اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

تحقیق در مورد مبحث cot

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط خلیل رحمانی نمایش پست ها
    امسال 2013 هسنیم !

ماه May هستیم یعنی 5 ماه از 2012 گذشته و دیتاهای منتشر شده !

چارت قیمت نیاز داریم وارد کنیم !

فایل قابل آپدیت باشه یعنی به جای اینکه آخرین تاریخ در سقف باشه ... در کف باشه که بتونیم سلول اضافه کنیم...

خلیل جان واقعا من به دانش شما غبطه میخورم ! ( این منم در حال غبطه خوردن به دانش شما !!! )

1- امسال 2013 هستیم !
    2- ماه May هستیم یعنی 5 ماه از 2012 گذشته و دیتاهای منتشر شده !
    3-چارت قیمت نیاز داریم وارد کنیم !

فقط اون جمله ی آخر رو درست نگرفتم !!! مگه این فایل قابل آپدیت نیست ؟

شما به جای اینکه فایل رو دوباره از اول بازسازی کنید ( که بازسازی و نوشتن فایلی با این عظمت کار من و شما نیست ) همین فایل رو آپدیت کن دیگه.
    اگه برای هربار وارد کردن قیمت بخوایم یه بار این فایل رو بازسازی کنیم که دیگه فرصتی واسه ترید نداریم اخوی !!!

تصویر زیر مربوط به دلار استرالیا هست، درسته ؟
    چهار مورد زیرش خط قرمز کشیده شده، درسته ؟
    تاریخ اون اطلاعات 2013 هست، درسته ؟
    بقول خودت امسال هم که 2013 هستیم درسته ؟
    پس فایل آپدیت هست، درسته ؟

پ ن 1 : می خوای شما ترجمه ی کتاب رو به عهده بگیر، من فایل اکسل رو بازسازی کنم ؟! ( اینم منم در حال بازسازی فایل اکسل !!! )
    پ ن 2 : پ ن 1 شوخی بود، چون فعلا از کار گروهی منصرف شدم !
    تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
    که رحــ ـم اگر نکند مدعـی ، خدا بکنـــد

نظر

شما بهتره که خودتون تحقیق و مطالعه و کار کنید...

طلب داری از من که مسخره میکنی؟ رفتارت رو درست کن که پای بی ادبی باشه از شما بی ادب تر میشم

خدانگهدار
      آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

با اجازه آقا فرشید عزیز و خلیل جان
        یه بار دیگه این فایل رو که خلیل عزیز قرار داده ( پوزیشنهای بلومبرگی ) اینجا قرار میدم تا دوستان دنبالش نگردند.
        مطالب ذکر شده در مورد C.O.T

خلیل جان لطفا بد برداشت نکنید فکر نمی کنم آقا فرشید منظورشون مسخره کردن باشه (بدی فضای نت همینه نمیشه احساسات رو درست متوجه شد )
        اگر ایشون صلاح دیدن که ادامه ندن نظرشون محترمه ولی همین که دوباره این مطلب آغار شده از ایشون و دیگر دوستان تشکر میکنم
        بازم ممنون
        تعریف یک تاجر موفق محقق کردن این سه چیز است.

Make pips _____ Keep pips

Repeat

نظر

طلب داری از من که مسخره میکنی؟ رفتارت رو درست کن که پای بی ادبی باشه از شما بی ادب تر میشم

خدانگهدار
          گرفتی ما رو خلیل جان ؟!
          بی ادبی چیه برادر من ؟ من دیدم شما سر شوخی رو باز کردی ، گفتم با لحن خودت جواب بدم که جو تاپیک یکمی عوض بشه !
          وگرنه شما به گردن من کلی حق داری و احترامت واجبه . من بی جا بکنم بخوام به شما بی ادبی کنم .

ارادتمند همیشگی .
          فرشید .

نظر

نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها
            گرفتی ما رو خلیل جان ؟!
            بی ادبی چیه برادر من ؟ من دیدم شما سر شوخی رو باز کردی ، گفتم با لحن خودت جواب بدم که جو تاپیک یکمی عوض بشه !
            وگرنه شما به گردن من کلی حق داری و احترامت واجبه . من بی جا بکنم بخوام به شما بی ادبی کنم .

ارادتمند همیشگی .
            فرشید .

نگفتم خلیل جان !!!
            دمت گرم آقا فرشید

Repeat

نظر

خدانگهدار
              در شان شما نیست خلیل عزیز این مدل صحبت کردن.
              .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
              https://telegram.me/Cyclicalwaves
              https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

نوشته اصلی توسط lucifer_quest نمایش پست ها

فرشید جان

فایلهایی رو که از آدرس CFTC برای مثلا سال 2013 گرفتم اون رو به پسوند csv ذخیره کردم و بعد از طریق فایل IMPORT کردم .
                اون وسط سال 2012 رو چطور میشه آپدیت کرد ؟

اگر ممکنه فایل آپدیت شده رو قرار بدید و یه توضیح برای مثلا یورو قرار بدین ببینیم دنیا دست کیه ...
                ممنون
                ویرایش توسط tracer_qm : https://www.traderha.com/member/2931-tracer_qm در ساعت 05-06-2013, 03:07 PM

Repeat

نظر

سلام این پلت فرم رو از کجا آوردین؟خبرهای cot روهم داره

نظر

سلام به همگی آقا بیخیال دعوا یه کم از این بحث cotهم به ما آموزش بدین .متشکرم

نظر

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز

مهندس عزیز و فرشید گل و بقیه دوستان من اینجا هستم و دو مطلب که بلدم دارم به اشتراک میزارم... به اون قرآن و جان مادرم نه منفعتی داره نه... نه مدیریت سرمایه تقبل کردم با وجود پیشنهادات زیاد نه دانشجو گرفتن با وجود متقاضی زیاد نه...

در کل از حاشیه بازار هیچی به من نمیرسه !

بله من خیلی وقته گفتم اکسل بلد نیستم و کل فایل های اکسل من دوستانم زحمت تهیه آن کشیدن ...

اگر این فایل قابل آپدیت هست روش آن را به منم یاد دهید که نخواهم این فایل به دوستانم بدم برای بازسازی مجدد آن... در فایل من بیشتر از سال 2012 نیست !

از نظر روحی حال مناسبی ندارم اونم به خاطر زندگی شخصیم والی ترید هیچ استرس و حالت روحی اضطراب ... بر من وارد نمیکنه !

چیزی که سال ها قبل در مورد کوت ریپورت میدانستم در پست های قبل اشاره کردم و واقعا هم چیزی بیشتر از این نیست حالا شما دوهزار و یک کتاب بخونید ! منطق کار همونه که گفتم ... دنبال رویی از معاملگران بزرگ و تشخیص اینکه میخوان روند ادامه بدند یا نه که از طریق مقایسه پوزیشن های باز آنها صورت میگیره و این کوت ریمورت برای تایم چهارساعته به بالا کاربرد داره جون اطلاعات سه شنبه تا سه شنبه هست و در روز جمعه ریپورت میشه !

حالا اکسیر این کجاست؟ مثال نقضش هم اینه که بلفرض روز چهارشنبه یک دیتا منتشر میشه و کلا دیدگاه ها رو عوض میکنه و این ما متوجه نمیشیم تا روز جمعه ...

من که رو هوا حرف نمیزنم دارم ترجمه تحلیل کوت در پوزیشن های بلومبرگی میزارم و خداش نکردم... منی که با الیوت تونستم هر بازاری رو مورد انالیز قرار بدم نیومدم الیوت رو خدا کنم .. منی که منطق اقتصاد تو دستمه و راحت در اکثر نواقع جهت رو درست تشخیص میدم ... نیومدم خداش کنم... همه اینها یک احتمال هست که سرمایه در معرض ریسک نارو کمتر کنه و بتونیم یک موقعیت ایده آل رو شناسایی و شکار کنیم

امیر رو ببین الیوت گلن نیلی مسلط هست اما رها کرده و رفته به سمتی که دلش رضا و گواه هست ... اما خداش نکرده با وجود اینکه هر استراتژی که بتونه لبه پنجاه درصد موفقیت رو به بالا بشکنه کار شاقی کرده ...

یه خورده ملاحضه کنید والله به پیر به پیغمبر من همه چیزدان نیستم منم در حال یادگیری هستم ... منم در خیلی زمینه ها سواد ندارم مثل آسترولوژی ... باید امی سعید بیاد مسخره من بکنه یا من بشینم مسخره شماها بکنم که هنوز علم اقتصاد نمیدونید جیه با وجود اینکه یک تاپیک گنده زدم هنوز نمیتونید منطق بازار بیرون بیارید... والله زشته !

من دیگه توی این تاپیک پست نمیزنم و باعث دلخوری کسی نمیشم هرکس ایجاد کرده دوست داره پیش ببره نداره هم مشکلی نیست و احباری در کار نیست لطفی هست که در حق هموطنان خودش داره انجام میده !

موفق باشید
                      آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق

نظر

خلیل جان داداشی وقتی خودش میگه قصد بدی نداشته شما ناراحت نباش. زحمات شما بر کسی پوشیده نیست و الحق و الانصاف آدم باید خیلی نمک نشناس باشه که اساتیدی امثال شما رو مسخره کنه. دیگه کمتر کسی است که از شما و بقیه کسانی که بخوام اسم ببرم خیلی طولانی میشه چیزی یاد نگرفته باشه. من به نوبه ی خودم چون به این مبحثی که تا همین پریروز اصلا نمیدونستم چیه علاقه مند شدم ازتون خواهش میکنم مثل همیشه قوی ادامه بدهید. چون اسم من بی ارزش رو بردید این پست رو زدم خود من با شما الیوت رو آموختم. همین 6 ماه پیش بود که التماس میکردم خلیل جان موج شماری یاد بده قوانین رو بلدم ولی نمی تونم استفاده کنم .

انصافا نباشی اصلا حال نمیده خلیل جان. به قول یارو گفتنی خلیل بشقاب پرنده. همه فن حریفی انصافا. میخواستم بهت پیام خصوصی بدم که گفتی نمیخونی ندادم. دیگه اینجا رو زدم ضایعمون نکنی زشته ها

ارادتمند--------------امیر

تحلیلهای عددی TwiMm

قشنگتر از صد هزار تحلیل

چون گردنم از مو باریکتره و زورم به روند نمی رسه فقط در جهت روند معامله می کنم

نظر

یه خورده ملاحضه کنید والله به پیر به پیغمبر من همه چیزدان نیستم منم در حال یادگیری هستم ... منم در خیلی زمینه ها سواد ندارم مثل آسترولوژی ... باید امی سعید بیاد مسخره من بکنه یا من بشینم مسخره شماها بکنم که هنوز علم اقتصاد نمیدونید جیه با وجود اینکه یک تاپیک گنده زدم هنوز نمیتونید منطق بازار بیرون بیارید... والله زشته !

خلیل جان نمی دونم چرا از حرفای من برداشت بد کردی .
                          به هرحال اگه باعث ناراحتیت شدم عذرخواهی می کنم . به هبچ وجه قصدم مسخره کردن نبود . کسانی که منو از نزدیک می شناسن خوب می دونن که کلا ایجور آدمی نیستم .
                          همونطور که گفتم کلی حق به گردنم داری و احترامت برام واجبه .

ارادتمند.
                          فرشید.

نظر

حرامزاده هایی که بازار را تکان می دهند خوب می دانند چطور رادارگریزی کنند. جورج سوروس ظاهراً با 1 میلیارد دلار دست به فروش دلار استرالیا زده است. اما نه در بازار Chicago که بنا به قوانین شفاف سازی آمریکا گزارش COT آن را همه می خوانند. بلکه در سنگاپور و هنگ کنگ!

The Aussie fell 0.6 percent against the U.S. dollar late Monday on a report in the Sydney Morning Herald that bets against the currency totaling $1 billion were placed via Hong Kong and Singapore, believed to be by Soros Fund Management, ahead of the rate decision by the Reserve Bank of Australia on Tuesday.

نظر

درود

علی جان باید دید این نوع عملیات مالی در گزارش COT بعدی خودشو نشون میده یا نه!

چون ما هنوز نمی دونیم قانون CFTC شامل گزارش دادن شرکت هایی که دفتر مرکزیشون تو خود ایالات متحده هست و تراکنش های مالی بیرون از ایالات متحده هم دارن میشه یا نه؟!؟

من تو صفحه About the COT Report که خوندم چیزی درباره این قانون ننوشته بود.

این صفحه رو بخون ببین چی نوشته، چون من برداشتم مثبت بود:

The Global Markets Advisory Committee

گرچه معنیش نظارت نبود اما برام جالب بود.
                              چون یک سوالی در ذهنم هستش و اونم اینه که آیا شرکتهای داخل ایالات متحده همین جوری بی حساب و کتاب و بدون نظارت میرن تو بیرون از کشور سرمایه گذاری می کنن و هیچ جایی هم ثبت نمیشه؟!؟!(این رو از نظر
                              U.S. firms engaged in global business. می گم)

احتمال داره که خود CFTC همچین کارهایی رو از طریق آدرس زیر در سایت CFTC تحت نظر داشته باشه.

Access to Foreign Markets from the U.S

هیات معاملات خارجی که دسترسی به معاملات خارج از ایالات متحده رو به درخواست کنندگان میده!

شاد باشی
                              Think / Act / Enjoy

نظر

الان با یکی از حرفه ای های بازار مشورت کردم.

شک نکنید تمامی نقل و انتقالات مالی شرکت های ایالات متحده توسط cftc رهگیری و ثبت می شود.

گزارش بعدی cot رو حتما پیگیری کن.
                                Think / Act / Enjoy

نظر

پردازش ...
                                X