نوشته اصلی توسط Meta
نمایش پست ها
من کجا رفتم تبلیغ سیستم سوده بکنم ؟؟؟ کجا رفتم ادعا بکنم من همه چیز رو میدونم ؟؟؟ کجا رفتم واسه خودم تبلیغ بکنم تا مشتری جمع بکنم ؟؟؟
اینکه به تو نشون نمیدم چون برای من اهمیتی نداری .... که بخوام بهت ثابت بکنم یا نه .
رفتارهای احمدی نژادی میکنی ... طرف رو به چالش میکشی تا بتونی خودتو پوشش بدی .
خدمتتون عرض کنم ... اون دو دلار نوسان رو بهش میگن پوینت ... نه پیپ .. پیپ نوسان اعشاری رو میگن ... نوسان سنت رو میگن پیپ .. نوسان دلاری رو میگن پوینت ... آقای مدعی .. تو که این همه میدونی چرا این ریز نکته رو نمیدونستی ؟؟؟
در ثانی اون نوسان دو دلاری که من گفتم توی انس توی یک لحظه اتفاق میوفته ... اون حجمی هم که جنابعالی داری روش حساب میکنی خب معلومه زیاده وگرنه کسی که پیپ یا پوینت گیر باشه و در میان مدت پوزیشن بگیره دست کم 10 دلار یا 10 پوینت استاپش هست برای گرفتن 20 یا 30 یا 40 دلار نوسان .
همه چیز داشتن سیستم نیست داداش من .... مدیریت سرمایه رمز موفقیت و ماندگاری تریدرهای حرفه ای بوده .
این همه هم قیاص معل فارغ نکن .....
توی پست های قبلی هم گفتم ... من که وبلاگ یا سایت مثل شما ندارم که بخوام سیستم فروشی کنم .... حالا یعنی با این شلوغ بازی ها میخوای بگی ما هم بله ؟؟؟ اونی که باید حسابشو به مشتری هاش نشون بده شمایید نه من .... چرا که من سیستمی نمیفروشم ... آموزش هم نمیدم . تازه هم وارد فارکس نشدم که بخوام با شلوغ بازی توی انجمن ها خودی نشون بدم .
نظر