اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...XAUUSDH1-1.png

با سلام --وقت بخیر

پوزیشن امروز توی دمو موفق به زدن تی پی شد

من فکر می کردم بتوانم با اخبار اقتصادی به یک ..... دست پیدا کنم
    نظرم این بود که ابتدا بای فعال بشه سپس حد ضرر زده شود
    که در نهایت اینطور نشد
    طبق سودال امروز دیگر سیگنال نداریم
    تا فردا خدا نگهدار شما
    موفق باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط حسین نمایش پست ها
      http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...XAUUSDH1-1.png

با سلام --وقت بخیر

پوزیشن امروز توی دمو موفق به زدن تی پی شد

من فکر می کردم بتوانم با اخبار اقتصادی به یک ..... دست پیدا کنم
      نظرم این بود که ابتدا بای فعال بشه سپس حد ضرر زده شود
      که در نهایت اینطور نشد
      طبق سودال امروز دیگر سیگنال نداریم
      تا فردا خدا نگهدار شما
      موفق باشید
      حسین جان امروز که خبر آنچنانی ای نبود !
      در ثنین معمولا اخبار مهم در ساعات 5 و 6.30 عصر منتشر میشن
      بنظرم طلا وحشی تر از این حرفاست که تا عصر تکلیفمون رو مشخص نکنه ! ( البته شما بیشتر از من با این 1 ساعته ترید کردید )

شما که بیشتر طعم طلا رو چشیدید میشه بفرمایید پوزیشنا معمولا و بطور میانگین تا ساعت چند باز میمونن ؟

سپاس از شما و جناب اقای فیاض عزیز
      ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

• با سلام

اتفاقا امروز چون خبرمهمی نبود فکر کردم طلا پایین می اد
        پوزیشن ها در چند مرحله بررسی میشه
        1- حد ضرر تغییر نمی کند
        2- صبر می کنیم تا تی پی زده شود حالا اگر یک وقتی تا نزدیکی تی پی رسید پوزیشن می بندم برای من 80 درصد تی پی کافیه
        3- در اینده برنامه دارم تا حد ضرر را روی نقطه ورود بیارم البته شرایط موجود باید بررسی بشه مثل امروز
        برای بستن پوزیشن ها ساعت دقیق یا حتی حدودی هم نمی توانم بگویم

من کاری نکردم آقای فیاض وسایر دوستان زحمت کشیدن

نظر

• پوزیشن امروز هم که ریسک به ریوارد یک به دو بود به تی پی خورد.طلا تایم 1 ساعته (جهت اطلاع)

اقا محسن شما یک فیلتری چیزی پیدا نکردید ؟ چکار کنیم سودهامون از بین نره.این ریسک به ریوارد یک به دو خوب است ولی کافی نیست.
          ممنون

نظر

• پزیشن بنده هم با 136 پیپ سود بسته شد !

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
              پزیشن بنده هم با 136 پیپ سود بسته شد !

جناب فیاض درود بر شما

یه سوالی داشتم در مورد این معامله. ایا معامله شما بر اساس سودال یک ساعته بوده که به اون اجازه گسترش سود دادین (با تریلینگ)؟؟؟ یا یه روش دیگه؟؟؟

نظر

• سلام به همه !

پست های یک دو صفحه قبل رو مطالعه کردم و چند نکته به نطرم اومد :
                1 - روش سودال تایم بالا نیازی به رصد کردن اخبار نداره ( بنده دیروز اصلا اخبار رو چک نکردم )
                2 - تنها فیلتری که میتونه شما رو در مقابل ضرر ضمانت کنه یک- مدیریت سرمایه هست دو- مدیریت ریسک به ریوارد و این میسر نمیشه مگر در تایم های بالا
                3 - رعایت مطلق قوانین ( مطلق = بدون چون و چرا )
                4 - فقط روی طلا با این سیستم کار کنید اعتباری به ارزها نیست مگر تایم بالای چهار ساعته ( که عمرا حوصله اش رو داشته باشین )
                5 - صبوری ، صبوری ، صبوری
                .............................

و اما جواب عزیزمون پولینو
                بنده فقط بر اساس سودال ترید میکنم اما در تایم چهار ساعته و از تریل هم استفاده میکنم با قانونی که خودم براش وضع کردم اینجوری هم سود حفظ میشه هم معامله سریعا بسته نمیشه ( در عکس مشخصه ) و ضمنا مدیریت ریسک به ریوارد حداقل یک به دو

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با عرض سلام خدمت دوستان

امروز چهارشنبه 1392/9/20

buy stop 1263.20
                  sell stop 1256.40
                  پهنای باکس 6.80 که البته در بروکر ها امکان داره متفاوت باشه.

موفق باشید

نظر

• با سپاس به همه دوستان
                    اقا محسن لطفا درباره تریل کردن کمی توضیح دهید.چگونه واز کجا شروع به تریل میکنید؟
                    ممنون

نظر

• نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
                      با سپاس به همه دوستان
                      اقا محسن لطفا درباره تریل کردن کمی توضیح دهید.چگونه واز کجا شروع به تریل میکنید؟
                      ممنون
                      بنده سعی میکنم تا جایی که ممکنه ریسک به ریوارد رو یک به سه بگیرم . در یک سوم قیمت حد ضرر به صفر میاد یک سوم بعدی حد ضرر به اندازه همون مقدار بالا میاد در یک سوم آخری مخصوصا ده پیپ آخر از تریل نزدیک استفاده میکنم

نظر

• با سلام مجدد --وقت بخیر

متاسفانه امروز حد ضرر زده شد

تا فردا خدا نگهدار

جادارد از راهنمایی های آقای فیاض هم تشکر کنم(547و550)

نظر

• سلام به همه
                          ببینید خاصیت تایم بالا همینه بنده دیروز ترید نداشتم چون موقعیت ترید فراهم نشد ! و این بر میگرده به اعتبار تایم های بالا و اینکه شما رو از نویز های کوچک محافظت میکنه .
                          جالبه که هر وقت قول میدم موقعیت های اسکالپ رو بزارم پشیمون میشم . تصور اینکه روش اسکالپ باعث ضرر دوستان بشه منو منصرف میکنه نظر من اینه که درسته تایم های بالا کمتر موقعیت پیش میاد ولی بسیار مطمئنتره و از همه مهمتر اینه که شما رو دچار یه فرسایش دائمی اعصاب و روان نمیکنه اگه شما یه مدت ترید کنید و بالانس تون تو یه رنج خاصی در جا بزنه باعث خستگی شما شده و کم کم میره رو اعصابتون . عادت کنید که حوصله داشته باشین و مثل یک تمساح منتظر شکار باشید و انرژی تونو صرف شکار های کوچک نکنین !
                          تجربه شخصی که با تمام وجود لمسش کردم اینه که نفس ترید ، کار سختی نیست فقط کافیه شما دکمه های سل یا بای رو فشار بدین ! ( اگه غیر از اینه بگین ) این که سختش میکنه مسایل روانیشه و برعکس بقیه من اعتقاد دارم که هر کس روی این قسمت کار کنه موفق میشه ( برای خودم اتفاق افتاد ) مشکل تریدر روش ترید یا گرفتن اندیکاتور و اکسپرت نیست مشکل در عمق وجود و لایه های پنهان روح و روان تریدره . تا حالا فکر کردین چرا بروکرها موفقن و تریدر ها نا موفق الان بهتون میگم . تریدر ناموفقه و ضرر میکنه چون طرف حسابش یه نرم افزاره که هیچ روح و روان و احساسی نداره مثل یه ماشین عمل میکنه و اینکه بروکر ها موفقن چون طرف حسابشون انسانه که سرشار از عواطف و احساساته ! ( عجب کشفی هم کردم خداوکیلی ) همه ما اینو تجربه کردیم که گاه گداری اختیار رو از کف دادیم و با چند ترید احساسی ( دقیقا بعد از چند ضرر متوالی ) همه سرمایه رو به باد دادیم . پس باید یه فکری به حال این قسمت بکنیم وگر نه مشکل ما روش و این جور چیزا نیست .

اینقدر دنبال فیلتراسیون و روش معجزه آسای ترید و اکسپرت های فضایی و عصای موسی و نفس عیسی نباشین . همه چیز در وجود خودتون نهفته است .
                          به خدا به پیر به پیغمبر به هر چی که اعتقاد دارین همه چیز در درون شماست زحمت به خودتون بدین و کشفش کنید شما انسانید اشرف مخلوقات !!! پس هوش و ذکاوت شما بیش از صد میلیون اندیکاتور و اکسپرت کار میکنه . اشکال ما اینه که به قول یکی از بچه ها از مغزمون استفاده نمیکنیم و هنوز پلاستیک های حباب دار دور مغزمون رو باز نکردیم به قولی هنوز مغزمون پلمه !!
                          یه مثال میزنم : بنده خدایی میگفت خوش به حال شما که چشم دارین منم دلم میخواست چشم داشتم . بهش گفتن بنده خدا تو هم چشم داری . گفت نه ندارم هر چی نگاه میکنم نمیبینمش !!! بهش گفتن بنده خدا چشم مثل دست و پا دیده نمیشه ولی همون باعث میشه که شما ببینی . بعد دستشو گرفتن و گذاشتن رو چشماش اون موقع فهمید که چه اشتباهی میکرده و یه عمر دنبال چیزی میگشته که خودش بهترینش رو داشته .
                          حکایت تریدر هم همینه فکر میکنه روش آقای ایکس درسته و باید بر اساس اون ترید کنه ولی بعدا میفهمه که خیر اینجوری هم نیست باید خودش روش مخصوص به خودش رو طراحی کنه .
                          نمیدونم مظورمو فهمیدین یا نه ولی این واقعیتی بود که باید در موردش فکر کنین و وقت بزارین بعد از درکش ترید رو شروع کنید .
                          طبق معمول باز پر حرفی کردم ....
                          ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 12-12-2013, 10:00 AM

نظر

• با سلام وعرض صبح بخیر

با توجه به مطالب وراهنمایی های آقای فیاض بنده فعلا توی ریل ترید نمی کنم

البته جلوی چارت هستم اگر موقعیتی شد خدمت دوستان اطلاع می دهم

ولی پوزیشن ها توی دمو بصورت زیر است:

buy stop 1256.50
                            sell stop 1252.00
                            پهنای باکس 4.50 می باشد

فعلا منتظر موقعیت می مانم
                            موفق باشید

نظر

• به نظر من همگی برای اینکه خودمان را محک بزنیم بریم روی تایم بالا تا صبرمان هم بالا برود.
                              اقا محسن برای اینکه یک یکدستگی در تاپیک به وجود بیاد لطفا تایم خودتان را بگویید و اگر موقعیتی هم پیش امد اعلام کنید تا بقیه هم یواش یواش
                              صبرشان مثل شما شود.
                              این جوری همه در یک تایم و یک چارت اموزش میبینیم.
                              راستی دیروز هم اس ال خوردیم و بقول اقا محسن بالانس در یک محدوده درجا میزند.(جهت اطلاع)
                              ممنون

نظر

• روال کار بنده به این شکله :

تایم : چهارساعته
                                ارز : فقط طلا
                                روش : فقط بر اساس سودال
                                ریسک به ریوارد : حداقل یک به دو الی پنج
                                مدیریت سرمایه : به ازای هر 100 دلار فقط یکصدم
                                ............................
                                وضعیت چارت تا الان : حدود مشخص شده اند

ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 12-12-2013, 11:25 AM

نظر

پردازش ...
                                X