با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی. قصد دارم استراتژی که خودم با آن معامله می کنم (که البته سازنده آن من نیستم )را با شما در میان بگذارم. این روش دنبال کننده روند هست و بر پایه پرایس اکشن می باشد.
ابزار کار: یک چارت کندل استیکی و 8,13,21 EMA
مرحله اول) تعیین جهت روند
در چارت تریدینگ سه موینگ اوریج 8/13/21 ema باید به ترتیب روی هم چیده شده باشند و درهم پیچیده نباشند.دست کم به تعداد سه کندل این حالت برقرار شده باشد.ایده آل آن است که در یک تایم فریم بالاتر هم چنین شرایطی وجود داشته باشد.
مرحله دوم) ورود
در چارت تریدینگ هر وقت یک پولبک به به درون موینگهای روی هم چیده شده انجام گرفت ، با سیگنال انگلف کندل و یا پین بار واضح با سفارش تا سه پپ بالا/زیر کندل سیگنال در جهت روند وارد معامله می شوم.
... اگر پولبک به یک سطح حمایت/مقاومت انجام گرفته باشد بهترین است.
200EMA- هم جهت کلی روند را نشان می دهد و هم بعنوان مقاومت/حمایت دینامیکی عمل می کند
- راهنمای من چارت دیلی است. جهت حرکتم را با آن تنظیم می کنم.
مرحله سوم) مدیریت ریسک
استاپ لاس: دو تا سه پپ زیر/بالای سیگنال کندل می باشد.
حد سود 1 : پنجاه درصد معامله را در R:R=1:1 می بندم و معامله را سر به سر می کنم.
حد سود 2 : هر وقت قیمت زیر/بالای 13EMA بسته شد. یا با R:R=1:2
و یا:
وقتی قیمت به TP1 ما یا همان اولین حد سود رسید پوزیشن را ریسک فری(Break even) می کنیم، و از نصف پوزیشن خارج می شویم. فقط با کسب نصف سودی که از اول در نظر گرفته بودیم، نصف معامله را می بندیم، حالا اگر قیمت بالا برود و استاپ ما را هم فعال کند باز ضرری متوجه ما نمیشود و با خیال راحت می توانیم در معامله بمانیم .
- هیچگاه بیش از 3 درصد سرمایه تان را ریسک نکنید.
ابزار کار: یک چارت کندل استیکی و 8,13,21 EMA
مرحله اول) تعیین جهت روند
در چارت تریدینگ سه موینگ اوریج 8/13/21 ema باید به ترتیب روی هم چیده شده باشند و درهم پیچیده نباشند.دست کم به تعداد سه کندل این حالت برقرار شده باشد.ایده آل آن است که در یک تایم فریم بالاتر هم چنین شرایطی وجود داشته باشد.
مرحله دوم) ورود
در چارت تریدینگ هر وقت یک پولبک به به درون موینگهای روی هم چیده شده انجام گرفت ، با سیگنال انگلف کندل و یا پین بار واضح با سفارش تا سه پپ بالا/زیر کندل سیگنال در جهت روند وارد معامله می شوم.
... اگر پولبک به یک سطح حمایت/مقاومت انجام گرفته باشد بهترین است.
200EMA- هم جهت کلی روند را نشان می دهد و هم بعنوان مقاومت/حمایت دینامیکی عمل می کند
- راهنمای من چارت دیلی است. جهت حرکتم را با آن تنظیم می کنم.
مرحله سوم) مدیریت ریسک
استاپ لاس: دو تا سه پپ زیر/بالای سیگنال کندل می باشد.
حد سود 1 : پنجاه درصد معامله را در R:R=1:1 می بندم و معامله را سر به سر می کنم.
حد سود 2 : هر وقت قیمت زیر/بالای 13EMA بسته شد. یا با R:R=1:2
و یا:
وقتی قیمت به TP1 ما یا همان اولین حد سود رسید پوزیشن را ریسک فری(Break even) می کنیم، و از نصف پوزیشن خارج می شویم. فقط با کسب نصف سودی که از اول در نظر گرفته بودیم، نصف معامله را می بندیم، حالا اگر قیمت بالا برود و استاپ ما را هم فعال کند باز ضرری متوجه ما نمیشود و با خیال راحت می توانیم در معامله بمانیم .
- هیچگاه بیش از 3 درصد سرمایه تان را ریسک نکنید.
نظر