در این مجموعه مطالب قصد دارم تا با مقدمات نجوم برای استفاده در بازارهای مالی بپردازم.
این مطلب را اولین بار جناب گن در این بازار بکار برد و معتقد بود با استفاده از مقعیتهای اجرام منظومه شمسی میتوان زمانی برای واکنشهای بازار بدست آورد. ایشان بیشتر به آسترولژی تیکه کرده بودند. در آسترولژی محاسباتی انجام میشود وشرایطی را مد نضر میگیرند که در آن زمین محور چرخش است. یعنی بصورت فرضی زمین را ثابت می انگارند و بقیه منظومه شمسی در حال چرخش بدور زمین است.
در این شرایط موقعیتهایی بدست میآید که قابل تامل میباشد. و آنچه من در این جا درج میکنم برکرفته از آموخته هایم از اساتید سایتهایی است که در حال حاضر بسیار از فعالیتهای خود کاسته اند.
برای اینکه وقت زیادی اینجا صرف نشود بیشتر به مطالب اصلی میپردازم. تا سریعتر بتوانیم به تحقیقات بپردازیم. در ضمن از تصاویر مطالب دوستان استفاده میکنم.
1.) زدیاک
اولین چیزی که با آن برخورد میکنید. زدیاک فضایی است که سیارات در آن در حال حرکت است. و به 12 قسمت تقسیم میشود که هر قسمت دارای 30 درجه است که مجموعا 360 درجه را تشکیل میدهد.
شکل تقسیم بندی بدین گونه است که ساعت 3را برابر با صفر درجه قرار داده و برعکس عقربه های ساعت یعنی بسمت چپ زدیاک را به 12 قسمت 30 درجه تقسیم میکنیم. و در همان جهت و از همان ساعت 3 که برابر صفر است بنا به ترتیب صور فلکی نام گزاری میکنیم که در شکل کاملا مشخص میباشد.برای پرسش و پاسخ و توضیحات به اینجا مراجه کنید.
نظر