با سلام
شاید سوالی ذهن دوستان رو مشغول کرده باشه که ایا من از سیستم حجمی یا خبرتی برای سیگنال دهی استفاده میکنم
جواب خیر است
بحث ترید نیاز به مباحث مهمتری دارد که حتی از سیستم معاملاتی مهمتر میباشد
چگونه ترید کنیم؟سوال این است
به نظر من سه اصل مهم وجود دارد که بارعایت انها میتوانید به بهترین نتیجه برسید:
1-حفظ ارامش و بحث روانی
2-اعتماد کردن به سیستم معاملاتی و خود
3-صبر و حوصله
بطور کلی وقتی امدیم پای چارت چگونه عمل کنیم؟
چارت را باز کرده و یک موینگ 121تنظیم کنید
جهت کلی بازار را میتوانید با این موینگ ساده در نظر بگیرید اگر بالا بود دنبال موقعیت های خرید و اگر برعکس دنبال موقعیت های فروش- این مورد بخاطر اینست که دچار دو دستگی نشوید-
به خودتان گوش زد کنید این بازار قانون است و شانسی وجود ندارد و باید احساسات خود را کنترل کرده و طبق قوانینی که از قبل برای خود تایین کرده اید عمل کنید.
قوانین من؟
1-لبه ی معاملاتی خود را انتخاب کنید و در نظر بگیرید که چه حالتی به وجود بیاید پوزیشن خواهید گرفت.
2-حدضرر و حدسود را برای پوزیشن خود تایین کنید و به ان پایبند باشید
3-مثلا ساعاتی برای پوزیشن گیری خود انتخاب کنید برای مثال من از ساعت 11تا 19ترید خواهم کرد و یا به خود بگویید که اگر یک استاپ بخورم دیگر امروز پوزیشنی نخواهم گرفت.
به خود اینرا گوش زد کنید که این لبه در نهایت مرا به سود خواهد رساند.
امیدوارم این نوشته ها بتونه بهتون کمی کنه تا به نتیجه های خوبی برسید
با ارزوی موفقیت برای همگی شما
شاید سوالی ذهن دوستان رو مشغول کرده باشه که ایا من از سیستم حجمی یا خبرتی برای سیگنال دهی استفاده میکنم
جواب خیر است
بحث ترید نیاز به مباحث مهمتری دارد که حتی از سیستم معاملاتی مهمتر میباشد
چگونه ترید کنیم؟سوال این است
به نظر من سه اصل مهم وجود دارد که بارعایت انها میتوانید به بهترین نتیجه برسید:
1-حفظ ارامش و بحث روانی
2-اعتماد کردن به سیستم معاملاتی و خود
3-صبر و حوصله
بطور کلی وقتی امدیم پای چارت چگونه عمل کنیم؟
چارت را باز کرده و یک موینگ 121تنظیم کنید
جهت کلی بازار را میتوانید با این موینگ ساده در نظر بگیرید اگر بالا بود دنبال موقعیت های خرید و اگر برعکس دنبال موقعیت های فروش- این مورد بخاطر اینست که دچار دو دستگی نشوید-
به خودتان گوش زد کنید این بازار قانون است و شانسی وجود ندارد و باید احساسات خود را کنترل کرده و طبق قوانینی که از قبل برای خود تایین کرده اید عمل کنید.
قوانین من؟
1-لبه ی معاملاتی خود را انتخاب کنید و در نظر بگیرید که چه حالتی به وجود بیاید پوزیشن خواهید گرفت.
2-حدضرر و حدسود را برای پوزیشن خود تایین کنید و به ان پایبند باشید
3-مثلا ساعاتی برای پوزیشن گیری خود انتخاب کنید برای مثال من از ساعت 11تا 19ترید خواهم کرد و یا به خود بگویید که اگر یک استاپ بخورم دیگر امروز پوزیشنی نخواهم گرفت.
به خود اینرا گوش زد کنید که این لبه در نهایت مرا به سود خواهد رساند.
امیدوارم این نوشته ها بتونه بهتون کمی کنه تا به نتیجه های خوبی برسید
با ارزوی موفقیت برای همگی شما
نظر