اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

ارتقاء سیستم معاملاتی آقای جبل عاملی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• نوشته اصلی توسط atbin نمایش پست ها
    استاد ممنونم بابت لینکتون
    یه سوال دارم و اون اینکه از این سایت چه مطالبی رو در مورد جفت ارزها می توان استخراج کرد که بدردبخور باشه.
    یا به عبارت دیگه چطور میشه از این اطلاعات در تریدمون استفاده کنیم.

*با سپاس آتبین*
    چیزیش که برای ما مفید هست اطلاعات آماری مربوط به میزان حرکت قیمت در طی روزهای هفته و ساعات شبانه روز هست .
    ولی کلا محاسبات مربوط به سیستم های مارتینگلی - ارائه روند حرکتی جفت ارزها - همبستگی جفت ارزها - قدرت ارزها ( که دقیقا همون اندیکاتور خودمون هست ) راهم داره

راستی کسی نمیدونه var چیه ؟
    ورود به معامله با منطق انسانی
    خروج
    از معامله با احساس ماشینی
    لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

• انشاالله که دوستان این موقعیت را گرفته باشن . من خودم همون موقع ( باز شدن کندل زیر پیووت ) دیس کانکت شدم و موقعیت را از دست دادم . اگه برگرده بالا تو پولبک وارد میشم

خروج
      لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

• نوشته اصلی توسط Jabalameli نمایش پست ها
        انشاالله که دوستان این موقعیت را گرفته باشن . من خودم همون موقع ( باز شدن کندل زیر پیووت ) دیس کانکت شدم و موقعیت را از دست دادم . اگه برگرده بالا تو پولبک وارد میشم

استاد زمان ورود شما فکر کنم اکسپرت سل نداده بود البته مال من که اینجور بود

*با سپاس آتبین*
        نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• با سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گرامی
          استاد عزیز با توجه به اینکه در تصویر بالا ترتیب مووینگها درست نیست و پیوت روزانه نیز بالاتر از روز قبل می باشد
          چرا باید پوزیشن می گرفتیم؟

نظر

• با سلام خدمت دوستان
            من حدوداء یک سال اندی است که با فارکس اشنا شده ام ودر این مدت خیلی سعی کردم تا بتوانم اطلاعات اموزشی بدست بیارم که تا حدودی هم موفق شدم اما دراین مدت نتوانستم سودی از این اقیانوس بیکران برداشت کنم و کلی هم از این طرف ان طرف سیکنال تهیه کردم که متاسفانه هیچ کدام سود اور نبودن حال دارم نا امید میشوم وبه این نتیجه می رسم که من نمی توانم در این بازار موفق باشم حال اگر کسی هست که مرا کمک وراهنمائی بکند ممنون میشوم وگرنه تا بیشتر از این ضرر نکردم بکشم کنار

نظر

• دوست عزیز
              شما با مطالعه و پشتکار و یه سیستم کارآمد میتونی موفق باشی .
              این تاپیک و تاپیک موقعیت ها رو کامل بخون و دنبال کن ، شاید یه چراغ راه برات باشه.

*با سپاس آتبین*
              نگاه ساده به چارت + استفاده از مفاهیم اولیه بازار + مدیریت سرمایه = آرامش ، سود ، لذت از ترید

نظر

• نوشته اصلی توسط ATBIN نمایش پست ها
                دوست عزیز
                شما با مطالعه و پشتکار و یه سیستم کارآمد میتونی موفق باشی .
                این تاپیک و تاپیک موقعیت ها رو کامل بخون و دنبال کن ، شاید یه چراغ راه برات باشه.

*با سپاس آتبین*
                آتبین عزیز منظور از تاپیک موقعیت ها کدام است؟
                منظور شما سیستم ها و روش های معاملاتی است؟
                موفق باشید

نظر

• سلام

منو راهنمایی میکنید

اگر بخوام از سیستم آقای عاملی استفاده کنم باید چکار انجام بدم
                  من بروکرم این انچمن نیست ولی میخواستم بعدا یه حساب اینجا باز کنم

الان چطور میتونم استفاده کنم یا از کجا بفهمم تایم بروکرم gmt هست یا نه ؟
                  زمین میوه هایش را به شما می دهد , و شما اگر بدانید دست ها تان را چه گونه پر کنید بی نیاز خواهید بود .

تا در طلب گوهر کانی ،کانی/
                  تا در هوس لقمهٔ نانی، نانی/
                  این نکتهٔ رمز اگر بدانی، دانی/
                  هر چیزی که در جستن آنی، آنی

نظر

• با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان جناب جبل عاملی فرمودند که مارکت واچ باید با gmt برابر باشه .مارکت واچ دکمه ای هست زیر insert متاتریدر و gmt رو هم میتونی از شبکه خبر استفاده کنی تو ارم زیرش همیشه هست

نظر

• نوشته اصلی توسط seyed نمایش پست ها
                      آتبین عزیز منظور از تاپیک موقعیت ها کدام است؟
                      منظور شما سیستم ها و روش های معاملاتی است؟
                      موفق باشید

http://forum.broker-fa.com/f77/%D9%8...4/index18.html

نظر

• در مورد gmt که استاد فرمودند باید صفر باشه منظور اینه که اون دوتا خط عمودی که سشن مورد نظر ما ، برای معامله رو مشخص میکنه تایمش درست باشه یعنی از ساعت 11:15 الی 17 باشه.که میتونید برای gmt غیر از صفر این دو تا تایم رو دستی در اکسپرت تغییر بدید.

*با سپاس آتبین*

نظر

• نوشته اصلی توسط tavakoligh نمایش پست ها
                          سلام

منو راهنمایی میکنید

اگر بخوام از سیستم آقای عاملی استفاده کنم باید چکار انجام بدم
                          من بروکرم این انچمن نیست ولی میخواستم بعدا یه حساب اینجا باز کنم

الان چطور میتونم استفاده کنم یا از کجا بفهمم تایم بروکرم gmt هست یا نه ؟

فرقی نمیکنه برای استفاده از سیستم استاد تاپیک ها رو پیگیری کن.
                          تمپلیت ها و اکسپرت رو دانلود کن و اونها رو توی متا خودت اجرا کن . همین.
                          هم اکسپرت و تمپلیت و هم نحوه ترید در همین تاپیک توضیح داده شد.

*با سپاس آتبین*

نظر

• با سلام و احترام

ممنون جناب آتبین عزیز تشکر از راهنماییتون
                            زمین میوه هایش را به شما می دهد , و شما اگر بدانید دست ها تان را چه گونه پر کنید بی نیاز خواهید بود .

تا در طلب گوهر کانی ،کانی/
                            تا در هوس لقمهٔ نانی، نانی/
                            این نکتهٔ رمز اگر بدانی، دانی/
                            هر چیزی که در جستن آنی، آنی

نظر

• نوشته اصلی توسط tavakoligh نمایش پست ها
                              با سلام و احترام

ممنون جناب آتبین عزیز تشکر از راهنماییتون

خواهش میکنم عزیز، انجام وظیفست.

نظر

• نوشته اصلی توسط ATBIN نمایش پست ها
                                استاد زمان ورود شما فکر کنم اکسپرت سل نداده بود البته مال من که اینجور بود

*با سپاس آتبین*
                                بله درسته ولی یه نگاه به امضام بندازید

هنر اصلی اکسپرت برای خروج از معامله هست .
                                خروج
                                لینکهای پرایس اکشن:

وبسایت

کانال تلگرام

نظر

پردازش ...
                                X