اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• سلام و درود خدمت دوستان

متاسفانه هنوز موفق به دیدن کل تاپیک 1 ساعته نشدم و به جزئیات انتهایی تاپیک و اینکه دوستان به چه نتایجی رسیدند واقف نشدم اما در مورد طلا و بریک اوت به نظرم استاپ کوچک و ریسک به ریوارد یک به دو میتونه مطلوب باشه.

تا نظر دوستان صاحب نظر چی باشه...

نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• سلام و درود

جناب فیاض یه پیشنهاد دارم

اگر ممکنه تاپیک سودال یک ساعته طلا رو مجدد راه اندازی کنید تا مطالب مختص اون تاپیک جداگانه مطرح شود و با مطالب و معاملات این تاپیک (سودال 5 دقیقه) قاطی نشه

با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط polino نمایش پست ها
        سلام و درود

جناب فیاض یه پیشنهاد دارم

اگر ممکنه تاپیک سودال یک ساعته طلا رو مجدد راه اندازی کنید تا مطالب مختص اون تاپیک جداگانه مطرح شود و با مطالب و معاملات این تاپیک (سودال 5 دقیقه) قاطی نشه

با تشکر
        ممنونم بابت پیشنهادتون اما اون تاپیک به علت سنگینی زیاد دیگه قابل راه اندازی نیست و برای تازه واردان خیلی سنگینه و مشکله که صد صفحه رو بخونن برای همین در آینده نزدیک تاپیکی راه اندازی میکنم مختص ترید های سودالی در اون تاپیک تمام تریدر هایی که بر اساس سودال ترید میکنن رو دعوت میکنیم بیان و نتایج کارشونو بزارن و همچنین فیلترهایی که پیدا کرده و دارن ازش استفاده میکنن امیدوارم که با ..... کردن موقعیت های خطر بتونیم به بهترین نحو ممکن ترید هامونو ارتقا بدیم .
        فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• اقا محسن به نظر شما ریسک به ریوارد یک به دو به عنوان ..... مناسب هست؟
          ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
            اقا محسن به نظر شما ریسک به ریوارد یک به دو به عنوان ..... مناسب هست؟
            ممنون
            بله بسیار مناسبه حالا هر چه این میزان بیشتر بشه موفقیت شما تضمین شده اس
            فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با سلام

اول هفته کاری همگی دوستان بخیرو خوبی

امروز هم تی پی زده شد

نظر

• با درود
                دوستانی که از ریسک به ریوارد یک به دو استفاده کرده بودند هم امروز به سود رسیدند.
                اگر میشد از این روش بک تست بگیریم بهتر میتوانستیم تصمیم گیری کنیم.
                ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
                  با درود
                  دوستانی که از ریسک به ریوارد یک به دو استفاده کرده بودند هم امروز به سود رسیدند.
                  اگر میشد از این روش بک تست بگیریم بهتر میتوانستیم تصمیم گیری کنیم.
                  ممنون

سلام دوست عزیز

به کدوم روش و کدوم تایم شما معامله میکنید؟

ارادتمند
                  نبردهای زندگی همیشه به نفع قویترین ها پایان نمی پذیرد، بلكه دیر یا زود برد با آن كسی است كه بردن را باور دارد...

نظر

• اقا محمد تاپیکها همه بسته شده و فقط اینجا باز است . من روی طلا تایم 1 ساعته ترید میکنم. روش سودال که تی پی اس ال را به اندازه باکس در نظر
                    میگیریم.
                    قرار شد به دنبال یک ..... مناسب بگردیم که اقا محسن گفتند مدیریت سرمایه و ریسک به ریوارد یکی از بهترین فیلترهاست.
                    من هم ریسک به ریوارد یک به دو را انتخاب کردم تا ببینم نتیجه چه میشود.
                    اقا محسن همچنان منتظر ادامه بحث فیلتراسیون هستیم.
                    ممنون

نظر

• ممنونم از همه دوستان که زحمت میکشن
                      بحث ..... کردن موقعیت های خطر درست به اندازه استراتژی هر تریدری حائز اهمیته . خب به اندیکاتور ها که نمیشه اعتماد کرد ! به اکسپرت هم همچنین ! پس چه باید کرد ؟
                      بهترین ..... ها همون دو موری هست که خدمتتان عرض کردم 1 - مدیریت سرمایه 2 - مدیریت ریسک به ریوارد
                      پزیشن بنده امروز با 120 پیپ مثبت بسته شد که خدا بخواد فردا عکسشو براتون میزارم در این پزیشن بنده برای گرفتن 120 پیپ سود فقط 57 پیپ ضرر رو در نظر گرفته بودم که تقریبا بیش از یک به دو بود .

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                        ممنونم از همه دوستان که زحمت میکشن
                        بحث ..... کردن موقعیت های خطر درست به اندازه استراتژی هر تریدری حائز اهمیته . خب به اندیکاتور ها که نمیشه اعتماد کرد ! به اکسپرت هم همچنین ! پس چه باید کرد ؟
                        بهترین ..... ها همون دو موری هست که خدمتتان عرض کردم 1 - مدیریت سرمایه 2 - مدیریت ریسک به ریوارد
                        پزیشن بنده امروز با 120 پیپ مثبت بسته شد که خدا بخواد فردا عکسشو براتون میزارم در این پزیشن بنده برای گرفتن 120 پیپ سود فقط 57 پیپ ضرر رو در نظر گرفته بودم که تقریبا بیش از یک به دو بود .

ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 12-03-2013, 08:43 AM

نظر

• پوزیشن طلا تایم 1 ساعته فعال شد.ریسک به ریوارد من یک به دو است. سایر دوستان هم پوزیشنها را اعلام کنند.(جهت اطلاع)

نظر

• سلام

اردر بای فعال شد

نظر

• با سلام خدمت همگی دوستان

پوزیشن بای طلا برای من هم فعال شد --- تی پی را در 1230 قرار داده ام. sl----> 1219

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
                                ممنونم از همه دوستان که زحمت میکشن

سلام آقا محسن، میبخشید من یه سوال برام پیش اومده، مگه ما tp و sl رو مساوی هم و به اندازه ارتفاع باکس نمیگرفتیم؟
                                بنابراین چجوری ریسک به ریوارد 1 به 2 میتونیم تعریف کنیم و موقعیت ها رو بر اساس این موضوع ..... کنیم؟
                                ممنونم.
                                ویرایش توسط amir.sfx : https://www.traderha.com/member/10233-amir-sfx در ساعت 12-03-2013, 01:05 PM

نظر

پردازش ...
                                X