اين موضوع که الان ميگم تنها بر گرفته شده از تفکرات منه و مطالعات. و بيشتر از اين قصد وارد شدن به اين موضوع را ندارم و اين پست اولين و اخرين مطلب من در مورد امامان و مذهب است.
دوستي راجب علم امام مطلبي گفت.
من به اين موضوع فکر کردم.
جواب من رسيدم بهش :
محدوده علم کجاست= بي نهايت.
خودم فرض ميکنم 1000 سال قبل ، ماهواره نبود و تازه ميخواست ماهواره کشف بشه، اون زمان حتما با خودم ميگفتم :امام علم داشته خوب چي ميشد راجب ماهواره حرف ميزده.
الان ماهواره چيز عادي ، هدف الان من کهکشان . پس الان ميگم : امام راجب کهکشان علم داشته چي ميشد راجب کهکشان حرف ميزد.
اين اتفاق تمومي نداره چون علم محدوديت نداره.
اگر پايه علم در من وجود نداشت نه من ميتونستم ماهواره هوا کنم نه برم کهکشان.
نمود اين گفته من ميتوان در بحث هاي که در مورد ايران بعد از فتح توسط مسلمين صورت گرفت جست
دانشمند ايراني مسلمان يا دانشمند مسلمان ايراني ( گر چه واژه هاي آن يکسان است ولي مفاهيم آن خيلي فرق ميکند.)
علمي در دنيا وجود دارد به نام رياضيات جفر
اين علم بيان کننده تمام وقايع و رخداد هاي روي زمين است.
شايد خنده دار به نظر برسه ولي با اين علم ميشه فهميد کي چه اتفاقي مي افتد ( دقيق )
احتمالا دوستان با حروف ابجد آشنايي دارند.
علم حروف ابجد ، شاخه اي از علم رياضيات جفر است.
اين علم (رياضيات جفر) در اختيار امامان بوده است.
مطلب بعدي
تشخيص نادرست مفاهيم ماست.
مثال ميزنم و اين مباحث فقحي را به عالم آن (طلبه ها) ميسپارم.
امامان گفته اند فردي مي آيد به نام دجال مي ايد .خود من از چند نفر پرسيدم شنيدين اين فرد اومد نيومده چي شد؟
گفتند نه ... بعد گفتم اومده گفتند کجاست؟ کي؟ اسمش چيه ؟ و غيره گفتنم حزب يه گروه يک فرقه يک مسلک .
دوستان مواظب باشيد ساده نبازيد.
مثلا اين چيز يکي از دوستان گفت کشف بشه چي نشون ميده وجود خدا؟
چند مورد از اين کلک که ميزنند را ساده ميکنم و ميگم.
يک ليوان آب گرم برداريد. دست راست داخل بزاريد.
يک ليوان آب سرد برداريد دست چپ داخلش بزاريد
هر دو ليوان بزاريد داخل ظرف
آب قاعدتا بايد ولرم باشه (تصور ذهني شماست .)
نتيجه ازمايش شما :
دست راست =>آب سرد
دست چپ = < آب گرم
بلاخره کدوم درسته=> اب گرم ؟ سرد ؟ ولرم ؟
مثلا ميگم اگه کشف بشه آب سرد پس در وجود خدا اين شبهه به وجود ميايد و اگر آب گرم اين شبهه آب ولرم اين شبهه. اين فرضيات از ريشه غلط. پس بحث در مورد آن هم کار غلط. (شما در روي فرض غلط بحث و نتيجه ميگيري . هرچه نتيجه باشه غلط )
مواظب باشيد بازه چه اين گونه فريب کاري ها نشيد.
مثالي ميزنم يکم زشت ولي در عين خنده دار بودن مفهوم داره ( از نظر من)
اومدن ما را فرقه فرقه کردند.
فيلم اخراجي ها در صحنه اي که قرار دوستان مجيد به جبهه برند ،فردي ازشون ميپرسه :ميخواهيد بريد دست شوي با کدوم پا ميريد راست يا چپ؟
فرد معتاد : با کله ميرم.
روحاني مومن ميگه : (خودمونيشا ميگم) با پارچپ بره دستشويي يا راست چه ربطي به جنگ جبهه داره ، اسمشونا بنويس ، اين کار يک تکليف
اين نماد در زمان حضرت موسي رخ داده ، در قرآن اومده (اگه درست بگم) مردم ميگن به فلان علت ما نمياييم و تو برو با خداي خودت با دشمن بجنگ.
اين ها بازي خوردند.
مواظب باشيد بازيچه نشيد .
دوستي راجب علم امام مطلبي گفت.
من به اين موضوع فکر کردم.
جواب من رسيدم بهش :
محدوده علم کجاست= بي نهايت.
خودم فرض ميکنم 1000 سال قبل ، ماهواره نبود و تازه ميخواست ماهواره کشف بشه، اون زمان حتما با خودم ميگفتم :امام علم داشته خوب چي ميشد راجب ماهواره حرف ميزده.
الان ماهواره چيز عادي ، هدف الان من کهکشان . پس الان ميگم : امام راجب کهکشان علم داشته چي ميشد راجب کهکشان حرف ميزد.
اين اتفاق تمومي نداره چون علم محدوديت نداره.
اگر پايه علم در من وجود نداشت نه من ميتونستم ماهواره هوا کنم نه برم کهکشان.
نمود اين گفته من ميتوان در بحث هاي که در مورد ايران بعد از فتح توسط مسلمين صورت گرفت جست
دانشمند ايراني مسلمان يا دانشمند مسلمان ايراني ( گر چه واژه هاي آن يکسان است ولي مفاهيم آن خيلي فرق ميکند.)
علمي در دنيا وجود دارد به نام رياضيات جفر
اين علم بيان کننده تمام وقايع و رخداد هاي روي زمين است.
شايد خنده دار به نظر برسه ولي با اين علم ميشه فهميد کي چه اتفاقي مي افتد ( دقيق )
احتمالا دوستان با حروف ابجد آشنايي دارند.
علم حروف ابجد ، شاخه اي از علم رياضيات جفر است.
اين علم (رياضيات جفر) در اختيار امامان بوده است.
مطلب بعدي
تشخيص نادرست مفاهيم ماست.
مثال ميزنم و اين مباحث فقحي را به عالم آن (طلبه ها) ميسپارم.
امامان گفته اند فردي مي آيد به نام دجال مي ايد .خود من از چند نفر پرسيدم شنيدين اين فرد اومد نيومده چي شد؟
گفتند نه ... بعد گفتم اومده گفتند کجاست؟ کي؟ اسمش چيه ؟ و غيره گفتنم حزب يه گروه يک فرقه يک مسلک .
دوستان مواظب باشيد ساده نبازيد.
مثلا اين چيز يکي از دوستان گفت کشف بشه چي نشون ميده وجود خدا؟
چند مورد از اين کلک که ميزنند را ساده ميکنم و ميگم.
يک ليوان آب گرم برداريد. دست راست داخل بزاريد.
يک ليوان آب سرد برداريد دست چپ داخلش بزاريد
هر دو ليوان بزاريد داخل ظرف
آب قاعدتا بايد ولرم باشه (تصور ذهني شماست .)
نتيجه ازمايش شما :
دست راست =>آب سرد
دست چپ = < آب گرم
بلاخره کدوم درسته=> اب گرم ؟ سرد ؟ ولرم ؟
مثلا ميگم اگه کشف بشه آب سرد پس در وجود خدا اين شبهه به وجود ميايد و اگر آب گرم اين شبهه آب ولرم اين شبهه. اين فرضيات از ريشه غلط. پس بحث در مورد آن هم کار غلط. (شما در روي فرض غلط بحث و نتيجه ميگيري . هرچه نتيجه باشه غلط )
مواظب باشيد بازه چه اين گونه فريب کاري ها نشيد.
مثالي ميزنم يکم زشت ولي در عين خنده دار بودن مفهوم داره ( از نظر من)
اومدن ما را فرقه فرقه کردند.
فيلم اخراجي ها در صحنه اي که قرار دوستان مجيد به جبهه برند ،فردي ازشون ميپرسه :ميخواهيد بريد دست شوي با کدوم پا ميريد راست يا چپ؟
فرد معتاد : با کله ميرم.
روحاني مومن ميگه : (خودمونيشا ميگم) با پارچپ بره دستشويي يا راست چه ربطي به جنگ جبهه داره ، اسمشونا بنويس ، اين کار يک تکليف
اين نماد در زمان حضرت موسي رخ داده ، در قرآن اومده (اگه درست بگم) مردم ميگن به فلان علت ما نمياييم و تو برو با خداي خودت با دشمن بجنگ.
اين ها بازي خوردند.
مواظب باشيد بازيچه نشيد .
نوشته اصلی توسط persiantrader
نمایش پست ها
نظر