نوشته اصلی توسط saman51
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
کندل استیک
بستن
X
-
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
آفرین دوست من اما چرا بریش شادو رو مشخص نکردین؟ نکته: اگر ار اس ای رو روی چارت قرار بدین شاهد واگرایی منفی در همین موقعیت هستین که موقعیت رو قابل اعتماد تر کرده . موفق باشید ++++===+++++===========+++++++++++========ویرایش توسط matein77 : https://www.traderha.com/member/3141-matein77 در ساعت 08-09-2012, 07:03 PM
نظر
-
نوشته اصلی توسط matein77 نمایش پست هاآفرین دوست من اما چرا بریش شادو رو مشخص نکردین؟ نکته: اگر ار اس ای رو روی چارت قرار بدین شاهد واگرایی منفی در همین موقعیت هستین که موقعیت رو قابل اعتماد تر کرده . موفق باشید ++++===+++++===========+++++++++++========
نظر
-
نوشته اصلی توسط matein77 نمایش پست هاآفرین دوست من اما چرا بریش شادو رو مشخص نکردین؟ نکته: اگر ار اس ای رو روی چارت قرار بدین شاهد واگرایی منفی در همین موقعیت هستین که موقعیت رو قابل اعتماد تر کرده . موفق باشید ++++===+++++===========+++++++++++========
در عكس ارائه شده ما چيزي به نام هامر نداريم . تصور كنم منظور شما شوتينگ استار باشد
لازم بذكر ميباشد بريش شادو در عكس ارائه شده صحيح و قابل قبول نيست
ميتوانيم بگوئيم كه ما در عكس ارائه شده الگو شوتينگ استار و الگو بريش هرامي داريم
موفق باشيد
عباس الهي
نظر
-
نوشته اصلی توسط bache mahal نمایش پست هاسلام واحترام در عكس ارائه شده ما چيزي به نام هامر نداريم . تصور كنم منظور شما شوتينگ استار باشد لازم بذكر ميباشد بريش شادو در عكس ارائه شده صحيح و قابل قبول نيست ميتوانيم بگوئيم كه ما در عكس ارائه شده الگو شوتينگ استار و الگو بريش هرامي داريم موفق باشيد عباس الهي
بتصویر زیر دقت کنید::
====================و اما در خصوص الگوی هارامی دوستان همونطور که گفتم یک الگوی دوکندلی هست که کندل دوم که در حد کوچکی کندل های اسپینینگ تاپس و
یا داجی هست در شکم کندل اول قرار میگیره بتصویر زیر دقت کنید
=================== پیرو تایید صحبت هام عکسی از صفحه ی 67 یکی از کتاب های استیو نیسون رو که در اون هارامی رو معرفی کرده میذارم
=================== و اما در خصوص الگوی شادو گفتیم که الگوی شادو شامل کندل هایی (ترجیحا دو یا بیشتر )با شادو های بلند در بالا (بریش شادو ) و شادو های بلند در پایین (بولیش شادو ) هستند در تصویر جلسه ی بریش و بولیش شادو این رو بوضوح مشخص کردم و از تکرار دوباره ی تصویر پرهیز میکنم اما در اینجا عکس صفحه ی 23 کتاب استیو نیسون رو براتون میذارم و تاکید میکنم که الگوی دوم تصویر چارت که دوستمون گذاشتن و من بعنوان بریش شادو مشخص کردم کاملا صحیح هست.
===================== موفق و سر بلند باشیدویرایش توسط SystemTrader : https://www.traderha.com/member/6541-systemtrader در ساعت 08-10-2012, 04:11 PM دلیل: ویرایش چیدمان عکسها و متنهای مربوطه
نظر
-
نوشته اصلی توسط ترانه نمایش پست هاشما از چه تایم فریمی به پایین دیگه از کندلستیک استفاده نمی کنید؟
عزیز فکر کنم بهتر باشه این تاپیک را از اول دنبال کنید چون این موضوع قبلا در چند پست درش بحث شد .
جستجو نتیجه بهتری در یادگیری داره تا جواب آماده .
ارادتمند
ورود به معامله با منطق انسانیلینکهای پرایس اکشن:
خروج از معامله با احساس ماشینی
وبسایت
کانال تلگرام
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCM4X نمایش پست هاجناب متین دست مریزاد. پیش بردن تاپیکهای آموزشی آن هم به این سبک که عکس فراوان دارد کاری بس دشوار هست. از لطف شما دوست بزرگوار به نوبه خودم بسیار سپاسگزارم. موفق باشید
نظر
-
بترتیب قرار گیری فلشها ( چون بلد نبودم رو عکس بنویسم )
مورنینگ استار
اینگول فینگ
ورود به معامله با منطق انسانیلینکهای پرایس اکشن:
خروج از معامله با احساس ماشینی
وبسایت
کانال تلگرام
نظر
نظر