اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سپاس به شما
    لطفا ادمه بدهید.
    ممنون

نظر

با درودظاهرا بیشترین سود روی طلا است . ایا روی ارزهای دیگر هم کار کرده اید؟ برایند انها چطور بوده است؟ لطفا نام ارزها را بگویید.ممنون از شما

نظر

نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
        با درودظاهرا بیشترین سود روی طلا است . ایا روی ارزهای دیگر هم کار کرده اید؟ خیلی کم برایند انها چطور بوده است؟ برای من افتضاح لطفا نام ارزها را بگویید من نمیتونم با ارزها کار کنم بنابراین ارزی رو هم نمیتونم معرفی کنم .ممنون از شما
        ببنید دوست من ، کلا طلا یکی از اقلام پر سود فارکسه منتها همه نمیتونن با طلا کار کنن ( منظورم این نیست که من از آسمون اومدم و میتونم کار کنم ولی بقیه نه ) منظور اینکه سیستم چارت طلا یک سیستم مخصوص به خودش است نمیشه اونو با چارت مثلا یورو به دلار مقایسه کرد تریدرها میان روشهایی رو که روی چارتهای ارز جواب میده رو رو طلا کار میکنن خب طبیعیه که جواب نمیده خودم چند تا تریدر رو میشناسم که تا اسم چارت طلا میاد رنگشون میپره و میگن ما از طلا خیلی ضرر کردیم
        بر عکس من 90 درصد سودهام با طلا بوده و 90 درصد ضررهام هم با ارزها بوده !
        طلا یک ذات درونی داره که اگه اونو درک کنید هیچ چیز جلودار شما نخواهد بود و هر ماه شاهد بالا رفتن بالانستون خواهید بود شناختن ذات درونی چارت طلا هم متاسفانه یاددادنی نیست والا من مخلص شما و سایر دوستان هم بودم و با تمام وجود وقت میزاشتم و آموزش میدادم ( هرچند که خود شما و دیگر کاربران سایت خیلی بیشتر از من سواد ترید دارین ) اما در عین حال خوشحال میشم در حد همین بضاعت اندک در خدمتتون باشم
        فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

نوشته اصلی توسط bebe11 نمایش پست ها
          با سپاس به شما
          لطفا ادمه بدهید.
          ممنون
          چشم
          فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

سلامی دوباره .
            نتیجه اردر طلا امروز :
            مثبت 114 پیپ

ویرایش توسط titrerooz : https://www.traderha.com/member/6200-titrerooz در ساعت 06-11-2013, 02:10 PM

نظر

با درود به شما تیترروز عزیزژ
              اگر امکان دارد خط مقاومت پایین برای ارزهای یورو و طلا را برای روزهای 14 و 17 بگویید کجاست؟ شکل هم نگذاشتید مهم نیست عدد ها را بگویید کفایت میکند.
              ممنون از شما

نظر

چشم دوست من

یورو به دلار :
                خطوط آبی 14 و خطوط زرد 17 به علاوه منطقه های لایت شده

طلا : خطوط آبی 14 و خطوط زرد 17 به علاوه منطقه های لایت شده

همانطور که میبینید اردرهای خودم رو هم تنظیم کردم !

نظر

سلام

با تشکر از دوست عزیز
                  titrerooz

من یک تازه کارم دو 3 سالی میشه که با فارکس اشنا شدم ولی بدلیل تبلیغات منفی جرات نمی کردم وارد بازار بشم بالاخره از دو ماه پیش شروع کردم به کار و نکته جالبش اینجاست که بعد از کلی دنبال سیگنال گشتن و مطالعه این روش تحلیل و اون روش تحلیل مدت دو هفته ای میشه که بایک روش مشابه روش شما کار می کنم خیلی هم بهتره و ضمنا نگرانی از بابت اشتباه بودن تحلیل دیگران نداره

فقط یک در خواسست داشتم اگه میشه راجع به طلا بیشتر توضیح بدید البته توضیحی در حد مبتدی . ممنون میشم

نظر

محسن جان سلام
                    من تازه به جمعتون اضافه شدم سئوالم اینه که شکستن کدام خط معتبرتره اونی که تو 4 ساعته کشیدیم یا اونی که تو هفتگی؟
                    سپاس

نظر

نوشته اصلی توسط alester نمایش پست ها
                      سلام

با تشکر از دوست عزیز
                      titrerooz

من یک تازه کارم دو 3 سالی میشه که با فارکس اشنا شدم ولی بدلیل تبلیغات منفی جرات نمی کردم وارد بازار بشم بالاخره از دو ماه پیش شروع کردم به کار و نکته جالبش اینجاست که بعد از کلی دنبال سیگنال گشتن و مطالعه این روش تحلیل و اون روش تحلیل مدت دو هفته ای میشه که بایک روش مشابه روش شما کار می کنم خیلی هم بهتره و ضمنا نگرانی از بابت اشتباه بودن تحلیل دیگران نداره

فقط یک در خواسست داشتم اگه میشه راجع به طلا بیشتر توضیح بدید البته توضیحی در حد مبتدی . ممنون میشم
                      سلام دوست من در کدوم مورد طلا توضیح میخواین دقیق تر بگین
                      مثلا حرکتش تایمش معاملات .......

نظر

نوشته اصلی توسط hamed1980 نمایش پست ها
                        محسن جان سلام
                        من تازه به جمعتون اضافه شدم سئوالم اینه که شکستن کدام خط معتبرتره اونی که تو 4 ساعته کشیدیم یا اونی که تو هفتگی؟
                        سپاس
                        مسلمه که هفتگی اعتبارش بیشتره البته به میزان سرمایه و تایم کاری شما بستگی داره

نظر

ترید های مربوط به چند روز پیش ....

اینم تریدهای ضرر ده ، نگین همش تریدهای مثبتش رو میزاره ....

نظر

این هم دستپخت یکماه کاری
                            سودی معادل 65.000 دلار !

نظر

titrerooze عزیز ادامه نمی دید ؟؟

نظر

نوشته اصلی توسط amir.sh_gh نمایش پست ها
                                titrerooze عزیز ادامه نمی دید ؟؟
                                اتفاقا چرا حتما ادامه میدم مخصوصا که تلاش های من نتیجه داده و حالا میتونم با انرژی مضاعف ادامه بدم البته این دو پست آخر برای خودنمایی نبود بکه برای برطرف شدن شک و تردید بعضی از دوستان بود که در تاپیک سیستم سودال به من 100 سال وقت داده بودن که اکانت دوبرابر بشه !!! ولی ظرف یکماه اکانت 7 برابر شد !

این نتیجه مسابقات جهانی فارکس هست که بنده از ایران پنجم شدم ! و تنها ایرانی بودم که در این دوره مقام آوردم .

نظر

پردازش ...
                                X