روش نوين تحليل - پاسخ به آقا مجيد
دوستان يک خواهش دارم نقل قول ننويسند چون نصف صفحه همان حرفا تکرار مي شود.
اگر هم پست خواستي مد نظرشون است بدين گونه بنويسند
نقل قول پست (نام پست)
مرسي
آقا مجيد
حرف شما کاملا درست است 2*2=4 تا آخر دنيا.
مثال ميزنم 2*2:
** من سر رشته اي در مکانيک خودرو ندارم اگه جايي اشتباه گفتم ببخشيد.
علم قديم : توسط چوب توليد آتش تا نيروي گرمايي توليد شود و بعد از آن آب بخار مي شود تا توسط بخار اين انرژي منتقل شود و چرخ هاي ماشين به حرکت در آيد
پيرفت علم : توسط بنزين ( همان چوب قديم) توليد نيروي گرمايي و توسط پيستون ميل لنگ (همان اب) انرژي به چرخ منتقل شود و چرخهاي ماشين به حرکت در آيد
پيشرفت علم : توسط سوخت طبيعي ( بنزين - چوب ) انرژي گرمايي توليد شود توسط پيستون و ميل لنگ ( همان اب) انرژي به چرخ منتقل شود و چرخهاي ماشين به حرکت در آيد.
2*2 هميشه 4 است.
2*2 اصل نيتون است که مي شود 4 ولي کاربرد آن اصل نيتون؟
ولي با اين حال علم پيشرفت مي کند.
دوستاني که علم برق را خوانده اند مي دانند که برق را نمي شود ذخيره کرد (ولتاژ زياد و مدت زمان زياد) فردي اين اصل را بر هم زد
چگونه؟
گفت : من توليد برق ميکنم (ميدانم نميشود برق را مستقيم ذخيره کرد) پس آن را به انرژي ديگر تبديل کرد (توسط موتور اب را به ارتفاعات برد) حال ديگر مي شود برق را با ولتاژ و به مدت زمان نامحدودي ذخيره کرد
با تغيير مفاهيم مشکل يک اصل را که گفته بود نمي شود برق را ذخيره کرد حل کرد
نمونه بازار فارکس :
حمايت و مقاومت از ترسيم ماکسيمم ها (يا مينيمم)به هم دست مي ايد.
اندرو : ماکسيمم به مينيمم (مينيمم به ماکسيمم) وصل کرد. و توانست دنياي جدييد از تحليل را توليد کند.(هر چند چنگال فعلي اثر کمي از آن تحليل هاي اوليه {ماکسيمم به مينيمم} را به نمايش مي گذارد)
جواب خط 0-10
انسانها به دنبال اهداف خود هستند ، يکي به دنبال شهرت ، ثروت ، پست و مقام و غيره
انسانها تا جايي با هم هستند که اهدافشان به هم نزديک يا در گرو هم باشد.
آقا نيما هدفي از آموزش به شما دارد ( اگر غير از اين باشد کاري بيهوده انجام مي دهد.)
چند هدف که ممکن است آنها باشد را براي شما ارايه ميدهم
1. شهرت و معروفيت
2. محبوبيت
2. آشنايي شما با بروکر پرسپوليس و تبليغ غير علني توسط آقا نيما
3. سودگيري شما و دادن اسپرد از سرمايه و معاملات شما در بازار به بروکر پرسپوليس ( هزينه بروکر پرسپوليس و برگشت هزينه در معاملات شما)
4. خيرخواهانه
5. بدست آوردن جاي و مقامي در بروکر پرسپوليس
6.و غيره
اما هدف من سرمايه است ( نه شهرت ، نه مقام نه چيز ديگه)
جواب خط 10-15
انسان داراي قوه اي است به نام عقل
حضرت علي (ع) فرموده اند : هيچ مالي پر فايده تر از عقل نيست.
از عقل استفاده کن تصميم بگير
نه من نه هيچ کس ديگه نميگه ماست ترش دارم ، اما اين شما هستيد که بايد ببينيد و بفهميد چه کسي راست ميگويد چه کسي دروغ.
قسمت دوم حرفتان را در پست 31 جواب داده ام
مثالي ميزنم از دنياي واقعي
علي دايي فرد است که نيازي به پول هيچ باشگاهي ندارد ( 7 نسل بعد از آن هم که هيچ فعاليتي نکنند هيچ اتفاقي نمي افتد، )حال شما جواب من را بدهيد
وقتي با تيمي قرار داد مي بندد با قيمتهاي پايين مربي گري مي کند؟
ايشان نياز به پول باشگاه يا تيم ملي دارد؟
پس چرا قرار دادهاي سنگين با باشگا ها مي بندد؟ ايشان نيازمند اين قرار دادها است يا بي نياز؟
جواب خط 15-25
با تشکر
محمد نبي زماني
دوستان يک خواهش دارم نقل قول ننويسند چون نصف صفحه همان حرفا تکرار مي شود.
اگر هم پست خواستي مد نظرشون است بدين گونه بنويسند
نقل قول پست (نام پست)
مرسي
آقا مجيد
حرف شما کاملا درست است 2*2=4 تا آخر دنيا.
مثال ميزنم 2*2:
** من سر رشته اي در مکانيک خودرو ندارم اگه جايي اشتباه گفتم ببخشيد.
علم قديم : توسط چوب توليد آتش تا نيروي گرمايي توليد شود و بعد از آن آب بخار مي شود تا توسط بخار اين انرژي منتقل شود و چرخ هاي ماشين به حرکت در آيد
پيرفت علم : توسط بنزين ( همان چوب قديم) توليد نيروي گرمايي و توسط پيستون ميل لنگ (همان اب) انرژي به چرخ منتقل شود و چرخهاي ماشين به حرکت در آيد
پيشرفت علم : توسط سوخت طبيعي ( بنزين - چوب ) انرژي گرمايي توليد شود توسط پيستون و ميل لنگ ( همان اب) انرژي به چرخ منتقل شود و چرخهاي ماشين به حرکت در آيد.
2*2 هميشه 4 است.
2*2 اصل نيتون است که مي شود 4 ولي کاربرد آن اصل نيتون؟
ولي با اين حال علم پيشرفت مي کند.
دوستاني که علم برق را خوانده اند مي دانند که برق را نمي شود ذخيره کرد (ولتاژ زياد و مدت زمان زياد) فردي اين اصل را بر هم زد
چگونه؟
گفت : من توليد برق ميکنم (ميدانم نميشود برق را مستقيم ذخيره کرد) پس آن را به انرژي ديگر تبديل کرد (توسط موتور اب را به ارتفاعات برد) حال ديگر مي شود برق را با ولتاژ و به مدت زمان نامحدودي ذخيره کرد
با تغيير مفاهيم مشکل يک اصل را که گفته بود نمي شود برق را ذخيره کرد حل کرد
نمونه بازار فارکس :
حمايت و مقاومت از ترسيم ماکسيمم ها (يا مينيمم)به هم دست مي ايد.
اندرو : ماکسيمم به مينيمم (مينيمم به ماکسيمم) وصل کرد. و توانست دنياي جدييد از تحليل را توليد کند.(هر چند چنگال فعلي اثر کمي از آن تحليل هاي اوليه {ماکسيمم به مينيمم} را به نمايش مي گذارد)
جواب خط 0-10
انسانها به دنبال اهداف خود هستند ، يکي به دنبال شهرت ، ثروت ، پست و مقام و غيره
انسانها تا جايي با هم هستند که اهدافشان به هم نزديک يا در گرو هم باشد.
آقا نيما هدفي از آموزش به شما دارد ( اگر غير از اين باشد کاري بيهوده انجام مي دهد.)
چند هدف که ممکن است آنها باشد را براي شما ارايه ميدهم
1. شهرت و معروفيت
2. محبوبيت
2. آشنايي شما با بروکر پرسپوليس و تبليغ غير علني توسط آقا نيما
3. سودگيري شما و دادن اسپرد از سرمايه و معاملات شما در بازار به بروکر پرسپوليس ( هزينه بروکر پرسپوليس و برگشت هزينه در معاملات شما)
4. خيرخواهانه
5. بدست آوردن جاي و مقامي در بروکر پرسپوليس
6.و غيره
اما هدف من سرمايه است ( نه شهرت ، نه مقام نه چيز ديگه)
جواب خط 10-15
انسان داراي قوه اي است به نام عقل
حضرت علي (ع) فرموده اند : هيچ مالي پر فايده تر از عقل نيست.
از عقل استفاده کن تصميم بگير
نه من نه هيچ کس ديگه نميگه ماست ترش دارم ، اما اين شما هستيد که بايد ببينيد و بفهميد چه کسي راست ميگويد چه کسي دروغ.
قسمت دوم حرفتان را در پست 31 جواب داده ام
مثالي ميزنم از دنياي واقعي
علي دايي فرد است که نيازي به پول هيچ باشگاهي ندارد ( 7 نسل بعد از آن هم که هيچ فعاليتي نکنند هيچ اتفاقي نمي افتد، )حال شما جواب من را بدهيد
وقتي با تيمي قرار داد مي بندد با قيمتهاي پايين مربي گري مي کند؟
ايشان نياز به پول باشگاه يا تيم ملي دارد؟
پس چرا قرار دادهاي سنگين با باشگا ها مي بندد؟ ايشان نيازمند اين قرار دادها است يا بي نياز؟
جواب خط 15-25
با تشکر
محمد نبي زماني
نظر