اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تمرین الگوهای پرایس اکشن : تست-ساکسز -فیلور

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سلام bears hunter عزیز
    اگر امکان دارد یک شماره تماس بدهید تا بتوانیم در مورد این شیوه ترید بیشتر صحبت کنیم چون بنده مدتهاست روی اینجور مناطق کار کرده و به نتایج عالی رسیدم
    با تشکر

نظر

سلام
      عباس عزیز:
      ضمن خیرمقدم بشما دوست عزیز.

لطفا تجربیات خودتان را همینجا قرار دهید تا همه استفاده ببریم. این بازار به حدی بزرگ است که اگر هزاران تریدر موفق هم باشند در مقابل عظمت وبزرگی بانکها و موسسات مالی همانند هواپیما ودوچرخه خواهد بود.
      انشالله در آینده شماره هم خدمتتان از طریق پیام خصوصی ارسال خواهد شد.

امیدوارم هر چه میدانید را با ما هم سهیم شوید.این شایداولین ومهمترین درسی است که یک تریدر موفق باید بیاموزد.

با بهترین آرزوها برای شما و همه دوستان

نوشته اصلی توسط fx.abbas نمایش پست ها
      با سلام bears hunter عزیز
      اگر امکان دارد یک شماره تماس بدهید تا بتوانیم در مورد این شیوه ترید بیشتر صحبت کنیم چون بنده مدتهاست روی اینجور مناطق کار کرده و به نتایج عالی رسیدم
      با تشکر
      اولین و کارآمد ترین و موثر ترین روش جهت ورود به بازار ، ورود در بالای خطوط حمایت و در زیر خطوط مقاومت می باشد. این اولین ، مهمترین و پر کاربرد ترین درسی است که یک تریدر باید بیاموزد.

نظر

اينم اين تمرين از ما...

NZDUSD H1

احتمال تشكيل الگوي QM

نظر

همراه با صبح بخیر

من اول صبح در این سطح بر اساس الگوی frb برای رسیدن به محدوده qm خرید داشتم ولی نمی دونم که ایا خرید بر اساس الگوی frb درست است یا خیر؟

نظر

نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
            اينم اين تمرين از ما...

NZDUSD H1

احتمال تشكيل الگوي QM

سلام محسن جان
            با اجازه یه ویرایش کردم روی تصویر شما
            این الگو یک الگوی برگشتی می باشد و باید تناسب با تایم فریم موزد نظر داشته
            من هم چند تحلیل در اینجا قرار دارم بعدش فهمیدم که الگو را اشتباه رسم کردم
            جسارت بنده را ببخشید
            همیشه از تحلیل های شما لذت می برم و همیشه پیگیرش هستم
            با تشکر

نظر

نوشته اصلی توسط sulduz نمایش پست ها
              سلام محسن جان
              با اجازه یه ویرایش کردم روی تصویر شما
              این الگو یک الگوی برگشتی می باشد و باید تناسب با تایم فریم موزد نظر داشته
              من هم چند تحلیل در اینجا قرار دارم بعدش فهمیدم که الگو را اشتباه رسم کردم
              جسارت بنده را ببخشید
              همیشه از تحلیل های شما لذت می برم و همیشه پیگیرش هستم
              با تشکر
              سلام دوست خوبم

خواهش ميكنم لطف داريد

الان اين الگوي QM كه من رسم كردم اشتباهه ؟
              من خودمم تازه دارم اين الگوها رو ياد ميگيرم

در ضمن در شكل بعد از Low اول به اشتباه LH نوشتم كه HL درست است...

نظر

نوشته اصلی توسط mohsencomm نمایش پست ها
                سلام دوست خوبم

خواهش ميكنم لطف داريد

الان اين الگوي QM كه من رسم كردم اشتباهه ؟
                من خودمم تازه دارم اين الگوها رو ياد ميگيرم

در ضمن در شكل بعد از Low اول به اشتباه LH نوشتم كه HL درست است...
                سلام
                به نظر من شکل الگو درست هستش ولی در جایی مناسب قرار ندارد
                ۱-اینکه این الگو الان در تایم یک ساعته تناسب ندارد و بزرگ هستش
                ۲- و دیگر اینکه باید روند را تغییر بدهد یعنی اگر بازار نزولی هستش صعودی بکند و برعکس
                به احتمال زیاد الگوی که من رسم کردم درست تر به نظر بیاد به دلیل اینکه
                هم روند نزولی را به صعودی تغییر داده و دیگر اینکه تناسب بهتری نسبت به تایم مورد نظر دارد
                جناب bears hunter خواهشن یه پست تکمیلی در این مورد بزنید
                نظر

نوشته اصلی توسط sulduz نمایش پست ها
                  سلام
                  به نظر من شکل الگو درست هستش ولی در جایی مناسب قرار ندارد
                  ۱-اینکه این الگو الان در تایم یک ساعته تناسب ندارد و بزرگ هستش
                  ۲- و دیگر اینکه باید روند را تغییر بدهد یعنی اگر بازار نزولی هستش صعودی بکند و برعکس
                  به احتمال زیاد الگوی که من رسم کردم درست تر به نظر بیاد به دلیل اینکه
                  هم روند نزولی را به صعودی تغییر داده و دیگر اینکه تناسب بهتری نسبت به تایم مورد نظر دارد
                  جناب bears hunter خواهشن یه پست تکمیلی در این مورد بزنید
                  همراه با سلام

لطفا به پرسش های قبلی یک سوال دیگر هم اضافه کنیم و ان اینکه وقتی ما الگوی کیو ام را تشخیص دادم ایا حمله به ناحیه مشخص شده کیو ام کافی است یا اینکه باید این سطح تاچ شود.

با احترام

نظر

سلام

اگر از سطح Ftr -FTB خریدید که عالی بود.اگه سطح0.6350 انگولف شد قیمت تا سطح بعدی خواهد رفت:

نوشته اصلی توسط تریگر نمایش پست ها
                    همراه با صبح بخیر

من اول صبح در این سطح بر اساس الگوی frb برای رسیدن به محدوده qm خرید داشتم ولی نمی دونم که ایا خرید بر اساس الگوی frb درست است یا خیر؟
                    اولین و کارآمد ترین و موثر ترین روش جهت ورود به بازار ، ورود در بالای خطوط حمایت و در زیر خطوط مقاومت می باشد. این اولین ، مهمترین و پر کاربرد ترین درسی است که یک تریدر باید بیاموزد.

نظر

سلام

اگز هنوز نگرفتید روی همین عکس بپرسید:

نظر

یک الگوی دیگر هم توی همین شکل وجود دارد.

ویرایش توسط bears hunter : https://www.traderha.com/member/2993-bears-hunter در ساعت 09-29-2015, 02:04 PM

نظر

از خرید دلار نیوزیلند خارج شدیم.

علت به خاطر انگلف کردن در تایم پایین و به احتمال زیاد تشکیل الگوی ftr در تایم های ام 15 یا ام 5 و امکان خرید مجدد.

و چنانچه دلار نیوزیلند موقعیت را فراهم نکرد نیم نگاهی به چارت یورو به دلار داریم در تایم ام 15 و منتظر واکنش به سطحی که نشان داده شده.

نظر

سلام

تریگر جان

این کهکشان راه شیریه؟

چارتتو اینقد شلوغ نکن( حالا نه که مال خودم خلوته

چند نکته:

تمام الگوهایی که میاموزیم همانند قطعه های یک پازل است .تا یاد بگیریم از هر کدام کجا استفاده کنیم کمی زمان میبرد.
                            خوب تا اینجا اهمیت اف تی آر- اف ال-انگولفینگ را تقریبا داریم یاد میگیریم.
                            یاد گرفتیم قیمت اگر بخواهد صعود کند سطوح مهم اف تی آر و یا سوینگها را انگولف میکند.یعنی اون ناحیه را از شر سفارشات فروش پاکسازی میکند.یاد گرفتم در دام مارکت میکر ها با یکی دوتا کندل نیفتیم.
                            شاید دامی گسترده اند؟ کیو ام

امیدوارم روزی با افتخار بچه های من و همه بچه های ایران عزیزهم از شما بیاموزند.

با بهترین آرزوها

یک نکته اضافی: تنها اندیکاتور مورد نیاز فقط نشان دادن زمان و گاهی تطبیق پیووتهایی است که بدست می آوریم.

نوشته اصلی توسط تریگر نمایش پست ها
                            از خرید دلار نیوزیلند خارج شدیم.

علت به خاطر انگلف کردن در تایم پایین و به احتمال زیاد تشکیل الگوی ftr در تایم های ام 15 یا ام 5 و امکان خرید مجدد.

و چنانچه دلار نیوزیلند موقعیت را فراهم نکرد نیم نگاهی به چارت یورو به دلار داریم در تایم ام 15 و منتظر واکنش به سطحی که نشان داده شده.

نظر

سلام

در اینجور مواقع بهتر بود دوسوم معامله Nzd را می بستید و مابقی ریسک فری:
                              تنها واکنش قیمت به اف تی آر بوده:

نظر

نوشته اصلی توسط bears hunter نمایش پست ها
                                سلام

در اینجور مواقع بهتر بود دوسوم معامله Nzd را می بستید و مابقی ریسک فری:
                                تنها واکنش قیمت به اف تی آر بوده:

ممنون بابت همه وقت و انرژی که صرف می کنید.

راستش کار منطقی همان فرمایش شما بود ولی به خاطر اینکه هم زمان روی دلار استرالیا به ین و پوند به ین هم خرید داشتم. و یک پوزیشن اشتباه هم روی پوند به دلار دارم که باید مدیریتش کنم. و هم چنین ترید های اینترادی یورو به دلار باعث این میشه که چارت پوزیشن ها رو زیاد شلوغ نکنم.

نظر

پردازش ...
                                X