اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

استراتژی ساده ولی قوی

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

نوشته اصلی توسط صادق نمایش پست ها
    <font size="3">سلام[br]با تشکر فراوان از زحمات شما .[br]تشخیص میزان حد سود وضرر چگونه است ؟ بخاطر تغییر میزان آن این سووال پیش آمد.[br]برای ترید با این روش شناخت سطوح حمایت ومقاومت دینامیک واستاتیک کافی است؟[br]نقش مووینگها چیه؟</font>
    سلام

این به صورت تجربی بدست میاد و اصلا قانون خاصی وجود نداره حداقل بنده چنین پاسخی را بارها گرفتم
    بله کافیست و مووینگ ها هم نقش تعیین کننده مد سل یا بای حاکم بر بازار رادارند

نظر

با سلام و احترام

نمونه ای از زمان که سیگنال , از اندیکاتور ها صادره شده در دو حالت پوزیشن گیر انجام شده . همانگونه که در شگل زیر قابل مشاهده است . و سیگنال در چه زمان صادر و مقداری از فرصت استفاده از پوزیشن خرید از قبل بوده که از دست رفته است

حال راهنمایی کنید , لطفا
      زمین میوه هایش را به شما می دهد , و شما اگر بدانید دست ها تان را چه گونه پر کنید بی نیاز خواهید بود .

تا در طلب گوهر کانی ،کانی/
      تا در هوس لقمهٔ نانی، نانی/
      این نکتهٔ رمز اگر بدانی، دانی/
      هر چیزی که در جستن آنی، آنی

نظر

نوشته اصلی توسط سحر مرادی نمایش پست ها
        سلام

میخواهم در این تاپیک سیستم معاملاتی را توضیح بدهم که خودم ازش راضی هستم و تا کنون کفه سود اون بیشتر از ضررهاش برایم بوده و امیدوار تر به آینده توانسته ام کار کنم
        بیس اصلی این سیستم را از آقای جبل عاملی کسب کرده ام که تقاضا دارم مراتب قدردانی بنده را پذیرا باشند. هرگز فراموش نخواهم کرد که آموزه ها و راهنمایی های ایشان چقدر به بنده کمک کرده و باعث پیداکردن مسیر درست آنهم بدون صرف زمان و هزینه و غیره در زمانی کوتاه تر برایم شده است.
        البته در مورد باز کردن این تاپیک از ایشان کسب اجازه کرده ام و ایشان قول داده اند که در مواقع لزوم راهنمایی های خودشان را دریغ نخواهند کرد
        البته چون ایشان از اندیکاتوری غیر از مووینگ استفاده نمیکردند و من هم به اندازه ایشان تسلطی بر روی شناخت حرکات بازار نداشتم مجبور شدم که از اندیکاتور برای کسب دید بهتر نسبت حرکات استفاده کنم و کمی هم مووینگ ها را تغییر دادم. مووینگها طبق دوتا از مووینگهای معرفی شده توسط آقای مایا در یکی از تاپیک های ایشان هست و اندیکاتوری که بنده اخیرا مناسب دیدم و جایگزین کردم اندیکاتوری است که در تاپیک زیر ارائه شده، من از هر دو این عزیزان بابت ایجاد زمینه راهنماییهایشان قدر دانی میکنم.
        http://forum.broker-fa.org/f50/%D8%A...89/#post146625

این هم تصویری از محیطی که قرار است با آن کار کنیم.
        در پست بعد اندیکاتور و تمپلیت مربوطه را آپلود خواهم کرد.

ضمن سلام خدمت خانم مرادی:

این اندیکاتور روندی پایین صفحه متاتریدر اصلاحی هست؟؟

با تشکر
        ایدی تلگرام:

@godtaken

نظر

با تشکر از خانم مرادی بابت ارائه تجاربشون

جناب جبل عاملی ، امیدوارم وقت بهتون اجازه بده تا در مورد روش مدیریت سرمایه تشویقی تهاجمی ، مطالبتون رو ارائه کنید.

سپاس فراوان از هر دو عزیز

شاد و سربلند و پیروز باشید...

نظر

سلام ..

خانم اجازه میشه این اندیکاتور رو یکم برام توضیح بدین
            آخه خیلی با حاله کل این سیستمتون رو توی یک صفحه توضیح دادین! اونم روی یک جفت ارز! بعدم میفرمایید که احتمال زیاد از هر 5 تا 4 تا سود ..هفته ای 4 پوزیشن ..خیلی هوس برانگیز است بخودا
            اگر یاد بگیرم و سود ده باشه چی مییییییییشه
            بعدش من خنگم یکم ..اگر زحمت کشیدین و توضیح دادین فکر کنید با یک دختر بچه مهد کودکی کار میکنید..

نظر

سلام
              دوستان من نتونستم تمپلیت رو دانلود کنم
              ممکنه کسی دوباره برام اپلودش کنه تا من دانلود کنم
              ممنون

نظر

من تمپلیت رو دانلود کردم
                اما شکلش با تمپلیت دوستان فرق داره و به دل نمیشینه
                میشه راهنماییم کند تا بتونم تمپلیتم رو مثل تمپیلت خانم مرادی بکنم؟
                فایل های پیوست شده

نظر

نوشته اصلی توسط maya1361 نمایش پست ها
                  ضمن سلام خدمت خانم مرادی:

این اندیکاتور روندی پایین صفحه متاتریدر اصلاحی هست؟؟

با تشکر
                  سلام

بله

نظر

سلام
                    این هم موقعیت کنونی. باید منتظر ماند تا قیمت واکنش خود را به سطح انجام دهد سپس معلوم میشود که خریداریم یا فروشنده

نظر

نوشته اصلی توسط hamid shahab نمایش پست ها
                      من تمپلیت رو دانلود کردم
                      اما شکلش با تمپلیت دوستان فرق داره و به دل نمیشینه
                      میشه راهنماییم کند تا بتونم تمپلیتم رو مثل تمپیلت خانم مرادی بکنم؟
                      میتوانید تمپلیت را از لینک زیر دانلود کنید.

http://pcmupload.traderha.com/uploads/14143927621.rar

نظر

سلام
                        این هم موقعیت کنونی. باید منتظر ماند تا قیمت واکنش خود را به سطح انجام دهد سپس معلوم میشود که خریداریم یا فروشنده

باسلام
                        لطفا موقعیت های اعلامی رو با ذکر تایم فریم و مشخص کردن نوع جفت ارز با تشکر
                        زمین میوه هایش را به شما می دهد , و شما اگر بدانید دست ها تان را چه گونه پر کنید بی نیاز خواهید بود .

نظر

نوشته اصلی توسط tavakoligh نمایش پست ها
                          باسلام
                          لطفا موقعیت های اعلامی رو با ذکر تایم فریم و مشخص کردن نوع جفت ارز با تشکر
                          سلام
                          تمامی موقعیت ها مربوط به یرو دلار در تایم 15 دقیقه میباشند.
                          درج موقعیت ها فقط به منظور مثالهای زنده جهت پیگیری لایو سیستم میباشد و به هیچ وجه به عنوان سیگنال نیستند.
                          مر معامله گر میتواند در بازار مورد نظر خود اقدام به معامله کند

نظر

با سلام و احترام

پیش بینی برای موقعیت امروز سه شنبه 1393/08/06

نظر

طبق تصویر زیر تنها زمانی مجاز به ترید هستیم که اندیکاتور a همرنگ با دو خط از اندیکاتور b باشد و همزمان یک فلش همرنگ هم ظاهر شده باشد.
                              1 - از بین خطوط اندیکاتور b خط 4 ساعته حتما باید همرنگ باشد و از دوتای دیگه فقط یکی باشد کافی است
                              2 - بر سر راه معامله سطوح حمایتی و مقاومتی و یا کانال و خط روند نباشد. کلا هر چیزی که ممکن از نظر تکنیکی جلوی حرکت قیمت را بگیرد.
                              3 - در هنگام خبر ترید نمیکنیم و اگر معامله ای باز از قبل داشتیم باید ان را سر به سر کنیم و اگر هم در ضرر بود باید ریسکی را که از ابتدا قبول کرده ایم را تحمل کنیم
                              حد سود همیشه 24 پیپ و حد ضرر همیشه 17 پیپ هست . البته تا زمانی که مقدار گام حرکتی بازار همین باشد. اگر کسی خواست در تایم فریم دیگه ای و یا جفت ارز دیگه ای ترید کنه باید میزان حد سود و ضرر را بر اساس گام حرکتی بدست آورده و تعیین کند

اول سلام بعدش خداقوت بعدش دوتا سوال دارم اگر لطف کنید و جواب بدید
                              1-اندیکاتور a همرنگ با دو خط از اندیکاتور b باشد و همزمان یک فلش همرنگ هم ظاهر شده باشدواز بین خطوط اندیکاتور b خط 4 ساعته حتما باید همرنگ باشد و از دوتای دیگه فقط یکی باشد کافی است.این قسمت رو متوجه نشدم اصلا ...یعنی در واقع اصلا نمیدونم طرز کار اندیکاتورها چطوره:این قسمت رو اصلا متوجه نشدم در واقع طرز کار اندیکاتور رو اصلا متوجه ننشدم!
                              2: بر سر راه معامله سطوح حمایتی و مقاومتی و یا کانال و خط روند نباشد. کلا هر چیزی که ممکن از نظر تکنیکی جلوی حرکت قیمت را بگیرد.درچه تایم فرمی سطوح حمایت و مقاومت رو چک کنیم؟ در هر 9 تایم؟

نظر

کاش یه نفر جواب منو میداد!(

نظر

پردازش ...
                                X