اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.


با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

آموزش شاخص های خبری

بستن
این موضوع بسته شده است
X
این تاپیک ، یک تاپیک مهم است .
X
X
 
  • فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

  • آموزش شاخص های خبری

    به نام خدا
    با سلام به محضر کلیه دوستان و اساتید

    با توجه به استارت تاپیک
    سیگنال های فاندامنتال بر اساس تقویم اقتصادی بر آن شدم همزمان به آشنایی با تقویم اقتصادی ؛ با اصول و مفاهیم آن نیز آشنا بشیم.

    در این تاپیک سعی میشه در مورد مفاهیم خبرها و تاثیر آن و انتظاراتی که از خبر داریم بیشتر آشنا شویم.


    کمک و همیاری تمامی دوستان و عزیزان جهت بهبود شرایط فاندامنتالی را خواستارم.

    با تشکر _ سید مرتضی حسینی


  • #2
    نرخ بهره لایبور(Libor) چیست؟

    یکی از مفاهیم پایه ای در تحلیل بازار پول ،تحليل نرخ هاي بهره لايبور مي باشد.و از آنجاي كه نرخ هاي ارز به نرخ هاي بهره در بازار پول بسيار عكس العمل نشان مي دهد بررسي نرخ هاي لايبور مي تواند نتايج بسيار خوبي در تحليل فاندامنتال بازار ارز داشته باشد. كلمه LIBOR از حروف اول London InterBank Offered Rate گرفته شده است.نرخ لایبور عبارت است از میانگین نرخ بهره بین بانکی که بانکها در کوتاه مدت به یکدیگر وام می دهند (درست است که نام لندن در ابتدای این مخفف آمده است اما مهم نیست که این بانکها متعلق به کشور انگلیس باشند بلکه می توانند چندین بانک از چندین کشور مختلف باشند).مرجع تعیین کننده نرخ بهره لایبور مانند نرخ بهره فدرال و یا نرخ تنزیل نیست که توسط بانک مرکزی تعیین شود بلکه این نرخ توسط هیچ کس به تنهایی تعیین نمی شود بلکه همانطور که پیش تر گفته شد میانگینی است از نرخ های بهره بین بانکی که توسط موسسه the British Bankers' Association (BBA) هر روز ساعت ۱۱ صبح انتشار می یابد در واقع این موسسه فقط یک نظر سنجی از ۱۶ بانک بزرگ در دنیا نسبت به نرخ وامی که بین آنها رد و بدل می شود انجام می دهد به صورت زیر بدست می آورد.
    فرض کنید ۱۶ بانک بزرگ به شرح ذیل باشند:
    0.65 percent - Bank of America 1
    0.73 percent - Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ Ltd 2
    0.63 percent - Barclays Banks plc 3
    0.65 percent - Citibank 4
    0.62 percent - Deutsche Bank AG 5
    0.63 percent - HSBC 6
    0.62 percent - JP Morgan Chase 7
    0.66 percent - Lloyds Banking Group 8
    0.66 percent - Mizuho Corporate Bank 9
    0.73 percent - Norinchukin Bank 10
    0.67 percent - Rabobank 11
    0.72 percent - Royal Bank of Scotland Group 12
    0.68 percent - Societe Generale 13
    0.66 percent - Sumitomo Mitsui 14
    0.73 percent - UBS AG 15
    0.68 percent - WestLB AG 16
    ابتدا نرخ ها سورت و از شماره یک تا ۴ (کمترین نرخ ها) حذف می شوند و سپس از شماره ۱۳ تا ۱۶ (بیشترین نرخ ها ) نیز از جدول حذف می شوند. در واقع ۸ بانک باقی می مانند که نرخ های اینها با یکدیگر جمع و بر تعداد ۸ تقسیم می شوند نرخ بدست آمده همان نرخ لایبور می باشد.
    موسسه نرخ ها را به تمام ارزها منتشر می كند(دلار ، پوند ، ين ...) بنابراين نرخ لايبور دلار با نرخ لايبور پوند متفاوت است زيرا نرخ هاي تبادل ارز و همچنين سياست هاي پولي اين دو كشور برابر نيست.


    از نرخ هاي لايبور چگونه استفاده كنيم:
    زمانيكه نرخ لايبور در حال افزايش است اين حالت دو مفهوم دارد كه بستگي به زمان تحليل دارد:
    1. بزودي نرخ بهره اسمي افزايش مي يابد(توسط بانک مرکزی)
    2. ریسک اعتبارات افزایش یافته است (بعلت بحران مالی احتمال سوخت شدن وام زیاد شده است) بنابراین بانک ها برای جبران ریسک نرخ بیشتر را از وام گیرنده (بانک دیگر) مطالبه می کنند.

    زمانیکه نرخ لایبور در حال کاهش است اين حالت نیز دو مفهوم دارد كه بستگي به زمان تحليل دارد:
    • بزودي نرخ بهره اسمي کاهش مي يابد(توسط بانک مرکزی)
    • ریسک اعتبارات کاهش یافته است (بعلت بهبود شرایط مالی احتمال سوخت شدن وام کم شده است)




    تحلیل بین بازاری:
    زمانيكه لايبور و يوريبور يورو در حال افزايش است و از طرف ديگر بعلت عدم اطمينان بين بانكي كمبود دلار در بازار وجود دارد لايبور دلار افزايش و منجر به كاهش يورو نسبت به دلار مي شود.
    اما زمانيكه لايبور يورو رو به افزايش و لايبور دلار رو به كاهش مي باشد و نگراني نسبت به سيستم بانكي كم هست يورو افزايش و دلار كاهش مي يابد.
    برای مشاهده نمودار نرخ های لایبور ها به تمامی ارز ها اینجاکلیک کنید.

    نظر


    • #3
      شاخص TED Spread چیست؟

      شاخص TED Spread چیست؟

      امروزه شاخص های متعددی برای تعیین وضعیت ریسک بازار (ریسک گریزی risk aversionو ریسک پذیریRisk appetite) وجود دارد که یکی از آنها TED Spread می باشد.

      ابتدا واژه TED در این شاخص را من به دو بخش تقسیم می کنم : T و ED
      حرف T اشاره به کلمه Treasury Bill که در اصل اوراق خزانه سه ماهه امریکا می باشد و کلمه ED از کلمه EuroDollar futures contract که قرارداد دلار اروپایی در بورس کالای شیکاگو می باشد مشتق شده است. و واژه Spread نیز تفاوت این دو ابزار مالی می باشد.

      توضیح اینکه دلار اروپایی بر اساس لایبور (LIBOR)سه ماهه تعیین می شود.

      بنابراین شاخص TED Spread عبارت است از تفاوت بین بازده اوراق خزانه سه ماه (T-Bill) و دلار اروپایی (لایبور سه ماه) که اوراق خزانه امریکا یک ابزار بدون ریسک و لایبور دارایی ریسک می باشد.

      مثال:اگر ارزش دلار اروپایی (لایبور سه ماهه) ۴ درصد باشد و بازده اوراق خزانه سه ماهه ۲.۵ درصد باشد TED Spread می شود۱.۵ درصد یا ۱۵۰ پوینت (۱.۵=۲.۵-۴)



      ازTED Spreadچگونه استفاده كنيم:


      زمانيكه TED Spread در حال افزايش است ریسک اعتبارات افزایش یافته است (بعلت بحران مالی احتمال سوخت شدن وام زیاد شده است) بنابراین بانک ها برای جبران ریسک نرخ بهره (منظور لایبور)بیشتری را از وام گیرنده (بانک دیگر) مطالبه می کنند و یا اینکه سرمایه گذاران از بازار سهام به خرید اوراق خزانه هجوم برده اند.بطور کلی افزایش این شاخص نشان از کسادی اقتصاد دارد.
      زمانیکه TED Spread در حال کاهش است ریسک اعتبارات کاهش یافته است (بعلت بهبود شرایط مالی احتمال سوخت شدن وام کم شده است) و بانکها صرف کمتری را برای جبران سوخت وامی که داده اند مطالبه می کنند و یا اینکه سرمایه گذاران بعلت اینکه بازار سهام سود آوری بیشتر دارد اقدام به فروش اوراق خزانه خود می کنند. بطور کلی کاهش این شاخص نشانه بالقوه از رونق اقتصادی می باشد.

      برای مشاهده این شاخص اینجا کلیک کنید.

      نظر


      • #4
        شاخص های اقتصادی

        شاخص های اقتصادی(1) اعتبار مصرف کننده (Consumer Credit)

        اعتبار مصرف کننده (Consumer Credit) این شاخص مانده وام تسویه نشده مصرف کنندگان آمریکایی را نشان می دهد که همه ماهه بصورت اقساط توسط آنان پرداخت می شود این شاخص با مخارج و اطمینان مصرف کننده همبستگی دارد بدین معنی که افزایش این شاخص (یعنی گرفتن وام بیشتر توسط مصرف کنندگان) نشان دهنده اطمینان مصرف کنندگان به موقعیت مالی آینده شان و احساس راحتی در خرج پول می باشد. بنابراین چنانچه مقادیر واقعی این نماگر از مقادیر پیش بینی شده بیشتر باشد موجب تقویت دلار می گردد.(پایین آمدن نرخ EURUSD)
        از آنجایی که این شاخص پس از دیگر شاخص های مخارج مصرفی خانوار از جمله فروش فروشگاههای زنجیره ای-فروش اتومبیل-اعتماد مصرف کننده -خرده فروشی و مصرف شخصی منتشر می شود بنابراین بازار به این شاخص اهمیت زیادی نمی دهد .


        شاخص های اقتصادی(2) تراز تجاری (Trade Balance)


        تراز تجاری (Trade Balance)
        به تفاوت بین صادرات و واردات کالاهاو خدمات تراز تجاری گفته می شود .بطور خلاصه تراز تجاری نتیجه خالص صادرات یک اقتصاد می باشد و مانده مثبت نشاندهنده صادرات بیشتر و مانده منفی نشاندهنده واردات بیشتر می باشد.افزایش صادرات بطور مستقیم با افزایش تقاضا برای ارز کشور صادر کننده رابطه مستقیمی دارد زیرا کشور وارد کننده کالا و خدمات بایستی پول جاری کشور صادر کننده را خریداری کند بنابراین هر چه صادرات افزایش یابد پول کشور صادر کننده تقویت می شود.از طرف دیگر خالص صادرات بعنوان یکی از عوامل تشکیل دهنده درآمد ملی ( یا تولید ملی) میباشد و مقادیر مثبت آن باعث افزایش در درآمد سرانه مردم یک کشور می گردد.

        بیشتر بدانیم:بطور کلی صادرات و واردات در حسابی به نام حساب جاری (Current Account) ثبت می گردند و به مانده این حساب تراز تجاری یا موازنه تجاری گفته می شود.از طرفی دیگر حسابی به نام حساب سرمایه (Capital Account) وجود دارد که تمامی وام ها و اوراق بهاداری که یک کشور از خارج دریافت و یا به کشورهای خارجی پرداخت می کند در این حساب ثبت می شود به مجموع این دو حساب تراز پرداختها (Payments Balance)می گویند.



        شاخص های اقتصادی(3) قیمت تولید کننده(PPI)


        قیمت تولید کننده(Producer Price Index) این شاخص تغییرات قیمت کالاها و مواد خام خریداری شده توسط کارخانجات را نشان می دهد (تورم در سطح تولید کننده ) که به صورت ماهانه ارائه می شود.از آنجایی که این شاخص زود تر از شاخص قیمت مصرف کننده (CPI)منتشر می شود یک شاخص پیشرو محسوب شده و برای معاملگران ارز اهمیت ویژه ای دارد . بطور خلاصه افزایش در شاخص PPI منجر به افزايش در شاخص CPI (تورم )مي گردد و افزايش CPI بر تصميمات بانك مركزي جهت افزايش نرخ بهره اثر مستقيم دارد.بنابراين هر چقدر شاخص PPI نسبت به پيش بيني ها افزايش يابد انتظار تقويت ارز وجود دارد.
        بيشتر بدانيم:اين شاخص به اشكال مختلف ديگري نيز نشان داده مي شود مثلا در انگليس به دو صورت زير منتشر مي شود:
        • PPI Input m/m كه دقيقا معادل آن چيزي بود كه در بالا توضيح آن داده شد و كلمه Input اشاره به خريد توسط كارخانجات دارد شاخص معادل PPI مي باشد.
        • PPI Output m/m اين شاخص مواد و كالاي خريداري شده توسط كارخانجات را اندازه گيري نمي كند بلكه فقط تغييرات قيمت كالاي هاي فروش رفته به مصرف كنندگان (نهايي) را نشان مي دهد از اين رو به اين شاخص Factory Gate Prices نيز مي گويند اهميت اين شاخص در سطح PPI Input نمي باشد و كمتر مورد توجه بازار است و نكته آخر نيز كه اين شاخص فقط كالاي هاي توليد شده داخلي را در بر مي گيرد.


        و يا در آمريكا به صورت خالص (Core) نيز منتشر مي شود كه تغييرات قيمت غذا و انرژي از آن خارج شده است و مورد اهميت زياد معامله گران مي باشد.



        شاخص های اقتصادی(4) احساس اقتصادی آلمان(German ZEW Economic Sentiment)


        احساس اقتصادی آلمان(German ZEW Economic Sentiment) این شاخص از نظر سنجی ۳۵۰ موسسه سرمایه گذاری و تحلیلی آلمان بدست می آید در نظر سنجی خواسته می شود که احساس خود را نسبت به چشم انداز ۶ ماهه اقتصاد کشور آلمان بیان شود از این رو این شاخص از جمله شاخص های پیشرو در سلامت اقتصاد محسوب می گردد.
        این شاخص توسط شرکت Zentrum fur Europaische Wirtschaftsforschung تهیه و بصورت ماهانه اعلام می گردد. ارقام بالای صفر نشانه خوشبینی و ارقام زیر صفر نشانه بدبینی به اقتصاد آلمان می باشد.از آنجایی که اقتصاد آلمان قویترین اقتصاد در میان منطقه یورو می باشد توجه به این شاخص برای معامله گران ارز با اهمیت زیاد می باشد.
        بیشتر بدانیم:چنانچه از شرکت کنندگان در نظر سنجی خواسته شود احساس خود را نسبت به کل منطقه یورو بیان کنند،اين شاخص در سطح يورو منتشر مي شود اما اهميت آن كمتر از شاخص خاص كشور آلمان مي باشد.



        شاخص های اقتصادی(5) میزان مطالبات بیکاری بریتانیا(Claimant Count Change)

        میزان مطالبات بیکاری بریتانیا(Claimant Count Change) این شاخص با این نام در انگلستان و بصورت ماهانه منتشر می شود و نام دیگر آن مدعیان بیکاری (Jobless Claims)می باشد با این تفاوت که در امریکا بصورت هفتگی ارائه می شود. این شاخص تغییرات در تعداد کسانی که ادعای دریافت مزایای بیکاری دارند را نشان می دهد(یعنی کسانی که بیکار شده اند و فرم بیکاری را پر کرده اند) این شاخص در انگلستان دارای اهمیت زیاد می باشد زیرا اولین شاخصی است که یک ماه جلوتر از اعلام نرخ بیکاری در انگلستان اعلام می شود اگر چه این شاخص یک نماگر تاخیری می باشد اما تعداد شمار بیکارشدگان یک سیگنال مهم برای سلامت کلی اقتصاد میباشد زیرا مخارج مصرف کننده بشدت همبسته با شرایط بازار کار می باشد.
        هر چه میزان بیکاران کمتر نسبت به قبل و یا کمتر از پیش بینی بازار(اجماع بازار) پوند انگلستان تقویت می شود.



        شاخص های اقتصادی(6) وضعیت کسب و کار IFO در آلمان


        شاخص كسب و كار آلمان (German Ifo Business Climate)


        اين شاخص به ارزيابي حال و آينده شرايط كسب و كار و جو اقتصادي كشور آلمان مي پردازد و شامل دو زير بخش وضعيت فعلي و انتظارات در شش ماه آتي مي باشد.اين شاخص توسط موسسه IFO و در هفته پایانی هر ماه منتشر می شود.این شاخص از طریق پرسشنامه ای که از ۷۰۰۰ شرکت و بنگاه اقتصادی جمع آوری می گردد تهیه می شود از آنجایی که آلمان بزرگترین اقتصاد منطقه یورو می باشد معاملگران ارز به این شاخص اهمیت زیادی می دهند و روند مثبت آن اثرات مثتبی بر یورو و بالعکس دارد.در نمودار زیر روند این شاخص نشان داده شده است.



        اطلاعات بيشتر:
        در پرسشنامه از بنگاهها در چهار زمينه كارخانه اي (manufacturing) ساخت و ساز (construction) عمده فروشی (wholesaling ) و خرده فروشی (retailing)سوال مي شود.



        شاخص های اقتصادی(7) اطمینان و اعتماد مصرف کننده (CB Consumer Confidence)

        اطمینان و اعتماد مصرف کننده (CB Consumer Confidence)این شاخص توسط انجمن مشاوره تهیه و بطور ماهانه در انتهاي همان ماه اعلام می شود نتایج شاخص از طریق پرسشنامه از ۵۰۰۰ خانوار آمریکای که بطور تصادفی هر ماه انتخاب می شوند تکمیل می گردد هدف این شاخص بدست آوردن اطمینان مصرف کنندگان نسبت به شرایط جاری و آینده می باشد از خانوار ها درباره وضعیت اشتغال ، شرايط تجارت و بطور كلي وضعيت اقتصادي پرسش مي شود.این شاخص یک نماگر پیشرو محسوب و براي معامگران ارز با اهميت می باشد.
        ویرایش توسط SM_HOSSEINI : https://www.traderha.com/member/4946-sm_hosseini در ساعت 09-20-2012, 08:10 PM

        نظر


        • #5
          با سلام
          در این کتاب با 20 شاخص مهم و تاثیر گذار اقتصادی امریکا آشنا میشوید. (مربوط به بازار بین الملل)


          فایل های پیوست شده

          نظر


          • #6
            آموزش شاخص های خبری

            با سلام خدمت دوستان عزیز


            این تاپیک همراستا با تاپیک آموزش بنیادیست و به تشریح شاخص های خبری خواهیم پرداخت که در تاپیک پوزیشن های بلومبرگی گزارشات و تحلیل های آنها گذاشته می شود

            در صورت داشتن سوال می توانید در بخش پرسش و پاسخ آموزش بنیادی پست درج کنید

            امیدوارم که مفید واقع گردد


            ارادتمند - خلیل
            آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

            چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


            نظر


            • #7
              شاخص های خبری اقتصادی


              در تاپیک آموزش بنیادی ، شرایط کلی اقتصادی و عوامل تاثیر گذار بر نرخ های ارزها توضیح داده شد

              ما در این تاپیک قصد داریم شما را با شاخص های خبری اقتصادی آشنا کنیم.
              بازار هدف ما بازار ارز هست پس ما باید شاخص های خبری را بر اساس تاثیری که بر بازار هدف ما (ارز) می گذارد پایه ریزی کنیم

              شاخص های خبری اقتصادی در واقع گزارش هایی هستند که آمار و شرایط هر یک از بخش های اقتصاد یک کشور را نشان می دهد (بخش های محتلف مثل صنعت ، اشتعال ، مصرف ... )


              در درجه بندی شاخص ها نکات زیر باید توجه شود:

              الف ) هر شاخص برای یک کشور خاص تاثیر خاص خودش را بر روی نرخ ارز می گذارد

              ب ) در درجه بندی این شاخص ها باید توجه کنید که هر چه اثر گذاری شاخصی برای دوره طولانی تری و بلند مدت تری پایدار بماند آن شاخص ارزش و اهمیت بیشتری دارد

              ج ) شاخص ها در دوره های مختلف ارزش و اهمیتشان تغییر پیدا می کند (دورهای اقتصادی در آموزش بنیادی توضیح داده شده است )



              پ.ن: مبنای ارزش گذاری شاخص ها در این تاپیک ، اثر کلی آنها در دوره های مختلف است.



              ارادتمند - خلیل
              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

              چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


              نظر


              • #8
                درجه بندی شاخص های خبری


                اخبار را می توانید با هر نوع از حروف یا شماره درجه بندی کنید ، در این تاپیک به دلیل اینکه از ابتدا شخص بنده بر اساس حروف الفبای انگلیسی ( a ,b ,c ) فرا گرفته ام و کار کرده ام بر این اساس پیش خواهیم رفت

                نکته: هر خبر از سه کلاس مختلف
                ( a ,b ,c ) باز به سه کلاس ریز تر تقسیم بندی می شود ( قوی یا + ، متوسط بدون علامت ، ضعیف تر یا - )

                اخباری که دارای درجه
                a هستند بیشترین تاثیر را بر روی نرخ ارز دارند در این بین a+ در دوره انتشار اثر بیشتری دارد. مهمترین خبرهایی که درجه a را دارند اخباری است که سیاست های پولی را منعکس می کند.

                در درجه دوم اخبار کلاس b قرار
                دارند که تاثیر کمتری بر نرخ ارز می گذارند.این اخبار در صورتی که کاملاً متفاوت از حد انتظاری خود اعلام شوند می توانند حرکتی در حد اخبار کلاس a به نرخ ارز بدهند و در غیر اینصورت تاثیری متوسطی بر نرخ ارز دارند

                نکته : درجه b بیشتر از اینکه بطور مستقیم تاثیر گذار باشند بر روی اخبار کلاس a
                تاثیر گذار هستند ( زیر مجمعه ای از اخبار a کلاس می توانند باشند ) و بوسیله آنها بر نرخ ارز تاثیر گذار می شوند.

                در درجه آخر اخبار درجه
                c هست که اثر چندانی بر نرخ ارز ندارند مگر آنکه اقتصاد در دوره ای قرار داشته باشد که این اخبار برای بازار اهمیت بیشتری پیدا کرده باشند


                دو نکته که باید مد نظر قرار داد :

                1- یک خبر برای یک کشور خاص مهم است نمی توان نتیجه گیری کرد همان خبر برای کشور دیگری نیز مهم باشد
                2- اخبار ایالات متحده به دلیل اینکه این کشور بزرگترین اقتصاد جهانی را دارد از اهمیت بیشتری برخوردار است و اخبار این کشور به واسطه ارزش دلار می تواند بر روی نرخ ارز تمامی کشور های دیگر اثر گذار باشد


                ارادتمند خلیل
                آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                نظر


                • #9
                  شاخص های خبری

                  در بازار ارز بیشترین داده های تاثیر گذار مربوط به ایالات متحده است از این رو با داده های این کشور بحث را آغاز می کنیم و براساس تأثیر هر کدام از این داده ها بر شاخص های کلان اقتصادی اثرگذاری آنها را بررسی می کنیم.

                  در انتها شاخص های مهم اقتصادی سایر کشورهایی که ارز آنها جزء ارز های اصلی بازار است را معرفی کنیم.


                  شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا:
                  تولید ناخالص داخلی GDP

                  این داده تأثیرات کوتاه مدت و بلند مدت زیادی بر نرخ ارز می گذارد و دوره های رکود و رونق را نشان می دهد.در کل میتوان گفت این خبر شرایط کلی اقتصاد یک کشور به لحاظ رکود و رونق را نشان می دهد. (به تاپیک آموزش بنیادی مراجعه نماید)

                  نکته : کاسته شدن نرخ رشد تولید ناخالص داخلی به معنای شرایط نامناسب اقتصادی نیست ولی منفی شدن این داده شرایط نامناسب اقتصادی و رکود را نشان می دهد.

                  تولید ناخالص داخلی معمولاً بصورت درصد سالانه، بر اساس تغییرات داده های سه ماهه منتشر می شود. در عین حال شاخص خبری در سه زمان منتشر می شود: Advanced،Final،Preliminary

                  گزینه پیشرفته یا Advanced به علت تقدم نسبت به دو داده دیگری که مربوط به تولید ناخالص داخلی منتشر می شود ارجحیت دارد.

                  نکته : اکثر خبرهای اقتصادی مهم به این دلیل مهم هستند که بر روی GDP تاثیر گذارند

                  درجه اهمیت: A+
                  زمان اعلام: یکی از روزهای چهارمین هفته فصل جدید در ساعت 8:30 به وقت شرق آمریکا
                  دوره اعلام: سه ماهه
                  رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                  اردتمند - خلیل
                  آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                  چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                  نظر


                  • #10
                    شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا: شاخص Institute For Supply Management


                    این شاخص به ارزیابی وضعیت صنعتی از طریق نظر سنجی از مدیران 250 کمپانی صنعتی در 21 صنعت در 50 ایالات متحده آمریکا می پردازد.

                    یکی از شاخص های مهم در رابطه با وضعیت بنگاه های مربوط به بخش ساخت و ساز و صنعت است که دیدگاه و شرایط این بخش را از دیدگاه مدیران بازتاب می دهد.

                    شاخص ISM از میانگین وزنی پنج زیر شاخه که در روبرو ذکر شده است بدست می آید: ( سفارشات جدید ، میزان تولیدات ، وضعیت اشتغال ، زمان تحویل کالا و موجودی انبار )

                    این شاخص یک شاخص پیشرو است که دیدگاه مدیران را درباره وضعیت اقتصادی نشان می دهد.

                    این شاخص با ارزش دلار رابطه مستقیم دارد و بهبود آن منجر به تقویت دلار می شود و در دوره های چرخش هر کسب و کار بسیار حساس است و شرایط تورمی، اشتغال و رشد اقتصادی را نشان می دهد.

                    داده های مربوط به خالص استخدام و تورم در این شاخص می تواند به عنوان داده های پیشرو نسبت به اعلام داده های هر کدام از ان شاخص ها مورد بررسی قرار بگیرد.

                    حد مرکزی این شاخص عدد 50 است هرچه این شاخص عددی بزرگتر از 50 را نشان بدهد شرایط مناسب تر اقتصادی را از دیدگاه مدیران نشان می دهد و هرچه عدد کوچکتری از 50 را نشان بدهد شرایط نامناسب تر اقتصادی را نشان می دهد.

                    شاخص ISM به دو شکل متفاوت در بازار منتشر میگردد:

                    1- ISM Manufacturing که در مورد آن به بحث پرداختیم و میزان وضعیت کارخانه هاب تولیدی در بر میگیرد

                    2- ISM Non- Manufacturing ( Service ) که درجه اهمیت کمتری نسبت به نوع اول دارد و گزارشی است که از 370 کمپانی در بخش خدمات ( مالی ، بیمه ، املاک ، ارتباطات ، خدمت عمومی و رفاهی... ) تهیه می شود

                    درجه اهمیت: شاخص اول B+ و شاخص دوم B-
                    زمان اعلام: اولین روز کاری ماه جدید ساعت10:00 به وقت شرق آمریکا
                    دوره اعلام: یک ماهه


                    ارادتمند خلیل
                    آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                    چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                    نظر


                    • #11
                      شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا: شاخص صنعتی ایالت فیلادلفیا Philadelphia Fed Survey

                      این شاخص شرایط اقتصادی را به وسیله نظر سنجی که بانک مرکزی ایالت فیلادلفیا از مدیران بنگاه ها در مناطق همچون پنسلوانیا ، نیوجرسی و دلاوارا انجام می دهد نشان می دهد.


                      دلایل اهمیت این شاخص :

                      1- ایالت فلادلفیا سومین ایالت صنعتی آمریکا است

                      2- قبل از شاخص های ISM منتشر می شود


                      در واقع چشم انداز تولید و کسب و کار را در بخش تولید نشان می دهد.

                      حد مرکزی ( لول روانی ) این شاخص عدد صفر است.درصد تغییرات مثبت شرایط بهبود و درصد تغییرات منفی شرایط رکود اقتصادی را نشان می دهد.


                      درجه اهمیت:B

                      زمان اعلام: سومین پنجشنبه ماه جدید ساعت 12:00 به وقت شرق آمریکا


                      دوره اعلام: یک ماهه

                      رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                      ارادتمند - خلیل
                      آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                      چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                      نظر


                      • #12
                        شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا: شاخص سفارش کالاهای بادوام Durable Goods Orders

                        این شاخص میزان سفارش تولید کالاهای بادوام را نشان می دهد.

                        کالاهای بادوام به آن دسته از کالاهایی گفته می شود که عمر مفید مصرف آنها ترجیحاً بیشتر از سه سال باشد ( کامپیوتر ، وسایل الکتریکی ، سیستم های برقی ، هواپیماها و غیره...
                        این شاخص شرایط خوش بینی یا بدبینی نسب به سرمایه گذاری های بزرگ و سفارشات کلی را نشان می دهد. ملاک بسیار خوبی برای سنجش دیدگاه سرمایه گذاران بزرگ نسبت به وضعیت اقتصادی در بلند مدت برای سفارش کالاهای با دوام است. از آنجا که مردم در دوره های رکود خرید کالاهای بادوام و گران قیمت را بسیار از لیست کالاهای مورد نیاز حذف می کند یا خرید آن کالاها را به تعویق می اندازند این شاخص شرایط مناسبی از دیدگاه سرمایه گذاران برای سفارش و مردم برای خرید کالاهای مهم را نشان می دهد.

                        اگر تقاضا کم باشد دو حالت وجود دارد:
                        1- برای کاهش هزینه ها عملا قسمتی از نیروی انسانی را تعدیل بکنند
                        2- با همان تعداد نیروی انسانی ، همان تعداد کالا ساخته می شود و وارد انبار می شود و باعث افزایش موجودی انبار می شوند

                        در دوره های رونق از آنجا که این شاخص در فصول مختلف و برحسب دیدگاه مردم جابجایی زیادی دارد جزو شاخص های ناپایدار حساب می شود.

                        دو اشکال عمده به این شاخص وارد است:
                        1- اعداد شاخص دارای نوسان بسیار زیادی است به خصوص سفارشی برای تجهیزات دفاعی داده شود
                        2- عموما با بازنگری و تجدید نظر بزرگی روبرو می شوند (برای دو دوره قبل بازنگری ایجاد می شود)

                        رقم اعلام شده در این شاخص مقدار درصد تغییرات نسبت به ماه قبل را نشان می دهد. در زیر مجموعه این شاخص، شاخص کالاهای بادوام بدون در نظر گرفتن کالاهای مربوط به حمل و نقل آورده می شود. از آنجا که کالاهای مربوط به حمل و نقل مانند ساخت هواپیما سفارشات انبوه با هزینه های بالا دارد این شاخص نسبت با شاخص اصلی سفارش کالاهای با دوام دامنه تغییرات کمتری دارد.

                        تکته : برای بررسی دقیق تر عموماً اقتصاددانان از میانگین سه ماهه به جای شاخص ماهانه مورد توجه قرار می دهند

                        درجه اهمیت: B-
                        زمان اعلام: سه تا چهار هفته پس از آغاز ماه جدید، ساعت08:30 به وقت شرق آمریکا
                        دوره اعلام: یک ماهه
                        رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                        ارادتمند - خلیل
                        آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                        چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                        نظر


                        • #13
                          شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا : ضریب اطمینان مصرف کننده Consumer Confidence

                          ضریب اطمینان مصرف کننده یک شاخص ارزیابی شرایط اقتصادی از شرایط کسب و کار، اشتغال و درآمد شخصی است که دیدگاه 5000 نفر (موسسه) از مصرف کنندگان کلان بررسی می شود

                          نکته : در زمان بحرانهای سیاسی اقتصادی اهمیت خاصی پیدا می کند .
                          ضریب اطمینان مصرف کننده رابطه بسیار نزدیک و مستقیمی با هزینه های مصرف کننده دارد و هرچه اطمینان مصرف کننده به شرایط اقتصادی بهبود حاصل کند مقدار مصرف بیشتری انجام می دهد.

                          به عبارتی:
                          ا
                          ین شاخص نتیجه تحقیقی است که در آن از مصرف کنندگان خواسته می.شود چشم.انداز آینده اقتصادی را ارزشیابی کنند. ارقام بالاتر نشان.دهنده خوش.بینی بیشتر مصرف.کنندگان است. هرچه مصرف.کنندگان بیشتر نسبت به وضعیت اقتصادی خوش.بین تر باشند، تمایل آنها برای خرید کالاها و خدمات بیشتر شده و در نتیجه وضعیت اقتصادی بهتر خواهد شد.
                          این شاخص از دو زیر بخش تشکیل شده است:

                          1- ارزیابی شرایط جاری مصرف کنندگان ( 40% )
                          2- ارزشیابی شرایط آینده خانوارها و مخارح مصرفی آنها ( 60% )


                          درجه اهمیت: B-
                          زمان اعلام: آخرین سه شنبه ماه، ساعت 10:00 به وقت شرق آمریکا
                          دوره اعلام: یک ماهه
                          رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                          ارادتمند - خلیل
                          آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                          چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                          نظر


                          • #14
                            شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا : شاخص pmi در ایالت شیکاگو

                            این شاخص به اندازه گیری شرایط کسب و کار بصورت ماهانه از مدیران ایالت های ایلینویز، ایندیانا و میشیگان می پردازد.

                            ارزش این شاخص نسبت به شاخص ism کمتر است.(شاخص محلی محسوب میشود)

                            این شاخص به مانند شاخص ism با عدد میانی 50 سنجیده می شود اعداد بالاتر از 50 شرایط مناسب اقتصادی را نشان می دهند که منجر به تقویت دلار می شود و اعداد زیر 50 شرایط نامناسب اقتصادی را نشان می دهد که منجر به تضعیف دلار می شود.

                            ما نیز بعنوان تریدر باید نتیجه این را به دقت زیر نظر داشته باشیم:

                            زیرا مدیران خرید به سبب نوع کاری که انجام می دهند و اشرافی که بر وضعیت کلان کارخانه ها دارند، اطلاعات مهمی درباره عملکرد شرکت های خود دارند و از این رو در مجموع میتوان آن را شاخصی پیشرو در عملکرد اقتصادی به حساب آورد.

                            درجه اهمیت: B-
                            زمان اعلام: آخرین روز کاری ماه، ساعت 10:00 به وقت شرق امریکا
                            دوره اعلام: یک ماهه
                            رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                            ارادتمند - خلیل
                            آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                            چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                            نظر


                            • #15
                              شاخص های خبری اقتصادی ایالات متحده آمریکا : شاخص قیمت مصرف کننده CPI : Consumer Price Index

                              این شاخص تورم را در بخش مصرف کننده و خانوار مورد بررسی قرار می دهد و یک شاخص مبنا برای بدست آوردن نورم در سطح کشور است.

                              شاخص تورم را به شکل ساده نشان دهنده قدرت خرید دلار در مقابل کالاها و خدمات است. ( آهنگ تغییرات قیمت در سبدی از کالاها و خدمات را که بیشترین هزینه های خانوار را به خود اختصاص می دهند را نشان میدهد. )

                              از آنجا که تورم داده ای منفی برای اقتصاد یک کشور به حساب می آید و قدرت خرید مردم و مصرف کنندگان را کاهش می دهد بانک مرکزی با دقت زیادی شرایط تورمی را زیر نظر می گیرد.

                              در صورت افزایش تورم ساده ترین و قدرتمندترین راهکار برای مهار افزایش نرخ بهره است. با این حال بانک مرکزی با دقت زیادی شرایط تورمی را در بخش های مختلف زیر نظر دارد.

                              شاخص قیمت مصرف کننده در ایالات متحده بیش از 200 کالا و خدمات که در هشت گروه تقسیم بندی شده است تشکیل شده، این هشت گروه با وزن های مختلف برای محاسبه تورم عبارتند از:
                              مسکن، حمل و نقل، خوراک، بهداشت، آموزش و ارتباطات، تفریح و سرگرمی، پوشاک، خدمات و کالاهای دیگر
                              در کنار شاخص CPI شاخصی بنام Core CPI منتشر می شود که در واقع همان شاخص CPI است با این تفاوت که داده های مربوط به زیر بخش های انرژی و خوراک داده های آنها بسیار نوسانی و با تغییرات زیاد همراه است مورد محاسبه قرار نگرفته است.

                              از این رو این شاخص را برای استفاده از تورم در تحلیل بازار ارز مناسب تر است.

                              درجه اهمیت: B+
                              زمان اعلام: دهم تا پانزدهم میلادی، ساعت 8:30 به وقت شرق آمریکا
                              دوره اعلام: یک ماهه
                              رابطه: با سه بازار ارز ، سهام و کالا رابطه مستقیم و اوراق قرضه رابطه معکوس


                              ارادتمند - خلیل
                              آموزش مالتی مدیا تحلیل فاندامنتال ( بنیادی )

                              چه فرقی می کند یا من از این طوفان...به ساحل می رسم یا موج یا قایق


                              نظر

                              پردازش ...
                              X