اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

کارگاه ترید زنده سودال سیستم ( اسکالپ 5 دقیقه )

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط titrerooz نمایش پست ها
    خب بیخود نمیگن پاداش صبر شیرینه

جیگر هایی که 300 پیپ زدن تو رگ بیان جلو اعتراف کنن ! متاسفانه بنده فقط 200 پیپ گرفتم .

طلا 4 ساعته

http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/...9874261161.gif

با افتتاح حساب live نزد بروکر pcm از طریق لینک زیر میتوانید تحلیلهای رایگان را در گروه اختصاصی تلگرام دریافت کنیدو همچنین درصدی از کارمزد معاملات.

https://pcmgate.co/fa/register?refID=MTE1NDc4Ng==

پس از افتتاح حساب لطفا اسم و شماره اکانت خود را در پیغام خصوصی و یا از طریق آیدی زیر اعلام نمایید.

https://t.me/Mostafatrader

نمونه تحلیل و نتایج را می توانید در تاپیک زیر مشاهده کنید :

https://www.traderha.com/forum/مباحث...�ی-مصطفی

کانال تلگرام تحلیلی جفت ارزها :

https://t.me/signalhha

نظر

• نوشته اصلی توسط omid1111 نمایش پست ها
      با سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز . بی زحمت عنوان میکنید به شکلی پوزیشن گرفتید چون فرمودید باید کندل بسته بشه( شدو زده)عد تایید شد پویشن گرفت ولی شما اینکار ر نکردید اینطور که معلومه . حد ضررتون کجا بوده ؟ و تی پیتون کجا؟ ممنون میشم با عکس کاملا توضیح بفرمایید با تشکر فراوان.
      با سلام خدمت شما
      ببینید دوست من با توجه به تنوع روشهای ترید بر اساس سودال سیستم باید به عرض برسانم که این عکس مربوط به سیستم اردر گزاری در تایم 4 ساعته بود خود بنده در تایم 1 ساعته و بر اساس سیستم تله گرگ گرفتم ولی بعضی از دوستان گفتن که اردر بای 4 ساعته شون فعال شده و با سود نسبتا زیادی خارج شدن بنده عکس پوزیشن خودمو براتون میزارم .

فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با سلام خدمت جناب مصطفی عزیز !
        ابتدا خیر مقدم میگم برای اینکه افتخار دادین و قدم رنجه فرمودین و این حقیر رو شرمنده کردین بعدش هم تبریک منو بپذیرین به دلیل سود قابل توجه ای که کسب کردین
        انشالله همیشه موفق و پیروز باشین
        فارغ از هر گونه تحلیل ، فقط برای ترید آمده ام . .................................................. ....................

نظر

• با سلام و تشکر از لطف بی دریغ آقا محسن، pdf تاپیک خدمت شما.
          فایل های پیوست شده

نظر

• نوشته اصلی توسط amir.sfx نمایش پست ها
            با سلام و تشکر از لطف بی دریغ آقا محسن، pdf تاپیک خدمت شما.
            با سلام
            بسیار بسیار لطف کرده و مرحمت نموده اید دوست عزیز دست گلتون درد نکنه ممنون از شما باور کنید خستگی آدم در میره وقتی میبینه یه همچین کاربرایی زحمت میکشن و یه گوشه از کار رو میگیرن....
            خسته نباشید .

نظر

• اقا محسن خسته نباشید
              لطفا اگر امکان دارد یک تصویر از تایم 4 ساعته که در ان سقف و کف ها مشخص شده است بگذارید.ممنون از شما

نظر

• سلام
                چرا من اینجا اس ال خوردم؟!!!
                سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

• نوشته اصلی توسط amin3nima نمایش پست ها
                  سلام
                  ,
                  ,والا طبق اموزشهای دوست عزیزمون شما باید در کندلی که استاپ خوردید وارد سل میشدید و پوزیشن بای رو نمیگرفتید چون شدویی که زده قلابی بوده و باید منتظر تایید میشدیم که زود وارد عمل شدید ممنون میشم دوست عزیزمون استاد گل توضیحی بدن اگر درست گفته باشم؟ با تشکر

نظر

• نوشته اصلی توسط omid1111 نمایش پست ها
                    ,
                    ,والا طبق اموزشهای دوست عزیزمون شما باید در کندلی که استاپ خوردید وارد سل میشدید و پوزیشن بای رو نمیگرفتید چون شدویی که زده قلابی بوده و باید منتظر تایید میشدیم که زود وارد عمل شدید ممنون میشم دوست عزیزمون استاد گل توضیحی بدن اگر درست گفته باشم؟ با تشکر
                    چرا سل؟؟؟!
                    بعد در تایم 15 دقیقه وارد شدن به صورت دستی خیلی از مواقع امکان پذیر نیست و باید پندینگ گذاشت که من گذاشته بودم و اس ال خورد!
                    چون شاید تا بسته شدن کندل و تایید بازار مقدار زیادی فاصله گرفته و حرکت خودشو کامل کنه!
                    سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

چرا سل؟؟؟!
                      بعد در تایم 15 دقیقه وارد شدن به صورت دستی خیلی از مواقع امکان پذیر نیست و باید پندینگ گذاشت که من گذاشته بودم و اس ال خورد!
                      چون شاید تا بسته شدن کندل و تایید بازار مقدار زیادی فاصله گرفته و حرکت خودشو کامل کنه!
                      با سلام خدمت دوست عزیز بازار روند نزولی داشته و سقف رو نشکسته باید تایید میشد که نشده طلا . به قول دوستمون هیچیش معلوم نیست.

نظر

• شایدم از اون مواردی بوده که پوزیشن رو درست گرفتید و از اون موارد بوده که استاپ میخوردیم بوده ؟؟ !!

نظر

• امروز استاپ خوردیم،نوش جونمون

نظر

سلام
                            لطف کنید بگین چقدر حد سود و ضرر گذاشته بودین تا بهتر بشه بررسیش کرد .

نوشته اصلی توسط omid1111 نمایش پست ها
                            ,
                            خیر جایی برای سل هم نبود دوست من !

با سلام خدمت دوست عزیز بازار روند نزولی داشته و سقف رو نشکسته باید تایید میشد که نشده طلا . به قول دوستمون هیچیش معلوم نیست.
                            بله درسته

شایدم از اون مواردی بوده که پوزیشن رو درست گرفتید و از اون موارد بوده که استاپ میخوردیم بوده ؟؟ !!
                            شایدم نبوده باید بررسی بشه منظورم حد ضرر و سوده که نمیدونم چقدر گذاشتین

نوشته اصلی توسط kitkat نمایش پست ها
                            امروز استاپ خوردیم،نوش جونمون
                            دوست من اگه لطف کنین با عکس و اینکه حد سود و ضرر رو چقدر گذاشتین توضیح بدین میتونیم بررسیش کنیم و نقاط مهم رو بکشیم بیرون

نظر

• من تی پی رو 70 پیپ و اس ال رو 35 پیپ میذارم که تو عکس مشخص شده
                              بای استاپ گذاشته بودم ولی یه شدو زدو برگشت!!!

بعد یه سوال دیگه
                              اینو واسه امروز گذاشتم ببینید درسته؟
                              مثل قبل بای استاپ و سل استاپ بذارم یا دستی وارد بشم؟!

سادگی رمز موفقیت است ...

نظر

من تی پی رو 70 پیپ و اس ال رو 35 پیپ میذارم که تو عکس مشخص شده
                                بای استاپ گذاشته بودم ولی یه شدو زدو برگشت!!!

سعی کنید برای گذاشتن بای استاپ حداقل به اندازه اسپرد طلا ، بالاتر از سقف ، اردر خود را بزارید

بعد یه سوال دیگه
                                اینو واسه امروز گذاشتم ببینید درسته؟
                                مثل قبل بای استاپ و سل استاپ بذارم یا دستی وارد بشم؟!

اگه پشت چارت هستید میتونید دستی وارد بشین اما اگه نمیتونین چارت رو رصد کنید از اردر گذاری استفاده کنید .

انشالله امروز بتونین با سود بیرون بیاین !

نظر

پردازش ...
                                X