اطلاعیه

بستن

راهنمای فروم - حتما بخوانید

با سلام

قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو

قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.

کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.

همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.

منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.

لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.

با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر

اندیکاتور custom pivot 4time farmes

بستن
X

• فیلتر کردن
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست های جدید

با سلام
    پیوت هایی که بعضی اندیکاتورها نشون میدن چرا با زوم کردن صفحه یا عوض شدن تایم فریم ها مقدارشون تغییر میکنه؟
    ویرایش توسط alirezaforex : https://www.traderha.com/member/5809-alirezaforex در ساعت 08-29-2014, 10:06 AM

نظر

سلام دوستان
      piovot point1.1 خیلی بهتر از custom pivot 4time farmes هست حداقلش اینقدر مثل این چارت رو شلوغ نمیکنه و استفاده ازش راحت تر هست.

نظر

نوشته اصلی توسط adel0098 نمایش پست ها
        سلام دوستان
        piovot point1.1 خیلی بهتر از custom pivot 4time farmes هست حداقلش اینقدر مثل این چارت رو شلوغ نمیکنه و استفاده ازش راحت تر هست.
        سلام دوست عزیز
        این اندیکاتور قبلا برای من کار میکرد ولی نمیدونم چرا الان هر کاری میکنم روی چارت نمیفته. نصبش میکنم بعد از داخل متاتریدر میندازمش رو چارت ولی هیچ چیزی نشون نمیده نه عدد نه لاین.
        آیا اندیکاتور دیگه ای دارید که پیوت های روزانه تا ماهانه را مثل همین pivot point 1.1 بصورت عددی بده؟

نظر

نوشته اصلی توسط alirezaforex نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز
          این اندیکاتور قبلا برای من کار میکرد ولی نمیدونم چرا الان هر کاری میکنم روی چارت نمیفته. نصبش میکنم بعد از داخل متاتریدر میندازمش رو چارت ولی هیچ چیزی نشون نمیده نه عدد نه لاین.
          آیا اندیکاتور دیگه ای دارید که پیوت های روزانه تا ماهانه را مثل همین pivot point 1.1 بصورت عددی بده؟
          سلام
          من ندارم دوستان اگه کسی میشناسه خودش یا حداقل اسمش رو بگه

نظر

درود و سپاس از شما بابت قرار دادن اندیکاتور

نظر

سلام به دوستان
              کسی اندیکاتور پیوت پوینت زمانی رو نداره اینجا به اشتراک بزاره؟
              ممنون
              يادمان باشد
              اينجا هستيم تا با نظرات همديگر آشنا شويم​ و خودمان بهترين تصميم را بگيريم

نظر

دوستان اندییکاتور custom pivot 4 time frame فقط برای متاتریدر 4 هست؟من متا5 دارم چطور میتونم اجرا کنم؟
                ممنون از پاسختون

نظر

با سلام چطوری می توانم این اندیکاتور را در مفیدتریدر ران نمایم متشکرم

نظر

نوشته اصلی توسط armin3 نمایش پست ها
                    دوستان اندییکاتور custom pivot 4 time frame فقط برای متاتریدر 4 هست؟من متا5 دارم چطور میتونم اجرا کنم؟ ممنون از پاسختون
                    نوشته اصلی توسط mohammadr نمایش پست ها
                    با سلام چطوری می توانم این اندیکاتور را در مفیدتریدر ران نمایم متشکرم
                    مفید تریدر از نوع متاتریدر 5 هست و نمیشه اندیکاتور های ورژن 4 متاتریدر رو روی اون نصب کرد. مشابه این اندیکاتور برای متاتریدر 5 وجود داره فایل زیر رو دانلود کن از زیپ خارج و بعد مفیدتریدر رو باز کن از منوی فایل گزینه open data یا باز کردن پوشه داده رو انتخاب و بعد از پنجره ای که باز میشه به فولدر mql5 و بعد indicators و اونجا فایل اندیکاتور رو منتقل کن. تمامی پیووت های روزانه ، هفتگی ، ماهانه در داخلش هست.
                    فایل های پیوست شده
                    انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

نظر

سلام از پاسخ این دوست عزیز بسیار متشکرم برنامه را نصب نمودم ولی دو تا خط بیشتر نشان نمدهد و معلوم هم نیست که مربوط به چه می باشد

نظر

نوشته اصلی توسط mohammadr نمایش پست ها
                        سلام از پاسخ این دوست عزیز بسیار متشکرم برنامه را نصب نمودم ولی دو تا خط بیشتر نشان نمدهد و معلوم هم نیست که مربوط به چه می باشد

تنظیمات اندیکاتور رو به صورتی که در تصویر زیر هست قرار بده:

بعید میدونم فقط دو تا خط باشه!! باید مثلا به شکل زیر نشون بده. این نمایی از چارت بنده با این اندیکاتوره

انتخاب استراتژی مناسب + تست استراتژی + رعایت ریسک به ریوارد + رعایت مدیریت سرمایه + کنترل احساسات و خویشتن داری + رعایت دیسیپلین کاری = سود مستمر و موفقیت .

نظر

من از انديكاتور custom pivot point 4 time frame استفاده ميكنم. چطوري ميتونم ديتاهاي روز يكشنبه رو حذف كنم؟

نظر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم.اندیکاتور رو تو لینکیکه آقای آزادی گذاشته بودن نتونستم دانلود کنم،آیا لینک ایراد داره یا روش خاصی واسه دانلود داره؟

نظر

سلام خدمته دوستان من اندیکیتورpivot costum 4timeframe را نصب کردم ولی فقط پیوت هفتگی و ماهانه را نشون میده باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

نظر

مرسی جالب بود
                                ویرایش توسط shangil : https://www.traderha.com/member/26823-shangil در ساعت 12-07-2017, 07:19 PM

نظر

پردازش ...
                                X