اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• اقا محسن چرا تاپیکها بسته شد؟ ایا تاپیک جدید باز شده؟ ممنون

نظر

• با سلام
      تاپیک ها به جز این یکی بسته شدند تاپیکی که دنبال نشه فایده نداره همون بهتر که بسته بشه !
      فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• دوستان خودشان بهترمیدانند که از این پله به ان پله پریدن فایده ای ندارد و دایم دنبال استراتژی رفتن نتیجه ای ندارد. حال که یک نفرمثل اقا محسن
        زحمت کشیده و لطف کرده و یک روش را بیان کرده اند بهترین کار بهینه کردن این روش است .
        این روش هم سود دارد هم ضرر فقط اگر با یک یا دو تا ..... ضررها را کم کنیم بهترین روش را میتوانیم بدست بیاوریم.
        ممنون از همگی
        در ضمن امروز هم پوزیشن با سود بسته شد.(جهت اطلاع)

نظر

• پزیشن من هم با 100 پیپ سود بسته شد !
          هر کس باید به نوبه خودش و با توجه به شخصیت خودش سیستم رو شخصی سازی کنه من برای خودم یه ..... پیدا کردم که دارم استفاده میکنم و جالبه که از وقتی که اون ..... رو به کار میبرم هیچ پزیشنی به ضرر نخورده ( کم کم دارم شک میکنم )
          اون حساب 4 دلاری شده 164 دلار !
          ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 11-26-2013, 08:45 AM
          فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• اقا محسن ..... را بگو تا ما هم امتحان کنیم.ممنون
            4 دلار شده 164 دلار ؟ واقعا؟دمت گرم.

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              جالبه که از وقتی که اون ..... رو به کار میبرم هیچ پزیشنی به ضرر نخورده ( کم کم دارم شک میکنم )
              سلام جناب فیاض عزیز. خوب ظاهراً بالاخره بعد از همه پیشنهادات و راه کارها، با تجربه گرانبهایی که دارید ..... مناسبی پیدا کردین. ما هم که الان مردیم از فضولی...
              ..... به چه نحوی هست، قابلیت این رو داره که تو اکسپرت جاش بدیم؟

نظر

• جناب فیاض چرا رفتی برادر . روشت که خوب جواب داده بود. چرا ؟؟؟؟

روش شما خیلی ساده بود و کاملا ماشینی و هیچ قلق و ترفند خاصی هم نداشت و تنها دلیل خلوت بودن تاپیکت هم همین بود. چون همه اصل داستان رو راحت فهمیده بودند و سوالی واسه کسی پیش نمی یومد که بخواد بیاد توی فروم بپرسه.

هر روز یه پوزیشن و صبر برای رسیدن به سود یا ضرر. خوب معلومه که تاپیک خلوت میشه ولی این به این معنی نیست که کسی پیگیر نیست بلکه همه (حداقل این نظر منه ) منتظر بودیم تا دوره یکی دو ماهه تست سپری بشه بعد در صورت نیاز بریم سراغ بهینه کردن و ..... کردن .

آقا محسن بیا و دوباره کرکره رو بده بالا . ما پایه ایم

نظر

• 80 پیپ امروز هم مبارک باشه (صرفا جهت اطلاع)

نظر

• با تشکر از همه کسانی که زحمت میکشن و پست میزنن .
                    منظور من این نبود که بیان سوال بپرسن اتفاقا خیلی خوشحالم که روش جا افتاده و دوستان دارن سود میگیرن منظورم این بود که بیان و از سود هاشون بگن تا هم نقطه امیدی برای بقیه باشه و هم اینکه در ضمن درج سودها ، نکات کلیدی این سیستم هم در بیاد و احتمالا کسانی که فیلتری پیدا کردن بیان و در میون بزارن شاید به درد دیگران بخوره .
                    بازم ازهمتون ممنونم

نظر

• سلام و درود خدمت دوستان و جناب فیاض

من با این روش 4 سال پیش در تایم 15 دقیقه و روی یورو دلار ترید میکردم ولی متاسفانه در آن زمان چون ..... مناسبی برای بریکها نداشتم خیلی متضرر شدم و البته بی تجربگی هم وجود داشت، خوشحال میشم بدونم چطور تونستید این روش را ..... کنید و به نتایج مثبت برسید.

ارادتمند
                      نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

پزیشن من هم با 100 پیپ سود بسته شد !
                        هر کس باید به نوبه خودش و با توجه به شخصیت خودش سیستم رو شخصی سازی کنه من برای خودم یه
                        ..... پیدا کردم که دارم استفاده میکنم و جالبه که از وقتی که اون ..... رو به کار میبرم هیچ پزیشنی به ضرر نخورده ( کم کم دارم شک میکنم )
                        سلام
                        لطفا ..... رو بگید تا ما هم تست کنیم
                        ممنون

نظر

• اون ..... رو خیلی وقته بهتون گفتم !!!! و صد البته که اندیکاتور یا اکسپرت نیست .
                          متاسفانه هیچ کدومتون اونو قبول نداشتین و ندارید . ( مدرک دارم که میگم ) همه با بی اعتنایی ازش رد شدین و مثل یه بنجل دورش انداختین !
                          مثل قدیما خودم ازش استفاده میکنم و به قول امروزی ها حالشو میبرم !

نظر

اون ..... رو خیلی وقته بهتون گفتم !!!! و صد البته که اندیکاتور یا اکسپرت نیست .
                            متاسفانه هیچ کدومتون اونو قبول نداشتین و ندارید . ( مدرک دارم که میگم ) همه با بی اعتنایی ازش رد شدین و مثل یه بنجل دورش انداختین !
                            مثل قدیما خودم ازش استفاده میکنم و به قول امروزی ها حالشو میبرم !

متاسفانه بنا به دلایلی همه صفحات تاپیکها را ندیدم، در کدوم تاپیک در موردش صحبت شده؟ لطفا بفرمایید تا پیداش کنیم
                            ویرایش توسط Mohammad-H : https://www.traderha.com/member/3446-mohammad-h در ساعت 11-27-2013, 12:30 PM
                            نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• جناب فیاض

من تا صفحه 9 تاپیک 4 ساعته رو خوندم و شما به
                              تایید شکست با کندل بعدی تاکید داشتید، این همون فیلتری هست که میفرمایید؟

دوستان توجه کنند هر روش و سیستمی یکسری نکات کلیدی دارد که اگر به اونها بی توجه باشین میتونه براتون مشکل ساز بشه من تمام تلاشم رو میکنم تا حتی ریزترین جزئیات روش رو براتون توضیح بدم . و اینکه چرا ابتدا اینقدر کلی توضیح دادم به دلیل اینکه در حین کار به نکات برسیم تا ملکه ذهنتان شود و دوم اینکه اونجوری معلوم میشه که کدوم کاربران از این روش استفاده کردن و به اون نکات رسیدن حقیقا اگر سوالی پرسیده نشه معلومه که کسی طالب نیست و وقتی کسی طالب یه چیزی نیست برای چی وقت بزارم و خودمو خسته کنم .
                              خدا رو شکر که دوستان دنبال میکنن و این روش حتی اگر برای یک نفر هم توضیح داده بشه ارزش داره . من بهتون اطمینان میدم اگر قوانین این روش رو رعایت کنید مطمئن باشید با ضرر خداحافظی کرده و سود میکنین منظور من این نیست که پزیشن هاتون با ضرر بسته نمیشه منظور من برآیند ماهیانه تون هست که مثبت خواهد شد
                              خب به این عکس دقت کنید .
                              اولین نکته :خوب به عکس دقت کنید بعضی از شکستها کاذبن و در اصل اصلا شکست نیستن بلکه فوران یک هیجان در بازار هستن . وقتی کندل از خط حمایت یا مقاومت رد میشود ترجیحا شکست انجام نشده در صورتی که همین کندل بالای خط بسته بشه و همچنین کندل بعدی هم در همان راستا شروع به حرکت کنه میتونه یک شکست تایید شده باشه و اگر میخاین حاشیه امن رو هم داشته باشید وقتی کندل دوم از سر کندل اولی گذشت پزیشن خودتونو باز کنید اینطوری ریسکتون به حداقل میرسه . مغز کلام : اگر کندلی که از خط گذشت شونصد پیپ هم حرکت کرد نمیشه گفت که شکست انجام شده چون ممکنه در زمان باقیمانده برگرده و زیر خط ما بسته بشه اونوقته که اگر ما پزیشنی رو فقط بر اساس حرکت همبن کندل انجام داده باشیم به ضرر خورده و سرمایه ای که بر باد رفته. من سعی میکنم نمونه هایی رو براتون با عکس بزارم تا مطلب جا بیفته .

کندل بعد از عبور از خط 60 پیپ حرکت کرده ولی نهایتن زیر خط بسته شده
                              ویرایش توسط Mohammad-H : https://www.traderha.com/member/3446-mohammad-h در ساعت 11-27-2013, 01:52 PM

نظر

• امروز هم پوزیشن به سود رسید . ممنون اقا محسن . ما منتظر فیلتراسیون هستیم تا این سودها در روزهای اینده از بین نرود.

نظر

پردازش ...
                                X