سوال و جواب
دوست عزیزی درتاپیک پرسش و پاسخ سوالی رو مطرح کردن ضمن اینکه جواب ایشون رو در اونجا دادم سوال و جواب رو باز در این تاپیک مطرح میکنم چرا که فکر میکنم تاپیک پرسش و پاسخ قدری مهجور مونده و ممکنه دوستان دیگه به اونجا سر نزنن. دیگر دوستان هم میتونن با توجه به اینکه مبحث آموزش تموم شده سوالاتشون رو در همینجا مطرح کنن. با تشکر
دوست من اینکه همزمان با دیدن الگوی کندلی بایستی واگرایی هم داشته باشیم جزو اصول نیست اما میتونه جزیی از استراتژی شما برای ورود به معامله باشه یا بعبارتی میتونه اعتبار موقعیت رو برای ما بیشتر کنه برای مثال خود من شخصا ترجیح میدم الگوها رو با واگرایی ها در نظر داشته باشم البته در کنار اصول استراتژی خودم (صرف دیدن یک الگو و واگرایی نمیتونه دلیل خوبی برای ورود به معامله باشه)برای مثال شما رو دعوت میکنم به دیدن عکس آخرین پوزیشن خودم که البته دیشب هم در تاپیک کندل استیک گذاشتم اما با توجه به سوال شما دلایل ورود خودمو با ترتیب اولویت براتون ذکر میکنم.
1 - الگوی هارمونیک گارتلی
2- برخورد قیمت به پیووت روزانه و عکس العمل با تشکیل الگوی مورنینگ استار (اگر دقت کنید متوجه میشید که ورود من بعد از الگوی مورنینگ استار بوده البته یک کندل دیرتر چون دیر رسیدم و در اون موقعیت ما هیچ گونه واگرایی رو شاهد نبودیم!!!
3و 4- تشکیل الگوی بولیش انگولفینگ یک پله پایینتر و همزمان واگرایی مثبت در ار اس ای 5 که مورد استفاده ی من هست اعتبار موقعیت رو برای لانگ محکمتر کرده.
تشکیل الگوی ab=cd
دقت کنید دلایل ورود شما در گزینه ی سوم با توجه به وقوع واگرایی خیلی محکمتر و قابل اعتماد تر شده بخصوص که واگرایی شما دقیقا منطبق با الگوی ab=cd شده
دوست عزیزی درتاپیک پرسش و پاسخ سوالی رو مطرح کردن ضمن اینکه جواب ایشون رو در اونجا دادم سوال و جواب رو باز در این تاپیک مطرح میکنم چرا که فکر میکنم تاپیک پرسش و پاسخ قدری مهجور مونده و ممکنه دوستان دیگه به اونجا سر نزنن. دیگر دوستان هم میتونن با توجه به اینکه مبحث آموزش تموم شده سوالاتشون رو در همینجا مطرح کنن. با تشکر
==============================================
نوشته اصلی توسط babkسلام و ممنون از تاپیک خوبتون.سوالی داشتم هنگامی که یک الگوی شمعی را تشخیص میدهیم همزمان باید یک واگراییی را هم در ار اس ای مشاهده کنیم؟+++++++++++++++ جواب+++++++++++++++
با سلامدوست من اینکه همزمان با دیدن الگوی کندلی بایستی واگرایی هم داشته باشیم جزو اصول نیست اما میتونه جزیی از استراتژی شما برای ورود به معامله باشه یا بعبارتی میتونه اعتبار موقعیت رو برای ما بیشتر کنه برای مثال خود من شخصا ترجیح میدم الگوها رو با واگرایی ها در نظر داشته باشم البته در کنار اصول استراتژی خودم (صرف دیدن یک الگو و واگرایی نمیتونه دلیل خوبی برای ورود به معامله باشه)برای مثال شما رو دعوت میکنم به دیدن عکس آخرین پوزیشن خودم که البته دیشب هم در تاپیک کندل استیک گذاشتم اما با توجه به سوال شما دلایل ورود خودمو با ترتیب اولویت براتون ذکر میکنم.
1 - الگوی هارمونیک گارتلی
2- برخورد قیمت به پیووت روزانه و عکس العمل با تشکیل الگوی مورنینگ استار (اگر دقت کنید متوجه میشید که ورود من بعد از الگوی مورنینگ استار بوده البته یک کندل دیرتر چون دیر رسیدم و در اون موقعیت ما هیچ گونه واگرایی رو شاهد نبودیم!!!
3و 4- تشکیل الگوی بولیش انگولفینگ یک پله پایینتر و همزمان واگرایی مثبت در ار اس ای 5 که مورد استفاده ی من هست اعتبار موقعیت رو برای لانگ محکمتر کرده.
تشکیل الگوی ab=cd
دقت کنید دلایل ورود شما در گزینه ی سوم با توجه به وقوع واگرایی خیلی محکمتر و قابل اعتماد تر شده بخصوص که واگرایی شما دقیقا منطبق با الگوی ab=cd شده
با سپاس
نظر