نوشته اصلی توسط Momayez
نمایش پست ها
دوست عزیز سوال فرمودید که چرا بقیه ی دوستان مشارکت نمی کنند؟
بنده به نوبه ی خودم پاسخ میدم:1_ما در ایران زندگی میکنیم تا چیزی را به چشم نبینیم اعتماد نمی کنیم پس برای جلب اعتماد ، باید قبل از آموزش و به اشتراک گذاشتن اطلاعات ، مفید بودن علوم شما و سودآور بودن روش تحلیلی یا تریدی شما بصورت زنده نشان داده شود!
2-باز چون ایرانی هستیم میگیم:اگر روشش خوبه و باعث سودآوری میشه چه نیازیه که بیاد اینجا وقتشو بذاره و رایگان برای بسود رساندن دیگران تلاش کنه؟!(چون ما ایرانیها به برنده شدن فردی نگاه عمیقی داریم و در عوضش به برنده شدن جمعی وتیمی اصلا نگاه نمی کنیم مدرکش موفقیت ورزشهای فردی در مقابل ناکامی ورزشهای گروهی!)
3-به شخصه ابتدا در این فروم فعالیت چشم گیری داشتم بخاطر اینکه فکر کردم اعضاء این فروم مثل یک خانواده هستنداز استادش تا شاگردش بفکر بسود رساندن همدیگر هستندولی دیدم استادش که اصلا معلوم نیست کیه تا مثل ارز دلار بقول شما لیدری کنه و شاگردش هم نمیخواد شاگردی کنه تا خودش،علمش،تریدش به رایگان رشد کنه!
مواردهای دیگری هم هست که برای خلاصه کردن موضوع از ابراز آن پرهیز میکنم!
اما یک پیشنهاد:اگرفکرمی کنید علم شما و نوع نگاه شما کمکی برای سودآوری بهتر عزیزان مخاطب این فروم میکنه و همچنین نیت کمک بدون چشمداشت به این عزیزان را دارید پس لطفا ادامه دهید دوستان دیگر هم در مسیر به شما اضافه میشوند! من هم به شخصه قول میدم مشارکت بیشتری داشته باشم البته به قصد یادگیری بیشتر(چون علمم خیلی خیلی کمه و شدیدا نیازمندآموزش)
درپایان از زحمتهای باارزشت تشکر میکنم امیدوارم موفق و موفق تر باشید!
"دربعضی مواقع شاگردان افتخارمیکنندبه شاگردی یه استاد خاص، من افتخار را نصیب استادی میدونم که شاگردش من باشم"
نظر