اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

موقعیت های سیستم معاملاتی آقای جبل عاملی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

به این منطقه توجه زیادی کنین

دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

نوشته اصلی توسط mohammadi نمایش پست ها
      نظرتون در مورد nzdusd چی هستش نزدیک به پیوت هست و احتمالا بشه به خرید فکر کرد؟
      در صورت شکست خوبه فقط یه مقاومت کلاسیک بین راهشه .
      با این حال میشه تی پی رو زیر مقاومت گرفت بعدش ادامه بدین.

*با سپاس آتبین*
      نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
        به این منطقه توجه زیادی کنین

میشه بیشتر توضیح بدین.

*با سپاس آتبین*
        نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

نوشته اصلی توسط mohammadi نمایش پست ها
          نظرتون در مورد nzdusd چی هستش نزدیک به پیوت هست و احتمالا بشه به خرید فکر کرد؟
          دوست خوبم لطفا عکس هم بذار که اگه بعدا کسی خواست تاپیک رو مرور کنه مشکلی نداشته باشه. مرسی.

نظر

نوشته اصلی توسط ATBIN نمایش پست ها
            میشه بیشتر توضیح بدین.

*با سپاس آتبین*

تراکم پیووتی داریم بعد شکست میشه وارد بای شد اگه همه چیز محیا باشه
            دانش باید توهم های متافیزیکی، پیشداوری ها و خرافه ها را پشت سر بگذارد، اما مفهوم عقلانیت (یعنی حقیقت، ..... و عدالت) را به عنوان سنت از نسلی به نسلی منتقل کند.

((زیگموند فروید))

نظر

فکر میکنم اگر بتونه قیمت 9132 رو بشکنه با اطمینان بهتری میشه گرفته ولی ما یک سطحی داریم بعد از اون که 9166 است که قبل از پیوت می.باشد اگر این سطح را نشکند امکان دارد نتواند به پیوت برسد

نظر

نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
                تراکم پیووتی داریم بعد شکست میشه وارد بای شد اگه همه چیز محیا باشه
                .
                متوجه شدم . چون من پیوت روزانه ندارم برا من تراکم شکل نگرفته بود .

*با سپاس آتبین*

نظر

سلام دوستان.این اولین پست من هست
                  usdgpy در تایم 4اچ 5موجش رو تمام کرده...واگرایی هم زده...منتظر ریزشم....اساتید نظر بدید لطفا...عکس آماده دارم ولی نمیدونم از چه سایتی آپ کنم

نظر

خوش آمدید شهاب جان

از بالای همین صفحه سایت منوی بارگزاری تصاویر و فایلها میتونید فایل آپلود کنید.

*با سپاس آتبین*

نظر

نوشته اصلی توسط shahab_k نمایش پست ها
                      usdgpy در تایم 4اچ 5موجش رو تمام کرده...واگرایی هم زده...منتظر ریزشم....اساتید نظر بدید لطفا...عکس آماده دارم ولی نمیدونم از چه سایتی آپ کنم
                      سلام دوست عزیز
                      اینجا عکس رو آپلود کن بعد آدرس انجمن رو کپی کن زیر پستت
                      http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/

پ.ن : ببخشید آتبین جان. پستم با پست شما هم زمان شد
                      ویرایش توسط fx.trader : https://www.traderha.com/member/7252-fx-trader در ساعت 12-03-2013, 02:54 PM

نظر

مرسی از راهنماییتون.این هم عکس(البته بعد از این تصویر یکم دیگه ریخت)

نظر

نوشته اصلی توسط shahab_k نمایش پست ها
                          دوست عزیز
                          ما اینجا تحلیل نمیکنیم
                          این چیزایی که شما میفرمایید همش درسته
                          لیکن ما اینجور فکر نمیکنیم که در اینده قیمت چی میشه
                          ما به این فکر میکنیم که اگر به فلان نقطه برسه ما چیکار کنیم
                          این میشه تفاوت اصلی تریدری و تحلیل گری

در ثنین این مواردی که بیان کردید با سیستم تاپیکی که توشیم شباهتی ندارند

و در مورد سیگنال محسن جان هم
                          محسن جان اون نقطه مهمه ولی متاسفانه چارت شما یه تفاوت با ما داره
                          شما پیوت های روزانه هم دارید و گویی روی پیوت های میانی هم ترید میکنید .

منتهی توی این سیستم نقطه ورودمون باید پس از شکست سطوح اول و دوم پیوتی باشه ( مانند ws1 - mr1 - ms2 )

همگی پر سود باشید با هر سیستمی
                          بدرود
                          ویرایش توسط minexer : https://www.traderha.com/member/8769-minexer در ساعت 12-03-2013, 03:03 PM
                          ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

دیدم همه از هر ارزی دارن صحبت میکنن، فک کردم میشه تحلیل گذاشت...شما ببخشید.دیگه تحلیل نمیزارم

نظر

این موقعیت دو تا نقطه قوت داره
                              دو تا نقطه ضعف

قوت ها :
                              تی پی تراکمی هست و جذب کننده قیمت
                              پول بکش رو کرده و میشه با همین کندل وارد شد در صورت بسته شدن

ضعف ها :
                              شکست معتبر نیست و توی شاخص و یورودلار شکست های موازی با این صورت نگرفته و خلافش شکست داشتن
                              کارنسی متر منفیه

با این اوصاف
                              چون من هفته ای 1.75 درصد بیشتر سود نمیخوام
                              ریسک نمیکنم و تا شرایطش خوب نشه وارد نمیشم

بدرود
                              ... آدما چیزی رو نفهمن ، می ترسن ...

نظر

من متاسفانه نمیتونم تصویر بزارم ببخشید دوستان
                                نظرتون در مورد eurusd چی هستش؟

نظر

پردازش ...
                                X