اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
استراتژی معاملات شبانه
بستن
X
-
نوشته اصلی توسط شاهین نمایش پست هاسلام ماندگار جان
اگه میشه یه توضیحی روی trail بده و اینکه چرا فقط رو برخی از معاملات trail گذاشتی؟
ممنون
درود شاهين جان
برخي معاملات را ميشه با ابزاري براشون حد سود تعريف كرد ، يا اينكه طبق انتظاري كه از ارز داريم يه حداقل سودي را براش تعيين كنيم ، اما بعضي وقتا هست كه مثل همين nzd / usd از نظر پلن ، موقعيت خوبي بري ورود داره ولي يه مانعي مثل پيووت كه من خيلي بهش اهميت ميدم جلوي راهشه كه اين پيووت ميتونه براش مشكل ساز بشه و از اونجايي كه بخاطر تايم معامله دسترسي به چارت ندارم تا بتونم معامله را مديريت كنم ، ميام حداقل حركت قيمت را ، برا ي تريل ميزارم كه اگه به اون حداقل سود كه انتظارش را داشتم رسيد معامله سر به سر بشه تا اگه برگشت ضرر نكنم واگه بازهم به سمت سود حركت كرد يه سودي را براي صبح تضمين داشته باشم . البته اين كارم بخاطر نوع مديريت سرمايه ام هست ، كه هر كس ميتونه با توجه به مديريت سرمايه خودش سياست متفاوتي را داشته باشه .ورود به معامله با منطق انسانیلینکهای پرایس اکشن:
خروج از معامله با احساس ماشینی
وبسایت
کانال تلگرام
نظر
-
WE LOVE YOU , PCM
باز کردنحساب درPCM از لینگ زیر همراه با پشتیبانی من در تحلیل eurusd , online را با من معامله کنید.
accuont real
account demo
نظر
-
[QUOTE=saman51;25053]سلام صبح همگی بخیر
2 اندیکاتور(سشن بازارها) دوستان قرار دادند کمی با هم اختلاف ساعت داره کدام یک صحیح تر است؟
درود سامان جان
ببين كدومشون قابليت تنظيم ساعات سشن را دارن بعد طبق راهنمايي هاي پيام عزيز تنظيمات ساعات سشن ها را وارد كنورود به معامله با منطق انسانیلینکهای پرایس اکشن:
وبسایت
کانال تلگرام
نظر
-
سلام و صبح بخیر به همه دوستان .
انشالا دیشب پوز های خوبی گرفته باشید .
6 آگوست میتونستید سل روی eur/usd - gbp/usd - aud/usd - nzd /usd و خرید روی usd/jpy انجام دهید . حتی اگه به تی پی هم نخورده باشه ، اگه جای خوبی معامله کرده باشید اکثرا در سود بوده .
در زیر شکلها و بهترین نقاط ورود را نشون میدم .
1. eur/usd
2. gbp/usd
3.usd/jpy
4. aud/usd
5.aud/usd
ویرایش توسط bulkowski : https://www.traderha.com/member/4195-bulkowski در ساعت 08-07-2012, 08:18 AMمدیریت سرمایه حرفه ای شرط ماندگاری و موفقیت
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
در ابتدا از دوست خوبمون shyazdi که یافته هاشو با هممون شیر کرده. راستش این استراتژی برام خیلی جالب اومد با اینکه از قبل برگشتهای بازار رو حدود ساعت 8:30 شب میدونستم ولی هیچوقت به ذهنم نرسیده بود که بشینم و روش کار کنم.
از دوست گلم "احسان" (چون نمیدونستم که تو فروم عضو هست یا نه نتونستم با آی دی بنویسم) خواهش کردم که یه اندیکاتور برای این سیستم بنویسه تا کارمون راحتتر بشه .
2 تا مستطیل میندازه رو چارت که یکیش محدوده ساعت 7-8 صبح هست و یکی محدوده 20-22 شب. امیدوارم که مورد استفاده و پسند همگی باشه.
اگر از دوستان کسی باشه که مثل من مشتاق به کار کردن و بک تست گیری باشه لطفا خبر بده تا یه آمار دقیق به کمک هم تهیه کنیم تا من واستون یه مدیریت سرمایه توپ ردیف کنم که حالشو ببرین.
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/uploads/pcmmda7-Night-.rar
نظر
-
نوشته اصلی توسط mda7 نمایش پست هابا سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
در ابتدا از دوست خوبمون shyazdi که یافته هاشو با هممون شیر کرده. راستش این استراتژی برام خیلی جالب اومد با اینکه از قبل برگشتهای بازار رو حدود ساعت 8:30 شب میدونستم ولی هیچوقت به ذهنم نرسیده بود که بشینم و روش کار کنم.
از دوست گلم "احسان" (چون نمیدونستم که تو فروم عضو هست یا نه نتونستم با آی دی بنویسم) خواهش کردم که یه اندیکاتور برای این سیستم بنویسه تا کارمون راحتتر بشه .
2 تا مستطیل میندازه رو چارت که یکیش محدوده ساعت 7-8 صبح هست و یکی محدوده 20-22 شب. امیدوارم که مورد استفاده و پسند همگی باشه.
اگر از دوستان کسی باشه که مثل من مشتاق به کار کردن و بک تست گیری باشه لطفا خبر بده تا یه آمار دقیق به کمک هم تهیه کنیم تا من واستون یه مدیریت سرمایه توپ ردیف کنم که حالشو ببرین.
راستی یک سوال اون جمله امضات مال شریعتی هست یا صادق هدایت؟.::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
https://telegram.me/Cyclicalwaves
https://telegram.me/NimaAzaadi
نظر
-
نوشته اصلی توسط PCMTrader نمایش پست هاسلام مهدی جان مثل هیمشه پر انرژی و با حرارت. ممنون
راستی یک سوال اون جمله امضات مال شریعتی هست یا صادق هدایت؟
ممنونم از لطف بی پایانی که همیشه نسبت به من داشتید و دارید.
والا تو پیجی که من خوندم نوشته بود "شریعتی" . به نظر من زیاد فرقی هم نداره که علی شریعتی یا ولی شریعتی یا هدایت باشه . مهم اینه که قشنگه ولی اگه میدونید که مال هدایت هست عوضش کنم الان خودم هم یه سرچ میکنم.
نظر
-
نوشته اصلی توسط ocean نمایش پست هاروی نفت کسی با این روش کار کرده ؟
دوست عزیز
بعید میدانم کسی روی نفت کار کرده باشه، شما بک تست بگیر و به ما هم اعلام کن، ممنون میشیمنبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...
نظر
-
نوشته اصلی توسط mda7 نمایش پست هابا سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
خوشحالم که دوباره تو فروم میبینمت مدتی است که از تحلیل های خوبت در فروم دور ماندیم نمیدونم علتش چی است از بابت اندیکاتور هم ممنون دستت درد نکنه وقتی آدم این همه حس هم ذلی و تعاون را در دوستان می بینه انرژی مضاعفی پیدا میکنه . دوست خوبم بالکوفسکی برای 4 ماه بک تستی تهیه کرده و هنوز هم با مشارکت دیگر دوستان در حال تکمیل بک تست هستند که تا بحال به نتایج قابل قبولی هم دست پیدا کرده اند.
خوشبختانه تا به حال که دوستان عزیزم تونستن ارتباط خوبی با سیستم پیدا کنند اگر انشاا.... دیگر دوستان هم بتونند ارتباط بر قرار کنند هدف بعدی بر اساس همین روش استراتژی روزانه است که با کمک و یاری دوستان قصد ارائه آنرا داریم .
از همین جا از همراهی و مشارکت کلیه عزیزان تشکر و قدردانی میگردد.
موفق و موید باشیدآنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
پی دی اف شبانه : دانلود
پاور پوینت پترن 123 : دانلود
پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی
نظر
-
سعید عزیز لطف شما همیشه همراه ما بوده .
فکر کنم قبل از ورود به استراتژی روزانه ، بحث و اموزش در مورد همین شبانه را کامل کنیم . مثلا فرمودید در مورد اندیکاتور زیگ و قلق ها و تکنیکهاش یه عالمه نکته وجود داره که میتونه بهترن نقطه ورود و خروج را بهمون بده .
ممنون میشم باب این مباحث را برایمان باز کنید تا بیشتر از حضورتان استفاده کنیم .مدیریت سرمایه حرفه ای شرط ماندگاری و موفقیت
نظر
-
درود مهدي جان
لطفا لينك پست 112 را دوباره قرار بديد . چون اون لينك باز نميشه
ممنون
ورود به معامله با منطق انسانیلینکهای پرایس اکشن:
وبسایت
کانال تلگرام
نظر
-
نوشته اصلی توسط shyazdi نمایش پست هابا سلام خدمت mda7 عزیز
خوشحالم که دوباره تو فروم میبینمت مدتی است که از تحلیل های خوبت در فروم دور ماندیم نمیدونم علتش چی است از بابت اندیکاتور هم ممنون دستت درد نکنه وقتی آدم این همه حس هم ذلی و تعاون را در دوستان می بینه انرژی مضاعفی پیدا میکنه . دوست خوبم بالکوفسکی برای 4 ماه بک تستی تهیه کرده و هنوز هم با مشارکت دیگر دوستان در حال تکمیل بک تست هستند که تا بحال به نتایج قابل قبولی هم دست پیدا کرده اند.
خوشبختانه تا به حال که دوستان عزیزم تونستن ارتباط خوبی با سیستم پیدا کنند اگر انشاا.... دیگر دوستان هم بتونند ارتباط بر قرار کنند هدف بعدی بر اساس همین روش استراتژی روزانه است که با کمک و یاری دوستان قصد ارائه آنرا داریم .
از همین جا از همراهی و مشارکت کلیه عزیزان تشکر و قدردانی میگردد.
موفق و موید باشید
من یک کار کوچیک دیگه انجام دادم و یک فیال اکسل برای بکتست گیری نوشتم.
دوستان اگر لطف کنند و هر کسی فقط یک جفت ارز رو بر عهده بگیره و به دقت اطلاعات رو وارد کنه بعد همه رو به من بدبد ممنون میشم.
فایل به این صورت هست که در ستون type*نوع اوردر سل با حرف s و اوردر بای با حرف b باید مشخص بشن و بین ساعات 20-22 بدترین شرایط ورود رو وارد میکنید و همینطور مابین ساعات 7-8 صبح که وقت بسته شدن پوزیشن هست باز بدترین نقطه خروج رو وارد میکنید.
بعدش با من
البته در نظر دارم فقط برای کسانی مدیریت بنویسم که توی کار همکاری کردند و با عرض معذرت نه برای همه.
ارادتمند همگی
این لینک فایل اکسل
این هم برای پست 112 که فرموده بودند لینک کار نمیکنهویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 08-07-2012, 05:34 PM
نظر
-
شاهین
با سلام و درود
من مایل به همکاری هستم اما میخواستم بدونم آیا جفت ارزهارو تقسیم میکنید؟ یا هرکی هر جفت ارز که خواست را برداره؟
نظر
نظر