اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

قیمت ، گویا تر از هر ابزار

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

جهت اطلاع دنبال کنندگان تاپیک عرض کنم که تمامی موقعیت ها بدون استثنا بر اساس پلن فعلی به ترتیب قرار گرفته اند . و به هیچ وجه از بین موقعیت ها ، موردی برای قرار دادن در اینجا از قلم نیفتاده . دوستان میتوانند تمام این موقعیت ها را در تایم 1 ساعته استرالیا از تاریخ 1/2/2013 به بعد چک کنند .
    ورود به معامله با منطق انسانی
    خروج
    از معامله با احساس ماشینی
    لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

خروج
      لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

خروج
        لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

خروج
          لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

خروج
            لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

این هم یه موقعیت لایو . اگر قیمت زیر خط بسته بشه با چک کردن دوباره موقعیت ، میشه وارد شد .

خروج
              لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

نوشته اصلی توسط Jabalameli نمایش پست ها
                این هم یه موقعیت لایو . اگر قیمت زیر خط بسته بشه با چک کردن دوباره موقعیت ، میشه وارد شد .

ببخشید شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید

نظر

نوشته اصلی توسط mtcom نمایش پست ها
                  ببخشید شما از چه نرم افزاری استفاده میکنید

اگه منظورتون پلتفرم هست ، از pcm trader . و اگه اندیکاتور هست از هیچ اندیکاتوری استفاده نمیکنم . فقط یه اندی هست برای نمایش اسپرد و زمان باقی مانده کندل جاری و تایم فریم ، که اینم ربطی به تشخیص موقعیت ها نداره .
                  خروج
                  لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

سلام خسته نباشید
                    دوست عزیز دستتون درد نکنه ولی چرا هیچ توضیحی نمیدید که این عکسها چی هستند و چی میگن؟ و کجا باید پزیشن بگیریم و قانونش چیه؟
                    سپاسگذارم

نظر

سلام

در این تاپیک قصد دارم با قرار دادن سابقه رخداد های کندلی و نتایج آن به صورت تصویری و سپس قرار دادن موقعیت های لایو به شناخت و درک بهتر از چارت خالی از هرگونه ابزار برسیم . به امید آن که روزی بی نیاز از هر ابزار ترید کنیم .

البته این مرحله اول هست . تماما برداشت شخصی است و کاملا غیر حرفه ای . انشاالله با تکمیل شدنش بتوان به عنوان پلنی برای ترید استفاده کرد .

نمونه ها فقط متعلق به aud usd هستند .

آقای Jabalameli بهتون تبریک میگم به خاطر زدن این تاپیک خوب و ۱۰۰% مفید ، اصلا عنوان تاپیک رو دیدم لبخند رو لبم اومد و روحم شاد شد به خدا ، چرا که بالاخر یک تاپیک دیدم که توش حرف دلم من رو داره میزانه ، و اگه دوستان فقط تصویر رو که شما زحمت می.کشید میذارید ، ببینن خودشون به چشم میبینن که فقط با دونستن قوانین ساده تکنیکال ( خط روند ، الگوها، ... ) و البته قوانین کندل استیک.ها ، بدون نیاز به هیچ اندیکاتور و چیز اضافه دیگه با همین چارت خالی. ، چقدر راحت و ساده میتونن از بازار ، سود خوب و کافی. کسب بکنن ، من که بشخصه از باز شدن این تاپیک لذت بردم ، و از صمیم قلب براتون آرزو موفقیت می.کنم ، و امیدوارم که با قدرت و انگیزه بالا این تاپیک رو ادامه بدین چون واقعا این تاپیک و تصویر آن میتون چراغ راه خیلی. خوبی. باشه بر اون دست از دوستان که در دنیا به انتها اندیکاتور.ها و استراتژی.های پیچیده و شلوغ گرفتار شدن ... با احترام سردار

{{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

نوشته اصلی توسط hosain.nor نمایش پست ها
                        سلام خسته نباشید
                        دوست عزیز دستتون درد نکنه ولی چرا هیچ توضیحی نمیدید که این عکسها چی هستند و چی میگن؟ و کجا باید پزیشن بگیریم و قانونش چیه؟
                        سپاسگذارم

سلام

این تصاویر از ابتدای 2/1/2013 جفت ارز استرالیا در تایم یک ساعته هستند . در مورد پلن ( حد سود و ضرر - بریک ایون - بستن سر به سر در کندل دوم ورود چنانچه به حد بریک این نرسید - ساعت ترید ) در پستهای قبلی توضیحات را ذکر کردم . در مورد نقاط ورود هم که با تیک زرد رنگ مشخص کردم .

با تشکر
                        خروج
                        لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

نوشته اصلی توسط sardar نمایش پست ها
                          آقای Jabalameli بهتون تبریک میگم به خاطر زدن این تاپیک خوب و ۱۰۰% مفید ، اصلا عنوان تاپیک رو دیدم لبخند رو لبم اومد و روحم شاد شد به خدا ، چرا که بالاخر یک تاپیک دیدم که توش حرف دلم من رو داره میزانه ، و اگه دوستان فقط تصویر رو که شما زحمت می.کشید میذارید ، ببینن خودشون به چشم میبینن که فقط با دونستن قوانین ساده تکنیکال ( خط روند ، الگوها، ... ) و البته قوانین کندل استیک.ها ، بدون نیاز به هیچ اندیکاتور و چیز اضافه دیگه با همین چارت خالی. ، چقدر راحت و ساده میتونن از بازار ، سود خوب و کافی. کسب بکنن ، من که بشخصه از باز شدن این تاپیک لذت بردم ، و از صمیم قلب براتون آرزو موفقیت می.کنم ، و امیدوارم که با قدرت و انگیزه بالا این تاپیک رو ادامه بدین چون واقعا این تاپیک و تصویر آن میتون چراغ راه خیلی. خوبی. باشه بر اون دست از دوستان که در دنیا به انتها اندیکاتور.ها و استراتژی.های پیچیده و شلوغ گرفتار شدن ... با احترام سردار

سلام و ارادت جناب سردار

ممنون . بنده خودم جزء دسته ای بودم که به اندیکاتور اهمیت میدادم و حتی با تلفیق چند اندیکاتور یک اندیکاتور بسیار مناسب برای معاملات بر راستای روند تهیه کردم ، هر چند که اندیکاتور هایی که ازشون بهره میبردم همگی ( مووینگ - پیووت - کارنسی متر ) از کل داده های بازار و اصل حرکات آن برای محاسبه و خروجی استفاده میکردن ولی الان که مدت زمان کوتاهی هم هست گذاشتمشون کنار ، با این سبک جدید نه تنها احساس نیاز بهشون ندارم بلکه راحت تر هم هستم .

جناب سردار همیشه شنیده بودم که چارت خالی چه قابلیتی داره ولی هیچ وقت بهم ثابت نشده بود ، تا زمانی که خودم به صورت لایو دیدم و تازه فهمیدم کجای کارم .

البته هنوز ابتدای کار هستم و خودم در حال یادگیری ولی قصد دارم از همین ابتدا تمام دانسته هام را به اشتراک بزارم . این بازار این قدر بزرگ هست که به فکر حفظ سود خودم نباشم .

در مورد الگو ها هم باید بگم که خیلی ساده تر از این حرف هاست و اصلا نیاز نداره که سطح آگاهی خاصی ازشون ( تکنیکال و کندل استیک ) داشت . فقط کافیه به چارت نگاه کرد و دنبال درک زبانش شد . همان خطوط زرد رنگ .

پیروز و سربلند باشید
                          خروج
                          لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

سلام

این تصاویر از ابتدای 2/1/2013 جفت ارز استرالیا در تایم یک ساعته هستند . در مورد پلن ( حد سود و ضرر - بریک ایون - بستن سر به سر در کندل دوم ورود چنانچه به حد بریک این نرسید - ساعت ترید ) در پستهای قبلی توضیحات را ذکر کردم . در مورد نقاط ورود هم که با تیک زرد رنگ مشخص کردم .

با تشکر
                            بله متوجه شدم و همه پستهای شما را دیدم ولی منظورم اینه که اینها را اگر برای آموزش ترید با روشتون گذاشتید من به شخصه متوجه نمیشم که اگه خودم بخواهم انجام بدم چیکار باید بکنم و اصلا شما در این عکسها چی میخواهید بگید ومنظورتون چیه
                            البته اینو به حساب کم سوادی من بزارید
                            سپاسگذارم

نظر

البته هنوز ابتدای کار هستم و خودم در حال یادگیری ولی قصد دارم از همین ابتدا تمام دانسته هام را به اشتراک بزارم .

جسارتا فقط یک نکته به ذهنم رسید که با توجه به اینکه فرمودین تازه به این سبک معامله کردن علاقه مند شدین ( چارت خالی. ) گفتم مطرح بکنم ، چون من دیدم اکثر دوستان که با اندیکاتور و اینجور ابزار اقدام به معامله می.کنم ، معمولا دیگه به این نکته زیاد توجه نمیکنن ، و آن اهمیت توجه به پیوت پوینت و ساپورت و رزیستنس.ها یه روزانه برای معامله در تایم فریم ۱ساعت و پیوت پوینت و ساپورت و رزیستنس.ها یه هفتگی برای معامله در تایم فریم ۴ساعت هستش که برای پیشبینی. مقدار حرکت بازار و یا نقاط چرخش بازار خیلی. در معامله بر اساس چارت خالی. میتونه به معامله گر ، کمک بکنه ... امیدوارم که از بیان این مساله در تاپیک شما, از طرف من باعث ناراحتی. جناب عالی. نشده باشه ، با آرزو موفقیت و توفیق روز افزون برای شما و همه دوستان .
                              {{ احساسات انسانی محرک اصلی بازار است و تحلیل کندلی روشی بی نظیر در اندازه گیری یه این احساسات در بازار است }}

نظر

نوشته اصلی توسط hosain.nor نمایش پست ها
                                بله متوجه شدم و همه پستهای شما را دیدم ولی منظورم اینه که اینها را اگر برای آموزش ترید با روشتون گذاشتید من به شخصه متوجه نمیشم که اگه خودم بخواهم انجام بدم چیکار باید بکنم و اصلا شما در این عکسها چی میخواهید بگید ومنظورتون چیه
                                البته اینو به حساب کم سوادی من بزارید
                                سپاسگذارم
                                دقیقا حق با شماست بنده قدرت بیان خیلی ضعیفی دارم و همیشه ازش رنج میبرم
                                تنها هدفم اینه بود که نشون بدم با چارت خالی و بدون بهره گیری از هیچ اندیکاتوری ، به چه سادگی موقعیتهای ایده آلی بدست میاد ، اون هم با ریسک به ریوارد های عالی . این میتونه به عنوان یک آمادگی ذهنی برای موقعیت های لایو باشه .

خروج
                                لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

پردازش ...
                                X