اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

استراتژی معاملات شبانه

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط moheb نمایش پست ها
    باسلام خدمت اقای یزدی
    عزیز اینجا هم کمی مزاحم وقتتان میشم.امید لطف بفرمایید
    من مطالب معاملات شبانه را خواندم.البته ریزه کاری بسیار داره ولی خلاصه مطلب ایا باید روی جفت ارزی کار کرد که در روز نوسان بیشتری داشته یعنی فاصله قیمت اول وقت و اخر وقت زیاد بوده.اگر صحیح است بفرمایید حد اقل چند پیپ در روز نوسان داشته باشه بازدهی خوبی میدهد
    با تشکر
    سلام و درود

بله دقیقا" باید جفت ارزی انتخاب شود که حرکت روزانه خودش را انجام داده باشد . اما اینکه چند پیپ باید حرکت داشته باشد بر میگردد به جفت ارز هر جفت ارزی میزان حرکت روزانش متفاوت است .
    بستگی به شناخت خودتان در مورد جفت ارز دارد . در طول تاپیک ایندیکاتورهایی از دوستان بابت گام حرکتی ارزها معرفی شده اگر مطالعه کنید حتما" خواهید دید و میتواند کمک خوبی باشد .

موفق باشید
    آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
    گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
    آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
    پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
    پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
    پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

• سلام

جناب یزدی در این استراتژی از خطوط پیوت و کاماریلا هم میشه استفاده کرد برای تایید؟؟؟
      سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

• نوشته اصلی توسط amin3nima نمایش پست ها
        سلام

جناب یزدی در این استراتژی از خطوط پیوت و کاماریلا هم میشه استفاده کرد برای تایید؟؟؟
        سلام و درود

در این استراتزی به دنبال سود های کوچیک زمان ریورس شبانگاهی هستیم . لذا هر کسی با هر سیستمی که در طول روز کار میکند میتواند تاییدیه بگیرد .
        ساده ترینش روش استفاده از زیگ زاگ بود که در اول تاپیک توضیح داده شده .

موفق باشید
        آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))

نظر

• باسلام
          بد نیست چند تا ارز رو معرفی کنید تا بیدار خوابی کمی هم فایده داشته باشه.
          با تشکر یک تمرین هم برای ما میشه
          برای رسیدن به هدف به صبر احتیاج دارید تا شانس

نظر

باسلام
            بد نیست چند تا ارز رو معرفی کنید تا بیدار خوابی کمی هم فایده داشته باشه.
            با تشکر یک تمرین هم برای ما میشه
            سلام و درود

محب جان بیش از 1000 پست در مورد این استراتژی مورد و مثال و نمونه وجود داره که اگر کمی دقت کنید حتما"
            خودتان به روش آشنا خواهید شد مدتی در حساب دمو کار کنید و مقعیت شناسایی کنید و در حساب دمو پوزیشن بگیرید
            تا خوب به روش آشنا شوید .

موفق باشید

نظر

• باسلام جناب یزدی
              تشکر از محبتتان.خواسم بدانم حتما باید صبر کردتقریبا پایان روز باشد یا امکان اینکه ساعات 10 و اطرافش هم موقعیت بشه هست .برای مثال نمودار زیزکه انتظار میرود نزول قیمت در ضمن اینکه خلاف روند است با معاملات شبانه نیز هماهنگی دارد.میزان نوسان هم بسیار بوده.(حق باشماست موقعیتهای فراوانی پیدا میشود)
              در ضمن از ارایه سیستمتان سپاسگزارم.خداوند بشما خیر عطا کندکه تحمل مبتدیانی چون مارا مینمایید.انصافآ اگر راهنماییهای شما نبود من باید با این بازار وداع میکردم البته با دست خالی

موفق باشید[/QUOTE]
              ویرایش توسط moheb : https://www.traderha.com/member/10017-moheb در ساعت 09-03-2013, 10:44 PM

نظر

• سلام و درود

ساعات ریورس میتواند زودتر هم اتفاق افتد حتی گاهی اوقات حدود ساعات 6 الی 7 هم اتفاق میافتد . همه چی بستگی به حرکت آن جفت ارز دارد .
                اما بستگی به نوع ارز هم دارد مثلا" کامادیتی ها میتوانند در نیمه شب هم حرکتهای قوی داشته باشند .
                توجه داشته باشید به جهت اینکه این پوزیشنها بر خلاف روند انتخاب میشود باید هم استاپ ها کوچک باشد و هم تی پی ها و بعد از 10 الی 15 پیپ
                ریسک فری شود .

موفق باشید

نظر

باسلامبد نیست چند تا ارز رو معرفی کنید تا بیدار خوابی کمی هم فایده داشته باشه.با تشکر یک تمرین هم برای ما میشه
                  البته با اجازه اقای یزدیممکن هم هست که ریورس اتفاق نیفتد یا خیلی دیر اتفاق بیافتد بایستی دقت کنید! مثال طلای امروز
                  برد کشتی آنجا که خواهد خدای ... وگر جامه بر تن درد ناخدای

نظر

• نوشته اصلی توسط ebrahimi نمایش پست ها
                    البته با اجازه اقای یزدیممکن هم هست که ریورس اتفاق نیفتد یا خیلی دیر اتفاق بیافتد بایستی دقت کنید! مثال طلای امروز
                    باسلام و تشکر دوست .عزیز اما من بسیار مبتدی هستم و نمودارشما برام درکش سخته.در ضمن با ارزها کار میکنم و برای شروع audusdرو تحت نظر گرفتم و بنطرم ریوارس اتفاق افتاده وپوزیشن سل باز کردم.حالا درست یا اشتباه باید صبر کنم و تجربه بیندوزم

نظر

• تجربه نشان داده که ارزهای AUD -NZD- JPY -USD در این روش بیشتر از ارزهای دیگر جواب داده سلام بر جناب یزدی عزیز با توجه به نوشته خودتان میخواستم سوالی بپرسم اگه زحمتی نیست لطفا جواب بدید دوستان دیگر جفت ارزهایی را برای این سیستم معرفی کردند ولی من میخواستم نظر خود شما را بدونم ایا منظورتان جفت ارزیست که این 4 ارز دو طرفش باشد مثل aud nzdیا جفت ارزی که یکی از این ارزها در یک طرفش باشد مثل یورو ین صمیمانه از صبوریتون تشکر میکنم

نظر

• سلام اقا سامان بی زحمت اون جدول اقا نیما رو که تو تاپیک استراتژی شبانه گفته بودن که 24 ساعته میتونیم باش ترید داشته باشیم رو کجای فروم میتونم پیدا کنم ؟
                        با تشکر

نظر

• با سلام خدمت دوستان

به نظر شما درست سیگنال و پوزیشن گرفتم ؟
                          با توجه به حرکت صعودی در طی روز به میزان 120 پیپ در بعد از ساعت 10 شب (حدود 12:25 نیمه شب) اقدام به فروش کردم با تی پی 15 پیپ. استاپ رو بعد از تهیه تصویر به میزان 10 پیپ + اسپرد قرار دادم.

تصویر:

shabane.jpg

نظر

• نوشته اصلی توسط f125tk نمایش پست ها
                            با سلام خدمت دوستان

به نظر شما درست سیگنال و پوزیشن گرفتم ؟
                            با توجه به حرکت صعودی در طی روز به میزان 120 پیپ در بعد از ساعت 10 شب (حدود 12:25 نیمه شب) اقدام به فروش کردم با تی پی 15 پیپ. استاپ رو بعد از تهیه تصویر به میزان 10 پیپ + اسپرد قرار دادم.

تصویر:

[ATTACH=CONFIG]2620[/ATTACH]
                            سلام و درود

بله پوزیشن درست گرفته شده فقط در نظر داشته باشید که برای جفت ارزهایی که مقدار پیپ آنها با رقم آخر اعشار محاسبه میشوند 10 پیپ مقدار کمی محسوب میشود و ممکنه خیلی سریع استاپ بخورد . میزان استاپ را بنا به نوع جفت ارز باید انتخاب نمود . در ضمن مقدار تی پی را هم خیلی کم قرار داده اید معمولا" تی پی را باز میزاریم تا فردا که بتوانیم سود بیشتری را به دست آوریم و از ترلینگ استفاده میکنیم که با 20 پیپ ایون شود تا در صورت برگشت وارد زیان نشود .
                            ویرایش توسط shyazdi : https://www.traderha.com/member/2792-shyazdi در ساعت 02-05-2014, 09:46 AM

نظر

• آپدیت تصویر پوزیشن دیشب که متاسفانه به دلیل در نظر گرفتن استاپ کم با ضرر بسته شد. حق با شما بود جناب یزدی اگر 20 پیپ استاپ گذاشته بودم الان با 45 پیپ سود خارج شده بودم.

shabane2.jpg

نظر

• نوشته اصلی توسط saman51 نمایش پست ها
                                سلام بچه ها
                                یک نکته خیلی خوب که چند روز من ازش استفاده خیلی عالی بردم به شما میکم شما هم دعا خیر رو برای آقا یزدی عزیزم بفرستید:
                                استراتژی شبانه فقط برای پوزشن شب نیست ، بلکه برای خروج پوزشن روزانه هم است. وقتی زمان به پایان بازار لندل رسیده و سقف و یا کف ایجاد شده پوزشنهای روزانه ام رو میبندم ومنتظر گرفتن پوزشن شبانه میشوم یعنی کرکره مغازه روز بسته و میرم اضافه کاری شب.
                                مثلا" آقا نیما از 11 تا 22 جدول داده مثلا" صعودی است پس اگر بازار براساس جدول آقا نیما درست پیش رفت من عکس جدول رو برای شب در نظر میگیرم و الی اخر
                                چقدر عالی شده تکلیف ما روشن شده که تا کی پوزشن روزانه رو نگه داریم .
                                نظرات دوستانم آرزوست
                                اقا سمان ببخشید میشه بگید جدول اقا نیما رو از کجا باید یاد بگیرم من تلزه با این فروم اشنا شدم
                                ممنون میشم

نظر

پردازش ...
                                X