تا کنون هیچ روش و استراتژی 100% سودده در این مدت ندیده ام. با بیش از 500 اندیکاتور آزمون و خطا انجام داده ام. و منابع مختلفی رو ( نه زیاد) مطالعه کردم و کلاس هایی رو هم از سال 89 شرکت کرده ام. هنوز عطش آموزش و یادگیری قوانین زیبای آفرینش رو دارم/.
از اون جایی که کمتر کسی با یافتن یه استراتژی سودده اون رو به اشتراک میزاره، ولی در تحقیقاتی که در یکی از سایت های خارج از کشور در این زمینه انجام شد از میان 14 استراتژی 4 تا نتایج قابل قبولی در این بازار داشتند که من رتبه نخست اون رو تهیه کردم که زیاذ از نحوه استراتژی اش چون به زبان اصلی بود ( نیست من هم کم صواد ) سر در نیاوردم و لی یه اندیکاتور سیگنال ده گذاشته بودند که در زیز براتون آپلود میکنم. برا کسب اطلاع هم خدمتتون باید عرض کنم که رتبه دوم هم اصل اساسیش گفته بودند از ترکیب میانگین های متحرک است.
از عزیزان بابت به اشتراک گذاشتن نتایجشون صمیمانه سپاسگزارم.
این هم لینک یکی از اندیکاتورهای این استراتژی
مشک آن است که خود ببوید...
از اون جایی که کمتر کسی با یافتن یه استراتژی سودده اون رو به اشتراک میزاره، ولی در تحقیقاتی که در یکی از سایت های خارج از کشور در این زمینه انجام شد از میان 14 استراتژی 4 تا نتایج قابل قبولی در این بازار داشتند که من رتبه نخست اون رو تهیه کردم که زیاذ از نحوه استراتژی اش چون به زبان اصلی بود ( نیست من هم کم صواد ) سر در نیاوردم و لی یه اندیکاتور سیگنال ده گذاشته بودند که در زیز براتون آپلود میکنم. برا کسب اطلاع هم خدمتتون باید عرض کنم که رتبه دوم هم اصل اساسیش گفته بودند از ترکیب میانگین های متحرک است.
از عزیزان بابت به اشتراک گذاشتن نتایجشون صمیمانه سپاسگزارم.
این هم لینک یکی از اندیکاتورهای این استراتژی
مشک آن است که خود ببوید...
نظر