اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

موقعیت های سیستم معاملاتی آقای جبل عاملی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• آتبین عزیز سلام
    دوست گلم چند وقت کار داشتم انشاالله از فردا خودم میام با همدیگه ترید میکنیم.
    موفق باشید

نظر

• سلام

تمام خستگی ها از تن آدم با خواندن برخی پستها بیرون میاد . هیچ چیز بهتر از همکاری و مشارکت و اشتراک تجارب و دست آورد ها نیست ، که خدا را شکر در این فروم زیاد از این نعمت برخورداریم .

با توجه به پستهای اخیر آقای جبل عاملی بهترین کار همین هست که در نبود ایشون دنبال کنندگان فعالیتشون را از دست ندهند ، تا انشاالله ایشون با دستی پر دوباره به جمع بپیوندند .

با احترام
      لطفا قبل از افتتاح حساب جدید تاپیک ذیل را به دقت مطالعه فرمایید .

نظر

• دوستان گلم سلام
        من امروز دلو زدم به دریا یه سل خوشگل گرفتم. ساعت 7:30 به وقت خودمون.
        انشاالله که به بار بشینه.

ویرایش توسط seyed : https://www.traderha.com/member/11305-seyed در ساعت 01-30-2014, 08:56 AM

نظر

• دوستان عزیز و بزرگوار سلام
          بسلامتی استپ نوش جان کردم!
          انشاالله تا فردا...

نظر

• دوستان عزیز سلام
            من امروزم مترصد فرصت بودم و بازار را رصد می کردم، تا این لحظه استرالیا سیگنال نداده ولی اینجور که نشون میده احتمال داره sell بده.
            اگر پوزیشن گرفتم اینجا قرار میدم .

وضعیت استرالیا تا این لحظه

تایم یک ساعته

و اینم 15 دقیقه

موفق باشید

نظر

• استاد عزیز سلام
              ممنون میشم اگه نظرتونو در مورد این تحلیل بگید.
              در تایم 15 دقیقه یک خط روند معتبر داریم با توجه به اینکه در یک ساعته شرایط برای sell مهیاست پس منتظر شکست و تائید آن در 15 دقیقه می شویم و پس از شکست وارد می شویم.
              اگر پول بک به خط روند نماید که نور علی نور است.

ویرایش توسط seyed : https://www.traderha.com/member/11305-seyed در ساعت 01-31-2014, 02:06 PM

نظر

• الحمدالله که خط روند شکسته شد و بازار بالاخره یه روی خوش به ما نشون داد.

فقط ببخشید سریع تی پی زد با بستن سایت و ف ی ل ت ر ... ورود و تی پی با هم میزارم

شاد و موفق باشید

نظر

• نوشته اصلی توسط seyed نمایش پست ها
                  استاد عزیز سلام
                  ممنون میشم اگه نظرتونو در مورد این تحلیل بگید.
                  در تایم 15 دقیقه یک خط روند معتبر داریم با توجه به اینکه در یک ساعته شرایط برای sell مهیاست پس منتظر شکست و تائید آن در 15 دقیقه می شویم و پس از شکست وارد می شویم.
                  اگر پول بک به خط روند نماید که نور علی نور است.

سید جان چطور در تایم یکساعته شرایط مهیاست؟ شرایط قراگیری ترتیب مووینگها و قیمت درست نیست. درست نمیگم؟
                  به نظر من وسوسه شکست روند به شرایط سیستم چربید!
                  نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• آتبین جون سلام
                    رفیق گلم کار ما دیگه از وسوسه گذشته!
                    همانطور که مستحضرید در یک ساعته کافیه قیمت زیر مووینگ ها باشه و نیازی نیست مووینگها مرتب باشند.
                    ترتیب فقط در تایم 15 دقیقه مهمه.
                    قبل از اینکه من پوزیشن بگیرم همه شرایط مهیا بود. ولی چون قبلا همه شرایط مهیا بوده و پوزیشن گرفته بودم ( که اتفاقا اون بارم سل بود) خط روند باعث شده بود قیمت برگرده و استپ بخورم به همین دلیل این بار صبر کردم تا قیمت تکلیف خودشو با ترند مشخص کنه.
                    انشاالله به یاری خدا و با همکاری همدیگه موفق می شیم و سودای خوب از بازار می گیریم.
                    یا علی

نظر

• یعنی شما میگین با باز شدن بازار باید روی اوزی سل زد؟

نظر

• نوشته اصلی توسط f125tk نمایش پست ها
                        یعنی شما میگین با باز شدن بازار باید روی اوزی سل زد؟

سلام دوست عزیز
                        من متوجه منظورتان نشدم. واضحتر بفرمائید.
                        ما بر اساس سیگنال ورودی در تایم یک ساعته و تریگر در پانزده دقیقه وارد می شویم.
                        مووینگها نقش اصلی برای ما برای ورود به پوزیشت ایفا می کند.
                        یا علی

نظر

• دوستان سلام
                          همونطور که مستحضرید امروز استرالیا پوزیشن بای داده و تی پی هم زد.
                          من این پوزیشنو نگرفتم. چون استاد گفته بودند روزای دوشنبه ترید نکنید.
                          قبلا هم چند بار در دوشنبه پوزیشن داده بود.
                          از استاد عزیز می خواهم در این مورد بیشتر راهنمایی کنند.
                          یا علی

نظر

• اگه امکانش هست با تصویر هم سیگنال رو توضیح بدین.ممنون

نظر

• سلام . چرا تاپیک تعطیل شده . امید هست فعالیت تاپیک از سر گرفته شود

زندگی آفرینش هست ، نه کشف و جستجو

نظر

• با سلام من نتونستم به صفحه مربوط به پیووت پوینت برم راهنمایی کنید لطفا

نظر

پردازش ...
                                X