نوشته اصلی توسط bears hunter
نمایش پست ها
راستش باید بابت این چارت از دوستان معذرت خواهی کنم چون هم زمان روی چند موضوع کار می کنم کمی تنبلی کردم و چارت رو پاک نکردم.
خط مشکی که در ان ftr را نشان دادم مربوط به روشی هستش که شاگردی شما رو داریم و در حال اموزش هستیم. و معمولا در این سطح اف تی ار که قبلا ان رو به نام چنج اف پلاریتی میشناختیم یک خرید خواهیم داشت. و احتمال میدهم اگر صعودی در راه باشه شاهد تشکیل یک الگوی کیو ام در ناحیه 1.1265 برای یک نزولی دیگر باشیم.
حالا اینکه اصلا این الگوی کیو ام که گفتم درست است یا خیر سعی می کنم یک تصویر ارائه بدم.
خطوطی که لول ها و سطوحی رو با رنگ های ابی و قرمز و سبز مشخص کردم. مربوط به استراتژی سشن نیویورک هستش که سال ها با ان کار کردم و در حال به اشتراک گذاشتن ان در یک تاپیک هستم.
و ان مثلث ها هم یک روش تحقیقاتی دارم که به دنبال روابط هندسی و الگوهای سه بعدی در رفتار قیمت هستم. و همانطور که مشاهده می کنید با اختلاف صفر پپ نقطه ورود به معامله سل را با این روش بدست اوردم و اگر این موضوع تحقیقاتی هم به نتیجه برسه انشاالله ان رو هم در اختیار دوستان قرار خواهم داد.
=======
و اما نکته ای که باعث شد این پست رو داشته باشم
اشاره به اینکه من همین الان هم جزء نسل دایناسورها هستم و فکر نکنم که سنم دیگه به یاد دادن به بچه ها دست بده!!!!!!
واینکه شما برای زمان و پیوتی که فرمودید از چه اندیکاتوری استفاده می کنید.
با تشکر
نظر