اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Long Term Pivot Points

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• معامله گری موفق بر سه پایه استوار است: روانشناسی فردی - سیستم معاملاتی کارآمد - مدیریت سرمایه قوی
    وقعا درسته !!

نظر

• من آقای آزادی را فقط در این انجمن میشناسم و کاملا واضح است که فردی مؤثر هستند و تمام مطالبی که ارائه میدهند کارآمد و سود ده.من کل این موضوع را مطالعه کردم دوستان حسابی نسبت به ایشون ارادت دارند و بسیار از زحمات ایشون تشکر کردند خیلی جالبه ظاهرا منتظر یه انتقاد بودند تا بهانه ای باشه برای تعطیل کردن این موضوع .با توجه به اینکه دوستان خیلی ازشون قدر دانی کردند خیلی راحت همشو گذاشت زیر پا و یه انتقاد بهانه کرد برای تعطیل کردن موضوع.

نظر

• نوشته اصلی توسط Shaheen نمایش پست ها
        من آقای آزادی را فقط در این انجمن میشناسم و کاملا واضح است که فردی مؤثر هستند و تمام مطالبی که ارائه میدهند کارآمد و سود ده.من کل این موضوع را مطالعه کردم دوستان حسابی نسبت به ایشون ارادت دارند و بسیار از زحمات ایشون تشکر کردند خیلی جالبه ظاهرا منتظر یه انتقاد بودند تا بهانه ای باشه برای تعطیل کردن این موضوع .با توجه به اینکه دوستان خیلی ازشون قدر دانی کردند خیلی راحت همشو گذاشت زیر پا و یه انتقاد بهانه کرد برای تعطیل کردن موضوع.
        سلام دوست عزیز؛

بنده چیزی را زیر پا نگذاشتم از کنار یک موضوع راحت گذشتم.

دنباله بهانه و بهانه جویی هم نیستم ده سالی هست در فروم ها هستم و مطالب زیادی از بنده میتونید پیدا بکنید.

اما تجربه این سال ها نشون داده برای هر موضوعی باید ظرفیت سنجی کرد. این موضوع را بطور کل نباید کلاً علنی می کردم. نه بخاطر بخل و حسادت و خساست بلکه بخاطر نداشتن ظرفیت های لازم.

مدتی هست از بنده چیز جدیدی در هیچ کجا منتشر نمی شود و در آینده هم منتشر نخواهد شد.

مسیر خلاقیت و نوآوری هموار هست باید تلاش کرد قله های فتح و ترقی آماده ما هستند خود بکوشیم و منتظر دیگران نباشیم.

درود فراوان بر شما.
        .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
        https://telegram.me/Cyclicalwaves
        https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

• نوشته اصلی توسط Azadi نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز؛

دنباله بهانه و بهانه جویی هم نیستم ده سالی هست در فروم ها هستم و مطالب زیادی از بنده میتونید پیدا بکنید.

اما تجربه این سال ها نشون داده برای هر موضوعی باید ظرفیت سنجی کرد. این موضوع را بطور کل نباید کلاً علنی می کردم. نه بخاطر بخل و حسادت و خساست بلکه بخاطر نداشتن ظرفیت های لازم.

مدتی هست از بنده چیز جدیدی در هیچ کجا منتشر نمی شود و در آینده هم منتشر نخواهد شد.

مسیر خلاقیت و نوآوری هموار هست باید تلاش کرد قله های فتح و ترقی آماده ما هستند خود بکوشیم و منتظر دیگران نباشیم.

درود فراوان بر شما.
          با درود

استاد عزیزم تا اخر درساتون یادم می مونه فقط ناراحتیم که افتخار شاگردی رو از دست دادیم...

براتون آرزوی سلامتی دارم.
          سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد / وآن چه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

نظر

سلام دوست عزیز؛

درود فراوان بر شما.
            آقای آزادی عزیز بنده بسیار سپاس گذارم بابت توجه شما.1 سال بازار تبادلات ارزی کار میکنم(البته در حال حاظر کوچکترین ادعایی ندارم) و کاملا واقف هستم که صرف زمان در مقابل رایانه چقدر میتونه طاقت فرسا باشه و نتیجه به دست آمده بسیار با ارزش
            بنابراین هر فردی که در این زمینه فعالیت میکنه کاملا مختاره که مطالب خودش را ارائه کند یا نه.البته بذل و بخشش شما در گذشته شامل حال اینجانب هم بوده و بنده بسیار سپاس گذارم.
            ببخشید که در اینجا برای شما بدیهیات را مطرح میکنم در تاریخ علم و افراد دانشمند اگر دقت کنید افرادی مانند انیشتین و خیلی از دانشمندان دیگر که خودتون بیشتر میشناسید با وجود صرف تمام زندگیشان در راه علم دانسته ها و کشفیات بسیار مهم و با ارزششان را در اختیار نسلهای بعد خود قرار دادند که نتیجه آن دنیای است که در ان زندگی میکنیم.انیشتین با تحقیق در بنیادی ترین و اساسی ترین مباحث عالم مثل سفر در زمان هم مخالفانی داشت(فیزیک کوانتوم) و هم موافقان نظریه سرعت جرم و انرژی E=MC2 که منجر به ساخت انرژی هسته ای شد.اما صحبت بنده چیز دیگریست به اعتقاد بنده دو رکن اساسی برای موفقیت وجود داره که اکثر تریدرها هم به آن اعتقاد دارند_1)یکی سیستم سودده هرچند هم که ساده باشه2)روانشناسی و مدیریت سرمایه با داشتن این دو که همه چیز در بازار تبادلات ارزی هست موفقیت تضمین شده است.در مورد سیستمهای معاملاتی فراوانند فقط استفاده درست از آنها مهم است(http://forexwinners.net/) مورد بعدی هم که کاملا در اختیار هر فرد معامله گر قرار دارد.البته اینرو هم بگم بنده اصلا از مصرفی بودن خوشم نمیاد و ترجیح میدم که یاد بگیرم و به کار ببرم و توسعه بدم.در این میان افرادی چون شما که سعی در توسعه و پیشرفت معاملات دارید با ارائه دانسته های خود میتوانید تأثیر چشم گیری در توسعه دانش سایرین داشته باشید.میخواهم اینرا بگویم همانطور که ما در بازار تبادلات ارزی از نظر سرمایه نسبت به مؤسسات مالی بزرگ و بانکهاخرده پایی بیش نیستیم در دنیای علم در مقابل بزرگانی چون انیشتین اصلا به حساب نمی آییم(البته مگر اینکه شما دانش و تخصصی فراتر از این بازار داشته باشید).خلاصه کلام اینکه شما میتوانید با توسعه وانتشار مطالبتان تغییرات شگرفی در بازار بازار تبادلات ارزی برای کشورمان داشته باشید.آقای آزادی عزیز همه را نباید به یک چشم دید کاملا با شما موافقم و حقیقتا این را خودم درک کردم که همه لیاقت (ببخشید کمی تند صحبت میکنم منظورم مخاطب خاصی نیست و این حقیقتی است که کلی بیان کردم)
            یا به قول شما ظرفیت ندارند. بعضی ها انقدر کوته فکر هستند که اصلا لیاقت حظور در این بازار را ندارند(به استثنای تمام دوستان بازار تبادلات ارزیی که با بودن خود لیاقت خود راثابت کردند).البته افرادی هم هستند که به دلیل ناکامی ها به افرادی چون شما خرده میگیرند.انیشتین با آن همه مخالفانش باز هم نشر علم خود ادامه داد چون کسانی را داشت که او را باور داشتند.
            اقای آزادی عزیز بدون تردید کاملا اختیار دارید هر انچه که دوست دارید انجام دهید.ما را از دانش بیشتر خود بهره مند کنید و یا آن را برای خود محفوظ نگاه دارید.
            ویرایش توسط Shaheen : https://www.traderha.com/member/12065-shaheen در ساعت 09-21-2014, 11:19 AM

نظر

• [IMG][/IMG]

پوند
              پیووت مرکزی زمانی در اشل سالانه
              منتظر واکنشی در خور این ابداع هستیم
              ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...........موجیم که آسودگی ما عدم ماست............

persian gulf traders

نظر

• با عرض سلام و خسته نباشید به همه اعضای فروم و بالاخص استاد عزیز جنا ب نیما آزادی .
                حسب قدردانی از تمامی اندوخته هایی که در این مدت کم زیر سایه علم و دانش شما به دست آورده ام این را بر خود وظیفه دانسته که هر چند قاصر از ادای واقعی ارادت قلبی ام نسبت به شما استاد عزیز هستم ولیکن چیزی یا عملی که شایسته استادی چون شما باشد نداریم و ندارم .
                ما خود را تا ابد مرید و شاگرد و زیر دست شما میدانیم . چرا که مولایمان حضرت علی فرموده هر کس مرا علمی آموزد مرا تا ابد غلام خویش کرده است .
                با کما ل تشکر و قدردانی از زحمات بی شائبه شما در جهت نشر علم و دانش . ارادتمند شما صاحبدلان

نظر

• سلام جناب آزادی
                  ممکن خواهش کنم منابع راجع به پیوت های زمانی رو معرفی کنید.
                  متشکرم

نظر

• نوشته اصلی توسط shahab65 نمایش پست ها
                    سلام جناب آزادی
                    ممکن خواهش کنم منابع راجع به پیوت های زمانی رو معرفی کنید.
                    متشکرم
                    سلام
                    پیوت زمانی ابتکار بنده بوده که هیچ رفرنسی نداره که بنا به دلایلی در فضای فروم دیگه بحث در موردش رو علنی نکردم.
                    .::در ترید آرامش حرف اول را می زند::.
                    https://telegram.me/Cyclicalwaves
                    https://telegram.me/NimaAzaadi

نظر

سلام
                      پیوت زمانی ابتکار بنده بوده که هیچ رفرنسی نداره که بنا به دلایلی در فضای فروم دیگه بحث در موردش رو علنی نکردم.
                      این هم مثل بقیه ایده ها و نظریه ها و سیستم های فارکسی به تاریخ پیوست و به نظر میاد فقط داریم وقت خودمون رو در این بازار هدر میدیم .

بهتره هر چه زودتر با این واقعیت رو برو بشیم و چشمهامونو به روی حقایق باز کنیم .

این بازار فقط میدان به رخ کشیدن حسرت ها و طمع های ماست و تنها درسی که به ما میده اینه که عمر زودتر از چیزی که فکرشو بکنی تموم میشه و تنها چیزی که از این بازار عایدمون خواهد شد چیزی نیست جز حسرت روزهای از دست رفته .

نظر

• نوشته اصلی توسط ANAHITA نمایش پست ها
                        این هم مثل بقیه ایده ها و نظریه ها و سیستم های فارکسی به تاریخ پیوست و به نظر میاد فقط داریم وقت خودمون رو در این بازار هدر میدیم .

بهتره هر چه زودتر با این واقعیت رو برو بشیم و چشمهامونو به روی حقایق باز کنیم .

این بازار فقط میدان به رخ کشیدن حسرت ها و طمع های ماست و تنها درسی که به ما میده اینه که عمر زودتر از چیزی که فکرشو بکنی تموم میشه و تنها چیزی که از این بازار عایدمون خواهد شد چیزی نیست جز حسرت روزهای از دست رفته .
                        یک سوال : بزرگترین حساب که داشتید چقدر بوده و آیا به سود رسیدید یا ضرر؟

نظر

• نوشته اصلی توسط PCMFund نمایش پست ها
                          یک سوال : بزرگترین حساب که داشتید چقدر بوده و آیا به سود رسیدید یا ضرر؟
                          دوست داری چه جوابی بشنوی ؟!. مطمنا بعدش میخوای از فتح و فتوهات خودت تعریف کنی و به همه بگی این طرف اینکاره نیست ، اصلا مال این حرفا نبود.

اگه دوست داری بدون سند و مدرک از خودت تعریف کنی و بعدش چهار نفر بیان به به چح چح کنن ... بفرما !

واگر نه همیشه زمان مشخص کرده کی چکاره است . و تا حالا به نظر میاد همه هیچ کاره بودند و مثل اینکه قرار هم نیست کسی کاره ایی بشه .

نظر

• نوشته اصلی توسط ANAHITA نمایش پست ها
                            دوست داری چه جوابی بشنوی ؟!. مطمنا بعدش میخوای از فتح و فتوهات خودت تعریف کنی و به همه بگی این طرف اینکاره نیست ، اصلا مال این حرفا نبود.

اگه دوست داری بدون سند و مدرک از خودت تعریف کنی و بعدش چهار نفر بیان به به چح چح کنن ... بفرما !

واگر نه همیشه زمان مشخص کرده کی چکاره است . و تا حالا به نظر میاد همه هیچ کاره بودند و مثل اینکه قرار هم نیست کسی کاره ایی بشه .
                            پوزش میخوام ولی چون خطابتون با همه بود جواب میدم ؛
                            از نوع سوال خلیل آقا معلومه که صادقانه میخوان به تفکر شما کمک کنن ، سخن از فتوحات کجاست!؟

و اگر شما واطرافیانتون ضرر کنید دلیل بر بست دادنش به همه نیست

____
                            Send from tapatalk
                            مساله از جایی آغاز میشود که ما خود را جایز خطا میدانیم

نظر

• نوشته اصلی توسط AmiR.PCM نمایش پست ها
                              پوزش میخوام ولی چون خطابتون با همه بود جواب میدم ؛
                              از نوع سوال خلیل آقا معلومه که صادقانه میخوان به تفکر شما کمک کنن ، سخن از فتوحات کجاست!؟

و اگر شما واطرافیانتون ضرر کنید دلیل بر بست دادنش به همه نیست

____
                              Send from tapatalk
                              میخوای بگی داری سود میکنی الان هم بهت بر خورده؟! اشکال نداره زمان همه چیزو برای تو هم مشخص میکنه پس منتظر باش ...

این سیکل ضرر کنندگان و سود کنندگان بارها و بارها در این بازار رخ داده و همین متضرر ها یه زمانی جز سود کننده ها بودن .

نظر

• پیوتهای زمانی هفتگی دو جفت ارز EURUSD و GBPUSD به همراه GOLD ببینیم واکنش هفته به این زمانها چه خواهد بود .

[IMG][/IMG]
                                فایل های پیوست شده
                                آنکس که بینای عیب خویش باشد و چشمان خویش را برای عیب دیگران بکار نیندازد , خردمند ترین مردم است (حضرت امیر(ع))
                                گر بر سر نفس خود امیری مردی / گر بر دگری خرده نگیری مردی
                                آن دانش که ز لطف خود بر تو داد / گر بر دگری دریغ نکردی مردی
                                پی دی اف زیگ زاگ : دانلود
                                پی دی اف شبانه : دانلود

پاور پوینت پترن 123 : دانلود
                                پرسش و پاسخ تحلیل ها: تاپیک پرسش و پاسخ آنجمن تحلیلهای یزدی

نظر

پردازش ...
                                X