سلام وقت بخیر در مورد مکدی حرف زیاده و برای خودش دنیای بسیار بزرگی داره . اما متاسفانه هرکس که نکته ای از دلش میکشه بیرون اون رو به صورت یه راز نگه میداره. من مدت ده ساله که توی فارکس کار میکنم و تا الان هم هیچ سودی نکردم و بی نهایت سیستم ساختم و خوندم . اشکال هم از خودمه من یه فرد بیش فعالم که یک سالی هست دارم روی خودم کار میکنم نه سیستم چون مطمئنم که اشکال از خودمه یه چند تا مطلب در مورد مکدی خدمتتون میگم امیدوارم اگه ارزش داشت اموات ما روهم یه دعایی بکنید .
توی مکدی یه نقطه ای وجود داره که من اسمشو گذاشتم کانون واگرایی که مارکت چه واگرایی جواب بده و چه واگرایی جواب نده اون نقطه رو باید بزنه که از اون نقطه تصمیم میگیره واگرایی جواب بده یا به روند خودش ادامه بده. سطح و یا باند کانون اگه تو همون ریزش اول بشکنه به احتمال بسیار بالا مارکت بر میگرده در غیر این صورت به روند ادامه میده این قضیه به جرائت میشه گفت توی 98 درصد درسته و اون 2 درصد هم رو میشه به پای ماهیت غیر قابل پیش بینی مارکت گذاشت.
توی مکدی یه نقطه ای وجود داره که من اسمشو گذاشتم کانون واگرایی که مارکت چه واگرایی جواب بده و چه واگرایی جواب نده اون نقطه رو باید بزنه که از اون نقطه تصمیم میگیره واگرایی جواب بده یا به روند خودش ادامه بده. سطح و یا باند کانون اگه تو همون ریزش اول بشکنه به احتمال بسیار بالا مارکت بر میگرده در غیر این صورت به روند ادامه میده این قضیه به جرائت میشه گفت توی 98 درصد درسته و اون 2 درصد هم رو میشه به پای ماهیت غیر قابل پیش بینی مارکت گذاشت.
نظر