ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! | که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل*ها |
با سلام
طی صحبتی که چند روز پیش با آقای سعید یوسفی عزیز داشتم قرار شد که شروع کنیم به
کار در خصوص سیستمی بر اساس آموزه های آقای گن .
ظاهرا وارد شدن به این مقوله بسیار پر حاشیه و پر دردسر است .
و علی رغم اینکه همه آن را قبول دارند ولی وارد شدن به این مبحث را درست نمی داتتد .
همیشه فکر میکردم که چرا هیچوقت این بحث سروسامانی نمی گیرد امروز متوجه شدم حاشیه های ان خیلی بیشتر از آن چیزی است
که فکر میکردم .
پس فکر کردم چه بکنیم که تا حد امکان از حواشی احتمالی آینده دوری کنیم و بجای بحث های حاشیه ای متمرکز کارمان باشیم .
با توجه به اینکه نوشته های موجود از آقای گن شاید برای نوآموزانی مثل ما هم چندان قابل استفاده نباشد و
از طرفی با توجه به اصل کار اقای گن که شاید بشود گفت استرولوژی بوده ما هم مبنا را بر استرولوژی بگذاریم و در
این زمینه نه تنها از تالیفات محدود جناب گن استفاده کنیم بلکه از تجربیات و کتاب ها و تالیفات سایر اندیشمندان و همچنین از تجربیات خودمان وسایر دوستان هم در این
خصوص استفاده کنیم .
پس با توجه به حساسیت هایی که در خصوص روش های معاملاتی آقای گن هست و احتمالا سو تفاهمی
پیش نیاید که روش گن را بلدیم یا می خواهیم آن را یاد بدهیم بلکه با دوستانی که علاقه دارند با هم کمک کنیم وسیستم سیاره ای را یاد بگیریم .
نام تاپیک را سیستم سیاره ای انتخاب کردم و چون خواستم مطلب را
تا حدی محدود کنم که بشود به ان پرداخت بر روی سیاره مرکوری متمرکز شویم که مسلما اگر بتوانیم کلیه موارد را در چهار چوب یک سیاره یاد بگیریم مسلما ان را می توان به سایر سیارات هم تعمیم بدهیم و سیستم سیاره ای مارس یا ونوس ویا ...... بقیه را داشته باشیم
به همیت دلیل نام تاپیک را سیستم سیاره ای – مرکوری گذاشتم
با تشکر .
نظر