اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

Fibo-Extension

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

• کاملا موافقم و فقط در مورد این تاپیک هم نیست. همکاران عزیز مسئول فروم لطفا با آقای آزادی و آقای روبین در این مورد مشورت کنید (اینکه کدام تاپیک ها و پست ها کجا باید باشند) تا فروم شکیل تر و برای اعضا با سهولت بیشتر قابل استفاده شود. با تشکر فراوان

نوشته اصلی توسط NimaAzadi نمایش پست ها
    تصور می کنم این تاپیک بسیار نامنظم هست زیرا اسمش هیچ ارتباطی با محتوایش ندارد.
    کارگزار بورس کالا و ارز دوبی - DGCX
    رگوله و دارای مجوز افتتاح حساب برای ایرانیان
    ما مفتخریم که تنها بروکر %100 ایرانی یک بازار خارجی ارز و کالا می باشیم
    sigpic

نظر

• بنظر من که در مورد هر بخشی یک تاپیک قرار بدید بهتره کسی هم دچار مشکل نمیشه

نظر

• نظر

• http://با سلام

نظر

• [IMG][/IMG]
            اولین و کارآمد ترین و موثر ترین روش جهت ورود به بازار ، ورود در بالای خطوط حمایت و در زیر خطوط مقاومت می باشد. این اولین ، مهمترین و پر کاربرد ترین درسی است که یک تریدر باید بیاموزد.

نظر

• با سلام

http://

نظر

• نظر

• salam

نظر

• سلام

تحلیل من از طلا تایم فریم یک ساعته

نظر

• Practice of Retracment

با توجه به اینکه موج اصلاحی تقریبا" در 30% زمان حدود 50% موج حرکت را اصلاح کرده با وجود قرار داشتن سطح اصلاحی روی خط روند و مقاومت نمی توان انتظار ریزش در این جفت ارز را داشت

اگر انسان*ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معده*شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.
                      آلبرت انیشتین

نظر

• نظر

• دلم نیومد این تحلیل رو نزارم تو سایت
                          همان طور که در تصویر میبینید برداشت من از این تحلیل بازار این است که
                          1.روند بازار در کل حالت نزولی دارد
                          2.تشکیل خط فیبوناچی 78% رتریسمنت و 100% پروجکشن در یک محل و همراهی آنها با خط روند نزولی
                          3.تشکیل abcd در مرحله دوم از این روند درتایم 5 دقیقه
                          4. تشکیل ABCD بزرگ در مرحله اول از این روند در تایم 1 ساعته
                          5.هم خونی پروجکشن در هر دو نوع از abcd هم در تایم 1 ساعت و هم در تایم 5 دقیقه
                          6.تشکیل واگرایی زمانی هوشمند در abcd کوچک یعنی تایم 5 دقیقه
                          7. نکته مهم تر اینکه در تایم 5 دقیقه وقتی روند به 78% فیبو و 100% اکستنشن نزدیک میشود (در منطقه c )روند با کندل های کوتاه و کم قدرت در حال شکل گرفتن میباشد
                          8.تشکیل دوقله در مکدی تایم 5 دقیقه که این هم یک گواه و تاییدیه مهم میباشد برای ریزش روند
                          9.همپوشانی اعداد فیبو یعنی پروجکشن و اکستنشن ها در یک محل یعنی قیمت 1.3620 حدودا
                          که با خط روند نزولی حکم یک حمایت میدهند

من وقتی که 9 دلیل پیدا کردم برای این تحلیل حقیقتش دلم سوخت وارد این معاملیه خوب نشم
                          استاد نظر شما چیه در مورد این تحلیل ..؟

ویرایش توسط bahman7 : https://www.traderha.com/member/3045-bahman7 در ساعت 10-21-2011, 11:31 AM

نظر

• دلار به کانادا تایم 4ساعته

اگر شمعی روشن می کنیم که مثلا جایی را روشن کنیم،

طبق قاعده تقابل حتما جایی را تاریک کرده ایم ،

مثلا درون همانهایی که خواسته ایم راهشان را روشن کنیم!

نظر

• یورو به دلار تایم 4 ساعته

اگر شمعی روشن می کنیم که مثلا جایی را روشن کنیم،

طبق قاعده تقابل حتما جایی را تاریک کرده ایم ،

مثلا درون همانهایی که خواسته ایم راهشان را روشن کنیم!

نظر

• شاخص دلار

همپوشاني فيبوي RET & APP در تعيين هدف قيمتي

نظر

پردازش ...
                                X