اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام آقا محسن ببخشید شما با کدووم بروکر کار میکنید؟

نظر

• نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
      اقا محسن لطفا بگویید اس ال را چند گذاشتید.
      لطفا عدد ورود را هم بگویید.
      ممنون
      ویرایش توسط ناظرسایت : https://www.traderha.com/member/5564-ناظرسایت در ساعت 09-17-2013, 09:50 AM
      فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• خب بیخود نمیگن پاداش صبر شیرینه

جیگر هایی که 300 پیپ زدن تو رگ بیان جلو اعتراف کنن ! متاسفانه بنده فقط 200 پیپ گرفتم .

طلا 4 ساعته

ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 09-19-2013, 07:52 AM
        فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با درود
          ببخشید امروز چی شد؟ استاپ خوردیم؟
          ممنون

نظر

با درود
            ببخشید امروز چی شد؟ استاپ خوردیم؟
            ممنون
            چیز خاصی اتفاق نیفتاده ، قیمت بعد از عبور از سقف برگشته که چیز غیر طبیعی نیست
            ما باید بر اساس قوانین ترید کنیم اگه چند استاپ هم بخوریم برآیند ماهیانه مثبت خواهد بود . مطمئن باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              چیز خاصی اتفاق نیفتاده ، قیمت بعد از عبور از سقف برگشته که چیز غیر طبیعی نیست
              ما باید بر اساس قوانین ترید کنیم اگه چند استاپ هم بخوریم برآیند ماهیانه مثبت خواهد بود . مطمئن باشید
              ببخشید شما استاپو چه مقدار گذاشتین که بهش نخورده؟
              لطفا با شکل توضیح بدین
              ممنون
              سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

• ظلا 15 مین
                همین الان

ساده ترین روش بهترین روش هست.

نظر

• خب امروز هم مثبت 73 پیپ اومدیم بیرون .

نظر

• نوشته اصلی توسط saeed31861 نمایش پست ها
                    ظلا 15 مین
                    همین الان

به به میبینم که بر و بچ راه افتادن خدارو 1000 مرتبه شکر

نظر

• نوشته اصلی توسط amin3nima نمایش پست ها
                      ببخشید شما استاپو چه مقدار گذاشتین که بهش نخورده؟
                      لطفا با شکل توضیح بدین
                      ممنون
                      من کی گفتم استاپ نخوردم !!!!! اتفاقا دلیل استاپ خوردنم رو گفتم . بنده 100 پیپ گذاشته بودم که لمس شد البته اهمیتی نداره چون ما طبق قوانین سودال جلو میریم

نظر

• خب دوستان ، همراهان ، تریدر های عزیز ایران زمین !
                        این هفته برای من با حدود 430 پیپ مثبت به پایان رسید انشاالله هفته آینده باز در خدمت دوستان خواهیم بود .

نظر

• سلام
                          دوستان عزیز بنده یه حساب دمو باز کردم و توی این چند روز 360 دلار گرفتم واقعا به این سیستم ایمان اوردم بارم از محسن عزیر ممنونم
                          انشا الله همیشه همه رو در حال موفقیت ببینم
                          موفق باشید.
                          هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• نوشته اصلی توسط vahidorna نمایش پست ها
                            سلام
                            دوستان عزیز بنده یه حساب دمو باز کردم و توی این چند روز 360 دلار گرفتم واقعا به این سیستم ایمان اوردم بارم از محسن عزیر ممنونم
                            انشا الله همیشه همه رو در حال موفقیت ببینم
                            موفق باشید.
                            با سپاس به شما دوست عزیز
                            لطفا بگویید از کدام روش استفاده کردید؟روش 4 ساعته یا 15 دقیقه ؟( کوتاه مدت یا بلند مدت)
                            ممنون از شما

نظر

با سپاس به شما دوست عزیز
                              لطفا بگویید از کدام روش استفاده کردید؟روش 4 ساعته یا 15 دقیقه ؟( کوتاه مدت یا بلند مدت)
                              ممنون از شما
                              سلام
                              من اول بعد ار خواندن این استرتژی شروع کردم به اسکالپ که دیدم با روحیات من سارگار نبست بعد یه حساب دمو جدید باز کردم و شروع کردم به ترید 4 ساعته
                              که خدا رو شکر فوق العاده بوده با کمترین استرس و بیشتزین سود
                              بازم از آقای فیاض عزیر ممنونم و دست بوس ایشون هستم
                              انشا الله که همیشه موفق باشین.
                              هیچ چیز را نمی توان به کسی یاد داد

ولی

میتوان به او کمک کرد تا پاسخ ها را درون خود بیابد .......

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                                خب بیخود نمیگن پاداش صبر شیرینه

جیگر هایی که 300 پیپ زدن تو رگ بیان جلو اعتراف کنن ! متاسفانه بنده فقط 200 پیپ گرفتم .

طلا 4 ساعته

با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز . بی زحمت عنوان میکنید به شکلی پوزیشن گرفتید چون فرمودید باید کندل بسته بشه( شدو زده)عد تایید شد پویشن گرفت ولی شما اینکار ر نکردید اینطور که معلومه . حد ضررتون کجا بوده ؟ و تی پیتون کجا؟ ممنون میشم با عکس کاملا توضیح بفرمایید با تشکر فراوان.
                                ویرایش توسط omid1111 : https://www.traderha.com/member/3223-omid1111 در ساعت 09-22-2013, 10:45 PM

نظر

پردازش ...
                                X