اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

موقعیت های سیستم معاملاتی آقای جبل عاملی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

سلام دوستان
    من با این سیستم کار نمیکنم ولی مطالب رو پیگیری میکنم و از مواردی که با روحیه و سیستمم سازگاره استفاده میکنم
    یه پیشنهاد برای ..... کردن موقعیت ها دارم .
    قبل از هر چیز از عماد عزیز هم بابت ارائه این مطلب تشکر میکنم . برای من که خیلی مفید بوده . امیدوارم برای شما و سیستم پیوتی هم موثر و مفید باشه
    پیشنهاد من استفاده از atr و moving با دوره 14 برای هر دو مورد . به این صورت که بعد از شکست تنها در صورتی پوزیشن بگیریم که atr بالای مووینگ باشه

اپلود سنتر سایت باز نمیشود مجبور شدم جای دیگه آپلود کنم
    ویرایش توسط fx.trader : https://www.traderha.com/member/7252-fx-trader در ساعت 12-02-2013, 04:42 PM

نظر

نوشته اصلی توسط zebelboy2008 نمایش پست ها
      اندیکاتور تشخیص روند دانلود نمیشه فایل خرابه بی زحمت درستش کنید
      سلام دوست من، امروز آپلود سنتر سایت مشکل داره، فایل سالمه.

نظر

نوشته اصلی توسط fx.trader نمایش پست ها
        سلام دوستان
        من با این سیستم کار نمیکنم ولی مطالب رو پیگیری میکنم و از مواردی که با روحیه و سیستمم سازگاره استفاده میکنم
        یه پیشنهاد برای ..... کردن موقعیت ها دارم .
        قبل از هر چیز از عماد عزیز هم بابت ارائه این مطلب تشکر میکنم . برای من که خیلی مفید بوده . امیدوارم برای شما و سیستم پیوتی هم موثر و مفید باشه
        پیشنهاد من استفاده از atr و moving با دوره 14 برای هر دو مورد . به این صورت که بعد از شکست تنها در صورتی پوزیشن بگیریم که atr بالای مووینگ باشه

اپلود سنتر سایت باز نمیشود مجبور شدم جای دیگه آپلود کنم

درود
        ممنونم از اینکه تجربیات خودتونو به اشتراک میگذارید . وقتی میریم برای سل ، مووینگ زیر atr و وقتی میریم برای بای برعکس.درسته؟

ممنون
        نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

نوشته اصلی توسط atbin2010 نمایش پست ها
          درود
          ممنونم از اینکه تجربیات خودتونو به اشتراک میگذارید . وقتی میریم برای سل ، مووینگ زیر atr و وقتی میریم برای بای برعکس.درسته؟

ممنون
          نه هم در موقعیت بای و هم در موقعیت سل باید atr بالای moving قرار گرفته باشه
          ممنون از عماد بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون . ضمن اینکه در تاپیک تجربیات 8 سال ترید و تحلیل میتونید مطالب بیشتری از این روش و روش های دیگه پیدا کنید.
          http://forum.broker-fa.com/f44/%D8%A...AF%D9%87-3573/

نظر

به نظر جالب میاد ممنونم دوست عزیز.

*با سپاس آتبین*
            نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

درود
              اتبین خان یه حرکتی بزن لطفا
              اینجوری نمیشه تاپیکو جلو برد چون شلوغ میشه . از همین اول باید نظم داشت

بی زحمت یه تاپیک دیگه هم بزن کنار این
              با نام بهینه سازی سیستم یک ساعته
              تا کارهای بهینه کردن و نظرات و اتاق فکرامون اونجا باشه
              ترید هامون اینجا باشه

و بی زحمت به مدیر هم یه اطلاعی بده پستایی که الان اینجاست و مربوط به بهینه کردن سیستم میشه رو منتقل کنه توی اون تاپیک

چون خودت تاپیکو زدی خودت این کارو بکن که مدیر سایت سریعتر اقدام کنه .
              سپاس از لطفت

بدرود
              ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

درود

دوستانی که تمایل به موضوع بهینه سازی این سیستم دارند در این تاپیک هم مشارکت نمایند:

http://forum.broker-fa.com/f77/%D8%A...84%DB%8C-3629/

*با سپاس آتبین*

نظر

از بد شانسی مدیر مسافرته نمیشه الان پست های مربوط به بهینه سازی رو منتقل کرد به تاپیک همسایه .

*با سپاس آتبین*

نظر

از دوستان اگر کسی امکانش هست اندیکاتور آقا محسن رو که برای روند هست رو در سایتی دیگر آپلود کنه برای دانلود بزاره من احتیاج دارم ممنون میشم یا اینکه به ایمیل من ارسال کنه
                    mg4x2012@yahoo.com

نظر

نوشته اصلی توسط minexer نمایش پست ها
                      ...

ترفند هایی توی ذهنمه تا سریعتر بفهمیم این متد توی دوران ضرر ده رفته

1- یا بیاییم طی کنیم بجای اینکه با سه هفته ضرر متوالی هفته چهارم رو ترید نکنیم ، دو هفته ضرر متوالی رو ملاک بذاریم و هفته سوم رو ترید نکنیم ( اینجوری کمتر ضرر میکنیم توی دوران ضرر ده سیستم ، یعنی بجای سه هفته ضرر ، دو هفته ضرر میکنیم )
                      2- یا توی این متد هم مثل پایپو ، سر هر پوزیشن یک درصد ریسک کنیم . ( با اینکار میتونیم همون قانون سه هفته ترید ضرر ده متوالی و یا سه تا ترید ضرر ده متوالی رو اجرا کنیم و هفته و روز بعدش رو ترید نکنیم . )

...
                      همایون ...
                      سلام دوستان.
                      این پست را قاعدتاً باید در تاپیک بهینه سازی می زدم ولی چون پست همایون عزیز اینجاست همینجا می گذارم تا بعداً به تاپیک بهینه سازی منتقل بشه.
                      می دونیم که همه ی سیستمها در مقاطعی از زمان ضررده میشن. اما مسئله اینه که نمی دونیم این فاز ضررده کی شروع میشه و از اون مهمتر از چه مدت طول میکشه. 2 هفته؟ سه هفته؟ یک ماه؟ دوماه؟ شش ماه؟ ... . اینها سوالاتی هست که بعداً در طول بک تست یک سیستم جوابش مشخص میشه که یک سیستم در فاصله زمانی x تا y ضررده بوده. فکر نمی کنم راهی وجود داشته باشه که بشه فهمید یک سیستم که در 2-3 هفته ی اخیر ضرر داده آیا وارد یک فاز ضرر ده طولانی شده یا اینکه از هفته ی چهارم دوباره وارد فاز سوددهی میشه؟. البته هر سیستمی شرایطی برای ورود داره و فرق یک سیستم قوی با ضعیف در این نکته نهفته هست که سیستمهای قوی به گونه ای طراحی شدن که در زمانی که شرایط بازار مناسب نیست سیگنالهای ورود کمتری میدن و به عبارتی خیلی از سیگناهای ضررده رو ..... می کنن. در شرایط لایو تنها کاری که از دست ما بر میاد اینکه که در درجه اول مدیریت سرمایه قوی داشته باشیم که حتی المقدور کمتر ضرر بدیم. دوم اینکه اعتمادمون رو به سیستم حفظ کنیم و به جای اینکه به فکر تعویض سیستم باشیم دوباره بررسی کنیم که آیا دقیقاً به قوانین سیستم عمل می کنیم یا نه. و سومین کار اینه که بدنبال بهینه کردن سیستم باشیم و ببینیم آیا راهی برای تطبیق سیستم با شرایط جدید بازار و ..... کردن سیگنالهای ضعیف وجود داره یا نه؟

در مورد مدیریت سرمایه به نظرم از روش پله ای هم میشه استفاده کرد. به این صورت که فرضاً درصد ریسک در هر ترید را بطور معمول 2 % قرار بدیم. بعد از دو هفته ضررده پیاپی در هفته سوم یک درصد ریسک کنیم و اگر در پایان هفته سوم هم ضرر کرده بودیم هفته چهارم کلاً ترید نمی کنیم. در هفته ی پنجم با یک درصد ریسک کار رو شروع کنیم و اگر اون هفته سودده بود از هفته ی ششم با 2 درصد معمول کار رو ادامه میدیم. و اما اگر هفته ی پنجم و ششم پیاپی ضررده بودن هفته ی هفتم 0.5% ریسک می کنیم و چنانچه باز هم ضرر کردیم هفته ی هشتم ترید نمی کنیم و هفته ی نهم با 0.5% شروع می کنیم و الی آخر .

فرمول کلیش اینه که پس از هر x هفته ضرر پیاپی یک پله ریسک رو کمتر می کنیم تا اینکه y هفته سود ده داشته باشیم و به پله ی بالا برگردیم. حالا اینکه اعداد بهینه x و y کدامند نیاز به بررسی بیشتر و مشارکت دوستان داره. ارتفاع پله را هم میشه تغییر داد و بهینه کرد .(در مثال بالا در هر پله 50% ریسک رو کم کردیم که میتونه مقدار دیگه ای باشه )
                      ما اشتباهات جدیدی اختراع نمی کنیم، اشتباهات گذشته را تکرار می کنیم.

نظر

در مورد انیکاتور آقا محسن این بدک نیست:

http://s5.picofile.com/file/81024700...ystem.pdf.html

نظر

نوشته اصلی توسط shahab_p نمایش پست ها

فرمول کلیش اینه که پس از هر x هفته ضرر پیاپی یک پله ریسک رو کمتر می کنیم تا اینکه y هفته سود ده داشته باشیم و به پله ی بالا برگردیم. حالا اینکه اعداد بهینه x و y کدامند نیاز به بررسی بیشتر و مشارکت دوستان داره. ارتفاع پله را هم میشه تغییر داد و بهینه کرد .(در مثال بالا در هر پله 50% ریسک رو کم کردیم که میتونه مقدار دیگه ای باشه )

درود
                          این فکر هم کرده بودم و میخواستم بگم اینجا ولی به دلم نشست
                          من اینطور برنامه چیدم که

هر ترید یک درصد ریسک
                          هر سه ترید ضرر ده متوالی عدم ترید در اون هفته
                          هر دو هفته ضررده متوالی ، عدم ترید هفته سوم

و از اون طرف
                          به ازای هر ده درصد افزایش حساب ( ایکوئیتی ) = ده درصد لاتیج بیشتر بشه
                          به ازای هر ده درصد کاهش حساب ( ایکوئیتی ) = ده درصد لاتیج کمتر بشه

در واقع بجای اینکه از شیوه پله ای استفاده کنیم ، اونو به یه شکل دیگه روی لاتمون پیاده کنیم .

به این خاطر این روش رو بیشتر خوشم اومد چون هم توی پایپو ، اینجور مدیریت سرمایه ای رو اقای ا ز ا د ی پیشنهاد دادن
                          ایشون تزشون این بود
                          به ازای هر پنجاه درصد افزایش حساب ( ایکوئیتی ) = پنجاه درصد لاتیج بیشتر بشه
                          به ازای هر بیست درصد کاهش حساب ( ایکوئیتی ) = بیست درصد لاتیج کمتر بشه

هم جناب جبل عاملی این روش رو استفاده میکنن
                          ایشون به جای درصد های بالا ، از همون ده درصد استفاده میکنن
                          یعنی
                          به ازای هر ده درصد افزایش حساب ( ایکوئیتی ) = ده درصد لاتیج بیشتر بشه
                          به ازای هر ده درصد کاهش حساب ( ایکوئیتی ) = ده درصد لاتیج کمتر بشه

باز بذارید نظر دیگران رو بشنویم .
                          چون روش شما هم مزایایی داره

سپاس از شما دوست عزیز

نظر شما چیه جناب جبل عاملی ؟

بدرود
                          ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

درود به همگی
                            دوستان اگر فکر میکنن برای امروز موقعیت مناسبی هست ، قرار بدن تا راجع بهش بحث کنیم.
                            راستی دیروز هم اگه موقعیتی باز کردن به سود یا به ضرر خورده رو هم قرار بدین.

*با سپاس آتبین*

نظر

همایون جان

یه خواهش دارم ، میشه شماره پست هائی که فکر میکنید به تاپیک بهینه سازی منتقل بشه بهتره برای من میفرستید.

*با سپاس آتبین*

نظر

سلام
                                به نظرم در nzdusd یک موقعیت فروش باشه؟

نظر

پردازش ...
                                X