نوشته اصلی توسط afshin1763
نمایش پست ها
اطلاعیه
بستن
راهنمای فروم - حتما بخوانید
با سلام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
قابل توجه کاربران محترم تالار گفتگو
قبل از ارسال پست یا ایجاد موضوع جدید، تاپیک قوانین و راهنمای فروم را مطالعه نمائید.
کاربران و مخصوصا تازه واردین لطفا دقت باشید که هرگونه پیشنهاد مدیریت سرمایه یا فروش تحلیل و یا برگزاری کلاس و ... که خارج از محیط عمومی فروم باشد را به هیچ عنوان بدون تحقیق و کسب اطلاعات کامل و کافی دنبال نکنید در غیر این صورت مسئولیت و عواقب آن بر عهده خود شخص می باشد.
همچنین لازم به ذکر است مسئولیت ارتباطات خارج از پست های عمومی فروم اعم از پیام خصوصی یا چت یا دیداری یا شنیداری با سایر اعضای فروم کاملا با خود اعضا هست و وارد کردن آن به صورت عمومی در فروم ممنوع است. برای امنیت بیشتر جهت گرفتن پاسخ سوالات خود از انجمنها استفاده نمایید.
دوستان توجه داشته باشند که تمامی بخش های اختصاصی و عمومی فروم کاملا رایگان بوده و به هیچ عنوان نیاز به پرداخت وجه به هیچ کس برای باز شدن دسترسی نیست.
منتها به این دلیل که در این بخش ها معمولا کار تیم ورک و گروهی انجام میشود، مناسب ورود افراد با شرایط خاصی است که مدیر آن بخش تعیین میکند و برای همه افراد کارایی ندارد چون مستلزم بر عهده گرفتن مسئولیت یا دانش کافی در آن حوزه می باشد.
لذا ضمن پوزش از کاربرانی که تقاضای دسترسی آن ها به بخش های اختصاصی توسط مدیران بخش رد میشود، توصیه میکنیم که پس از فراگیری موضوعات عمومی و تخصصی فراوانی که در روی فروم قرار دارد چنانچه برنامه ویژه ای برای کار در بخش های اختصاصی و کار گروهی دارند آن را مکتوب برای مدیران هر بخش بنویسند و سپس اقدام به درخواست دسترسی بکنند.
با احترام
مشاهده بیشتر
مشاهده کمتر
آموزش زبان mql4 از مقدماتی تا کاربردی توسط mda7
بستن
X
-
ویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 02-02-2014, 12:12 PM
-
پست 20 - حل مشکل رعایت کردن فاصله 10 پیپ در بروکرهای 4 رقمی و 5 رقمی
همونطور که خاطرتون هست در کد برای فاصله 10 پیپ از point استفاده کردیم
کار point و Digits تقریبا شبیه به هم هست
point در بروکر 4 رقمی عبارت است از 0.0001 و در بروکر 5 رقمی 0.00001 رو نشون میده یعنی در واقع آخرین رقم اعشار رو به ما نشون میده
Digits در بروکر 4 رقمی عبارت است از 4 و در بروکر 5 رقمی 5 رو نشون میده یعنی در واقع تعداد اعشار رو به ما نشون میده
پس در واقع کدی که نوشته شده در بروکرهای 4 رقمی درست کار خواهد کرد ولی در بروکرهای 5 رقمی به جای 10 پیپ ، 1 پیپ محاسبه خواهد شد
برای حل این مشکل راحت ترین راه این هست که هرجایی که از "10" *point استفاده کردیم ، عدد 10 رو به ورودی ببریم تا در بروکرهای 4 رقمی 10 وارد کنیم و در 5رقمی ها 100 وارد کنیم تا فاصله 10 پیپ درست محاسبه بشه
من یک متغیر به نام Price_Distance در ابتدای کد تعریف میکنم و ابتدای متغیر extern مینویسم تا از ورودی قابل تنظیم باشه بعد به جای همهً 10 ها این متغیر رو قرار میدم
نظر
-
اقا مهدی بجای انتخاب 10 یا 100 برای price_distance میشه با تعریف یک تابع خارجی ، انتخاب به سیستم بدیم
int Price_distance()
{
int m;
if (Point==0.0001) m=10;
else m=100;
return(m);
}
و بعد این تابع را در تابع استارت فراخوانی کنیم
BUYMODE=(MACD>0)&&(Bid>SMA50+Price_distance()*Poin t)&&(Bid>SMA100+Price_distance()*Point);
یه سیوال دیگه:
آقای مهدی چطور میشه از برنامه عکس گرفت
نظر
-
نوشته اصلی توسط محمدآرامش نمایش پست هااقا مهدی بجای انتخاب 10 یا 100 برای price_distance میشه با تعریف یک تابع خارجی ، انتخاب به سیستم بدیم
int Price_distance()
{
int m;
if (Point==0.0001) m=10;
else m=100;
return(m);
}
و بعد این تابع را در تابع استارت فراخوانی کنیم
BUYMODE=(MACD>0)&&(Bid>SMA50+Price_distance()*Poin t)&&(Bid>SMA100+Price_distance()*Point);
یه سیوال دیگه:
آقای مهدی چطور میشه از برنامه عکس گرفت
وقتی دستشون توی نوشتن توابع راه بیفته خودشون بعدا برنامه رو به هر فرمی که دلشون بخواد در خواهند آورد
در مورد عکس گرفتن اگر ویندوزتون 7 هست روی start کلیک کنید و بنویسید "Snipping tool" و یا از برنامه هایی مثل Snagit و ... استفاده کنید
نظر
-
ناچاراً در مورد این قضیه آخر میخوام یه راهنمایی بکنم در حالی که از ته دل نمیخوام این کار رو انجام بدم چون میخواستم که خودتون پیداش کنید
ببینید ما چند حالت ممکن هست که توی چارت داشته باشیم ؟
1- شرط سل برقرار باشه
2- شرط بای برقرار باشه
3- خنثی (هیچکدوم از شرطها برقرار نیست)
حال با دونستن این قضیه که ما فقط میتونیم یک پوزیشن باز داشته باشیم ، آیا مطلبی هست که از قلم افتاده باشه ؟؟؟
مشکلی برای اجرای صحیح استراتژی پیش نخواهد اومد ؟
دیگه فکر کردن بسه تو رو خدا راهنمایی بهتر از این ؟
همشو که خودم گفتمویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 02-02-2014, 11:11 PM
نظر
-
پست 21 - نوشتن کد آخر و اتمام استراتژی
خیلی منتظر جواب شدم و خیلی هم امیدوار بودم که پیداش کنید.
علی الخصوص بعد از راهنمایی.ای که کردم ولی دیدم یکم زیاد طول کشید ...
تا حالا چندین بار گفتم یک بار دیگه هم میگم :
برای اینکه کد نویس خوبی باشید باید دقیقا مثل ماشین فکر کنید .
باید خودتون رو بگذارید جای ماشین و فکر تمام جاها رو بکنید...
فرض میکنیم شرایط بای برقرار شده و ما یک پوزیشن بای داریم و یک استاپ براش ست شده .
در مواقع نادری ممکن هست که قبل از اینکه به استاپ برسه شرایط عوض بشه یعنی شرط سل برقرار بشه ولی چون ما یک پوزیشن باز داریم شرط گرفتن سل برقرار نخواهد شد تا اینکه پوزیشنمون استاپ بخوره و در این حالت شاید مقدار پیپ زیادی رو در گرفتن سل از دست بدیم
یا باید برای بستن پوزیشن بای شرط LotSize/2 رو برداریم تا اگر از موینگ 50 به میزان 10 پیپ فاصله گرفت ببندتش
یا باید یک شرط جدید برای بستن تعریف کنیم به این منوال که اگر شرایط بای برقرار بود هر چی سل داشت رو ببنده و برای سل برعکس.
لطفا خودتون حسابی تمرین کنید در پست بعدی فایلی رو که نوشتم رو هم آپلود خواهم کرد.
در ضمن اگر احساس کردید چیزی از قلم افتاده حتما بگید تا باهم بررسیش کنیم.
ویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 02-03-2014, 09:09 PM
نظر
-
پست 22 - سورس فایل
قرار بود در این پست سورس فایل رو قرار بدم ولی گفتم شاید بهتر باشه فقط عکسش رو بگذارم تا بعضی ها که هنوز هیچ کاری نکردند حداقل با رونویسی کد یه تمرینی کرده باشند
لینک دانلود عکس
فایل های پیوست شدهویرایش توسط mda7 : https://www.traderha.com/member/3339-mda7 در ساعت 02-04-2014, 06:18 PM
نظر
-
نوشته اصلی توسط hamkar81 نمایش پست هاسلام جناب mda7 با عرض تشکر و خسته نباشید ایا برنامه ای برای دیکمپایل اکسپرتها وجود دارد ؟ با تشکر
ولی یه چیزی میگم خوب در موردش فکر کنید
چرا ماها همیشه به دنبال دور زدنیم؟
نژاد ما اگر اشتباه نکنم از لحاظ هوش دومین مقام توی دنیا رو دارند.
کسی که سورس نداده لابد یه فکری داشته و نخواسته که سورس رو بده.
ولی این بازار مگر چیزی بیشتر از یه سری اندیکاتور و های و لو و کلوز و اپن و ولوم هست؟؟؟
برنده اونی هست که بتونه با این 4-5 تا عدد از خودش ایده بده و واقعا بدونه که داره چیکار کرده!
این همه استراتژی توی دنیا موجوده چه توی فروم های ایرانی چه خارجی اگر بگردید در عرض چند ساعت هزاران مورد استراتژی میتونید پیدا کنید
ولی آیا همه این استراتژی ها سود ده اند؟؟؟؟؟
من که میگم بله همشون سود ده هستند!!! ولی فقط برای کسی که ایدش مال خودش بوده و کاملا میدونست که داره چکار میکنه
همه دارند از الیوت / واگرایی / فیبوناچی / هارمونیک و..... استفاده میکنند
در کمال تحیر میبینید که از بین هزاران نفری که الیوت کار هستند شاید فقط تعداد انگشت شماری دارند ار این سبک سود میکنند.
بعنوان یک برادر بهتون توصیه میکنم که به خودتون ایمان داشته باشید و سعی کنید خودتون آقای خودتون باشید
مگر ماها چی از الیوت فیبوناچی انیشتین و ..... کم داریم؟
همه این افراد مثل من و شما انسان بودند پس هر کسی که یک هدف خاصی رو دنبال کنه مطمئن باش که بهش خواهد رسید
هممون در نوع خودمون نابغه ایم اینو با جرات میگم پس چرا به جای دور زدن راه که آخرش هم به احتمال زیاد به جایی نخواهد رسید ، خودمون به حال خودمون یه فکری نکنیم!!!!
کافیه توی نت یه سرچ کوچیک بکنید حتی شرکتهایی هستند که ازتون پول میگیرند و در عرض 1-2 روز کد دکامپایل شده رو تحویلتون میدند
در خالی که شرکت سازنده متاتریدر مدعی هست که در ورژنهای جدید امکان دکامپایل وجود نداره ولی من خودم دیدم که داره انجام میشه.
همه چی امکان پذیره دوست من حتی اینکه خودمون رو باور داشته باشیم و کاری رو که میخواهیم انجام بدیم رو 100٪ مال خودمون بکنیم
نظر
-
نوشته اصلی توسط alizali نمایش پست هامهدی جان نبود جواب رو بزار پای این سیستم تعویض ادرس سایت و اینها یه مشکلی من کدم رو نوشتم یه ایرادی داره تو حالت ویزوال اجرا نمیشه ولی اگر تیک رو بردارم گراف کار رو نشون میده در ضمن همیشه ضرر ده بوده فکر کنم یک جای کار می لنگه
نظر
-
باسلام
هدف اصلی یادگیری زبان mql بود و برای من که شروع ام از همین تاپیک بوده عالی بوده و اقا مهدی روششون واقعاموثر بوده ، به نظر میاد تمرکز روی همین استراتزی و مرور عیوب آن در درک بهتر این زبان مفید تره
من فکر میکنم تغییر جهت مکدی مهمه برای همین کمی روی این موضوع کار کردم هنوز کامل چکش نکردم ولی به نظرم جواب بده
برای این منظور یک تابع کمکی بیرون از تابع استارت به شکل زیر درنظر گرفتم
که در قسمت تابع استارت هم نیازه این دستور قرار بگیره
اقا مهدی ممنون میشم نظرتون بگید و راهنمایی کنید
نظر
-
نوشته اصلی توسط محمدآرامش نمایش پست هاباسلام
هدف اصلی یادگیری زبان mql بود و برای من که شروع ام از همین تاپیک بوده عالی بوده و اقا مهدی روششون واقعاموثر بوده ، به نظر میاد تمرکز روی همین استراتزی و مرور عیوب آن در درک بهتر این زبان مفید تره
من فکر میکنم تغییر جهت مکدی مهمه برای همین کمی روی این موضوع کار کردم هنوز کامل چکش نکردم ولی به نظرم جواب بده
برای این منظور یک تابع کمکی بیرون از تابع استارت به شکل زیر درنظر گرفتم
که در قسمت تابع استارت هم نیازه این دستور قرار بگیره
اقا مهدی ممنون میشم نظرتون بگید و راهنمایی کنید
زیاد روش زوم نکردم چون به نظر من میشد خیلی سبکتر و راحت تر نوشتش (پست 42 رو یک بار دیگه بخونید)
وقتی مکدی تغییر جهت میده (از منفی به مثبت) حتما کندل قبلیش مقدار مکدی منفی بوده و روش راحت تر این هست که یک متغیر دیگه بنام مثلا Per-MACD تعریف کنید و در شرط های خرید و فروش این شرط رو اضافه کنید که :
(برای بای) 0>Per_MACD و 0<MACD
با این کار شما لحظه تغییر جهت رو هم اعمال کرده اید.
ولی سلیقه شخصی هست ، میتونید روشهای دیگه رو هم اعمال کنید
نظر
-
با سلام خدمت دوستان عزیز و مخصوصا استاد عزیز آقا مهدی گل
وقتی دیشب برای اولین بار عضو فروم پی سی ام شدم و تاپیک شما رو دیدم تا پاسی از شب همه صفحات تاپیک رو مطالعه کردم و بسیار خوشحال شدم از این سبک آموزشی که برقرار نمودید ....آفرین بر شما و دست اندرکاران این فروم که اینجور خالصانه داشته های علمی شون رو در اختیار دیگران قرار می دهند
دست مریزاد ....ایول
خدمت بزرگواران عرض کنم که بنده هم یکسالی میشه دارم ترید می کنم و تازه به اکسپرت و اتوتریدینگ علاقمند شده ام ...چون قبلا سابقه برنامه نویسی با فرترن رو دارم یاد گیری مفاهیم پایه ای mql زیاد برام سخت نیست و مطمئن هستم با کمک دوستان پیشرفت خوبی خواهم داشت ...فقط چند روز عقبم و از استاد معظم رخصت می خوام فرصت بیشتری عنایت فرمایند تا من هم برسم
در ضمن باید عرض کنم که با دیدن کارهای شما تصورات قبلی من نسبت به بروکر pcm به طور کلی عوض شده و تصمیم دارم یکی از حسابهام رو در این بروکر ادامه بدم
عرض دیگری نیست جز سلامتی همه دوستان
نظر
نظر