مثبت

              بود اما حالت گهی تند و گهی خسته ...داشت که اون هم خودم در عدم رعایت موازین پلن میدونستم و امید وار بودم بهتر جلو برم..)

              با دوستان که مشورت کردم بهم گفتند همین که پلن داری خیلی خوبه به دلیل تفاوت حساب ریل و دمو بیا حساب ریل باز کن و با استرسش همراه شو تا ترست بریزه...

              گفتم چقدر حساب باز کنم ؟؟(میتونستم مثلا 10000$ شارژ کنم ..)گفتند نه زیاده با 100$ شروع کن ..خلاصه ما صد دلار شارژ کردیم ویه مدت حساب را رشد دادیم اما درنهایت حساب کال شد و اثر منفی ایجادنمود که مدتی طول کشید تا به حالت طبیعی برگردم ...بعدها فهمیدم اصلا مدیریت سرمایه با 100 $ مشکل داره بنا بر این با 1000$شروع کردم و جالبه همون اشتباهات 100$ حساب تکرار شد !!!انگار عادت کرده بودم....

              وقتی میخواستم حساب باز کنم نمیدونستم چه لوریجی را انتخاب کنم با برخی از اساتید مشورت کردم و همه در مورد اهمیت انتخاب لوریج مناسب صحبت میکردند(که البته میشد این مطالب را با یه سرچ تو نت هم پیدا کرد)اما کسی با دلیل نتونست بهم بگه چه لوریجی انتخاب کنم و به چه علت...تا اینکه یکیشون گفت من خودم لوریج 1/200 را انتخاب کردم شما هم همین را انتخاب کن !!خوب منم بدون فهمیدن علت همین لوریج را انتخاب کردم...

              لطفا در مورد نحوه انتخاب لوریج مناسب اگر توضیحی دارید مرقوم بفرمایید...

              درمورد این مدیریت سرمایه تهاجمی که در حال آموزشش هستید من یک مشکل بزرگ دارم که برمیگرده به ساختار فرهنگی و درونی خودم که باید روی خودم کار کنم..
              این مشکل از اونجا شروع میشه که من وقتی 10 ساله تو یه شرکتی مشغولم و مثلا ماهی 3000$ حقوق میگیرم و زندگیم را تو این ده سال روی این مبلغ بستم چطور متونم روی یک معامله مثلا 100000$ ریسک کنم؟؟؟من با خیلی از دوستان صحبت کردم بعضا به دلیل جبران ضررهاشون که شامل وقت و پولی که هدر دادند تو بازار هستند یا اینکه مثلا میگن اگر یک میلیون دلار سود کنیم دیگه ترید نمیکیم(این نگاه به بازار را من نگاه قمار گونه میدونم که درنهایت هم جز شکست راه به جایی نخواهد داشت...)
              به هر حال دارم روی خودم کار میکنم و مطمئنا با آموزش های بعدیتان به این توانایی خواهم رسید...
              خودم را کوچک همه دوستان گروه میدونم و خوشحالم که میتونم ضعف های خودم را با وجود شما رفع کنم...
              ببخشید خیلی طولانی شد..
              بی صبرانه منتظر مطالب مفید شما هستم

              نظر


              • #8
                ببینید شما اصلا مهم نیست با چه میزان سرمایه اورده وارد معاملات بازار شوید وقتی که عامل و عوامل مهم سود آوری چیزهایی غیر از میزان سرمایه آورده میباشند. پس باید میزان سرمایه گذاری حد اقل ممکن باشد. حداقل ممکن منظور حداقل مقداری هست که بشه پلنی مدیریت سرمایه بر روی اون اعمال کرد.

                یه نکته تریدری اینه که هیچ گاه شخص تریدر در شرایط و موقعیت های متفاوت برایند یکسان نداره و این امر هم در عمل و هم در تئوری و آمار های انجام شده اثبات شده. نه تنها نتایج معاملات یک سیستم واحد ویک تریدر واحد در حساب دمو و ریل برابر نیستند حتی در دوره های زمانی متفاوت هم در یک مدل حساب چه لایو و چه دمو متفاوت هستند. چون انسان دارای احساست هست و اختیارات در تصمیم گیری متاسفانه تحت تاثیر پذیری این امر هست. پس دقیقا یک امر کاملا طبیعی هست که تنها با تمرین معاملاتی و خودسازی روانی میشه برش قلبه کرد و این تفاوات برایند در انواع حساب و دوره های زمانی مختلف و یا بین افراد مختلف را به حداقل رساند.


                در مورد لوریج هم باید به خاطر داشت که تنها نقش لوریج امکان ایجاد فرصتی برای سرمایه گذار هست تا بتونه با میزان سرمایه ای کمتر معاملات سنگینتری بزنه. پس باید میزان اون را بر اساس حداکثر حجم معامله نسبت به میزان سرمایه اصلی قرار داد. وگرنه اگر حجم به حدی بالا باشد که نسبت به سرمایه اصلی ریسک بیشتری را در بر داشته باشد ممکن است با چند پیپ کم هم به نقطه استاپ لول رسیده و به قول معروف کال شد. پس همیشه ببینید بالاترین حجم معاملاتی که در حساب خواهید داشت چه میزان به ارزش دلاری هست و متناسب با آن یک لویرج انتخاب نمایید.

                ببینید جناب شیرانی دقیقا حسن این پلن مدیریت سرمایه این هست که به دلیل این که ریسک را از خود آورده بازار درگیر میکند از نظر روانی بار کمتری را برای تریدر خواهد داشت تا زمانی که 100.000 دلار را از جیب و میزان سرمایه اصلی خودش بخواد پرداخت کنه . پس قرار نیست شما 100.000 دلار از جیب و از سهمیه برنامه زندگی مالی خودتون را ریسک کنید بلکه دارید از محلی این ریسک را میپذیرید که تنها هزینه ای که برای آن پرداخت کرده اید به اندازه 2 ماه زمان بوده... با توجه به درگیری که این حرفه برای علاقه مندان خودش ایجاد میکنه 2 ماه در برابر چند سال و اون هم چند سالی که سود مورد نظر هم در برخی موارد کسب نمیشه خیلی ناچیز هست. پس یادمون نره که ما در آینده درگیر احساست در تصمیم گیری نشیم و همیشه به خاطر داشته باشیم که دوئل طرف بازار برای ما، ما نیستیم بلکه خود بازاره.

                ورود به معامله با منطق انسانی
                خروج
                از معامله با احساس ماشینی
                لینکهای پرایس اکشن:

                وبسایت

                کانال تلگرام

                نظر


                • #9
                  نوشته اصلی توسط Jabalameli
                  چند نکته در مورد فایل اکسل مدیریت سرمایه تهاجمی :

                  1 - همیشه از لوریج مناسب به حجم های معاملاتی در حساب خود استفاده نمایید. در لول های بالای این مدیریت سرمایه با توجه به این که ارزش دلاری سود معامله قبلی به عنوان ریسک معامله جاری استفاده میشود این امکان وجود دارد که به میزان حدود 35 درصد از بالانس در معامله ریسک شود و اگر لوریج مناسب با حجم نباشد در صورتی که معامله به ضرر وارد شود احتمال این وجود دارد که قبل از فعال شدن استاپ لاس حساب کال شود. پس همیشه به میزان لوریج خود در حساب معاملاتی و متناسب بودن تناسب آن با حجم معاملات توجه داشته باشید. چنانچه به هر دلیلی " مثلا قوانین بروکر " قادر به بهره گیری از میزان لوریج مناسب نیستید از حجم معاملات خود به اندازه ای که ریسک آن به صفر برسد بکاهید " مثلا از 1/2 یا 1/3 حجم مجاز استفاده نمایید. با این کار فقط یک مقدار تاخیر زمانی در رسیدن به هدف نهایی مدیریت سرمایه ایجاد میشود و نیاز به تعداد معالات بیشتری خواهد بود. ولی یادتون باشه که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن هست .



                  پ . ن : مابقی نکات را تا ساعتی دیگه به خاطر کار دیگه ای که باید انجام بدم می نویسم ( همین پست را ویرایش واضافه میکنم )
                  2 - نکته ای که در ادامه قصد بیان آن را داشتم و جناب شیرانی پیشاپیش به طرح آن پرداختند، غلبه بر احساسات روانی در ترید هست. ما در این جا پلنی را برای مدیریت سرمایه خود پایه ریزی کرده ایم که هیچ گاه ( به غیر از چند ترید اول 3 درصدی ) از اصل سرمایه خود درگیر ریسک معاملات بازار نمیکنیم، در نتیجه باید در بعد روانی این خودسازی انجام گیرد که همواره به یاد داشته باشیم که متحمل شدن ضرر ( استاپ خوردن ) ضرری رابرای ما به همراه نداشته و درواقع از خود ستاده های بازار برای ضرر های خود مایه گذاشته ایم. پس باید به سطحی از غلبه بر احساسات ترس از ضرر رسید که تنها دغدغه تریدر انتخاب میزان حجم معامله و لوریج مناسب باشد نه متحمل شدن ضرر احتمالی. در بخش روانشناسی ترید به این مهم پرداخته خواهد شد که ترس در ترید عواقبی چون دستکاری و تغییر حد سود و ضرر ورود یا خروج غیر منطقی و یا نقض پلن مدیریت سرمایه را به همراه خواهد داشت.

                  3 - مقدار پیپ های حد ضرر و حد سود را فقط و فقط بر پایه منطقی گام های حرکتی بازار، وابسته به حرکات ذاتی سهم مربوطه و تایم فریم مربوطه مشخص نماییم زیرا یکی از اصول موفقیت در این پلن معاملاتی دارا بودن حد سود و ضرر ها از مقدار منطقی حاشیه اعتبار در معاملات می باشد. به این معنا که حد سود و ضرر باید به اندازه ای در نظر گرفته شوند که بالاترین احتمال فعال شدن آنها در نسبت تکرر دفعات باشد.چ

                  4 - همیشه باید میزان حد سود به اندازه تقریبا 30 درصد بیش از حد ضرر باشد تا نتایجی مشابه اعداد دیفالت فایل اکسل داشته باشیم. طبیعی ست که میزان اختلاف بین حد سود و ضرر نتایج مختلفی را در اهداف پلن مدیریت سرمایه خواهند داشت.


                  در ادامه وارد بحث روانشناسی ترید میشیم
                  ورود به معامله با منطق انسانی
                  خروج
                  از معامله با احساس ماشینی
                  لینکهای پرایس اکشن:

                  وبسایت

                  کانال تلگرام

                  نظر


                  • #10
                    نوشته اصلی توسط jabalameli
                    2 - نکته ای که در ادامه قصد بیان آن را داشتم و جناب شیرانی پیشاپیش به طرح آن پرداختند، غلبه بر احساسات روانی در ترید هست. ما در این جا پلنی را برای مدیریت سرمایه خود پایه ریزی کرده ایم که هیچ گاه ( به غیر از چند ترید اول 3 درصدی ) از اصل سرمایه خود درگیر ریسک معاملات بازار نمیکنیم، در نتیجه باید در بعد روانی این خودسازی انجام گیرد که همواره به یاد داشته باشیم که متحمل شدن ضرر ( استاپ خوردن ) ضرری رابرای ما به همراه نداشته و درواقع از خود ستاده های بازار برای ضرر های خود مایه گذاشته ایم. پس باید به سطحی از غلبه بر احساسات ترس از ضرر رسید که تنها دغدغه تریدر انتخاب میزان حجم معامله و لوریج مناسب باشد نه متحمل شدن ضرر احتمالی. در بخش روانشناسی ترید به این مهم پرداخته خواهد شد که ترس در ترید عواقبی چون دستکاری و تغییر حد سود و ضرر ورود یا خروج غیر منطقی و یا نقض پلن مدیریت سرمایه را به همراه خواهد داشت.

                    3 - مقدار پیپ های حد ضرر و حد سود را فقط و فقط بر پایه منطقی گام های حرکتی بازار، وابسته به حرکات ذاتی سهم مربوطه و تایم فریم مربوطه مشخص نماییم زیرا یکی از اصول موفقیت در این پلن معاملاتی دارا بودن حد سود و ضرر ها از مقدار منطقی حاشیه اعتبار در معاملات می باشد. به این معنا که حد سود و ضرر باید به اندازه ای در نظر گرفته شوند که بالاترین احتمال فعال شدن آنها در نسبت تکرر دفعات باشد.چ

                    4 - همیشه باید میزان حد سود به اندازه تقریبا 30 درصد بیش از حد ضرر باشد تا نتایجی مشابه اعداد دیفالت فایل اکسل داشته باشیم. طبیعی ست که میزان اختلاف بین حد سود و ضرر نتایج مختلفی را در اهداف پلن مدیریت سرمایه خواهند داشت.


                    در ادامه وارد بحث روانشناسی ترید میشیم
                    سلام
                    ممنون از نکات مفیدی که در ادامه توضیح دادید ،بنده به دلیل اینکه اون بخش از حافظه تصویریم قویتر از سایر بخش هاست تمام نکات عزیزان را یاد داشت میکنم نمیدونم چرا این پست شما را من دیر دیدم !!
                    در مورد قرار دادن حد سود و ضرر بر اساس گام های حرکتی و...اگه میشه یکم بیشتر توضیح دهید و اگر در ادامه در خود پلن به اون میپردازید که صبر میکنم تا اون موقع...
                    من چون با پیوت ها کار کردم در قرار دادن حد سود و حد ضرر مشکل نداشتیم و خود پیوت ها راهنما بودند ولی اینجا یکم فرق میکنه...
                    در کل معتقدم باید با روند بازار همراه شد ولی قدرت این روند هم مهم است که مشخص میکنه اصلا امکان تی پی خوردن ما وجود داره یا نه و در ضمن میتونیم در گسترش سود ازش استفاده ببریم و زود تر از بازار خارج نشیم...
                    از اندیکاتورهایی مثل trend wave ،استوکاستیک ،atr ،market truth و...بنده در استفاده از اشباع های خرید و فروش و قدرت روند و...استفاده میکردم البته اونجا پوزیشن تا پایان روز بسته میشد که باید دید در این پلن کنترل پوزیشن به چه نحوی خواهد بود که منتظر تشریح این مبحث میمانیم...
                    به نظر همین اندیکاتور را که جناب صیرافی در زحمتش را کشیدند هم میتوان در این مورد به کار برد ...
                    به قول آقای آزادی جفت ارز ها مانند بچه های ما هستند و باید اونها را خوب بشناسیم و رفتار اونها را ملکه ذهن خودمون کنیم ...مثلا سجاد عزیز همیشه میگفت درمورد طلا اصلاح کمتر از 61.8 درصد را در نظر نگیرید که ایشون با تجربه به این مورد رسیده بودند که اکثرا هم صادق بود...که این به نگاه خود تریدر برمیگرده و یکم تجربی هم هست
                    ممنون از وقت و حوصله ای که به خرج میدهید...

                    نظر


                    • #11
                      نوشته اصلی توسط SHIRANI
                      سلام
                      ممنون از نکات مفیدی که در ادامه توضیح دادید ،بنده به دلیل اینکه اون بخش از حافظه تصویریم قویتر از سایر بخش هاست تمام نکات عزیزان را یاد داشت میکنم نمیدونم چرا این پست شما را من دیر دیدم !!
                      در مورد قرار دادن حد سود و ضرر بر اساس گام های حرکتی و...اگه میشه یکم بیشتر توضیح دهید و اگر در ادامه در خود پلن به اون میپردازید که صبر میکنم تا اون موقع...
                      من چون با پیوت ها کار کردم در قرار دادن حد سود و حد ضرر مشکل نداشتیم و خود پیوت ها راهنما بودند ولی اینجا یکم فرق میکنه...
                      در کل معتقدم باید با روند بازار همراه شد ولی قدرت این روند هم مهم است که مشخص میکنه اصلا امکان تی پی خوردن ما وجود داره یا نه و در ضمن میتونیم در گسترش سود ازش استفاده ببریم و زود تر از بازار خارج نشیم...
                      از اندیکاتورهایی مثل trend wave ،استوکاستیک ،atr ،market truth و...بنده در استفاده از اشباع های خرید و فروش و قدرت روند و...استفاده میکردم البته اونجا پوزیشن تا پایان روز بسته میشد که باید دید در این پلن کنترل پوزیشن به چه نحوی خواهد بود که منتظر تشریح این مبحث میمانیم...
                      به نظر همین اندیکاتور را که جناب صیرافی در زحمتش را کشیدند هم میتوان در این مورد به کار برد ...
                      به قول آقای آزادی جفت ارز ها مانند بچه های ما هستند و باید اونها را خوب بشناسیم و رفتار اونها را ملکه ذهن خودمون کنیم ...مثلا سجاد عزیز همیشه میگفت درمورد طلا اصلاح کمتر از 61.8 درصد را در نظر نگیرید که ایشون با تجربه به این مورد رسیده بودند که اکثرا هم صادق بود...که این به نگاه خود تریدر برمیگرده و یکم تجربی هم هست
                      ممنون از وقت و حوصله ای که به خرج میدهید...
                      سلام جناب شیرانی

                      بله در ادامه تمامی نکات مربوط به پوزیشن گیری و کنترل اون بیان میشوند و تمام آیتم هایی مانند تشخیص میزان حد سود و ضرر و قدرت روند و غیره از داخل خروجی های اندی نوشته شده توسط جناب صیرافی خارج میشوند و خود گویای تمام این موارد میباشد. راستی اسم از پیووت آوردید گفتم اینو بگم که در این جا هم ما پیووت داریم ولی نه پیووت به سبک های شناخته شده قبلی بلکه بر اساس داده های بیس سشن در بیس ترید رسم میشه....فعلا دارم رو اعتبارش تحقیق میکنم . چون قبلا در چنین محدوده زمانی از ساعات بازار ترسیم و استفاده نشده.
                      بله دقیقا در مورد رفتار شناسی بازار باید آگاهی و شناخت در سطح بالایی باشد وگرنه دست طرف مقابل همیشه یه سوپرایزی درش هست.

                      پ . ن : این اواخر به دلیل مشغله زیاد در طول روز وقتی کمی برای کارها داشتم و از جمله چند روزی در این بخش مطلب جدیدی ارسال نکردم که امروز برای جبرانش صبح زودتر بیدار شدم.
                      ورود به معامله با منطق انسانی
                      خروج
                      از معامله با احساس ماشینی
                      لینکهای پرایس اکشن:

                      وبسایت

                      کانال تلگرام

                      نظر


                      • #12
                        از این که دو سه روز اخیر خیلی تاخیر در نوشتار و انتقال مطالب به وجود اومد عذر میخوام.

                        در بحث روانشناسی ترید و کنترل روانی هدف این می باشد که در نهایت به شعار " ورود به معامله با منطق انسانی و خروج از معامله با احساس ماشینی " رسیده و تنها در این چهار چوب تمام تصمیمات را اخذ و اجرا کنیم.
                        چون درک حقایق و دیدن شواهد در امور تریدری یک بحث هست و اخذ تصمیم درست و منطقی یک بحث و اجرای اون یک بحث دیگه. در مورد درک حقایق و دیدن شواهد که خب با توجه به آموزشهای مربووطه بعدی مشکلی نیست و هدف در اینجا دستیابی قدرت اخذ تصمیم درست و اجرای اون در عمل می باشد.

                        در ابتدا به 3 آفت بزرگ تریدری می پردازیم که به ترتیب فرایند شکلگیری عبارتند از امید، ترس و طمع.
                        از آنجا که دسترسی به بازار و انجام معاملات در آن به دلایل پیشرفت علم و تکنولوژی تبدیل به امری سهل شده است و هر شخص می تواند با استفاده از ساده ترین امکانات روزمره یعنی اینترنت و کامپیوتر و گوشی همراه به بازار متصل شده و به سادگی اقدام به افتتاح حساب و واریز سرمایه نماید فکر میکند که به سود رسیدن و برداشت سود از بازار هم به همان سادگی می باشد که می تواند گزینه خرید یا فروش را در نرم افزار انتخاب کند. اما قافل از آن که به سود رسیدن در بازار بسیار پیچیده است و این پیچیدگی باعث مشکل شدن این حرفه میشود. پس ما با یک حرفه ای روبه رو هستیم که فوق العاده سهل ولی به همان اندازه مشکل می باشد. در بدو ورود همه علاقه مندان به این حرفه البته با توجه به حوزه فیزیکی ما و نه در کشور های دیگر که ابتدا تحصیلات و آموزشها طی میشوند و سپس وارد میشوند شخص با این امید اقدام به سرمایه گذاری میکند که بتواند به همان سادگی دسترسی، از بازار کسب سود نماید، پس این امید همان آفتی میباشد که باعث میشود شخص حتی ساده ترین و پایه ای ترین اصول مدیریت سرمایه را رعایت نکرده و تنها با در دست داشتن یک سیستم و یا اندیکاتور اقدام به معامله نماید و این در صورتی است که حتی مراحل فنی اجرای یک دستور معاملاتی را هم نمیداند. ( واضح ترین و ملموس ترین آن تاپیکی هست که چند روز پیش در همین فروم در یک تاپیک مطرح شد که مراحل اجرای دستورات و فرایند اجرای دستورات از نقطه شروع که تریدر میباشد تا نهایتا بازار چیست؟ هرچند که این تاپیک بسیار به جا و مفید خواهد بود " که متاسفانه هنوز جواب ایشان هم داده نشده است " ولی جای تاسف فراوانی برای ما دارد که با توجه به سابقه چندین ساله این فروم وتعداد 12 هزار نفری کاربران آن و تعدد تاپیکهای مختلف این اولین باری است که این جور سوالات مطرح میشوند. این بدان معناست که هنوز هیچ یک از کاربران به این موضوع دقت نکرده و اصلا این فرایند برایشان مهم نبوده و از همان ابتدا تا انتها فقط به دنبال سیستم و اندیکاتور و اکسپرت و تحلیلهای مختلف هستند. )
                        برگردیم به مبحث، پس همین امید کاذب میباشد که شخص بر پایه آن اقدام به ترید بر ساس چند الگو یا اندیکاتور و یا سیستم معاملاتی کرده و در طی آن بدون رعایت مدیریت سرمایه به امید کسب سود بیشتر با حجم های بالا معامله میکند و در پی ضرر ها هم باز به همین امید اصرار بر تداوم معاملات خود دارد و کورکورانه خود را از مسیر صحیح موفقیت دور میکند زیرا .......
                        ورود به معامله با منطق انسانی
                        خروج
                        از معامله با احساس ماشینی
                        لینکهای پرایس اکشن:

                        وبسایت

                        کانال تلگرام

                        نظر


                        • #13
                          . . . . . زیرا همین امید است که در اثر ضررهای مالی رفته رفته جای خود را به ترس داده و شخص رمز مفقیت در این بازار را یک ابزار یا راهکار آسمانی می پندارد و وارد چرخه دانلود و خرید و تست انواع اندیکاتور و اکسپرت و سیستم های رنگارنگ معاملاتی و بد تر از آن شرکت در کلاسهایی که معیار درستی در انتخاب درست آن ( البته اگه بشه اسمشو گذاشت کلاس و مدرس ... چون مدتی پیش یه بنده خدا که همیشه پیام میداد داشتم باهاش تلفنی صحبت میکردم و طبیعتا برای این که بدونم در چه سطحی هست ازش در مورد آگاهی هاش و آموزشهاش پرسیدم در ادامه متوجه شدم انگار یکم بنده خدا حق داره که .... چون تو صحبتهامون گفت که شخصی که براش کلاس گذاشته بوده و درسش میداده بهشون گفته اصلا استاپ لاس نزارید و استاپ لاس یه تله هست. اینو که گفت من دیگه به قول آقای همساده حرفی برای زدن نداشتم ) به کار نرفته اند. این خود باعث میشه که شخص از اصل بازار و راهی که میتونه به درک حرکات بازار و شناخت و تسلط بر اونها برسه دور بشه و در یک چرخه نا متناهی امید - تلاش - ترس - خستگی قرار بگیره.
                          یعنی همون چیزی که اکثر فعالان داخل ایران دچار اون هستند و اکثرا بنا به دلایل مختلف دیگه شانسی برای باز سازی راهشون ندارن و فقط سعی میکنن با گذاشتن تحلیل و سیگنال و در بهترین حالت موقعیت معاملاتی این حقیقت را نه تنها از دیگران بلکه از خودشون هم انکار کنند و ارضای روحی خودشون از سود بازار را در فعالیت های حاشیه ای و نمادین جبران کنند. اکثر ما متاسفانه به صورت ملموس هر روز شاهد این قضیه در محیط های عمومی هستیم. یک مثال بزنم لایو از شاهدین همین گروه، یکی از دوستان چند روز پیش تعریف میکرد با یک دوستی صحبت میکرده که اون دوست اغرار کرده که در نهایت بعد از چند ماه نتونسته سودی از بازار کسب کنه و نهایتا متضرر بوده در حالی که آخرین فعالیت های در محیط عمومیش نوید از یک موفقیت روشن و پایدار میدادن و الان همون شخص دوباره به ادامه فعالیت قبلیش و تازه تعریف و تمجید اون میپردازه و این چیزی نیست غیر از ارضای روانی شخص با چنین رفتاری به جای ارضا با کسب سود واقعی از بازار

                          و اما طمع......
                          ورود به معامله با منطق انسانی
                          خروج
                          از معامله با احساس ماشینی
                          لینکهای پرایس اکشن:

                          وبسایت

                          کانال تلگرام

                          نظر


                          • #14
                            ....... طمع تلخ ترین و جانسوز ترین آفت هست، چون شخص به مرحله ای از آگاهی و خودکنترلی رسیده که توانسته دو آفت قبلی را شناخته و راهکار گذر از اونها را پیدا کرده و با موفقیت از اونها بگذره و اکنون با کسب سود به اندازه توان و مورد انتظار خودش سهم خودش از درامد بازار را داشته باشه ولی متاسفانه همین موفقیت ها و کسب سود ها باعث میشوند که شخص دچار یک خودبزرگبینی و خود باوری کاذب که اینجا در قالب طمع هست بشه و بر پایه همین طمع، اصولی را که قبلا با فراگیری و اعمال اونها به موفقیت رسیده را زیر پا بزاره، که مواردی که در این مرحله بیشتر باعث ضرر میشوند آور ترید و رعایت نکردن مدیریت سرمایه هست. چچون شخص فکر میکنه دیگه حالا تمام تشخیص ها و تصمیمات هرچند که درست هم باشند بازار ملزوم و مجبور به اجرای اونها هست.

                            در ادامه به بیان دیگر موارد میپردازیم.
                            ورود به معامله با منطق انسانی
                            خروج
                            از معامله با احساس ماشینی
                            لینکهای پرایس اکشن:

                            وبسایت

                            کانال تلگرام

                            نظر


                            • #15

                              در مورد امید یک صحبت تکمیلی داشته باشیم و بعد بریم سراغ ادامه مطالب
                              این بازار را تردیدر در هر سطحی از موفقیت یا پیشرفت که باشه امید فقط براش یه آفتی محسوب میشه ولی اون حقیقتی که ما اونو به اسم امید میشناسیم و ناخودآگاه و اشتباها سعی بر تقویتش داریم مثبت اندیشی هست.
                              یعنی ما با توجه به این که مثبت اندیشی یکی از رویکرد های طبیعی و لازم زندگی شخصی و دینی مان هست اشتباها با امید اونو اشتباه میگیریم و با تقویت امید فقط یک سراب دور خود ایجاد میکنیم.
                              در تمام ادیان و مذاهب و مباحث روانشناسی همیشه مثبت اندیشی یک عنصر حیاتی یاد شده و حتی در برخی تئوری ها ازش برای شفا هم استفاده میکنند.... از این بحث ها بگذریم ما به عنوان یک انسان باید مثبت اندیش باشیم، چه برای فعالیت بورسی مان و چه زندگی معمولی و روز مره و چه دیگر زمینه های فعالیتمون. مثبت اندیشی به صورت ناخودآگاه و غیر مستقیم باعث میشه که شخصا به چیدمانی ذهنی و ارتقا فکری از عوامل کمک کنیم که پایه های موفقیت و پیروزی ما هستند حالا در هر زمینه ای... شما زمانی که تقویت مثبت اندیشی خودتون را روش کار کنید حتی اگر در معاملات بازار بورس هم موفق نشید و به نتایج مورد انتظار نرسید به هر حال غیر ممکن هست که در جایی دیگر و در زمینه ای دیگر به موفقیت های بالا و در حد انتظار خود نرسید.
                              پس با تقویت مثبت اندیشی و ارتقا روز افزون آون به صورت روزانه و به صورت کنترل شده که ناگاه این امر با امید اشتباه نشود زمینه های موفقیت و ترقی را باید همراه کرد..... اصلا مهم نیست که شاید این مثبت اندیشی در فعالیت بورسی شما شاید خودشو نمایان نکنه ولی مهم اینه که تنها زندگی ما به ای بازار محدود نشده و بهره اون را در دیگر زمینه های زندگی خواهیم برد
                              پس با تقویت مثبت اندیشی و تمیز دادن اون با امید، خودمون را برای یک موفقیت شایسته آماده کنیم. به همان اندازه که امید در معاملات بورسی مخرب و زیان بار هست در برابرش مثبت اندیشی مفید و سود آور است، درک این موضوع فقط در عمل امکان پذیره.
                              ورود به معامله با منطق انسانی
                              خروج
                              از معامله با احساس ماشینی
                              لینکهای پرایس اکشن:

                              وبسایت

                              کانال تلگرام

                              نظر

                              پردازش ...
                              X